طرز تهیه کیک مرغ مرحله به مرحله با طعمی بی‌نظیر

طرز تهیه کیک مرغ
5/5 - (3 امتیاز)

از آنجایی که کیک مرغ یک غذای بین‌المللی است و در انواع کشورها طرفدار دارد، ما می‌توانیم طبق دستور پخت‌های مختلف این کیک خوشمزه را درست کنیم و با یادگیری طرز تهیه کیک مرغ بهترین پذیرایی را به عمل آوریم. البته در بیشتر موارد کیک مرغ را به 2 روش درست می‌کنند (سرد و داغ) و بسیار شبیه سالاد الویه است. با ما همراه باشید تا به اطلاعات کامل‌تری از این غذای لذیذ دست پیدا کنید.

کیک مرغ مجلسی و خوشمزه

با توجه به مزاج مهمانان حاضر در مراسم و مجلس مورد نظر، می‌توانید کیک مرغ سرد یا داغ را تهیه و آماده کنید. در هر 2 حالت طرز تهیه کیک مرغ خیلی سخت نخواهد بود ولی در نوع سرد روش پخت این غذا شبیه به طرز تهیه فینگرفود الویه است. در حالی که نوع داغ آن در فر پخته می‌شود.

کیک مرغ با نان تست یکی از غذاهای لذیذ به حساب می‌آید که بیشتر میزبانان می‌توانند برای جلب رضایت مهمانان خود از این غذا کمک بگیرند. از آنجایی که بیشتر افراد به مرغ علاقه دارند این غذای خوشمزه درست شده از مرغ و سایر مواد مورد استقبال آنها قرار می‌گیرد.

کیک مرغ
تعداد نفرات 5 نفر
زمان آماده سازی 1 ساعت
زمان پخت غذا 3 ساعت
میزان سختی متوسط

مواد اولیه در طرز تهیه کیک مرغ برای ۵ نفر

مواد اولیه در طرز تهیه کیک مرغ برای ۵ نفر

برای مجالس بزرگ می‌توانید کیک مرغ را در ظرف بزرگ قرار دهید تا هر یک از مهمانان به اندازه دلخواه خود از آن کیک بردارند ولی امکان طرز تهیه کیک مرغ تک نفره نیز وجود دارد کافی است مواد اولیه این کیک را تهیه و آماده کنید.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
سینه مرغ 2 عدد
تخم مرغ 2 عدد
جعفری نصف لیوان
پیازچه 1 لیوان
گردو 1 لیوان
خیارشور نصف لیوان
پیاز 1 عدد
سس مایونز 1 لیوان
چوب دارچین 1 عدد
نان تست 1 بسته
ماست خامه‌ای نصف لیوان
نمک به اندازه کافی
فلفل سیاه به میزان دلخواه

7 مرحله اولیه طرز تهیه کیک مرغ ساده

اگر جشن تولیدی در پیش دارید و در تدارک غذاهای این جشن هستید، کیک مرغ ساده نیز می‌توانید یکی از گزینه‌های مناسب برای مراسم شما باشد. همچنین علاوه بر کیک مرغ چند نفره شما می‌توانید طرز تهیه کیک مرغ لقمه ای را یاد بگیرید و برای جلوگیری از ریخت و پاش به دلیل حضور کودکان کیک مرغ تک نفره درست کنید.

  • مرحله اول: مقداری آب را در قابلمه بریزید و منتظر بمانید جوش بیاید، سپس پیاز را پوست بگیرید و درون آب بیندازید.
  • مرحله دوم: در ترکیب آب و پیاز در حال جوشیدن می‌توانید سینه‌های مرغ خود را اضافه کنید. در ادامه چوب دارچین را نیز به آن بیفزایید تا به مدت 30 دقیقه پخته شوند.
  • مرحله سوم: تخم‌مرغ‌ها را به مدت 10 الی 20 دقیقه در آبجوش قرار دهید تا پخته شوند.
  • مرحله چهارم: اکنون نوبت به شستن پیازچه و جعفری می‌رسد.
  • مرحله پنجم: پیازچه و جعفری را بر روی تخت آشپزخانه خرد کنید و در یک ظرف بریزید.
  • مرحله ششم: تخم مرغ‌های آب‌پز شده را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید. سپس پیازچه و جعفری خرد شده را به آن بیفزایید.
  • مرحله هفتم: مرغ‌های پخته شده را از روی حرارت بردارید. بعد از اینکه آب آنها خارج شد، ریش ریش کنید.

7 مرحله طرز تهیه سس کیک مرغ با نان تست

کیک مرغ مجلسی و خوشمزه

بعد از اینکه مواد کامل و لازم در روش تهیه کیک مرغ را آماده کردید، نوبت به درست کردن سس آن می‌رسد. برای تهیه سس کیک مرغ ساده با نان تست نیز باید 7 مرحله دیگر را پشت سر بگذارید. به طور کلی طرز تهیه کیک مرغ حدود 14 مرحله اساسی دارد که باید با دقت کافی آنها را انجام دهید.

  • مرحله هشتم: خیارشورها را بشویید و به صورت نگینی آنها را خرد کنید و به سایر مواد بیفزایید.
  • مرحله نهم: گردوها را خرد کنید و با ماست خامه‌ای، سس مایونز، نمک و فلفل سیاه آن را مخلوط کنید تا حسابی با هم ترکیب شوند.
  • مرحله دهم: سس آماده شده را به مرغ خود اضافه کنید و آنقدر آن را زیر و رو کنید تا سس به خورد مرغ برود.
  • مرحله یازدهم: در این مرحله باید به سراغ نان تست بروید و لبه‌های خشک آنها را با چاقو بگیرید و نان‌ها را در یک ظرف بچینید.
  • مرحله دوازدهم: مواد آماده شده را بر روی نان‌ها بمالید، جوری که اثری از نان‌ها دیده نشود.
  • مرحله سیزدهم: لایه دیگری نان تست قرار دهید و دوباره از مواد کیک مرغ بر روی نان بگذارید. تا چندین لایه می‌توانید این روند را ادامه دهید.
  • مرحله چهاردهم: می‌توانید از سس مایونز بیشتری برای پوشش بیشتر کیک مرغ خود استفاده کنید.

طرز تهیه  کیک مرغ یخچالی

کیک مرغ یخچالی در واقع طبق مراحل ذکر شده در بخش قبلی تهیه و آماده می‌شود. فراموش نکنید در انتهای تهیه مواد کیک مرغ و آماده کردن سس خاص آن، باید مقدار سس مایونز بر روی کیک مرغ خود قرار دهید تا کیک شما سفت شود و خودش را بگیرید.

در ادامه کیک مرغ آماده و کاور شده با سس را با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید. همان‌طور که از نام این غذا مشخص است، کیک مرغ یخچالی را باید 4 ساعتی در یخچال قرار داد تا حسابی سفت و آماده شود. در نهایت می‌توانید کیک مرغ آماده شده را از یخچال خارج و آن را با مواد دلخواه خود تزیین کنید.

طرز تهیه کیک مرغ یخچالی تا حد زیادی شبیه به طرز تهیه رول کوکو سبزی است زیرا در ابتدا مواد را تفت می‌دهند و سپس رول می‌کنند و در یخچال قرار می‌دهند.

طرز تهیه کیک مرغ در فر

طرز تهیه کیک مرغ در فر

در بخش‌های قبلی در مورد طرز تهیه کیک مرغ ساده و نان تست به صورت لقمه‌ای و مجلسی توضیح دادیم. در نظر داشته باشید علاوه بر این کیک مرغ‌ها شما می‌توانید کیک مرغ خود را به صورت داغ و در فر نیز تهیه و آماده کنید. با اینکه کیک مرغ بیشتر به عنوان یک غذای سرد و لذیذ شناخته شده است، شما می‌توانید از کیک مرغ در فر نیز برای پذیرایی مهمانان خود کمک بگیرید.

کیک مرغ داغ
تعداد نفرات 3 نفر
زمان آماده سازی 1 ساعت
زمان پخت غذا 2 ساعت
2میزان سختی متوسط

مواد لازم برای تهیه کیک مرغ داغ

توجه داشته باشید بیشتر مواد اولیه و اساسی کیک مرغ داغ و سرد یکسان هستند ولی برای خوشمزه‌تر شدن کیک مرغ داغ در فر بهتر است برخی دیگر از مواد را به این غذای لذیذ اضافه کنید. بنابراین مواد اولیه کیک مرغ داغ بیشتر از مواد کیک مرغ سرد خواهند بود.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
سینه مرغ 1 عدد
نان تست 1 بسته
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه‌ای 1 عدد در سایز بزرگ
کره 30 گرم
آرد سفید سه چهارم پیمانه
شیر 2 پیمانه
پنیر پیتزا 150 گرم
پودر آویشن 2 قاشق چای‌خوری
روغن مایع به میزان لازم
نمک به اندازه کافی
فلفل 2 قاشق چای‌خوری

مراحل طرز تهیه کیک مرغ در فر

طرز تهیه کیک مرغ

قبل از اینکه به سراغ مراحل طرز تهیه کیک مرغ داغ در فر بروید، توصیه می‌کنیم آرد را الک کنید. در ضمن توجه داشته باشید 30 گرم کره حدود یک قاشق سوپ‌خوری است.

  • مرحله اول: بعد از اینکه مرغ‌ها شستید. منتظر بمانید تا آب آن خشک شود، سپس می‌توانید مرغ‌ها را به قطعات کوچک خرد کنید.
  • مرحله دوم: پیازهای را خلالی خرد کنید و در ماهی‌تابه با مقداری روغن تفت دهید تا سرخ شوند.
  • مرحله سوم: مرغ خرد شده خود را به ماهی‌تابه پیازها اضافه کنید تا با هم سرخ شوند.
  • مرحله چهارم: فلفل دلمه‌ای را خرد و به مخلوط مرغ و پیاز اضافه کنید تا سرخ شود.
  • مرحله پنجم: اکنون نوبت به اضافه کردن آویشن، فلفل و نمک می‌رسد.
  • مرحله ششم: برای درست کردن سس باید کره را در ماهی تابه آب کنید و سپس آرد از پیش الک‌شده را به آن بیفزایید.
  • مرحله هفتم: بعد از اینکه بوی خامی آرد از بین رفت، باید شیر را به آن اضافه کنید و به قدری هم بزنید که غلیظ شود.
  • مرحله هشتم: بعد از اینکه ترکیب مواد بالا غلیظ شد می‌توانید مقدار فلفل سیاه نیز به ترکیب خود اضافه کنید.
  • مرحله نهم: لبه‌های سفت نان تست را ببرید و بعد از اینکه کف قالب خود را چرب کردید، یک لایه از سس را بریزید و روی آن یک ردیف نان تست قرار دهید.
  • مرحله دهم: مرغ‌ها را بر روی سس بریزید و مقداری پنیر روی آن قرار دهید.
  • مرحله یازدهم: دوباره یک لایه نان قرار دهید و مواد را بریزید و پنیر پیتزا اضافه کنید.
  • مرحله دوازدهم: ظرف کیک مرغ را به مدت 30 دقیقه درون فری با دمای 180 درجه قرار دهید.
  • مرحله سیزدهم: در نهایت قالب کیک مرغ را از درون فر درآورید و پس از کمی سرد شدن کیک مرغ آماده را خارج و سرو کنید.

کیک مرغ را آنلاین سفارش دهید

در صورتی که بعد از آشنایی با طرز تهیه کیک مرغ و بررسی زمان و همچنین موجودی مواد اولیه خود، به این نتیجه رسیدید که برای خرید مواد اولیه و تهیه این غذای لذیذ فرصت کافی ندارید، از خواسته خود دست برندارید. راه‌حل مشکل شما استفاده از سرویس سفارش آنلاین غذا خواهد بود.

با این روش و به کمک اسنپ فود می‌توانید هر نوع کیک مرغ داغ، سرد، مجلسی و لقمه‌ای را سفارش دهید و در مدتی کوتاه و بدون هیچ معطلی غذای دلخواهتان را در هر موقعیت مکانی دریافت کنید. با سفارش آنلاین انواع غذاها لازم نیست زحمت درست کردن کیک مرغ را به خود راه دهید.

نظرات کاربران

haniyeh
03.مهر.1402

کیک مرغ مجلسی تو فر درست کنید عالی میشه
بهترین غذا برای سر سفره مهمونی هستش