آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • سمبوسه سیب زمینی
    طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی با طعم‌ های مختلف مرداد 2, 1403
  • سبزی خورشت کرفس
    سبزی خورشت کرفس چیست؟ مرداد 2, 1403
  • روغن کرچک
    معرفی روغن کرچک با خواص، مضرات و نحوه مصرف خرداد 20, 1403
صفحه پیدا نشد!
آموزش آشپزی
به این مقاله امتیاز دهید
بدون نظر

طرز تهیه‌ کیک هویج و گردو خانگی به روش آمریکایی

زهرا دهقان 14 اسفند 1396 4 دقیقه

طرز تهیه کیک هویج خانگی جزو دستورتهیه‌های کیک‌میوه محسوب می‌شود. این دسته از کیک‌ها به‌دلیل طعم طبیعی و البته بافت نرمی که دارند، همیشه پرطرفدارند. این کیک اصالتاً آمریکایی است. طرز تهیه کیک هویج خانگی بسیار ساده است. شما می‌توانید با مواد اولیه‌ای بسیار ساده و در زمان بسیار کوتاهی یک کیک خوشمزه و لذیذ داشته باشید. طرز تهیه کیک هویج آمریکایی ۴۰ دقیقه تا یک ساعت از شما زمان خواهد گرفت. تنها نکته‌ای که باید به خاطر داشته باشید این است که حتماً برای درست‌کردن کیک از دستورتهیه پیروی کنید؛ در غیر این صورت احتمال اینکه کیک شما خمیری و چسبناک نشود و بافت مناسب نداشته باشد زیاد است. برای آموزش طرز تهیه کیک هویج خانگی با این مطلب اسنپ‌فود همراه باشید. البته لازم به ذکر است که دستور العمل کیک هویج انواع مختلفی همچون طرز تهیه کیک هویج ساده و بدون گردو، طرز تهیه کیک هویج و گردو بدون شیر و طرز تهیه کیک هویج و گردو با شیر دارد.

کیک هویج و گردو

کیک هویج و گردو

مواد اولیه لازم برای طرز تهیه کیک هویج خانگی

مواد اولیه برای طرز تهیه کیک هویج و دارچین و گردو تقریباً در هر آشپزخانه‌ای پیدا می‌شود. شما برای درست‌کردن این کیک به اندکی زمان و این مواد اولیه نیاز دارید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
آرد دو لیوان سر خالی
هویج ریزرنده‌شده دو لیوان سر خالی
تخم‌مرغ چهار عدد
شکر سفید دانه‌ریز یک لیوان سرخالی
شکر قهوه‌ای یک لیوان سرخالی
روغن مایع سه‌چهارم لیوان
دارچین یک‌ونیم قاشق چایخوری
بکینگ‌پودر یک‌ونیم قاشق چایخوری
مغز گردو نصف لیوان
وانیل نوک قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
کشمش نصف لیوان

طرز تهیه کیک هویج ساده

مرحله اول: فر را گرم کنید. البته در طرز تهیه کیک هویج در توستر باید از توستر کمک گرفت.
مرحله دوم: دو قالب ۲۰ سانتی‌متری انتخاب کنید و کف آن‌ها کاغذ روغنی بگذارید و روی کاغذها را چرب کنید و روی آن آرد بپاشید. می‌توانید به‌جای استفاده از کاغذ روغنی روی سطح قالب را چرب و آن را آٰدپاشی کنید.
مرحله سوم: با همزن تخم‌مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید. این کار را تا وقتی ادامه دهید که کاملاً رنگ مایه‌ی شما روشن شود. در این مرحله است که بافت کیک شما شکل می‌گیرد. این کار را با وسواس انجام دهید.
مرحله چهارم: آرد، نمک، دارچین و بیکینگ‌پودر را الک کنید و مرحله‌مرحله به مایه اضافه کنید و در همین حین با لیسک به‌شکل دورانی هم بزنید.
مرحله پنجم: برای طرز تهیه کیک هویج خیس به خاطر داشته باشید که مواد را باید در یک جهت هم بزنید. همچنین از هم‌زدن زیاد خودداری کنید؛ در غیر این صورت کیک شما سفت خواهد شد.
مرحله ششم: هویج رنده‌شده، گردوی خردشده و کشمش را به مخلوط‌تان اضافه کنید.
مرحله هفتم: مواد را به دو قسمت تقسیم کنید و داخل ظروف بریزید.
مرحله هشتم: فر را روی درجه‌ی ۱۸۰ تنظیم کنید و اجازه دهید کیک هویج برای ۴۰ دقیقه تا یک ساعت بپزد.
مرحله نهم: برای تشخیص آماده‌شدن کیک هویج خانگی‌تان می‌توانید از یک خلال‌دندان یا چنگال استفاده کنید. وقتی از چنگال یا خلال‌دندان را در کیک فروکنید نباید به آن بچسبد.
مرحله دهم:گر مطابق طرز تهیه کیک هویج خانگی پیش رفته باشید، وسط کیک هویج شما کاملاً پخته و نرم می‌شود و خمیری نخواهد بود.
مرحله یازدهم:بعد از پخته‌شدن کیک‌ها را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید برای ۱۵ دقیقه سرد شوند.
مرحله دوازدهم: سپس کیک‌ها را از قالب جدا کنید و برگردانید و اجازه دهید به‌طول کامل خنک شوند.

میزان کالری در هر 100 گرم 415 کالری
زمان آماده سازی 1 ساعت
زمان پخت 40 دقیقه تا 1 ساعت
تعداد نفرات 4 نفر

تزئین کیک هویج خانگی با کرم (فراستینگ)

بعد از طی مراحل طرز تهیه کیک هویج خانگی، برای تزئین کیک شما به این مواد اولیه نیاز دارید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
پنیرخامه‌ای هم دمای محیط ۲۲۵ گرم
پودر قند ۱۴۰ گرم
خامه‌ی زده‌شده یک‌سوم لیوان
گردوی درشت‌خردشده به‌مقدار لازم برای تزئين

آماده‌کردن کرم برای طرز تهیه کیک هویج آمریکایی

مرحله اول: کاسه‌ای بزرگ بردارید و با همزن پنیر خامه‌ای را در آن به‌مدت یک دقیقه خوب هم بزنید.
مرحله دوم: پودر قند را در سه نوبت به پنیر خامه‌ای اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید که مایه‌ی شما نرم و لطیف شود.
مرحله سوم: خامه را به مایه اضافه کنید و با سرعت متوسط همزن برای یک دقیقه مواد را مخلوط کنید.
مرحله چهارم: مواد را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
مرحله پنجم: وقتی کیک شما کاملاً سرد شد، آن را در اندازه‌ی دلخواه لایه‌لایه ببرید. کیک و کرم را به‌صورت لایه‌لایه روی هم بچینید.
مرحله ششم: روی کیک را با کرم بپوشانید و آن را با گردو تزئين کنید.

کیک هویج بدون گردو

هستند کسانی‌که به گردو حساسیت دارند یا از گردو خوش‌شان نمی‌آید. البته اصالت کیک هویج به گردویی‌بودن آن است، اما شما می‌توانید گردو را از کیک هویج حذف کنید. برای تزئین هم می‌توانید از آجیل‌های دیگر استفاده کنید. درصورتی‌که با بادام مشکلی ندارید، گزینه‌ی بسیار مناسبی برای جایگزینی گردو است.
اگر زمان کافی برای آماده سازی کیک هویج را ندارید، به راحتی می توانید این کیک خوشمزه را از اسنپ فود سفارش دهید.
اگر شما هم اهل شیرینی‌های خانگی هستید و دوست دارید کیک و شیرینی را خودتان درست کنید، این مطالب را از دست ندهید:

اشتراک:
زهرا دهقان- 507 مقالات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود