آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • انواع بیماری‌های گربه خانگی
    انواع بیماری‌های گربه خانگی؛ علائم، علت و روش‌های درمان آذر 3, 1403
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه گزلمه | Gozelme
انواع صبحانه
2/5 - (1 امتیاز)
بدون نظر

تجربه یک تنوع بی نظیر از طعم ها با طرز تهیه گزلمه Gozelme  ترکیه

مینا اسماعیل بیگی 07 دی 1401 4 دقیقه

گزلمه؛ بسیار خوش‌طعم و متنوع است و همین تنوع باعث شده که طرفداران بسیاری در ترکیه و حتی ایران داشته باشد. این نان مغزدار می‌تواند یک صبحانه ترکیه ای خوشمزه یا یک عصرانه سبک دوستانه باشد و بسته به اینکه از چه موادی میان آن استفاده شده باشد، طعم‌های متفاوتی خواهد داشت. در این مطلب از اسنپ فود، طرز تهیه گزلمه Gozelme پنیری را برای شما آماده کرده‌ایم که هم خوشمزه است و هم می‌تواند انتخابی مناسب برای وعده صبحانه باشد. با ما همراه باشید.

گزلمه Gozelme
تعداد نفرات 2 نفر
زمان آماده سازی 2 ساعت
زمان پخت نان 40 دقیقه
میزان سختی متوسط

گزلمه| Gozelme  طرز تهیه گزلمه پنیری

در طرز تهیه گزلمه، از هر نوع پنیری که دوست دارید می‌توانید استفاده کنید و بهتر است تا جای ممکن، خمیر این نان را نازک کنید. در ادامه، مواد لازم و مراحل تهیه این صبحانه ترکیه ای آمده است:

مواد لازم برای تهیه گزلمه پنیری

برای تهیه این غذای سبک و خوشمزه، مواد زیر را آماده کنید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
شیر ولرم 1.5 لیوان
آرد 4 لیوان (550 گرم)
شکر 1 قاشق مرباخوری
نمک 1 قاشق مرباخوری
پودر خمیر مایه خشک نصف قاشق غذاخوری
کره 100 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 4 تا 5 قاشق غذاخوری
ماست 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای داخل گزلمه

برای داخل گزلمه، این مواد را آماده کنید و توجه داشته باشید که می‌توانید به جای فلفل قرمز شیرین، از فلفل دلمه‌ای هم استفاده کنید.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
پنیر سفید صبحانه یا پنیر لیقوان به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
جعفری به مقدار لازم
فلفل قرمز شیرین کاپیا مقداری در صورت تمایل

مراحل طرز تهیه گزلمه|   Gozelme

گزلمه هم شبیه پیده نانی مغزدار به حساب می‌آید که کمی روش پخت آن متفاوت از طرز تهیه پیده است. برای تهیه این نان خوشمزه ترکیه‌ای، مراحل زیر را دنبال کنید:

  • مرحله اول: پودر خمیر مایه و شکر را در شیر ولرم بریزید و این ترکیب را در ظرفی دربسته، برای 10 دقیقه، گوشه‌ای قرار دهید تا خمیر مایه فعال شود. علامت این موضوع، ایجاد حباب روی سطح مخلوط است.

نکته: در صورت استفاده از خمیر مایه فوری، نیازی به مرحله اول نیست.

  • مرحله دوم: حالا آرد و نمک را به تدریج به ترکیب شیر اضافه کنید و شروع به ورز دادن خمیر کنید. سپس، روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید برای نیم ساعت در محیط آشپزخانه بماند و استراحت کند.
  • مرحله سوم: خمیر به عمل آمده را روی میز آردپاشی شده آشپزخانه قرار داده و آن را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید.
  • مرحله چهارم: یکی از چانه‌ها را با وردنه باز کنید تا به اندازه سینی فر برسد. سپس، کره و روغن مایع را با هم مخلوط کرده و کمی حرارت دهید تا کره آب شود. این ترکیب را روی تمام قسمت‌های خمیر باز شده بمالید و باز هم خمیر را از اطراف بکشید تا بزرگ‌تر و نازک‌ترشود.مراحل طرز تهیه گزلمه پنیر
  • مرحله پنجم: حالا خمیر را از کناره‌ها به سمت داخل تا بزنید تا به شکل مربع درآید.
  • مرحله ششم: دومین چانه خمیر را هم به شکل اولی باز کنید و بکشید تا کاملا نازک و بزرگ شود و روی آن، از ترکیب کره و روغن بمالید.
  • مرحله هفتم: حالا خمیر تا زده مربعی را وسط خمیر دوم قرار دهید و مجددا خمیر دوم را هم به صورت مربعی تا بزنید. دقت کنید که ترکیب هر دو چانه، یک نان خواهد شد.
  • مرحله هشتم: در ادامه، دو چانه دیگر خمیر را هم به روشی که گفته شد، تا بزنید و روی دو دست خمیر تا زده را بپوشانید و یک ربع داخل یخچال بگذارید تا لایه‌های کره‌ای بین خمیرها، سفت شود.
  • مرحله نهم: فلفل دلمه‌ای را ریز خرد کنید و همراه با پنیر سفید، پنیر پیتزا و جعفری خرد شده در کاسه‌ای بریزید.
  • مرحله دهم: یکی از خمیرها را از یخچال خارج کرده و با وردنه به صورت دایره، باز کنید. مقداری از مواد میانی گزلمه را روی نصف دایره بریزید و نیمه دیگر دایره را روی اولی تا بزنید. در مورد خمیر دوم هم همین کار را تکرار کنید.
  • مرحله یازدهم: بهتر است در این مرحله از طرز تهیه گزلمه پنیری، فر را روشن کنید و دمای آن را روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا فضای داخلی آن کاملا گرم شود.
  • مرحله دوازدهم: لبه‌های هر دو خمیر را محکم کنید تا مواد میانی بیرون نریزند. سپس، روی سینی فر را کاغذ روغنی پهن کنید و دو خمیر نیم دایره‌ای را روی آن قرار دهید.
  • مرحله سیزدهم: ماست و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و به عنوان رومال، روی خمیرها بمالید.
  • مرحله چهاردهم: با نوک چاقو، روی خمیرها خطوطی منظم ایجاد کرده و روی آن‌ها را با سلفون بپوشانید و 10 دقیقه به آن‌ها استراحت دهید.
  • مرحله پانزدهم: گزلمه‌ها را به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر 200 درجه قراردهید و توجه داشته باشید که همزمان، حرارت بالا و پایین فر، تنظیم باشد تا سطح نان‌ها طلایی شود.
  • مرحله شانزدهم: پس از گذشت زمان لازم، گزلمه‌ها را از فر خارج کنید و روی آن‌ها کمی کره بمالید و به شکل دلخواه، سرو کنید.

در پایان این مطلب، اگر طرز تهیه نان‌ها و غذاهای ترکیه‌ای برای شما جذاب است، پیشنهاد می‌کنیم تا طرز تهیه اکمک را هم ببینید.

طرز تهیه گزلمه اسفناج طرز تهیه گزلمه اسفناج

در این رسپی، نان گزلمه را مطابق دستور بالا آماده کنید و به جای پنیر در مواد داخلی آن از ترکیب اسفناج خرد شده و پیازچه ریز شده استفاده کنید. این نوع گزلمه هم بسیار خوش‌طعم و لذیذ است و می‌تواند انتخابی مناسب برای وگان‌ها باشد.

با گزلمه Gozelme به صبحانه ات تنوع بده…

طرز تهیه نان گزلمه خوشمزه را برای شما توضیح دادیم. حالا، اگر می‌خواهید این نان را تهیه کنید اما احساس می‌کنید که با تهیه آن، فرصت تهیه مابقی مخلفات صبحانه برای خانواده را از دست می دهید، می‌توانید از اسنپ فود کمک بگیرید. در واقع، نان ترکیه‌ای را تهیه می‌کنید و مابقی صبحانه را از سفارش آنلاین از کافه اسنپ فود سفارش می‌دهید.

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود