انواع نان های رایج در ترکیه + تصاویر
اگر به سراغ انواع نان های رایج در ترکیه بروید؛ با تنوع بالایی روبرو خواهید شد. در واقع در شهرهای مختلف این کشور، نانهای مخصوص طبخ میشوند و این باعث شده تا نانهای ساده و شیرین در این کشور، جذابیت زیادی داشته باشند. در این مقاله شما را با انواع نان های ترکیه آشنا خواهیم کرد و خبر خوب این که بیشتر این نانها را میتوانید با یک دستورالعمل حرفهای در منزل آماده کرده و نوش جان کنید.
فرهنگ کشور ترکیه به فرهنگ ایران بسیار نزدیک بوده، به همین سبب در بسیاری از موارد نظیر تغذیه، سلیقههای دو کشور شباهت زیادی با هم دارند. یکی از این موارد که در فرهنگ ایران و ترکیه دیده میشود، استفاده از نان در وعدههای غذایی به ویژه در وعده صبحانه است. مردم در کشور ترکیه معتقدند که وعدههایی غذایی مخصوصاً وعده غذایی صبحانه که برای مردم ترکیه بسیار وعده غذایی مهمی است، بدون نان کامل نبوده و باید انواع نان در سفرههای آنها باشد. بنابراین در فرهنگ غذایی ترکیه، انواع نان در تمام وعدههای غذایی جایگاه خاصی دارند.
روش های طبخ انواع نان های ترکیه
در ترکیه نانهای سنتی به دو صورت تهیه میشوند که در ادامه مقاله به آنها اشاره خواهیم کرد.
- نانهای تهیه شده با استفاده از مخمر که حجیم و پفدار هستند.
- نانهایی که بدون مخمر طبخ شده و مسطح و نازک هستند.
به طور کلی در خصوص بیشتر نانهای ترکیهای، از آرد گندم و جو استفاده شده و معمولا دانههایی چون سیاه دانه و کنجد به عنوان ترکیبات مکمل، کاربرد دارند.
به علاوه اکثر نانهای سنتی و رایج در ترکیه روی سینی گرد و فلزی به نام ساج طبخ میشوند. به این صورت که خمیر نان را با استفاده از وردنه نازک میکنند. سپس خمیر را روی ساج پهن کرده و روی آتش یا ذغال قرار میدهند تا نانها به خوبی پخته شوند. استفاده از تنور سنتی نیز یکی دیگر از روشها برای پخت نانهای سنتی در ترکیه است.
انواع نان های رایج در ترکیه
معروفترین و خوشمزهترین انواع نان ترکیه عبارتند از:
نان سیمیتSimit یکی از انواع نان های رایج در ترکیه
نان سیمیت یکی از نانهای رایج در ترکیه بوده که طرفداران زیادی دارد. این نان ترکیه ای خوش طعم و خوشمزه را در شهرهای مختلف ترکیه میتوان در کنار خیابانها، دکهها و مغازهها تهیه کرد. این نان به هر دو فرم ساده و کنجدی عرضه میشود. به علاوه شما میتوانید این نان را با پنیر تازه میل کرده یا از شکلات صبحانه به همراه آن استفاده کنید. از طرفی دیگر طرز تهیه نان سیمیت آن قدرها سخت و پیچیده نیست و شما میتوانید دست به کار شده و این نان ترکیهای خوشمزه را در آشپزخانه منزل خود آماده کنید.
نان خوشمزه و متفاوت پیده Pide
نان پیده در ترکیه به پیتزای ترکی معروف بوده و از محبوبترین و مشهورترین نانهای رایج در ترکیه است. مواد اصلی تشکیل دهنده این نان سنتی ترکیه را آرد گندم، آرد ذرت و چاودار تشکیل میدهند. به اضافه این که برای لایه رویی نان پیده از گوشت، سبزیجات مختلف، سیب زمینی، تخم مرغ، مرغ پخته شده، پنیر و سوجوک استفاده میشود. به این صورت که این مواد را روی خمیر پیده ترکیه قرار داده و اجازه میدهند به مدت 30 دقیقه در فر پخته شود.
نان فرانکلا francala
این نان هم مانند سایر انواع نانهای ترکیه طعمی بینظیر داشته و از محبوبترین نانها در این کشور به حساب میآید. نان فرانکلا از آرد سفید تهیه شده، به صورت مستطیل شکل بوده و به شکل ورقهای برش داده میشود. از این نان میتوانید هم در وعده صبحانه و هم برای انواع میان وعده استفاده کنید. نان تازه فرانکلا طعمی عالی داشته و حتی خالی میل کردن آن نیز جذابیت خود را خواهد داشت.
نان گزلمه Gözleme
یکی دیگر از نان های رایج در ترکیه، نان گزلمه است. این نان در ترکیه به پنکیک ترکی نیز معروف است. برای تهیه گزلمه، از لایههای نازک خمیر روی هم استفاده میشود. در بین لایههای نازک نان گزلمه، مواد شیرین یا نمکدار به کار میرود که طعم بهتری به این نان میبخشند. این نان خوشمزه در وعده صبحانه در کنار یک فنجان قهوه ترک، طعم فوق العادهای خواهد داشت.
نان بازلمهBazlama
نان بازلمه یا بازلاما، نانی به شکل گرد، مسطحی، به رنگ زرد و کرم است. این نوع نان خوش عطر و طعم، روی ساج یا تنور سنتی طبخ میشود. اگر چه شما میتوانید روش تهیه خانگی این نان را دنبال کرده و بدون دسترسی داشتن به تنور سنتی یا ساج، در فر یا حتی در تابه نیز نان بازلمه را آماده کنید. مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه این نان سنتی ترکیه؛ از جمله آرد سفید، شکر، ماست، خمیر مایه فوری، نمک، روغن زیتون و آب هستند.
نان یوفکا Yufka
یکی دیگر از نان های رایج در ترکیه ، نان یوفکا است. نان یوفکا، نوعی نان نازک است که میتوان آن را شبیه به نان لواش دانست. قدمت طبخ نان یوفکا در ترکیه بیش از 1300 سال بوده و امروزه یکی از محبوبترین انواع نان ترکیهای در شهرهای مختلفی نظیر استانبول و آنکارا محسوب میشود. نان یوفکا را از موادی نظیر آرد گندم، آب و نمک تهیه میکنند. این نان قابلیت نگه داشتن طولانی مدت نسبت به دیگر انواع نانی که در اینجا معرفی کردیم را دارد. شما میتوانید از نان یوفکا برای تهیه انواع شیرینی نیز کمک بگیرید.
نان بورک Börek
نان بروک یکی دیگر از معروف ترین نان های ترکیه برای وعده صبحانه است که در کنار یک لیوان چای، طعم شگفت انگیزی دارد. این نان از خمیری نازک تهیه شده و در لابهلای آن از موادی نظیر پنیر، گوشت، سیب زمینی یا اسفناج استفاده میکنند. تجربه لذت بخش میل کردن این نان بی نظیر و خوش عطر و طعم را در سفر به ترکیه به شما پیشنهاد میکنیم. به ویژه بورک گوشت ترکی، طعم فوق العادهای داشته و با داشتن گوشت، ارزش غذایی بالایی نیز دارد.
نان خوشمزه کورگی paskalya çöreği
نازکترین نان رایج در ترکیه نان کورگی بوده که طعمی شیرین و قندی دارد و به ویژه برای کریسمس در نانواییهای شهرهای مختلف ترکیه پخته میشود. روی نان خوش طعم کورگی را با کندر رومی تزئین کرده و سرو میکنند.
نان بنفش purple bread، از جدیدترین انواع نانهای ترکیه
نان بنفش، یکی از جدیدترین انواع نان های رایج در ترکیه محسوب میشود که دارای خواص فوق العادهای است. این نان از نظر هضم سالمتر بوده و نسبت به انواع نان های ترکیه، خواص بیشتری دارد. شما به راحتی میتوانید این نان را از فروشگاهها و سوپرمارکتها در کشور ترکیه تهیه کنید. این نان خوشمزه و مغذی ابتدا توسط یک استاد، در کشور سنگاپور اختراع شد. نان بنفش از آرد غنی شده با آنتوسیانین که رنگدانههایی بنفش دارد، تهیه میشود. این ماده در میوهها و سبزیجاتی نظیر انگور، هویج بنفش و سیب زمینی شیرین وجود دارد.
نان پوآچا Poğaca
نان پوآچا نانی گرد بوده که با موادی نظیر زیتون له شده، انواع پنیر یا شکلات پر و طبخ میشود. این نان هم طعم جذابی دارد و هم با داشتن مغز مقوی، به عنوان یک وعده غذایی سبک، پیشنهاد میشود.
نان آچما açma
آچما نیز یکی دیگر از نان های رایج در ترکیه بوده که با ارده و گردو درست میشود. این نان در وعده صبحانه در کنار یک فنجان قهوه یا چای فوق العاده بی نظیر خواهد بود.
نان پیده معروف در ماه رمضان، Ramazan pidesi
نان پیده رمضان یک نان مخمر سنتی در ترکیه است که به شکل گرد، مسطح و ضخیم تهیه میشود. این نان خوشمزه را با استفاده از موادی مانند آرد، آب، شیر، مخمر، شکر، نمک، کره یا روغن زیتون و تخم مرغ درست میکنند. این نان لذیذ، تنها در ماه رمضان طبخ شده و به دو صورت ساده و تخم مرغی سرو میشود.
حالا انواع نان های ترکیه را میشناسید…
بنا بر آنچه در مقاله بیان کردیم، در کشور ترکیه نانهای مختلفی به روشهای متفاوت طبخ میشوند و به نظر میرسد که ترکیه از این بابت تنوع بالایی برای عرضه داشته باشد. علاوه بر نانهای خوشمزه و بی نظیری که در قسمت فوق ذکر شد، نان صبحانه، نان گندم کامل، نان جو، جو دوسر، نان ذرت، نان سبوس دار، نان چاودار نیز از دیگر انواع نانهاى ترکیه هستند. همچنین مصرف نانهاى سفید و قهوهاى در ترکیه در حال افزایش است. آیا شما هم این نانهای خوش عطر و طعم و لذیذ کشور ترکیه را نوش جان کردهاید؟ خوشحال میشویم تجربه خود را با ما به اشتراک بگذارید.
در پایان، باید بگوییم که شما میتوانید بسیاری از این نان های رایج در ترکیه را از اسنپ فود نیز تهیه کنید. به این منظور، وارد قسمت سفارش آنلاین نان شده و موارد دلخواه خود را آنلاین سفارش دهید. اسنپ فود، نانهای موردنظر شما را با بهترین کیفیت و در کمترین زمان ممکن به محل آدرس ارسال خواهد کرد.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402