طرز تهیه سمبوسه اصل
طرز تهیه سمبوسه روشهای متنوع و مختلفی وجود دارد و از جمله غذاهای جنوبی(آبادانی) خوشمزهای است که میتوان آن را در منزل، به شیوه سالمتری آماده کرد. طرز تهیه سمبوسه اصل در منزل ساده است و مواد میانی آن از ترکیب گوشت، پیاز داغ، فلفل دلمهای و سیب زمینیهای نگینی سرخ شده، تهیه میشود. در نهایت مواد سمبوسه داخل نان لواش قرار گرفته و به شکل مثلثی پیچیده میشوند. سمبوسه را میتوان به صورت ساده و با ترکیب سیب زمینی پخته و پوره شده، پیاز داغ و جعفری خرد شده نیز آماده کرد. از دیگر انواع سمبوسه هم میتوان به سمبوسه آبادانی با فلفل تند، سمبوسه پیتزایی با سوسیس و سمبوسه مرغ با پنیر پیتزا، قارچ و مرغ اشاره کرد.
در این مطلب از مجله اسنپ فود، مواد لازم و طرز درست كردن سمبوسه خانگی با گوشت را آموزش میدهیم و پس از آن، به سراغ تهیه دیگر انواع سمبوسهها همچون سمبوسه فلافل و… میرویم؛ پس تا انتها همراه ما باشید.
سمبوسه گوشت | |
تعداد نفرات | ۴ نفر |
زمان آمادهسازی | ۱۰ دقیقه |
زمان پخت | ۲ ساعت |
میزان سختی | متوسط |
طرز تهیه سمبوسه گوشت، مثلثی ترد و مقوی
سمبوسه گوشت، از جمله فست فودهایی است که میتوانید به عنوان یک پیشغذای مجلسی و خوشطعم، روی آن حساب کنید و به دلیل استفاده از گوشت، ارزش غذایی زیادی دارد.
مواد لازم در طرز تهیه سمبوسه رستورانی
در ادامه مواد لازم برای سمبوسه برای ۴ نفر ارائه شده است، در صورت نیاز، با حفظ نسبتها، مواد سمبوسه گوشت را دو یا چند برابر کنید تا سمبوسههای بیشتری داشته باشید. همچنین انواع سمبوسه با گوشت چرخ کرده، با اضافه کردن مواد دیگری مانند سبزیجات معطر، قارچ و… نیز آماده میشوند. به این شکل شما میتوانید انواع سمبوسه با طعمهای جدید را در منزل تهیه کنید.
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
پیاز متوسط | ۲ عدد |
سیبزمینی درشت | ۱ عدد |
فلفل دلمهای | نصف پیمانه |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق چایخوری |
جعفری خرد شده | نصف پیمانه |
پودر سیر | به مقدار کافی |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار کافی |
نان لواش | به تعداد لازم |
روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت سمبوسه گوشت
طرز تهیه سمبوسه گوشت در ادامه آمده است. به طور معمول طرز تهیه سمبوسه با نان لواش دنبال میشود، اما شما میتوانید از خمیر یوفکا نیز به عنوان جایگزین استفاده کنید.
- مرحله اول: در اولین مرحله از روش پخت سمبوسه ، سیبزمینیها را پوست کنده و به صورت نگینی خرد کنید. سپس در تابهای مناسب، مقداری روغن ریخته و سیبزمینیها را همراه با کمی نمک تفت دهید تا سرخ شوند.
- مرحله دوم: سیبزمینیهای سرخ شده را از تابه خارج کنید. سپس پیازهای نگینی را داخل تابه بریزید و پس از آنکه پیاز کمی سبک شد، زردچوبه را بیفزایید. پیازها را هم بزنید تا سرخ و طلایی شوند.
- مرحله سوم: گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و به تفت دادن مواد ادامه دهید تا رنگ گوشت برگشته و بوی خامی آن از بین برود. حالا فلفل سیاه، پودر سیر و در نهایت رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا طعم گوشت و ادویهها کاملا به خورد هم بروند.
- مرحله چهارم: در این مرحله از طرز تهیه سمبوسه با گوشت چرخ کرده، فلفل دلمهای نگینی را به گوشت اضافه کنید. پس از آنکه فلفل دلمهای مقداری تفت داده شد، جعفریهای خرد شده را داخل تابه بریزید.
- مرحله پنجم: در نهایت، سیبزمینیهای سرخ شده را به مواد داخل تابه اضافه کرده و تمامی مواد را به خوبی مخلوط کنید. سپس تابه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا به بخش برش دادن نانها و پیچیدن مواد داخل آنها برسید.
- مرحله ششم: لواشها را به صورت مستطیلهایی با عرض 10 سانتیمتر برش بزنید. یک قاشق غذاخوری از مواد سمبوسه را ابتدای این مستطیل ریخته و آن را به شکل مثلث بپیچید. انتهای نان را حتما محکم کنید تا مواد میانی بیرون نریزند.
- مرحله هفتم: درون تابهای گود، مقداری روغن سرخ کردنی ریخته و زمانی که روغن کاملا داغ شد، سمبوسهها را داخل آن گذاشته و با حرارت متوسط دو طرف آنها را کاملا سرخ کنید.
- مرحله هشتم: سمبوسهها را درون یک توری فلزی قرار دهید تا روغن اضافی آنها خارج شود. برای این کار میتوانید از دستمالهای حولهای مخصوص آشپزخانه هم استفاده کنید. دقت داشته باشید که خارج کردن روغن، موجب میشود تا هم غذا چربی کمتری داشته و سالمتر باشد و هم طعم بهتر و تردتری به خود بگیرد.
نکته: در نهایت، میتوانید برای تزیین سمبوسه گوشت، از سس سمبوسه، انواع سبزیجات، زیتون یا گوجههای گیلاسی استفاده کنید. اگر میخواهید سمبوسه بندری با گوشت را آماده کنید، کافی است تا میزان رب را دو برابر کرده و علاوه بر ادویههای معمول، از فلفل قرمز تند نیز در مواد میانی سمبوسه استفاده کنید. در طرز تهیه سمبوسه بندری با نون لواش طعم تندتری ایجاد میشود؛ پس اگر شما نیز به غذاهای تند علاقه دارید، عاشق این نوع سمبوسه خواهید شد.
طرز تهیه سمبوسه گوشت در فر
اگر دوست دارید تا سمبوسه را با روغن کمتری درست کنید، طرز تهیه سمبوسه در فر انتخاب مناسب شما است:
- مرحله اول: برای درست کردن سمبوسه در فر، از چند دقیقه قبل فر را روشن کنید تا فضای داخلی آن کاملا گرم شود. درجه موردنیاز بستگی به نوع فر دارد، اما معمولا بین 200 تا 220 درجه سانتیگراد، برای پخت سمبوسه دمای مناسبی است.
- مرحله دوم: سمبوسهها را داخل سینی فر چیده و درون فر بگذارید. حدود 5 تا 10 بعد سمبوسهها کاملا طلایی شدهاند.
- مرحله سوم: برای رنگ و لعاب بهتر سمبوسه تنوری میتوانید از ترکیب روغن زیتون و زرده تخممرغ به عنوان رومال سمبوسهها استفاده کنید.
نکته: توجه داشته باشید که زمان پخت سمبوسه با نان لواش، کوتاهتر از زمان پخت سمبوسه با خمیر یوفکا یا خمیرهای خانگی است.
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی
انواع سمبوسه سیب زمینی، هم مواد اولیه سادهتری دارند و هم سریعتر آماده میشوند. سمبوسه سیب زمینی را میتوان سادهترین نوع سمبوسه دانست که طعم جذابی دارد. راستی اگر در کنار سمبوسه، طرز تهیه پوره سیب زمینی را دنبال کنید، میتوانید از زیتون، گوجه گیلاسی یا سبزیجات مختلف برای تزیین آن کمک بگیرید.
مواد اولیه سمبوسه سیب زمینی
در اولین گام از روش پخت سمبوسه سیب زمینی، ابتدا مواد اولیه زیر را آماده کنید.
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
سیب زمینی بزرگ | ۲ عدد |
پیاز متوسط | ۲ عدد |
جعفری | ۵۰ گرم |
گشنیز | ۵۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه | به مقدار کافی |
نان لواش | به تعداد لازم |
روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت سمبوسه سیب زمینی
مراحل تهیه سمبوسه سیب زمینی را مطابق زیر دنبال کنید تا یک سمبوسه خوشمزه آماده شود:
- مرحله اول: سیب زمینی را به همراه آب و مقداری نمک داخل قابلمه ریخته و بپزید.
- مرحله دوم: پس از اینکه سیب زمینی پخته شد، آن را پوست گرفته و با گوشتکوب له کنید.
- مرحله سوم: پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در تابه تفت دهید. زمانی که پیاز سرخ شد، سیر نگینی و مقداری زردچوبه را اضافه کرده و سیر را نیز سرخ کنید.
- مرحله چهارم: گشنیز و جعفری را به صورت ساطوری خرد کرده و داخل تابه بریزید. پس از خشک شدن آب سبزیجات و سرخ شدن آنها، تابه را از روی شعله بردارید.
- مرحله پنجم: حالا ترکیب سیر، پیاز و سبزیجات سرخ شده را به پوره سیب زمینی اضافه کنید.
- مرحله ششم: ادویهها شامل نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه را به مواد داخل سمبوسه بیفزایید و به خوبی هم بزنید.
- مرحله هفتم: در طرز پیچیدن نان سمبوسه مطابق قبل عمل کنید. نان را به صورت مستطیل برش بزنید، یک گوشه از آن را با مواد پر کرده و به صورت مثلثی تا بزنید.
- مرحله هشتم: در نهایت سمبوسهها را در روغن سرخ کنید تا غذای شما آماده شود.
طرز تهیه سمبوسه پیتزایی برای 4 نفر
سمبوسه پیتزایی یکی از انواع محبوب و پرطرفدار سمبوسه است که میتوان با صرف زمان کوتاهی، آن را در منزل آماده کنید. در مواد سمبوسه پیتزایی از ترکیبات دیگری مانند قارچ و سوسیس نیز استفاده میشود که طعم جذابی دارند.
مواد اولیه سمبوسه پیتزایی
در نحوه درست کردن سمبوسه با این روش به مواد اولیه زیر نیاز خواهید داشت:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
سیب زمینی بزرگ | ۱ عدد |
سوسیس | ۲ عدد |
قارچ | ۱۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
نان لواش | به تعداد لازم |
نمک، زردچوبه و فلفل | به مقدار کافی |
سس تند | به مقدار کافی |
روغن سرخکردنی | به مقدار کافی |
دستور پخت سمبوسه پیتزایی
طرز درست کردن سمبوسه سوسیس به شرح مراحل زیر است:
- مرحله اول: ابتدا سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کرده و در تابه سرخ کنید.
- مرحله دوم: پیاز را نیز به صورت نگینی خرد کنید و در تابه تفت دهید. وقتی پیازها طلایی شدند، آنها را از تابه خارج کنید.
- مرحله سوم: سوسیسها را به صورت مکعبی ریز خرد کرده و در همان تابه سرخ کنید. پس از سرخ شدن سوسیس، آنها را نیز از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
- مرحله چهارم: قارچ نگینی را در تابه سرخ کنید و دقت داشته باشید که حرارت زیاد باشد تا قارچ آب نیندازد.
- مرحله پنجم: پس از سرخ شدن قارچ، حالا سیب زمینی، پیاز و سوسیس سرخ شده را به تابه بازگردانید و همه مواد را با هم تفت دهید.
- مرحله ششم: ادویهها شامل نمک، فلفل و زردچوبه را به همراه مقدار کمی سس تند داخل تابه بریزید و هم بزنید.
- مرحله هفتم: پس از آماده شدن مواد، مطابق قبل نان را به صورت مستطیلی برش زده و سمبوسه را به شکل مثلثی بپیچید.
- مرحله هشتم: در نهایت سمبوسه را در یک تابه تمیز با روغن سرخکردنی حرارت داده و سرخ کنید.
طرز تهیه سمبوسه آبادانی
سمبوسه آبادانی شبیه سمبوسه سیب زمینی است، اما اگر میخواهید یک سمبوسه آبادانی تند داشته باشید، میتوانید به صورت جداگانه، سس مخصوص سمبوسه را آماده کرده و موقع سرو، کنار غذا قرار دهید. در واقع طرز تهیه سمبوسه جنوبی، به سس مخصوصی بستگی دارد که همراه با آن سرو میشود.
مواد اولیه سمبوسه آبادانی
برای درست کردن سمبوسه آبادانی مواد اولیه زیر را آماده کرده و دست به کار شوید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
سیب زمینی بزرگ | ۲ عدد |
پیاز متوسط | ۲ عدد |
جعفری | ۵۰ گرم |
نان لواش | به تعداد لازم |
پودر فلفل قرمز | نصف قاشق چایخوری |
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن سرخ کردنی | به مقدار کافی |
تمبر هندی | ۲ قاشق غذاخوری |
سس تند | ۳ قاشق غذاخوری |
دستور پخت سمبوسه آبادانی
در ادامه این بخش با طرز تهیه سمبوسه آبادانی به صورت مرحله به مرحله آشنا میشوید:
- مرحله اول: سیب زمینیها را آبپز کنید، پوست بگیرید و با گوشتکوب له کنید.
- مرحله دوم: پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه تفت دهید. زمانی که پیازها طلایی شدند، مقداری زردچوبه به تابه اضافه کنید.
- مرحله سوم: در ادامه جعفری را به صورت ساطوری خرد کرده و با پوره سیب زمینی مخلوط کنید. نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پیاز سرخ شده را نیز به سیب زمینی افزوده و همه مواد سمبوسه را هم بزنید.
- مرحله چهارم: نان را برش زده، با مواد سمبوسه پر کنید و به صورت مثلثی تا بزنید. در انتها سمبوسهها را در روغن سرخ کنید تا آماده شوند.
- مرحله پنجم: برای درست کردن سس که تفاوت اصلی سمبوسه آبادانی است، تمبر هندی را با سس تند مخلوط کرده و روی شعله با حرارت ملایم قرار دهید. ۱۰ دقیقه مواد را حرارت دهید و سپس ۲ قاشق غذاخوری آب اضافه کنید. حالا سس سمبوسه آماده است و میتوانید آن را کنار بگذارید.
- مرحله ششم: سمبوسه را به همراه سس سرو کرده و از خوردن آن لذت ببرید.
نکته: شما میتوانید طرز تهیه سمبوسه آبادانی با گوشت یا بدون گوشت را دنبال کنید.
طرز تهیه سمبوسه مرغ
سمبوسه مرغ یکی از انواع خوشمزه و جذاب سمبوسه است که میتوان برای پذیرایی در مهمانیها نیز سرو کرد. در ادامه این بخش با طرز تهیه سمبوسه مرغ آشنا میشوید.
مواد اولیه سمبوسه مرغ
برای درست کردن یک سمبوسه مرغ خوشمزه، به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
سیب زمینی بزرگ | ۱ عدد |
فیله مرغ | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
قارچ | ۱۰۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
نان لواش | به تعداد لازم |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
روغن سرخ کردنی | به مقدار کافی |
دستور پخت سمبوسه مرغ
در ادامه با مراحل طرز تهیه سمبوسه مرغ آشنا میشوید:
- مرحله اول: مرغ را به مدت یک ساعت به همراه یک پیاز و مقداری آب بپزید.
- مرحله دوم: سیبزمینی و قارچ را به صورت جداگانه سرخ کنید و کنار بگذارید.
- مرحله سوم: پس از پخت مرغ، آن را ریش ریش کرده و با پیاز و فلفل دلمهای نگینی تفت دهید.
- مرحله چهارم: سیبزمینیها و قارچهای سرخ شده را همراه با رب و ادویهها به ترکیب مرغ، پیاز و فلفل دلمهای اضافه کنید.
- مرحله پنجم: نان را به صورت مستطیلی برش بزنید، مواد سمبوسه را روی نان گذاشته و مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید. در نهایت نان را به شکل مثلثی تا بزنید و سمبوسهها را در روغن سرخ کنید.
اگر قصد دارید تا سمبوسه مرغ خوشمزه با تمام ریزه کاری ها و ترفند ها بدانید، پیشنهاد میکنیم تا طرز تهیه سمبوسه مرغ را مطالعه نمایید.
طرز تهیه سمبوسه عربی
سمبوسه لبنانی یکی از دیگر انواع سمبوسه محسوب میشود که میتوان در منزل تهیه کرد. در مواد میانی این سمبوسه از گوشت چرخ کرده استفاده شده و به همین دلیل یک غذای مجلسی است.
مواد اولیه سمبوسه عربی
مواد اولیه زیر برای درست کردن سمبوسه عربی مورد استفاده قرار میگیرد:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
گشنیز | ۵۰ گرم |
نعنا | ۵۰ گرم |
آب لیموترش تازه | ۲ قاشق سوپخوری |
پودر زنجبیل | ۱ قاشق چایخوری |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
روغن سرخکردنی | به مقدار کافی |
نان لواش | به تعداد لازم |
دستور پخت سمبوسه عربی
در ادامه مراحل تهیه سمبوسه عربی را دنبال کنید:
- مرحله اول: پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه سرخ کنید. زمانی که پیازها طلایی شد، گوشت چرخ کرده را داخل تابه بریزید.
- مرحله دوم: مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به گوشت اضافه کنید و به تفت دادن آن ادامه دهید. زمانی که گوشت تغییر رنگ داد، فلفل دلمهای خرد شده را داخل تابه بریزید.
- مرحله سوم: قارچ را به صورت ورقهای خرد کرده و به تابه اضافه کنید. پس از سرخ شدن قارچ، سیر رنده شده و پودر زنجبیل را بیفزایید.
- مرحله چهارم: در نهایت گشنیز و نعنا را ساطوری کرده و به مواد اضافه کنید. آب لیموترش تازه را بیفزایید و مواد سمبوسه را کمی دیگر تفت دهید. در نهایت تابه را از روی شعله برداشته و کنار بگذارید.
- مرحله پنجم: نان را برش زده، با مواد میانی پر کرده و به شکل مثلثی تا بزنید. در انتها سمبوسهها را در روغن سرخ کنید و روی توری فلزی بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
طرز تهیه سمبوسه هندی
اگر شما نیز از جمله افرادی هستید که به خوردن سمبوسه هندی در رستورانهای فست فود علاقه دارید، اینبار سمبوسه هندی را در منزل تهیه کنید.
مواد اولیه سمبوسه هندی
برای درست کردن سمبوسه هندی در اولین گام، مواد اولیه زیر را آماده کنید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۵ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
گشنیز | ۵۰ گرم |
فلفل تند | ۱ عدد |
زنجبیل | ۱ تکه کوچک |
فلفل قرمز و پودر پیاز | به مقدار کافی |
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آب لیموترش تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن سرخکردنی | به مقدار کافی |
نان لواش | به تعداد لازم |
برای درست کردن خمیر سمبوسه هندی نیز به جدول مواد اولیه زیر نیاز دارید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
آرد | ۴ پیمانه |
آب | ۱ پیمانه |
روغن مایع | نصف پیمانه |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
سیاه دانه | ۱ قاشق چایخوری |
پودر زیره | ۱ قاشق چایخوری |
دستور پخت سمبوسه هندی
مطابق مراحل زیر، طرز تهیه سمبوسه هندی را مرحله به مرحله دنبال کنید:
- مرحله اول: برای تهیه خمیر سمبوسه، ابتدا آرد را ۳ مرتبه الک کرده و سپس پودر زیره، سیاه دانه و نمک را اضافه کنید.
- مرحله دوم: روغن را به ترکیب آرد و مواد دیگر بیفزایید و به خوبی مخلوط کنید. پس از آنکه روغن جذب آرد شد، آب را به دیگر مواد بیفزایید.
- مرحله سوم: خمیر را به خوبی ورز دهید و داخل یک کاسه از قبل چرب شده بگذارید. خمیر را سلفون بکشید و به مدت ۳۰ دقیقه در جایی گرم قرار دهید تا حجیم شود.
- مرحله چهارم: در این فاصله به سراغ تهیه مواد میانی سمبوسه بروید. سیب زمینی را آبپز کنید و پس از آنکه پخته شد، آنها را پوست گرفته و له کنید.
- مرحله پنجم: پیاز نگینی را در تابه تفت دهید و پس از سرخ شدن پیاز، سیر و زنجبیل رنده شده را داخل تابه بریزد.
- مرحله ششم: فلفل تند را هم به صورت نگینی خرد کرده و به مواد داخل تابه اضافه کنید.
- مرحله هفتم: زمانی که کلیه سبزیجات سرخ شدند، گوشت چرخ کرده و ادویهها شامل نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر پیاز را داخل تابه بریزید و تفت دهید.
- مرحله هشتم: پس از آماده شدن گوشت و مواد داخل تابه، پوره سیب زمینی را همراه با گشنیز ساطوری و آب لیموترش تازه داخل تابه بریزید و تفت دهید تا آماده شوند.
- مرحله نهم: حالا به سراغ خمیر پیراشکی بروید، آن را مجددا ورز دهید و خمیر را به صورت چانههای کوچک با اندازه نارنگی در آورید. هر چانه را با وردنه به قطر نیم سانتیمتر پهن کرده و آن را به شکل مستطیلی برش بزنید.
- مرحله دهم: مواد میانی سمبوسه را داخل خمیر ریخته و به شکل مثلثی تا بزنید. در نهایت سمبوسهها را در روغن سرخ کنید.
تهیه انواع سمبوسه به پایان رسید. در پایان این مطلب، پیشنهاد میکنیم اگر به دنبال طعمهای متفاوت و خوشمزه هستید، طرز تهیه بورانی اسفناج را نیز مطالعه کنید.
نکات طرز تهیه سمبوسه خانگی
برای اینکه سمبوسه ایرانی خوشمزهای داشته باشید، نکات زیر را مدنظر قرار دهید:
- معمولا در فست فودها برای درست کردن این غذا، از ادویه مخصوص سمبوسه استفاده میکنند. شما هم میتوانید این ادویه را از مغازههای عطاری تهیه کنید.
- سمبوسه را میتوان به عنوان غذای اصلی و میان وعده سرو کرد. همچنین این غذا یک تغذیه سالم و خوشمزه برای بچههای مدرسهای خواهد بود.
- پس از تهیه سمبوسه میتوانید آن را در کنار سس دلخواه خود سرو کنید، اما ترکیب سمبوسه و سس کچاپ انتخاب بهتری است.
- برای درست کردن این غذا میتوانید به جای نان لواش، از نان یوفکا یا فیلو نیز استفاده کنید که در این صورت میزان جذب روغن کاهش مییابد.
- برای تهیه سمبوسه رولی نان را به شکل مستطیل برش بزنید و مواد را داخل نان بگذارید. گوشههای نان را روی مواد تا بزنید و آن را از پایین رول کنید.
- شما میتوانید سمبوسه مربع نیز تهیه کنید و برای این کار باید نان را از چهار طرف تا بزنید تا به شکل مربع درآید.
روش نگهداری سمبوسه
پس از یادگیری طرز تهیه سمبوسه با لواش، اکنون این سوال پیش میآید که سمبوسه را چگونه نگهداری کنیم؟ برای نگهداری سمبوسه، اجازه دهید تا خنک شده و به دمای محیط برسند. در نهایت سمبوسهها را در ظرفی دربدار چیده و در یخچال قرار دهید.
جلوگیری از خراب شدن سمبوسه
برای جلوگیری از خراب شدن سمبوسه، دقت داشته باشید که بیرون از یخچال باقی نماند. همچنین بین سمبوسهها تکههای کاغذ قرار دهید تا جاذب روغن اضافی سمبوسه باشد. در هنگام قرار دادن سمبوسهها داخل ظرف، آنها را فشار ندهید تا سمبوسهها له نشوند.
تردید برای تهیه سمبوسه را کنار بگذارید!
در این مطلب از مجله اسنپ فود، نحوه تهیه سمبوسه به روشهای مختلف را آموزش دادیم. اگر هوس یک سمبوسه خوشمزه کردهاید، اما فرصت تهیه آن را ندارید، از اسنپ فود کمک بگیرید. شما میتوانید از طریق سفارش انلاین غذا اسنپ فود، سمبوسه یا غذاهای مختلف را سفارش داده و در کوتاهترین زمان ممکن، در محل آدرس خود تحویل بگیرید.
راستی، شما کدام نوع سمبوسه را بیشتر دوست دارید و از چه روشهای دیگری برای تهیه این غذا استفاده میکنید؟ نظرات خود را با ما و دیگر کاربران اسنپ فود به اشتراک بگذارید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402