انواع ماهی شمال که باید با ویژگی های آن ها آشنا شوید
آیا تا به حال انواع ماهی شمال را چشیدهاید؟ تنوع ماهی در شمال کشور به قدری زیاد است که به عنوان یکی از اصلیترین قطبهای صید و خرید ماهی خوراکی شناخته میشود. به طور حتم هر کدام از این ماهیها طعم متفاوتی دارند و به شیوهای خاص طبخ میشوند. بنابراین پیشنهاد میشود تمام مدلهای آن را یگبار خریداری کرده و امتحان کنید.
در ادامه انواع ماهیهای دریای خزر را معرفی میکنیم تا تفاوت آنها با انواع ماهی جنوب را متوجه شوید و متناسب با ذائقه خود آنها را تهیه کنید.
انواع ماهی های دریای خزر
اکنون قصد داریم تا به معرفی چند مدل از ماهیهای این منطقه بپردازیم. بنابراین اگر به دنبال خوشمزهترین ماهی شمال هستید، تا انتهای مقاله همراه ما باشید. بعد از آن به راحتی میتوانید نسبت به سفارش آنلاین محصولات پروتئینی مثل ماهی شمال اقدام کنید.
ماهی سفید کولی، معروف ترین آبزی شمال
یکی از معروفترین ماهیهای شمال کشور، ماهی سفید است که بدنی کشیده با خالهای درشت سفید دارد. گوشت این ماهی کاملا لذیذ، لطیف و سفید است. اما چون خار زیادی دارد، طبخ و خوردن آن کمی دشوار خواهد بود. این ماهی را میتوانید متناسب با ذائقه خود، به صورت کبابی، سرخ کرده یا بخار پز میل کنید.
ماهی سوف شمال
ماهی سوف یکی از انواع ماهی شمال است. این ماهی کاملا بدون تیغ است و با گوشت نرم، لطیف و کم چربی که دارد، به عنوان یکی از پرفروشترین ماهیهای شمال شناخته میشود. از لحاظ ظاهری این ماهی کشیده بوده و بیش از یک متر طول دارد. همچنین سطح بدن آن با پولکهای ریز نقرهای مایل به سبز پوشیده شده که متناسب با سن ماهی این رنگ تغییر میکند. ماهی سوف ارزش غذایی بالایی دارد و اگر به خوبی طعم دار شود، با هر روش پختی عالی خواهد شد.
اردک ماهی، گوشتخوار دریایی
اردک ماهی یکی از ماهیهای گوشتخوار دریای خزر است که چون از ماهیهای کوچکتر تغذیه میکند، در میان مردم محبوبیت چندانی ندارد. این ماهی دهان بزرگ، دندانهای تیز و جثه قوی دارد و پوست آن نیز با پولکهای ریز خاکستری رنگ پوشیده شده است. نحوه طبخ اردک ماهی با هر سه روش کبابی، سرخ و آبپز امکانپذیر است و طعم بسیار خاصی دارد.
ازون برون، خوشمزه ترین ماهی بدون استخوان شمال
ازون برون نام یکی دیگر از ماهیهای دریای شمال است که بیشتر به دلیل خاویارهایش آن را صید میکنند. البته گوشت داخلی آن نیز کاملا سفید و منسجم است و طعم لذیذی دارد. این نوع ماهی و خاویارهایش مواد مغذی مورد نیاز بدن را تامین میکنند و از بیماریهایی چون سرطان، سکته، فقرآهن و… جلوگیری خواهند کرد. بهتر است ازون برون را کاملا طعمدار کرده و به صورت کبابی میل نمایید.
کپور، ماهی با فرمی متفاوت
کپور که ماهی دوکی شکل و پهنی است، از مردابهای اطراف دریای خزر صید میشود. بیشترین طول این ماهی به یک متر میرسد و با پولکهای درشت و زرد رنگ، سرتاسر آن پوشیده شده است. همچنین چون داخل مرداب زندگی میکند، باید پیش از پخت کاملا تمیز شده و بوی بدن آن گرفته شود.
کفال، مخصوص سبزی پلو
کفال نوع دیگری از ماهیهای مربوط به شمال کشور است که به بیشتر به صورت دودی و همراه با سبزی پلو مصرف میشود. بدنه استوانهای شکل این ماهی طول زیادی دارد و با فلسهایی درشت پوشیده شده است. مصرف مناسب ماهی کفال شمال میتواند به بهبود بیماریهای قلبی، افسردگی، کم خوابی، آلزایمر، سرطان و… کمک کند.
قزل آلا، بهترین ماهی شمال برای کباب
قزل آلا که یکی از خوشمزهترین ماهیهای شمال است، در دو نوع خال قرمز و رنگین کمانی یافت میشود که هر دو طعم بی نظیری دارند و سرشار از پروتئین و مواد مغذی برای سلامت بدن هستند. این ماهی تیغ دارد، اما در هنگام برش میتوان بیشتر آنها را خارج کرد. همچنین اگر با نمک و فلفل و لیمو طعم دار شده و به صورت کبابی درست شود، بسیار لذیذتر خواهد بود.
کیلکا، با جثه کوچک
کلیکا یکی از انواع ماهی شمال است و اگرچه جثه کوچکی دارد، اما ارزش غذایی آن بسیار بالا است. انواع پروتئین، کلسیم و ویتامینهای دی، کا، آ و… را در این ماهی میتوان یافت. بنابراین حتما آن را در برنامه غذای خود جای دهید. بهتر است کلیکا را به صورت سوخاری درست کنید تا طعم بهتری داشته باشد. پیشنهاد می کنیم خواص ماهی کیلکا را از مجله ما بخوانید.
ماهی آزاد یا سالمون
ماهی آزاد که به سالمون نیز معروف است، به عنوان یکی از بهترین ماهیهای شمال کشور و حتی جهان شناخته میشود. گوشت این ماهی متناسب با نوعی که دارد به رنگ سفید یا نارنجی است و معمولا بهترین ماهی شمال برای کباب است. سطح پوست آن نیز با پولکهای ریز پوشیده شده و خالهایی روی آن دیده میشود. ماهی آزاد خواص زیادی برای بدن دارد و سرشار از امگا ۳ است.
خوشمزه ترین ماهی گیلان
اکنون ممکن است این سوال مطرح شود که از میان انواع ماهی های دریای خزر، کدام مدل خوشمزهتر است؟ به طور حتم تمام ماهیهایی که در مورد آنها صحبت شد، از لحاظ طعم و نوع پخت عالی هستند و خواص زیادی دارند. پس پاسخ به این سوال کاملا سلیقهای بوده نمیتوان ماهی خاصی را انتخاب کرد. اما از نظر بیشتر مردم گیلان و شمال کشور، ماهی سفید مرغوبتر است و اگر کاملا تازه باشد و به خوبی پخته شود، طعم بسیار دلچسبی خواهد داشت.
ماهی های شمال، راه گریزی به یک دنیا سلامتی
این مطلب که راهنمایی جامعی برای آشنایی با انواع ماهی شمال و تشخیص ماهی تازه بود، به شما کمک میکند تا بهتر بتوانید محصول مورد علاقه خود را پیدا کنید. البته برای خرید هریک از این موارد نیاز نیست به شمال کشور بروید، تنها کافی است که نوع تازه آنها را از شهر محل زندگی خود خریداری کرده و آن را کبابی یا سرخ کنید.
در هر صورت اگر قصد خرید انواع ماهی جنوب یا شمال را از اسنپ فود دارید، کافیست به قسمت قصابی آنلاین این سرویس مراجعه کرده و محصول مورد نظر خود را خریداری نمایید تا در کوتاهترین زمان در اختیارتان قرار گیرد.
راستی، شما کدام نوع را ترجیح میدهید و انتخاب شما برای اکثر موارد کدام است؟ نظرات خود را با ما و دیگر کاربران سایت به اشتراک بگذارید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402