طرز تهیه اشکنه یزدی و تجربه یک طعم لذیذ نوستالژیک
اشکنه یکی از آن غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی است که تنوع و طرفداران زیادی دارد. طرز تهیه اشکنه یزدی هم از این قاعده، مسنثنی نیست. این غذا که یک خوراک به شکل سوپی لذیذ است، خیلی زود آماده میشود و گیاهخواران هم میتوانند روی آن به عنوان یک وعده غذایی خوشمزه حساب کنند. از شما دعوت میکنیم تا طرز تهیه اشکنه یزدی با مرزنجوش را همراه با جدول مشخصات غذایی، در اسنپ فود بخوانید.
اشکنه یزدی |
|
تعداد نفرات | 2 تا 3 نفر |
زمان آماده سازی | 5 دقیقه |
زمان پخت غذا | حدود 30 دقیقه |
میزان سختی | کم |
طرز تهیه اشکنه یزدی
اشکنه یزدی ثابت میکند که بدون داشتن گوشت و امکانات ویژه هم میتوان غذاهای خوشمزهای تهیه کرد. هر چند که در تهیه این غذا از سبزیجات تازه هم میتوان استفاده کرد، اما استفاده از سبزیجات خشک، عطر و بوی آن را چند برابر میکند. این غذا، با کره محلی هم فوقالعاده است و میتوانید به تناسب تعداد نفرات، تعداد تخممرغهای آن را تعیین کنید. همانطور که در ادامه میبینید، مواد اولیه اشکنه، بسیار ساده هستند و شما به راحتی میتوانید این غذای خوشمزه را در منزل آماده کنید. در ادامه، مواد لازم و دستور تهیه اشکنه یزدی با هم میبینیم:
مواد لازم برای تهیه اشکنه یزدی
برای تهیه یک اشکنه خوشمزه یزدی، مواد اولیه را مطابق جدول زیر اماده کنید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
تخممرغ | 3 عدد |
پیاز | 1 عدد |
سیبزمینی | 1 عدد |
آرد | 1 قاشق غذاخوری |
شنبلیله خشک | نصف قاشق غذاخوری |
شوید خشک | نصف قاشق غذاخوری |
مرزنجوش | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه اشکنه یزدی خوشمزه
دستور تهیه اشکنه یزدی، مطابق مراحل زیر است:
- مرحله اول: پیاز را بشویید و پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.
- مرحله دوم: در قابلمهای مناسب، مقداری روغن یا کره بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود.
- مرحله سوم: پیازهای نگینی را در روغن داغ بریزید و پس از چند دقیقه، فلفل و زردچوبه را هم به آن اضافه کنید و صبر کنید تا پیازها سبک و شیشهای شوند.
- مرحله چهارم: در ادامه طرز تهیه اشکنه یزدی، آرد را در قابلمه بریزید و همراه پیاز تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
- مرحله پنجم: سیب زمینی را بشویید و پوست بگیرید و به شکل نگینی خرد کنید. سپس، آنها را همراه با سبزیجات خشک گفته شده، با مواد دیگر مخلوط کنید.
نکته: دقت کنید که از تفت دادن زیاد سبزیجات خودداری کنید تا تلخ نشوند.
- مرحله ششم: در ادامه کار، داخل قابلمه، 1.5 پیمانه آب بریزید و حرارت شعله را زیاد کنید تا بجوشد. سپس، حرارت را کمتر کنید و صبر کنید تا سیبزمینیها به طور کامل بپزند و اشکنه، جا بیفتد.
- مرحله هفتم: حالا تخممرغها را همراه با مقدار نمک در ظرفی جداگانه بشکنید و با چنگال، مقداری بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند.
- مرحله هشتم: تخممرغهای زده شده را به آرامی داخل اشکنه بریزید و مدام هم بزنید تا در یک جا بسته نشوند. برای چند دقیقه دیگر، درب قابلمه را بگذارید تا اشکنه کمی غلیظ شود و خودش را بگیرد.
نکته: یک روش دیگر برای اضافه کردن تخممرغها این است که یکی از تخممرغها را زده و در اشکنه هم بزنید و چند دقیقه بعد، 2 تخممرغ دیگر را به صورت درسته در اشکنه بشکنید تا غذای شما، ظاهر متفاوتی پیدا کند.
به همین سادگی، غذای ساده و خوشمزه شما آماده است و میتوانید آن را در ظرف مناسبی بکشید و همراه نان و سایر مخلفات دلخواه، میل کنید. نوش جان
اشکنه یزدی را روی سفره بچینید…
همانطور که دیدید، طرز تهیه اشکنه یزدی، خیلی آسان است، اما گاهی پیش میآید که حتی برای تهیه یک غذای ساده و فوری هم، زمان یا امکانات لازم وجود ندارد. بنابراین، اصلا نگران نباشید و روی کمک و همراهی همیشگی اسنپ فود حساب کنید. کافیست وارد سایت شوید و خرید غذا آنلاین یزد را سرچ کنید. در این صورت، لیستی از بهترین رستورانهای یزد همراه با منوی غذایی آنها مقابل شما ظاهر خواهد شد که به راحتی میتوانید از میان آنها انتخاب کنید. در نهایت، آدرس مقصد خود در شهر یزد را وارد سایت کنید و شروع به چیدن سفره کنید که پیک در راه است. نوش جان
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402