طرز تهیه لازانیا اسفناج با طعمی دلپذیر و عالی
همانطور که میدانید طرز تهیه انواع لازانیا ، تنوع بسیار زیادی دارد و شما میتوانید این غذای خوشمزه را با سسها و مواد مختلفی تهیه کنید. در این بین، طرز تهیه لازانیا اسفناج، یکی از سادهترین رسپیهای این غذا است که بدون استفاده از گوشت و با موادی ساده و در دسترس تهیه میشود. لازانیا اسفناج غذایی سبک و مناسب برای شام یا ناهار است و ظاهری بسیار جذاب دارد. در ادامه، جدول مشخصات غذایی لازانیا اسفناج را با هم میبینیم:
لازانیا اسفناج | |
تعداد نفرات | 4 نفر |
زمان آماده سازی | 15 دقیقه |
زمان پخت غذا | 60 دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
طرز تهیه لازانیا اسفناج
دستور تهیه لازانیا اسفناج، به مراتب سادهتر از دستورهایی مانند طرز تهیه پاستا آلفردو است. برای تهیه لازانیا اسفناج، نیازی به استفاده از مشتقات گوشت نیست. کافیست، لایه میانی لازانیا را آماده کرده و آن را به صورت لایه لایه با لازانیا، داخل ظرفی مناسب چیده و در فر بگذارید. جزئیات تمام این مراحل و مواد لازم آن در ادامه، آمده است:
مواد لازم برای تهیه لازانیا اسفناج
برای تهیه این غذای خوشمزه، مواد اولیه را مطابق با جدول زیر آماده کنید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
لازانیا | 1 بسته |
اسفناج | 250 گرم |
پیاز متوسط | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
پنیر پارمزان | 500 گرم |
پنیر پیتزا | 4 قاشق غذاخوری |
آرد | 2 لیوان |
شیر | 100 گرم |
کره | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
سس کچاپ | مقداری در صورت تمایل |
مراحل طرز تهیه لازانیا اسفناج
دستور پخت لازانیا اسفناج، شامل مراحل زیر است:
- مرحله اول: ابتدا اسفناج را تمیز کنید و بشویید. سپس، آن را با مقداری آب و نمک بپزید و به صورت ساطوری خرد کنید.
- مرحله دوم: در تابهای مناسب مقداری روغن بریزید و پس از آنکه داغ شد، پیازهای نگینی شده را داخل آن سرخ کنید.
- مرحله سوم: پس از سبک شدن پیازها، اسفناج ساطوری شده را هم به تابه اضافه کرده و با پیاز، تفت دهید.
- مرحله چهارم: حالا باید سس بشامل را آماده کنید. برای این کار، آرد را در تابهای جداگانه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
- مرحله پنجم: در ادامه طرز تهیه سس لازانیا اسفناج، کره را که مدتی در دمای اتاق قرار دادهاید در تابه بریزید و با آرد مخلوط کنید.
- مرحله ششم: سپس، شیر را در دو مرحله به سس بشامل اضافه کنید و همزمان، هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود. پس از آن، سیر رنده شده را داخل تابه بریزید و نمک و فلفل سس را اندازه کنید.
پس از آنکه سس به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کرده و به سراغ آماده کردن لازانیا بروید.
- مرحله هفتم: در صورتی که در تهیه این غذای خوشمزه از لازانیای پیشپخت استفاده میکنید، کافیست آن را 3 دقیقه در آب معمولی قرار دهید. اما در صورت استفاده از لازانیای خام، طبق دستورالعمل روی جعبه، آن را آماده کنید.
- مرحله هشتم: کف یک ظرف نچسب را با کمی روغن چرب کنید و یک ردیف ورقه لازانیا را داخل آن بچینید.
- مرحله نهم: روی لازانیاها، یک لایه از مخلوط اسفناج و پیاز بریزید و روی اسفناج و پیاز را با مخلوطی از پنیر پیتزا و پنیر پارمزان بپوشانید.
- مرحله دهم: در نهایت، کمی سس سفید را روی مخلوط پنیرها پخش کنید و به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد لازانیا اسفناج، تمام شود.
نکته: در صورت تمایل میتوانید در بین لایههای این غذا، از مقداری سس کچاپ هم استفاده کنید.
- مرحله یازدهم: ظرف را به مدت 45 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد داخل فر بگذارید تا لازانیای اسفناج شما، آماده سرو شود. نوش جان
لازانیا اسفناج و بادمجان
این رسپی شامل مواد متنوعی مانند بادمجان، سیر، پیاز، اسفناج، لازانیا، آب مرغ و گوجه فرنگی رنده شده است. به علاوه، انواع پنیرهای فانتزی هم مانند پنیر ریکوتا و پنیر پارمزان در آن استفاده میشوند. این غذا از 5 لایه مختلف تشکیل میشود. لایه اول، یک سس گوجهای نسبتا غلیظ است که از ترکیب سیر، پیاز، پوره و رب گوجه فرنگی، آب مرغ، رزماری و نمک و فلفل تهیه میشود.
لایه دوم، شامل ورقههای لازانیا است. پس از آن، یک لایه اسفناج تفت داده شده و روی اسفناجها، لایهای از بادمجانهای سرخ شده قرار میگیرد. در نهایت، روی غذا، لایهای از یک سس ترکیبی شامل پنیر فتا، ریکوتا، جعفری و زیتون میریزیم و ظرف را به مدت نیم ساعت در دمای 175 درجه سانتیگراد قرار میدهیم.
لازانیا اسفناج و پنیر خامه ای
در این رسپی باید ابتدا یک لایه ورقه لازانیا، یک لایه سس گوجه فرنگی و یک لایه مخلوط اسفناج بریزید و این چینش را تا تمام شدن مواد ادامه دهید. در نهایت، لایه رویی باید سس گوجه فرنگی باشد تا روی آن را با مقداری پنیر پارمزان بپوشانید.
سس گوجهای شامل ترکیبی از پیاز، کرفس، هویج و سیر حرارت دیده با روغن زیتون است که با مقداری گوجه فرنگی ترکیب و در مخلوطکن، میکس شدهاند.
لایه اسفناج هم شامل مخلوطی از اسفناج پخته شده، پنیر خامهای، پنیر پارمزان و نعنای خرد شده است که در مخلوطکن، کاملا نرم و یکدست شده است.
کافیست ظرف لازانیا را به شکل گفته شده آماده کنید و آن را به مدت نیم ساعت در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا لازانیا اسفناج و پنیر خامه ای، آماده سرو شود. نوش جان
تجربه طعم انواع غذاهای ایتالیایی با اسنپ فود
طرز تهیه لازانیا اسفناج را به طور کامل برای شما توضیح دادیم. حال، اگر هوس غذاهای فانتزی کردهاید و وقت کافی برای تهیه آنها در منزل را ندارید، حتما سری به اسنپ فود بزنید. در این سایت، گزینههای متنوعی از انواع پاستا و ماکارونی وجود دارند که میتوانید آنها را به صورت اینترنتی سفارش داده و درب منزل خود تحویل بگیرید. به این ترتیب، صرفهجویی قابل ملاحظهای در وقت و انرژی خود کردهاید و به علاوه، میزبان طعمهای خوشمزهای خواهید بود که مدتها در خاطرتان میماند.
راستی، هنگام ثبت سفارش غذا در اسنپ فود، ثبت آدرس دقیق مقصد را فراموش نکنید تا زودتر از انچه فکرش را میکنید، غذای آماده و خوشمزه سفارشی خود را دریافت کنید. نوش جان
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402