انواع سالاد ایرانی و بین المللی

طرز تهیه سالاد فلفل دلمه ای

سالاد با فلفل دلمه ای یک ترکیب بسیار جذاب را ایجاد می‌کند. همانطور که از اسم این سالاد پیداست با استفاده از فلفل دلمه ای و ترکیب آن با دیگر سبزیجات تهیه می‌شود. برای طرز تهیه سالاد فلفل دلمه ای کافی است مراحلی که در این مطلب قرار داده‌ایم را انجام دهید و در کنار سس مخصوص آن را سرو کنید. برای درست کردن این سالاد هم همانند دیگر سالادها که با دستورهای مختلفی برای درست کردن آن‌ها وجود دارد، می‌توانید از روند و ترکیبات اولیه متفاوتی استفاده کنید که در ادامه به آن‌ها خواهیم پرداخت.

سالاد فلفل دلمه ای

تعداد نفرات 4 نفر
زمان آماده سازی و تهیه 1 ساعت
میزان سختی متوسط

سالاد فلفل دلمه ای

در میان انواع سالاد ها ، سالاد فلفل دلمه‌ای یکی از زیباترین‌ و خوش عطرترین‌ها است که به واسطه وجود فلفل دلمه‌ای در ترکیباتش می‌توانیم آن را یک منبع عالی از ویتامین C بدانیم. در برخی از دستورالعمل‌ها برای درست کردن این سالاد از فلفل دلمه‌ای‌ های رنگی استفاده می‌شود و این ویژگی باعث شده تا رنگ آن جذاب‌تر شود. به همین دلیل در بسیاری از مهمانی‌ها می‌توانیم آن را برای زیباتر کردن میز سرو غذا تهیه کنیم.

مواد لازم برای طرز تهیه سالاد فلفل دلمه ای

عکس سالاد فلفل دلمه ای

قبل از آنکه بخواهیم به مراحل درست کردن این سالاد بپردازیم، باید موادی که در جدول زیر قرار داده شده را آماده کنید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
فلفل دلمه ای 4 عدد
شکر 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
نمک به مقدار لازم
سرکه 2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازه ساییده 8/1 قاشق چایخوری
سیر تازه له شده 1 حبه
دانه کاج 3 قاشق سوپخوری
ریحان تازه ریز خرد شده 3 قاشق سوپخوری
پنیر فتا ½ پیمانه
پودر آویشن ½ قاشق چایخوری
زیتون سیاه یا سبز 3/1 پیمانه

مراحل تهیه سالاد فلفل دلمه ای

پس از آماده کردن ترکیبات بالا باید مراحل زیر را برای درست کردن سالاد فلفل دلمه ای کبابی انجام دهید:

  • مرحله اول: فلفل دلمه‌ای‌ها را شسته و آن‌ها را از وسط نصف کنید.
  • مرحله دوم: دانه‌های موجود در وسط فلفل دلمه‌ای و بافت سفیدش را به طور کامل جدا کنید.
  • مرحله سوم: در سینی فر فویل گذاشته و فلفل دلمه‌ای‌هایی که نصف کردید را با فاصله از هم بچینید.
  • مرحله چهارم: سینی را درون فر قرار داده و اجازه دهید با دمای 170 درجه کبابی شده و در نهایت پوست روی آن‌ها کمی سیاه شود.
  • مرحله پنجم: یک کاسه بردارید و فلفل‌ها را درون آن بریزید. سپس روی آن را با سلفون بپوشانید و در گوشه‌ای قرار دهید تا کاملا سرد شوند.
  • مرحله ششم: پس از خنک شدن فلفل‌ها، به راحتی می‌توانید پوست سیاه روی آن را جدا کنید.
  • مرحله هفتم: فلفل‌ها را روی تخته گذاشته و آن‌ها را به صورت طولی خرد کرده و درون یک ظرف گود بریزید.
  • مرحله هشتم: در یک ظرف به صورت جداگانه مقداری روغن زیتون، سرکه، نمک و شکر، فلفل سیاه، سیر له شده، ریحان خرد شده و آویشن بریزید و آن‌ها را کاملا مخلوط کنید تا بافتی یکنواخت ایجاد شود. سپس آن‌ها را به ظرف حاوی فلفل دلمه‌ای اضافه کنید.
  • مرحله نهم: اجازه دهید مواد برای مدت یک ساعت درون یخچال بماند.
  • مرحله دهم: دانه کاج را در یک تابه ریخته و برای 5 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید.
  • مرحله یازدهم: پس از سرد شدن سالاد و گذشت یک ساعت دانه کاج را روی آن بریزید.
  • مرحله دوازدهم: پنیر فتا را خرد کرده و به محتویات ظرف اضافه کنید.
  • مرحله سیزدهم: زیتون را خرد کرده و به این ترکیب اضافه کنید.
  • مرحله چهاردهم: همه مواد را به خوبی مخلوط کرده و سپس درون یک ظرف مناسب سرو کنید.

سالاد فلفل دلمه ای و گوجه

سالاد فلفل دلمه ای و گوجه

روش دیگری که برای درست کردن این نوع سالاد وجود دارد، ترکیب آن با گوجه است. در این روش معمولا از گوجه خشک شده استفاده می‌شود. کافیست مقداری فلفل دلمه‌ای، زیتون سیاه و گوجه خشک شده را با هم ترکیب کنید. پس از آن نیز روغن زیتون، سرکه بالزامیک و نمک را هم به عنوان طعم دهنده برای آن به کار ببرید. در برخی از دستورالعمل‌ها، هنگام سرو سالاد از تکه‌های پنیر بز نیز استفاده می‌شود که طعم آن را بهتر خواهد کرد.

سالاد فلفل دلمه ای رنگی

برای زیباتر شدن میز غذای خود در هنگام سرو غذا می‌توانید سالاد فلفل دلمه ای رنگی را انتخاب کنید. برای رنگی شدن سالاد از فلفل دلمه‌ای‌های رنگی قرمز، سبز، زرد و نارنجی استفاده کنید و سپس با استفاده از دیگر سبزیجات مانند ریحان، گوجه فرنگی، زیتون و … رنگ‌ آن را بیشتر کنید. این روش درست کردن سالاد به دلیل ظاهر زیبایی که دارد، میل به خوردن آن را بیشتر می‌کند.

نکات مهم برای طرز تهیه سالاد فلفل دلمه ای

نکات مهم برای طرز تهیه سالاد فلفل دلمه ای

اگر قصد درست کردن این سالاد خوشمزه را دارید، حتما نکاتی که در ادامه برای شما می‌آوریم را رعایت کنید:

  • اگر فر ندارید و می‌خواهید فلفل دلمه ای را به صورت کبابی در سالاد بریزید، می‌توانید آن را روی شعله ملایم قرار دهید.
  • استفاده از جعفری و ریحان در ترکیبات سالاد طعم آن را بهتر خواهد کرد.
  • برخی از سرآشپزان از قارچ سوخاری نیز در کنار سالاد فلفل دلمه ای استفاده می‌کنند.
  • قبل از آنکه بخواهید سالاد را سرو کنید حتما برای ساعاتی آن را درون یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.
  • سالاد فلفل دلمه ای کالری کمی داشته و می‌تواند یک غذای رژیمی برای ورزشکاران باشد.

سالاد فلفل دلمه ای، بهترین غذا برای گیاهخواران

در این مطلب به چند روش از طرز تهیه سالاد فلفل دلمه ای اشاره کردیم. پیشنهاد می‌کنیم این سالاد رنگارنگ و مفید را برای مهمانی‌هایتان تهیه کنید و به سفره غذا رنگ و لعاب دهید.

البته، ممکن است شما بخواهید با چند نوع سالاد، سفره غذا را تزیین کنید که در این صورت باید از یک همراه کمک بگیرید. سفارش آنلاین غذا اسنپ فود همراه شما است و می‌توانید این سالاد ساده را خودتان آماده کرده و تهیه سالادهای سخت و وقت‌گیر را به او بسپارید. سالادهای شما در کمترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت به محل آدرس ارسال خواهد شد.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا