آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • انواع بیماری‌های گربه خانگی
    انواع بیماری‌های گربه خانگی؛ علائم، علت و روش‌های درمان آذر 3, 1403
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه فست فودها
5/5 - (3 امتیاز)
8

پیتزا نیویورکی؛ پیتزایی متفاوت و خوشمزه

مینا اسماعیل بیگی 02 شهریور 1402 5 دقیقه

هنگامی به رستوران که می‌روید، در اکثر مواقع بین انتخاب انواع پیتزا مردد خواهید شد.  چرا که ترکیبات آن‌ها ممکن است برای شما ناشناخته باشد و همین موضوع سردرگمی شما را در انتخاب بیشتر می‌کند. برای اینکه انتخاب راحت‌تری داشته باشید، نگاهی به طرز تهیه یکی از پیتزاهای معروف آمریکا، یعنی پیتزا نیویورکی(New  York style pizza)  خواهیم داشت.

شهر نیویورک، علاوه بر وجود آسمان خراش‌ها، به پیتزا و خوشمزگی‌هایش نیز معروف است. پیتزا نیویورکی در اوایل سال ۱۹۰۰ میلادی به وجود آمد و جز معروف‌ترین غذاهای نیویورک محسوب می‌شود.

عکس پیتزا نیویورکی

وقتی به مواد تشکیل دهنده پیتزاها نگاه می‌کنید، متوجه خواهید شد که  ترکیبات، در اکثر آن‌ها یکسان است. اما یکی از تفاوت‌های عمده این پیتزا با بقیه پیتزاها، وجود خامه در ترکیبات آن است که در ابتدا ممکن است باعث تعجب شما شود و شما را از خوردن منصرف کند، اما فقط کافی است آن را امتحان کنید، آن گاه با یکبار امتحان، جزو پیتزاهای مورد علاقه شما خواهد شد و طعم و مزه متفاوت آن از یادتان نخواهد رفت.

این پیتزا همواره با پیتزا شیکاگو مورد مقایسه قرار می‌گیرد؛ چرا که ویژگی‌های مشابهی دارند و هر دو از پیتزاهای معروف آمریکا محسوب می‌شوند. در مطلبی جداگانه طرز تهیه این پیتزا را برای شما توضیح داده‌ایم.

پیتزا نیویورکی؛ پیتزایی متفاوت و خوشمزه

طرز تهیه پیتزا نیویوکی تقریبا مشابه سایر است، اما مواد به کار رفته در آن کمی متفاوت‌تر است. در ابتدای طرز تهیه پیتزا، با هم خمیر مورد نیاز را آماده خواهیم کرد.

میزان کالری موجود در 100 گرم

 

169 کالری

 

زمان آماده سازی با احتساب تهیه خمیر 1.5 ساعت الی یک شبانه روز
زمان پخت 10-15 دقیقه
تعداد نفرات 4 نفر

 

طرز تهیه خمیر پیتزا

تهیه خمیر طی چند مرحله کوتاه آماده می‌شود؛ با وجود این در تهیه خمیر بسیار مهم است که تمامی مراحل را به دقت انجام دهید و خمیر را به درستی ورز دهید که نتیجه کارتان خمیری با کیفیت باشد.

مواد لازم:

آرد سفید 4.5 لیوان
آرد ذرت 3 قاشق غذا خوری
مخمر خشک 2.5 قاشق چای خوری
شکر دانه درشت ۲.۵ قاشق چای خوری
نمک ۲.۵ قاشق‌ چای خوری
روغن زیتون ۱ قاشق‌ غذا خوری

 

مرحله اول: آب ولرم را در یک کاسه بزرگ بریزید و شکر و نمک را در آب حل کنید. آرد را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید.

مرحله دوم: وقتی آرد کمی سفت شد روغن را نیز به آن اضافه کنید. زمانی که آرد سفت‌تر شد و حالت خمیری به خود گرفت، آن را روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و کمی با دست ورز دهید.

مرحله سوم: سپس مخمر خشک را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه خمیر را ورز دهید.

مرحله چهارم: پس از آماده شدن خمیر، آن را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس در یک کاسه قرار دهید و روی آن را بپوشانید و اجازه دهید به مدت ۲ ساعت در دمای اتاق بماند تا حجم آن افزایش یابد.

طرز تهیه پیتزا نیویورکی

مواد لازم پیتزا نیویورکی

پیاز سفید 1 عدد متوسط
روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری
پنیر موزارلا یک لیوان
گوشت خرد شده 100 گرم
لیمو ترش نصف یک عدد
سرشیر یا خامه 1 فنجان
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

مرحله اول: فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه گرم کنید.

مرحله دوم: در فاصله گرم شدن فر، سرشیر را روی حرارت ملایم بجوشانید. اگر از خامه استفاده می‌کنید نیازی به جوشاندن آن نیست.

مرحله سوم: وقتی جوشید، نصف لیمو ترش و فلفل سفید را به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم: پیازها را نازک به صورت خلالی خرد کنید.

مرحله پنجم: برش‌های پیاز را با روغن زیتون سرخ کنید، توجه کنید که نباید زیاد سرخ شود و تنها کافی است رنگ قهوه‌ای به خود بگیرد.

مرحله ششم: خمیر تهیه شده را روی سینی مخصوص چرب شده پهن کنید، اگر خمیر را در یخچال نگهداری کرده‌اید، از نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا در دمای اتاق باقی بماند.

مرحله هفتم: پنیر پیتزا و گوشت را به خمیر اضافه کنید. سپس سرشیر جوشانده و غلیظ شده و یا خامه را به آن اضافه کنید. پیازهای سرخ شده را به آن اضافه کنید.

پیتزا نیویورکی به همراه پپرونی

مرحله آخر: در آخر به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد. به محض اینکه برشته شد آن را از فر خارج کنید. زیرا اگر زیاد در فر بماند و پخته شود، خشک خواهد شد.

می‌تواند پیتزا را با سس پیتزا نیویورکی سرو‌ کنید.

طرز تهیه سس پیتزا نیویورکی

هر پیتزا معمولا با سس خاص خود سرو می‌شود و طعم بهتری به غذا می‌دهد. در تهیه پیتزا نیویورکی نیز از سس مخصوص استفاده می‌شود. این سس از ترکیب گوجه فرنگی، روغن زیتون، سیر، شکر، نمک و گیاهانی همچون آویشن و پونه کوهی تهیه می‌شود.

طرز تهیه سس پیتزا نیویورکی: گوجه فرنگی‌ها را پوست گرفته و له کنید. در ماهیتابه دلخواه روغن زیتون به مقدار کافی بریزید و گوجه فرنگی‌ها را به آن اضافه کنید. سپس سیر، نمک، فلفل و آویشن و پونه کوهی را به گوجه فرنگی اضافه کنید. روی حرارت ملایم تفت دهید تا غلیظ شود و حالت سس به خود بگیرد.

پیتزا نیویورکی با ساده ترین مواد

می‌توانید پیتزا را با سس سرو کنید یا اینکه به ترکیبات پیتزا اضافه کنید.

بیشتر بدانید..

شاید یکی از دلایلی که افراد ترجیح می‌دهند پیتزا را از بیرون تهیه کنند، خشکی پیتزای خانگی باشد. اما به جای پاک کردن صورت مسئه بهتر است بررسی کنیم که دلیل خشک شدن پیتزا چیست؟ چه عواملی موجب خشک شدن پیتزا می‌شود؟ یکی از دلایل مهم و عمده خشک شدن پیتزا، دمای بالای آن است.

نه تنها خمیر پیتزا، بلکه اگر انواع نان را نیز در دمای بالا قرار دهید خشک می‌شود. پس هنگام پخت پیتزا، به دمای آن توجه کنید و اجازه ندهید مدت زیادی در فر بماند. هر وقت برشته شد، آن را از فر خارج کنید.

هنگام آماده کردن خمیر، به نسبت‌های گفته شده دقت کنید. چرا که اگر خمیر کم آب باشد، می‌تواند سبب خشک شدن پیتزا شود.

پیتزا نیویورکی مناسب دو نفر

البته باید به این نکته نیز توجه کنید که اگر به مدت کافی در فر نماند، ممکن است پنیر آب نشود و کشش پیتزا کم باشد، کما اینکه از جذابیت‌های پیتزا کشش آن است، این موضوع می‌تواند برای شما آزار دهنده باشد. موقع خرید پنیر پیتزا نیز، به مرغوب بودن آن توجه کنید و از جای مطمئنی خرید کنید.

اگر پنیر پیتزای شما، یخ زده یا سفت باشد، پیتزا به خوبی کش نمی‌آید. پس قبل از افزودن آن به خمیر، با چند قطره آب کمی پنیر را مرطوب کنید.

در این جا ممکن است برای شما سوال شود که پس پیتزا چه مدت درون فر بماند و پخته شود؟ پاسخ این سوال کمی به نوع پیتزا وابسته است. چرا که در بعضی از پیتزاها که بافت و خمیر کلفت‌تری دارند، نیاز است مدت بیشتری در فر بماند؛ اما به طور کلی، زمان مناسب برای پخت پیتزا 10-15 دقیقه در دمای 200 درجه سانتی گراد است و همین موضوع نیز به نوع فر یا توستر شما بستگی دارد.

سخن آخر

با خواندن راهنمای ما در مورد طرز تهیه انواع پیتزا، خواهید توانست پیتزاهای مورد علاقه خود را در منزل بپزید و از آن لذت ببرید. همچنین به ساده بودن پخت پیتزا در منزل پی خواهید برد. برای آشنایی با طرزتهیه‌های بیشتر نیز می‌توانید به بلاگ اسنپ فود مراجعه کنید.

با سفارش غذا انلاین اسنپ فود می‌توانید در سریع‌ترین زمان ممکن، پیتزاهای مورد علاقه خود را سفارش دهید و از طعم و مزه آن نهایت لذت را ببرید.

برچسب :
اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

ارسال نظرات

نظرات(8 دیدگاه)

قاسموند
08 شهریور 1402

سلام علت اصلی کش نیامدن پینر پیتزا چی است

  • snappfoodadmin
    08 شهریور 1402

    سلام یکی از اصلی‌ترین تفاوت‌های پیتزاهای خانگی در مقایسه با پیتزاهای رستورانی، کش آمدن بهتر پنیر در پیتزاهای رستورانی است. کش نیامدن پنیر علت‌های مختلفی دارد که می‌توان برخی از آن را از بین برد. اولین عامل کیفیت پنیر پیتزا است؛ اگر از پنیر مرغوب و با کیفیت استفاده کنید احتمال کش آمدن پنیر پیتزا بیشتر خواهد شد.نکته مهم دیگری که در این زمینه وجود دارد، داغ بودن فر هنگام گذاشتن پیتزا داخل آن است. اگر فر به اندازه کافی داغ نباشد بافت پنیر به خوبی آب نخواهد شد.

طهماسبی
06 شهریور 1402

سلام مواد اولیه سس پیتزا نیویورکی چیا هستش

  • snappfoodadmin
    06 شهریور 1402

    سلام برای تهیه پیتزا نیویورکی از این سس که ترکیب گوجه فرنگی، روغن زیتون، سیر، شکر، نمک و گیاهان آویشن و پونه کوهی تهیه می‌شود استفاده کنید تا مزه خاص پیتزا را بچشید

زابلی
06 شهریور 1402

سلام چرا پیتزا نیویورکی زود خشک شد

  • snappfoodadmin
    06 شهریور 1402

    اگر خمیر کم آب باشد، می‌تواند سبب خشک شدن پیتزا شود یکی از دلایل مهم و عمده خشک شدن پیتزا، پیتزا نیویورکی دمای بالای آن است.

دادور
06 شهریور 1402

سلام چرا پیتزا نیویورکی من زیاد کش نمیومد

  • snappfoodadmin
    06 شهریور 1402

    سلام در تهیه پیتزا نیویورکی اگر پنیر پیتزا، یخ زده یا سفت باشد، پیتزا به خوبی کش نمی‌آید. پس قبل از افزودن آن به خمیر، با چند قطره آب کمی پنیر را مرطوب کنید.

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود