پیتزا پستو چیست؟ معرفی کامل پیتزا پستو
پیتزا پستو یکی از خوشمزهترین انواع پیتزا است که در تهیه آن از مواد اولیه گیاهی و گاهی فیله مرغ یا استیک استفاده میشود. این پیتزای خوشمزه رسپی سادهای دارد و برای کسانی که به خوردن گوشت علاقهای ندارند، جزء غذاهای محبوب بهشمار میآید. اگر طرز تهیه پیتزا پستو خانگی را یاد بگیرید، میتوانید این غذا را برای مهمانیها یا دورهمیهایتان تهیه کنید و لبخند را به لب عزیزانتان بیاورید.
تلفظ پیتزا پستو به انگلیسی Pizza Pesto میشود. این غذای خوشمزه در وقع از ترکیب پنیر پیتزا با سس پستو بهعمل میآید و طعم فوقالعاده بینظیری دارد. با چشیدن طعم رویایی این فستفود، طرفدار دوآتیشه آن میشوید و حتی اگر گوشتخوار هستید، به خوردن غذاهای گیاهی نیز تمایل پیدا میکنید.
پیتزا پستو در بسیاری از فستفودیها و مراکز عرضه غذای آماده در ایران سرو میشود؛ اما شما میتوانید آن را با در دسترسترین مواد اولیه در خانه تهیه کنید. اما آیا میدانید رسپی پخت این غذا در خانه چیست؟ مواد اولیه آن چه هستند و چقدر زمان باید برای پختش صرف کنید؟
پیتزا پستو چیست؟ معرفی کامل پیتزا پستو
قبل از توضیح درباره رسپی مخصوص پیتزا پستو، بگذارید دربارهی این غذا اطلاعات بیشتری در اختیارتان بگذاریم. تقریباً همه ما با پیتزا که یک غذای ایتالیایی است، آشنا هستیم. پیتزا را با مواد مختلفی مثل سس پستو تهیه میکنند. سس پستو بهتنهایی یک چاشنی فوقالعاده برای غذاهایی مانند لازانیا بهشمار میآید، اما وقتی با پنیر پیتزا ترکیب شود، خاصترین و متفاوتترین طعم را خواهد داشت.
پیتزا پستو (pesto pizza) یکی از محبوبترین اعضای خانواده پیتزاها است؛ اگر وجترین یا گیاهخوار هستید، لزومی به اضافهکردن گوشت مرغ یا استیک در این پیتزا نیست. اما اگر به خوردن گوشت علاقه دارید، میتوانید مقدار مشخصی گوشت در آن بریزید تا طعم بهتری پیدا کند.
اطلاعات تکمیلی تهیه پیتزا پستو خانگی
میزان کالری بهازای هر برش | 200 کالری |
زمان آمادهسازی | 20 دقیقه |
زمان پخت | 20 تا 25 دقیقه |
تعداد نفرات | 2 نفر |
مواد اولیه تهیه پیتزا پستو خانگی
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا پستو:
آرد قنادی | 2.5 لیوان |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری |
شیر ولرم | نصف لیوان |
شکر | 1 قاشق چایخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
تخممرغ | 1 عدد |
روغن | 2 قاشق غذاخوری |
مواد اولیه برای تهیه رویه پیتزا پستو:
برگ ریحان | 2 لیون |
سیر | 2 حبه |
پنیر پارمیزان | نصف فنجان |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
بادامزمینی | 3 قاشق غذاخوری |
پنیرپیتزای رندهشده | نصف لیوان |
نمک | بهمقدار لازم |
طرز تهیه پیتزا پستو خانگی
- در مرحله اول باید خمیر مخصوص پیتزا را تهیه کنید. بنابراین ظرفی را روی شعله گاز بگذارید و شیر را داخل آن بریزید.
- اجازه دهید شیر ولرم شود؛ سپس آن را بههمراه شکر و خمیر مایه داخل ظرف دیگری بریزید و مخلوط کنید.
- نمک، تخممرغ و روغن مایع نیز در مرحله بعد باید به مواد اضافه و ترکیب شوند.
- آردها را داخل ظرف دیگری بریزید و 3 بار الک کنید.
- اکنون آردها را بهمرور و کمکم داخل ظرف خمیر مایه و شیر بریزید و مواد را ترکیب کنید. ریختن خمیر را تا جایی ادامه دهید که مواد بافتی غیرچسبنده و مناسب پیدا میکنند.
- 10 دقیقه به ورزدادن خمیرها ادامه دهید تا خمیر بافت مناسبی پیدا کند.
- داخل ظرف یا کاسهای بزرگ کمی روغن بریزید. اکنون خمیر را داخل کاسه بگذارید و روی کاسه را با پارچه حولهای مناسبی بپوشانید. اجازه دهید که خمیر بهمدت 60 دقیقه داخل کاسه استراحت کنید و حجم بگیرید. کاسه را در جایی گرم و خک بگذارید.
- اکنون نوبت آموزش طرز تهیه سس پستو است. برای تهیه سس، کار سختی نیاز نیست؛کافیست پنیر پارمیزان، بادام زمینی، برگ ریحان، نمک، سیر و روغن زیتون را داخل یک میکسر بریزید و بهخوبی مخلوط کنید. بعد از 1 دقیقه ترکیب مواد در میکسر، سس پستو آماده میشود.
- خمیر را از داخل ظرف بیرون بیاورید و کمی ورز دهید تا حجم اضافهاش گرفته شود.
- خمیر را با کمک وردنه یا دست پهن کنید.
- داخل قالب پیتزا کمی روغن بریزید و سپس خمیر را داخل قالب بگذارید.
- لبههای خمیر باید در گوشههای قالب صاف شوند، پس این کار را انجام دهید.
- سس را روی خمیر ریخته و آن را پخش کنید.
- پنیر پیتزا را روی سسها بریزید.
- دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و سینی و قالب پیتزا را داخل فر بگذارید.
- اجازه دهید تا مواد بهمدت 20 تا 25 دقیقه کاملاً پخته شوند.
- در 5 دقیقه پایانی مراحل پخت پیتزا برای طلاییشدن روی این غذا حتماً گریل را روشن کنید.
اکنون غذایتان آماده است و میتوانید پیتزا پستو خوشمزه خانگی را نوشجان کنید.
اگر پیتزا پستو را دوست ندارید، ما در بلاگ اسنپ فود طرز تهیه انواع پیتزا دیگر را آموزش دادهایم که میتوانید با استفاده از این آموزشها، پیتزاهای خوشمزه دیگری را در خانه تهیه و نوشجان کنید.
طرز تهیه پیتزا چیکن پستو
اگر تمایل به اضافهکردن گوشت مرغ داخل پیتزا پستو را دارید، کافیست گوشتها را از قبل با نمک، فلفل، زست لیمو، روغن زیتون و سیر مرینیت یا مزهدار کنید؛ سپس با گریلکردن مرغ بهمدت 10 دقیقه، آن را بهصورت نواری برش بزنید.
نوارهای مرغ را میتوانید بعد از ریختن سس پستو و پنیر پیتزا، روی خمیر بچینید. حالا پیتزا چیکن پستو شما آماده است و میتوانید این غذای خوشمزه را نوشجان کنید.
طرز تهیه پیتزا پستو استیک نیز بههمینصورت است. کافیست بهجای گوشت مرغ، استیکها را نواری برش دهید و روی خمیر پیتزا بچینید تا این غذای خوشمزه طعمی بهتر و قوت بیشتری داشته باشد.
نکات مهم در تهیه پیتزا پستو خانگی
- اگر میپرسید “چرا پیتزا خشک میشه”، پاسخ در حرارتدادن بیشازاندازه خمیر آن است که موجب خشکی پیتزا میشود.
- در پاسخ به این سؤال که “چرا پیتزا خانگی کش نمیاد؟ ” باید بگوییم این کار فوتوفنهایی دارد. مثلاً روی غذا کره رنده شده بریزید، روی نان پیتزا خامه اضافه کنید، پنیز پیتزای مرغوبی بخرید، پیتزا را در دمای بالا بپزید و قبل از پخت حتماً اجازه دهید فر برای چند دقیقه گرم شود.
- اگر میپرسید “چه نوع سسهایی برای پیتزا استفاده میشود؟ “، در پاسخ باید بگوییم سسهای گوجه، آلفردو، روغن زیتون، سیر یا پستو بهترین سسها برای این غذا هستند.
- اگر سؤالتان این است که “چه نوع پنیرهایی برای پیتزا مناسب است؟“، ما به شما پنیرهای موزارلا (حدود 30 درصد)، چدار، پارمیزان و پروولون را توصیه میکنیم.
- شاید سؤالتان این باشد که “در چه دمایی و به چه مدت پیتزا درون فر پخته میشود؟ “، متداولترین حالت پخت آن غذا داخل فر بهاینصورتاستکه دما را روی 180 تا 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید غذا بهمدت 15 تا 20 دقیقه پخته شود.
نحوه سرو پیتزا پستو
قطعاً شاید همه مهمان شما به غذاهای گیاهی علاقهای نداشته باشند؛ شما میتوانید در کنار پیتزا پستو انواع پیتزاهای خوشمزه دیگر مثل پوآچای پیتزایی یا … را تهیه کنید و یک پذیرایی مفصل و عامهپسند داشته باشید. بهتر است مواد این پیزا را آماده کنید و نیم ساعت قبل از پهنکردن سفره آنها را داخل فر بگذارید تا مبادا پیتزا سرد شود و از دهان بیفتد.
سفارش آنلاین پیتزا پستو، غذایی گیاهی و ایتالیایی که طعم منحصربهفرد دارد
طرز تهیه پیتزا پستو راحت است و این غذا بهتنهایی میتواند شکمتان را سیر کند و یک وعده غذایی کامل باشد. بسیاری از افراد این غذای خوشمزه را جزء روتین زندگیشان قرار دادهاند و هرچندروز یکبار آن را تهیه و با صرف پیتزا پستویی خوشمزه روزشان را سپری میکنند.
طرز تهیه پیتزا پستو راحت است، اما اگر امکان تهیه این پیتزا را در خانه ندارید، میتوانید از پلتفرمهای سفارش غذا این پیتزا را سفارش دهید تا در سریعترین زمان آن را درب منزل برایتان بفرستند.
پلتفرمهای سفارش آنلاین غذا مثل اسنپ فود با نزدیکترین رستورانهای محله شما قرارداد تنظیم میکنند تا به محض اینکه شما از سفارشتان را ثبت کردید، این مراکز غذا را درب منزل تحویلتان دهند. با کمک اپلیکیشن اسنپ فود دیگر نیازی نیست پیتزا را در خانه تهیه کنید یا مدت زمان زیادی را برای خرید این غذا بگذارید تا به بازار بروید و از یک پیتزا فروشی معتبر و خوب خریدتان را انجام دهید.
در واقع بهکمک این سامانه شما فقط چند کلیک ساده تا سفارش خوشمزهترین و باکیفیتترین پیتزاها، فستفودیها و حتی غذاهای سنتی و ایرانی فاصله دارید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402