طرز تهیه تارت کشک و بادمجان + عکس
کشک و بادمجان، از محبوبترین پیشغذاها و غذاهای اصیل ایرانی است که با طعمی دلنشین و ظاهری جذاب، در هر سفرهای میدرخشد. این غذا با بادمجان، کشک، پیاز و ادویهجات تهیه میشود و به دلیل سادگی در پخت، طرفداران بسیاری دارد.
اما اگر به دنبال تنوع و ابتکار در سرو این غذای خوشمزه هستید، ما طرز تهیه تارت کشک و بادمجان را به شما پیشنهاد میکنیم.
طرز تهیه کشک بادمجان را که بلد هستید؟ خوب مهم نیست اگر بلد هم نباشید در بلاگ اسنپ فود طرز تهیه آن را به عنوان یکی از انواع غذا با بادمجان به طور کامل آموزش دادهایم و در این مقاله نیز به طور مختصر به چگونگی نحوه پخت آن خواهیم پرداخت با ما همراه باشید.
میزان کالری در هر 100 گرم | 250 کالری |
زمان لازم برای آمادهسازی | 30 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 45 دقیقه |
تعداد نفرات | 5 نفر |
درجه سختی | متوسط |
طرز تهیه تارت کشک و بادمجان + عکس
تارت کشک و بادمجان، پیشغذایی مجلسی و خوشمزه است که با ظاهری زیبا و طعمی دلنشین، زینتبخش سفرههای شما در مهمانیها و مجالس خواهد بود. این غذا تلفیقی از نان تارت ترد و خوشمزه و کشک و بادمجان سنتی ایرانی است که طعمی جدید و منحصربهفرد دارد.
درستکردن تارت کشکبادمجان شامل دو مرحله تهیه نان تارت و تهیه کشک و بادمجان میشود.
طرز تهیه نان تارت
برای درستکردن فینگرفود کشکبادمجان ابتدا به سراغ آمادهکردن نان تارت میرویم.
موادی که برای تهیه نان تارت این فینگرفود خوشمزه نیاز دارید عبارتاند از:
کره گیاهی | 100 گرم |
آرد قنادی | 100 گرم |
تخممرغ | 1 عدد |
شیر | 4 قاشق غذاخوری |
روغنمایع | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه مرحلهبهمرحله نان تارت برای فینگرفود کشک و بادمجان:
مرحله اول: برای درستکردن نان تارت باید کره گیاهی که به دمای محیط رسیده است را با آرد مخلوط کنید. آرد را با کره گیاهی آنقدر ورز دهید تا آرد به شکل خردههای بیسکویت درآید.
مرحله دوم: تخممرغ را در ترکیب آرد و کره گیاهی بشکنید و با استفاده از همزن برقی آنها را با هم میکس کنید.
مرحله سوم: اکنون نوبت افزودن شیر و روغن میرسد، آنها را نیز داخل ترکیب ریخته و مجدداً مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیری یکنواخت و یکدست حاصل شود.
مرحله چهارم: حالا نمک و فلفل را نیز بیفزایید و خمیر را کمی ورز دهید. سپس روی ظرف خمیر را سلفون کشیده و برای 15 دقیقه در یخچال بگذارید تا خمیر استراحت کند.
مرحله پنجم: فر را روشن کرده با روی دمای 150 درجه سانتیگرد گرم کنید. پس از گذشت 15 دقیقه خمیر را از یخچال بیرون آورده و داخل قالب خود پهن کنید. روی خمیر را با چنگال سوراخ کنید تا خمیر پف نکند.
قالب تارت را در طبقه وسط فر قرار دهید. اجازه دهید تارت برای 10 الی 15 دقیقه در فر بپزد تا سطح آن کامل طلایی شده و حالت ترد پیدا کند.
طرز تهیه کشک و بادمجان
پس از درستکردن نان تارت، نوبت آمادهکردن کشک و بادمجان میرسد. برای درستکردن کشکبادمجان به این مواد نیاز دارید:
بادمجان | 3 عدد متوسط |
پیاز | 2 عدد متوسط |
سیر | 3 حبه |
نعنا خشک | 1 قاشق غذاخوری |
زردچوبه | 1 قاشق چای خوری |
گردوی خرد شده | 3 قاشق غذاخوری |
زرشک | 1 قاشق غذاخوری |
کشک | 4 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روغنمایع | به مقدار لازم |
طرز تهیه مرحلهبهمرحله کشکبادمجان:
مرحله اول: اول کار بادمجانها را خوب شسته و پوست بگیرید. سپس به آنها نمک بزنید و اجازه دهید کمی بمانند تا نمک به خورد بادمجانها برود.
مرحله دوم: دو طرف بادمجانها را کامل در روغن مایع سرخکرده و بعد از سرخشدن، آنها را با گوشتکوب کامل له کنید.
مرحله سوم: حالا پیازها را بهصورت نگینی و ریز خرد کنید و در روغن سرخ نمایید تا سبک و طلایی شوند. سیر را نیز پاک کرده و له کنید و بعد به پیازها بیفزایید و کمی در روغن تفت دهید. نعنا خشک را نیز به سیر و پیازداغ اضافه کرد و چند ثانیه آن را تفت دهید.
مرحله چهارم: زرشک را که از قبل شسته و خشک کرده بودید به همراه گردو به ترکیب پیازداغ، سیر و نعنا اضافه نمایید و کمی نمک و فلفل بزنید.
مرحله پنجم: اکنون بادمجانهای له شده را نیز به ترکیب سایر مواد افزوده و آنها را با هم مخلوط کنید. در نهایت کشک را نیز با بقیه مواد خوب مخلوط کرده و حرارت را کم کنید و بگذارید تا طعم مواد خوب به خورد هم برود.
مرحله آخر: نان تارت که آماده شده را روی سینی بچینید و روی هر یک از نانها یک قاشق کشک و بادمجان بریزید و با سبزی، سیرداغ و پیازداغ تزیین نمایید.
نکات طلایی
برای بهترشدن طعم تارت کشکبادمجان و همچنین افزایش خواص آن به نکات زیر توجه کنید:
- از بادمجان کبابی بهجای بادمجان سرخ شده استفاده نمایید.
- استفاده از نان تارت سبوسدار بهجای نان تارت سفید علاوه بر این که طعم بهتری به تارت کشک و بادمجان میدهد، باعث افزایش خواص آن نیز خواهد شد.
- از مقدار چربی کمتری در پخت نان تارت استفاده کنید.
- از سبزیجات تازه مانند نعناع و جعفری برای تزیین تارت استفاده نمایید.
خواص تارت کشک و بادمجان
تارت کشک و بادمجان علاوه بر طعم بینظیری که دارد برای بدن نیز بسیار مفید است. از جمله فواید این غذا برای بدن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- بادمجان و نان تارت سبوسدار، منابع غنی فیبر هستند. فیبر به هضم غذا، تنظیم حرکات روده و پیشگیری از یبوست کمک میکند. همچنین فیبر میتواند باعث کاهش کلسترول و قند خون نیز شود.
- بادمجان، پیاز و سیر سرشار از آنتیاکسیدان هستند. آنتیاکسیدانها به مبارزه با رادیکالهای آزاد و پیشگیری از بیماریهای مختلف مانند سرطان، بیماریهای قلبی و عروقی و آلزایمر کمک خواهند کرد.
- تارت کشک و بادمجان منبعی غنی از ویتامینها و مواد معدنی مانند ویتامین A، ویتامین C، پتاسیم، کلسیم و آهن است. این ویتامینها و مواد معدنی برای سلامتی بدن ضروری هستند و در تقویت سیستم ایمنی بدن، سلامت استخوانها و دندانها و عملکرد صحیح عضلات تأثیرگذار خواهند بود.
- کشک و تخممرغ استفاده شده در تارت، منابع غنی پروتئین هستند. پروتئین برای ساخت و ترمیم بافتهای بدن، تولید آنزیمها و هورمونها و تقویت سیستم ایمنی بدن ضروری است.
در آخر…
تارت کشک و بادمجان، تجربهای نوین از یک غذای اصیل ایرانی است که با ظاهری زیبا، طعمی دلنشین و خواصی مفید، میتواند زینتبخش سفرههای شما در مهمانیها و مجالس باشد.
طرز تهیه تارت کشک و بادمجان ساده است و با کمی دقت و حوصله میتوانید این غذای خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
اگر این فینگرفود لذیذ را درست کرید خوشحال میشویم تجربه خود از این آشپزی و تصویر غذایی که آماده کردهاید را با ما به اشتراک بگذارید. همچنین اگر ایدههای جدیدی برای تزیین یا مواد اولیه و نحوه طبخ تارت کشک و بادمجان دارید، خوشحال میشویم آنها را بشنویم.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402