انواع کیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی بادامی؛ لذت شیرینی خوشمزه با طعم بادام

در طرز تهیه شیرینی بادامی ، ابتدا باید تخم‌مرغ‌های هم‌دمای محیط را با وانیل و شکر با همزن بزنید تا مخلوط، کرم‌رنگ و حجیم شود. سپس، بادام آسیاب‌شده، نمک و کره ذوب‌شده را اضافه کنید. در ادامه، آرد و بیکینگ‌پودر الک‌شده را در چند مرحله داخل مخلوط مواد بریزید و مواد را با لیسک ترکیب کنید تا خمیری نرم ایجاد شود. خمیر را به شکل گلوله‌های گرد درآورید و با خلال بادام تزئین کنید. سپس شیرینی را در فر با دمای 180 درجه بین ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید.

در ادامه، جدول مشخصات غذایی شیرینی بادامی خانگی را با هم می‌بینیم:

شیرینی بادامی
تعداد نفرات 5 تا 6 نفر
زمان آماده سازی 40 تا 50 دقیقه
زمان پخت شیرینی بین 10 تا 12 دقیقه
میزان سختی متوسط

طرز تهیه شیرینی بادامی؛ ترکیب ساده و خوشمزه بادام و شیرینی

اگر به‌دنبال یک شیرینی ساده، خوشمزه و پرطرفدار هستید، شیرینی بادامی انتخاب ایده‌آلی است! این شیرینی با وجود بادام آسیاب‌شده، طعمی لطیف و بافتی نرم دارد و در میان انواع شیرینی عید حسابی خودنمایی خواهد کرد! در ادامه، مراحل و جزئیات دقیق پخت این شیرینی خوشمزه را برایتان آورده‌ایم تا خودتان را برای یک تجربه شیرینی‌پزی لذت‌بخش آماده کنید. با‌این‌حال، اگر وقت ندارید، شیرینی فروشی آنلاین اسنپ فود هم در خدمت شما است تا بتوانید شیرینی‌های دلخواه خود را به صورت اینترنتی سفارش دهید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی بادامی

مواد اولیه برای تهیه این شیرینی در جدول زیر آمده است:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
آرد سفید 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
تخم‌مرغ 2 عدد
بادام آسیاب شده 1.5 پیمانه
کره ذوب شده ½ پیمانه
وانیل ½ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
پودر قند مقداری برای تزئین

مراحل تهیه شیرینی بادامی خانگی

طرز تهیه شیرینی بادامی خانگی مطابق مراحل زیر پیش می‌رود:

مرحله اول

مراحل تهیه شیرینی بادامی خانگی

چند دقیقه قبل از شروع کار، تخم‌مرغ‌ها را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. سپس، آن‌ها را در ظرفی مناسب بشکنید و وانیل و شکر را هم اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا در ابتدا با لیسک و پس از آن با همزن مواد را هم بزنید. ترکیب مواد باید کرم رنگ و حجیم شود و بین 4 تا 6 دقیقه استفاده از همزن برای این منظور کافی است.

مرحله سوم

مرحله سوم طرز تهیه شیرینی بادامی

حالا بادام آسیاب شده و نمک را داخل کاسه بریزید و چند دقیقه دیگر به هم زدن مواد ادامه دهید. در ادامه، کره ذوب شده را هم اضافه کنید و مواد را هم بزنید.

مرحله چهارم

در این مرحله از طرز تهیه شیرینی بادامی، بیکینگ پودر را به آرد سفید اضافه کنید و ترکیب آرد را 1 تا 2 بار از الک عبور دهید. حالا همزن را کنار بگذارید و حین اضافه کردن مخلوط آرد، مواد را با لیسک کمی هم بزنید تا خمیری نرم و لطیف ایجاد شود.

مرحله پنجم

مرحله پنجم طرز تهیه شیرینی بادامی

فر را روشن کنید و روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس از خمیر، گلوله‌هایی هم اندازه و یکدست به اندازه گردو بردارید، در دستان خود فرم دهید و با فاصله داخل سینی فر بچینید.

نکته: می‌توانید در مرحله پنجم شبیه طرز تهیه شیرینی مربایی ، خمیر را به قطر چند میلی‌متر باز کنید و با قالب دلخواه، قالب بزنید.

مرحله ششم

روی هر شیرینی را با مقداری خلال یا پرک بادام تزئین کنید. سپس، سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید تا شیرینی‌ها به مدت 12 تا 15 دقیقه با حرارت بین 175 تا 180 درجه سانتی‌گراد بپزند.

مرحله هفتم

مرحله هفتم طرز تهیه شیرینی بادامی

پس از گذشت زمان لازم، سینی فر را بیرون بیاورید و کمی صبر کنید تا شیرینی‌ها خنک شوند. روی شیرینی‌ها کمی پودر قند الک کنید و آن‌ها را داخل ظرف سرو بچینید.

نکات مهم در پخت شیرینی بادامی

برای درست کردن یک شیرینی بادامی خوشمزه در خانه نکات زیر را در نظر داشته باشید:

  • اگر به‌دنبال عطر و طعم‌های خاص هستید، طعم‌دهنده‌هایی مانند پودر دارچین یا پودر هل را در میان مواد لازم بگنجانید.
  • هم‌دما شدن تخم‌مرغ‌ها با دمای محیط باعث می‌شود که شیرینی‌های شما پف بهتری داشته باشند.
  • در صورت استفاده از پودر بادام خانگی، بادام‌های خام و بدون پوست را قبل از آسیاب کردن کمی تست و برشته کنید تا عطر بهتری ایجاد کنند.
  • ترک خوردن شیرینی بعد از پخت نشان می‌دهد که دمای فر زیاد بوده است.
  • الک کردن آرد در تهیه انواع شیرینی خشک و تر، بافت نرم و یکدستی به شیرینی خانگی می‌بخشد.
  • استفاده از شکر دانه ریز یا پودر قند باعث می‌شود که بافت شیرینی لطیف‌تر شود.
  • استفاده از رومال زرده تخم‌مرغ باعث می‌شود که شیرینی‌های براق‌تری داشته باشید. این کار را پس از چیدن شیرینی‌ها روی سینی فر انجام دهید و سینی را داخل دستگاه بگذارید.
  • آرد این شیرینی باید نرم و لطیف باشد، اما اگر احساس کردید که آرد بیش از اندازه شل و چسبناک است، کمی آرد سفید اضافه کنید. البته در این کار زیاده‌روی نکنید چون بافت شیرینی سفت می‌شود.
  • یکی از طعم دهنده‌های خاص این شیرینی رنده پوست پرتقال است که می‌توانید در ترکیب خمیر از آن استفاده کنید.
  • باقیمانده شیرینی‌ها را در ظرفی درب‌دار بریزید و در جایی خشک و خنک نگهداری کنید.
  • اگر فر ندارید، شیرینی بادامی را با استفاده از تابه نچسب و حرارت ملایم بپزید. البته شیرینی ساده و کم هزینه بدون فر برای عید نوروز هم کم نیست و شما انتخاب‌های زیادی مانند شیرینی مارمالادی، شیرینی شکری و… خواهید داشت.

چگونه شیرینی بادامی را تزئین کنیم؟

 

چگونه شیرینی بادامی را تزئین کنیم؟

شیرینی بادامی ساده به خودی خود زیبا است؛ به‌خصوص وقتی روی هر کدام یک بادام درسته قرار دهید و با رومال زرده تخم‌مرغ آن‌ها را براق کنید. با‌این‌حال، می‌توانید با پودر قند، خلال بادام یا حتی کمی شکلات ذوب‌شده، ظاهری جذاب و منحصربه‌فرد به شیرینی‌ها بدهید.

شیرینی بادامی؛ دسر مناسب برای مهمانی‌ها و جشن‌ها

شیرینی بادامی انتخابی عالی برای هر جمع دوستانه یا خانوادگی است و مهمانی‌ها را لذت‌بخش‌تر می‌کند. سرو این شیرینی در کنار چای یا قهوه و حتی به‌عنوان دسر اصلی، همیشه یک گزینه محبوب است. پس هرچه زودتر دست به کار شوید و این شیرینی خوشمزه را برای مهمانی‌های پیش رو آماده کنید.

سوالات متداول

آیا می‌توان شیرینی بادامی را بدون شکر درست کرد؟

بله؛ شما می‌توانید با شیرین‌کننده‌های طبیعی مانند استویا، شیرینی بادامی رژیمی و سالم تهیه کنید.

برای طرز تهیه شیرینی بادامی بدون فر چه کنیم؟

در این صورت از تابه نچسب با حرارت ملایم استفاده کنید.

آیا شیرینی بادامی برای دیابتی‌ها مناسب است؟

شیرینی بادامی اگر با شیرین‌کننده‌های کم‌کالری و بدون شکر تهیه شود، گزینه‌ای عالی برای دیابتی‌ها است.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا