طرز تهیه مربای شاه توت با تمام ریزه کاری ها
اگر بچهها بدانند که برای صبحانه، یک کاسه مربای شاه توت لذیذ انتظار آنها را میکشد، بدون چون و چرا سر سفره صبحانه حاضر خواهند شد. پس برای تهیهی این مربای لذیذ در خانه، دم شاه توتها را بچینید و آنها را بشویید. سپس مقداری شکر و آب جوش را با هم بجوشانید و شاه توتها را داخل آن بریزید. پس از رسیدن به غلظت مناسب، کمی آبلیمو اضافه کنید و بعد از چند جوش، قابلمه مربا را کنار بگذارید.
در ادامه، جدول مشخصات غذایی مربای شاه توت را با هم میبینیم:
مربای شاه توت |
|
زمان آماده سازی | 10 دقیقه |
زمان پخت مربا | 45 دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
مربای شاه توت
زمان به بار نشستن شاه توت چندان طولانی نیست، پس اگر دوست دارید با این میوه خوشرنگ، یک مربای خوشمزه خانگی درست کنید، فرصت را غنیمت بشمارید و تا فصل توت تمام نشده، دست به کار شوید. برای این منظور، کار سختی در پیش نیست؛ در قدم اول، ترکیبات مربای شاه توت را آماده کنید و پس از آن، مراحل گفتهشده در این مقاله را به دقت انجام دهید.
ترکیبات مربای شاتوت
مواد اولیه برای تهیه مربای شاه توت به صورت جدول زیر است:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
شاه توت | 2 کیلوگرم |
شکر | 1.5 کیلوگرم |
آبلیمو | 2 قاشق غذاخوری |
آب جوش | 1 پارچ |
طرز تهیه مربای شاه توت سیاه
مراحل طرز تهیه مربای شاه توت به ترتیب زیر است:
مرحله اول
دم شاه توتها را بچینید، آنها را در لگنی پر از آب بریزید و بعد از چند دقیقه آبکش کنید. این کار باید چند بار تکرار شود تا شاه توتها کاملا تمیز شوند.
مرحله دوم
حالا آب جوش و شکر را در قابلمهای مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. بعد از چند جوش، شاه توتها را هم در قابلمه بریزید. کف جمعشده روی سطح مربا را با قاشق بگیرید تا مربای خوشرنگ و لعابی داشته باشید.
مرحله سوم
در ادامه، مقداری از شربت مربا را با قاشق بردارید و از ارتفاعی بالاتر در قابلمه سرازیر کنید. این کار باعث میشود که غلظت مربا دستتان بیاید. دقت کنید که شربت مربا نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد.
مرحله چهارم
وقتی شربت مربا به غلظت مناسب رسید، آبلیمو را اضافه کنید و بعد از چند جوش، قابلمه را از روی حرارت بردارید. میتوانید مقداری از شربت مربا را از صافی عبور دهید و کنار بگذارید تا به صورت شربت شاه توت از آن استفاده کنید.
مرحله پنجم
بعد از اینکه شربت و مربای شاه توت سرد شدند، آنها را در شیشههایی خشک و تمیز بریزید و در یخچال بگذارید.
بهترین روش پخت مربای شاتوت سیاه
با دستوری که در بالا خواندید، میتوانید علاوه بر مربای شاه توت، مقداری شربت شاه توت خانگی هم تهیه کنید و همانطور که دیدید، این مربا و شربت لذیذ در کمتر از 1 ساعت آماده میشوند. اما اگر زمان کافی دارید، باید بدانید که بهترین روش پخت مربای شاه توت این است شاه توتها را به صورت لایهلایه با شکر داخل قابلمهای مناسب بریزید و قابلمه را بین 12 تا 24 ساعت در یخچال بگذارید. با این روش، خود شاه توتها حسابی آب می اندازند و دیگر نیازی به اضافه کردن آب جوش نیست. ضمنا در این روش، مقدار شاه توت سیاه و شکر باید برابر باشد.
فوت و فن های دستور تهیه مربای شاه توت
در طرز تهیه مربای شاه توت سیاه، نکات و ریزهکاریهای زیر را هم در نظر داشته باشید:
- دقت کنید که شاه توت بافت نرم و حساسی دارد؛ بنابراین، هنگام پخت مربا، آن را هم نزنید تا ظاهر شاه توتها بهتر حفظ شود.
- اگر در دستور تهیه مربای شاه توت کمی هم ژلاتین اضافه کنید، مربای غلیظتری خواهید داشت و زمان پخت هم کوتاهتر میشود.
- برای جدا کردن دم شاه توتها از قیچی آشپزی استفاده کنید تا بافت میوه آسیب نبیند.
- در صورتی که درب شیشه مربا را باز نکنید، 1 تا 2 سال در یخچال ماندگاری خواهد داشت.
- طعم این مربای لذیذ بستگی به نوع میوه مورد استفاده دارد؛ بعضی شاه توتها خیلی شیرین هستند و بعضی به ترشی میزنند. پس میزان شیرینی مربا را با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.
شاه توت خوشمزه را از اسنپ فود تهیه کنید…
در بالا طرز تهیه مربا شاتوت را برایتان توضیح دادیم و نکات تهیه و فوت وفنهای آن را گفتیم. حال، اگر میخواهید این مربا را تهیه کنید اما شاه توت تازه در دسترس ندارید، از سفارش آنلاین میوه اسنپ فود کمک بگیرید. با کمک میوه فروشی آنلاین اسنپ فود، شاه توت را سفارش دهید و در زمانی کوتاه، درب منزل تحویل بگیرید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402