طرز تهیه ساندویچ اسفناج و قارچ برای روزهای شلوغ
در بین شلوغیهای روزمره، گاه پیش میآید که فرصت کافی برای پختوپز غذای سالم نداشته باشیم. در چنین شرایطی فستفودها بهعنوان راهحلی سریع و آسان به نظر میرسند، اما فستفودهای رایج و بازاری غالباً ناسالم و پرچرب هستند و میتوانند به سلامتی ما آسیب برسانند.
اما جای نگرانی نیست! ساندویچ اسفناج و قارچ یک فستفود سالم و خوشمزه است که میتواند جایگزینی ایدهآل برای انواع ساندویچ های ناسالم و یا فستفودهای ناسالم باشد. این ساندویچ با نانهای سبوسدار، اسفناج سرشار از ویتامین و مواد مغذی و همچنین قارچهای خوشمزه و پنیر تهیه میشود و طعمی بینظیر دارد و بسیار بهداشتی است.
در این مقاله، طرز تهیه ساندویچ اسفناج و قارچ را به شما آموزش میدهیم. با این دستور پخت ساده، میتوانید در کمترین زمان، یک ساندویچ سالم و خوشمزه را برای خود و خانوادهتان تهیه کنید.
میزان کالری در هر ساندویچ | حدود 250 کالری (با نان سبوسدار) |
مدتزمان لازم برای آمادهسازی | 10 دقیقه |
مدتزمان لازم برای پخت | 15 دقیقه |
تعداد نفرات | 2 نفر |
درجه سختی | آسان |
طرز تهیه ساندویچ اسفناج و قارچ برای روزهای شلوغ
ساندویچ اسفناج و قارچ، یک فستفود سالم و خوشمزه است که میتواند بهعنوان یک وعده غذایی کامل و مغذی برای صبحانه، نهار، شام یا میانوعده میل شود.
این ساندویچ در مقایسه با فستفودهای رایج، چربی و کالری بسیار کمتری دارد و میتواند بهعنوان منبع پروتئین برای گیاهخواران مورد استفاده قرار گیرد.
اسفناج، مادهای مغذی و پرخاصیت است که میتوان از آن در تهیه انواع غذاها استفاده کرد. یکی از مقویترینی غذاهایی که میتوان با اسفناج درست کرد، نرگسی است. در بلاگ اسنپ فود میتوانید طرز تهیه نرگسی به سبک سنتی شمالی را یاد بگیرید.
برای درستکردن ساندویچ اسفناج و قارچ، مواد زیر را تهیه کنید:
نان تست | 4 عدد |
برگ اسفناج تازه و خرد شده | 1 پیمانه (حدود 6 تا 7 برگ اسفناج) |
قارچ ورقه شده | 250 گرم |
پودر سیر | 1.2 قاشق چایخوری |
پودر فلفل | 1.2 قاشق چایخوری |
پونه کوهی | 1.2 قاشق چایخوری |
فلفل چیلی | 1.4 قاشق چایخوری |
پنیر ورقهای موزارلا یا پنیر رنده شده | 1.2 فنجان |
کره یا روغنزیتون | 1 قاشق چایخوری |
نمک | به مقدار لازم |
برای درستکردن ساندویچ اسفناج و قارچ بدون ساندویچساز طبق دستور پخت زیر عمل کنید:
مرحله اول: ابتدا روغنزیتون یا کره را در یک تابه نسوز یا تفلون ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. سپس پودر سیر را در روغن داغ ریخته و تفت دهید تا بوی سیر آزاد شود و به مشام برسد.
مرحله دوم: در مرحله بعدی، قارچها را که بهصورت ورقهای خردکرده بودید را در تابه ریخته و حدود 5 دقیقه در روغن تفت دهید. توجه داشته باشید که در این مرحله باید شعله زیر تابه را کمی زیاد کنید تا آب قارچها گرفته شود و رنگ آنها، طلایی شود.
مرحله سوم: اسفناجها را که از قبل خرد کرده بودید به قارچها اضافه نمایید و اجازه دهید تا اسفناجها نیز تفت داده شوند و حالت خامی آنها از بین برود.
مرحله چهارم: در مرحله بعدی نوبت افزودن فلفل چیلی، پونه کوهی، فلفل سیاه و نمک به ترکیب میرسد. آنها را به ترکیب اضافه کرده و خوب با سایر مواد ترکیب کنید تا عطر و طعم ادویهها به خورد همه مواد برود.
در این مرحله برای چند دقیقه (حدود 3 دقیقه) مواد را روی حرارت هم بزنید تا آب اضافی آنها به طور کامل گرفته شود. سپس زیر تابه را خاموش کنید.
مرحله پنجم: حالا نوبت آمادهکردن نانهای ساندویچ میرسد. یک تابه مناسب روی شعلهای باحرارت کم قرار دهید و دو طرف نانها را کمی به کره آغشته کرده و هر دو طرف را کامل در تابه سرخ کنید تا برشته شده و رنگ آنها، طلایی شود.
مرحله ششم: یکی از نانها را روی سطح کار قرار داده و کمی پنیر رنده شده یا دو ورقه پنیر موزارلا را روی آن قرار دهید. سپس کمی از ترکیب اسفناج و قارچی که آماده کرده بودید، روی آن بریزید و دوباره این لایه را با پنیر بپوشانید و در آخر یک نان دیگر روی پنیر قرار دهید.
نکته: تغذیه سالم خانگی برای مدرسه شامل ترکیبی از میوهها، سبزیجات، غلات کامل و پروتئینهای کمچرب است که به تأمین انرژی و تمرکز دانشآموزان کمک میکند. پیشنهاد می کنیم با تهیه ساندویچ اسفناج و قارچ به این تامین انژری کمک کنید.
نان تست گریل شده دوم را که گذاشتید کمی آن را با دست روی مواد بفشارید. حالا ساندویچ را برای چند دقیقه در تابهای روی حرارت بگذارید تا پنیر آن ذوب شود و سپس میل نمایید.
طرز تهیه ساندویچ اسفناج و قارچ با ساندویچساز
برای درستکردن ساندویچ اسفناج و قارچ در ساندویچساز نیاز نیست که کار زیادی انجام دهید. مواد اولیه، همان موادی است که در ابتدا نام برده شدهاند و مراحل ابتدایی کار، عیناً شبیه به هم هستند.
پس برای تهیه ساندویچ اسفناج با غذاساز، شما کارهای آمادهسازی را تا مرحله 4 طبق آنچه در دستور تهیه بالا بیان شده است، انجام دهید. در ادامه لایه بیرونی نان را به کره آغشته کرده و روی لایه داخلی نان پنیر بگذارید.
سپس لایهای از ترکیب قارچ و اسفناج را روی پنیر قرار دهید و آن را با لایه دیگری از پنیر بپوشانید. سمت بیرونی نان دوم ساندویچ را نیز کره بمالید و بهعنوان لایه آخر روی پنیر قرار دهید و کمی آن را فشار دهید تا مواد به یکدیگر بچسبند.
در نهایت ساندویچ را در غذاساز گریل کنید. برای گریل شدن کامل ساندویچ، 4 تا 5 دقیقه به آن زمان بدهید. حالا ساندویچهای سالم شما آماده شدهاند میتوانید با سس دلخواه آن را میل کنید.
خواص ساندویچ اسفناج و قارچ
ساندویچ اسفناج و قارچ یک غذای فستفودی سالم و مقوی است که فواید و خواص بیشماری برای سلامتی دارد. از جمله خواص این غذا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- اسفناج منبع عالی ویتامین A، ویتامین C، ویتامین K، فولات، آهن و منیزیم است.
- قارچ نیز منبع خوبی از ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین D، پتاسیم و سلنیوم است.
- ساندویچ اسفناج و قارچ به دلیل وجود اسفناج، فیبر بالایی دارد به همین دلیل سریعتر هضم شده و به تنظیم قند خون و کاهش کلسترول نیز کمک میکند.
- به دلیل استفاده از نانهای سبوسدار و عدم استفاده از مواد پرچرب در تهیه ساندویچ اسفناج و قارچ، این ساندویچ کمچرب و کمکالری است.
فواید دیگر این ساندویچ برای بدن عبارتاند از:
- تقویت سیستم ایمنی بدن
- پیشگیری از کمخونی
- کمک بهسلامت قلب و عروق
- تقویت استخوانها
- کمک بهسلامت چشم
- بهبود عملکرد مغز
- کمک به کاهش وزن
در آخر…
ساندویچ اسفناج و قارچ یک انتخاب سالم و خوشمزه است که میتواند در حفظ سلامتی و تناسب اندامتان به شما کمک کند.
با طرز تهیه ساندویچ اسفناج و قارچ که در این مقاله آموزش داده شده است، شما میتوانید این ساندویچ را بهراحتی در خانه درست کنید. این غذا، یک وعدهغذایی کامل و مغذی برای تمام افراد در هر سنی است.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402