کاپ کیک اسفناج؛ کیک سالم و خوشرنگ
همیشه به دنبال تنوع در سفرههای خود هستید؟ دوست دارید یک دسر خوشمزه و مجلسی درست کنید که غیر از طعم عالی، مقوی و مغذی نیز باشد؟ کاپ کیک اسفناج را امتحان کنید!
همه ما در تدارک مهمانیها و مجالس خاص و خانوادگی، همیشه به دنبال دسر خوشمزه، مجلسی و در عین حال سالم و مقوی هستیم. کاپ کیک اسفناج میتواند یک انتخاب ایدهآل برای شما باشد.
این کاپ کیکها با رنگ سبز جذاب و طعم دلنشینشان، نهتنها زینتبخش سفرهها خواهند بود؛ بلکه با خواص بینظیری که دارند سلامتی را برای ما و عزیزانمان به ارمغان میآورند.
در این مقاله طرز تهیه کاپ کیک اسفناج را به سادهترین روش به شما آموزش خواهیم داد تا بتوانید این دسر خوشمزه را بهراحتی در منزل تهیه کنید و از طعم و خواص آن لذت ببرید.
میزان کالری | 250 کالری |
زمان لازم برای آمادهسازی | 30 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 35 دقیقه |
تعداد نفرات | آسان |
درجه سختی | 8 نفر |
کاپ کیک اسفناج؛ کیک سالم و خوشرنگ
این کاپ کیک به راحتی و با مواد اولیه سادهای درست میشود. اگر اعضای خانواده و بهخصوص کودکان شما از مصرف اسفناج فراری هستند، کاپ کیک اسفناج یک راهکار عالی برای مصرف بیشتر این سبزی مفید و مغذی بهویژه برای کودکان بدغذا است.
البته کیک اسفناج نیز یک راهحل عالی برای خوراندن اسفناج به کودکان است. اگر درستکردن این کیک را بلد نیستید میتوانید طرز تهیه آن را در بلاگ اسنپ فود یاد بگیرید.
تخممرغ | 3 عدد |
شکر | 1 پیمانه |
برگ اسفناج | 250 گرم |
روغنمایع | 3.4 لیوان |
آب لیموترش تازه | 1 قاشق غذاخوری |
آرد شیرینیپزی | 2 پیمانه |
بیکینگپودر | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | 1.4 قاشق چایخوری |
خامه قنادی و شکلات چیپسی (برای تزیین) | به مقدار لازم |
طرز تهیه کاپ کیک اسفناج
مرحله اول: فر را روشن کرده و آن را روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. در این فاصله برگهای اسفناج که از قبل شسته بودید را پاک کنید و داخل غذاساز یا آسیاب بریزید تا پوره شوند. دقت داشته باشید که باید در انتها 3.4 پیمانه پوره اسفناج داشته باشید.
سپس آرد، بیکینگپودر و نمک را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید و کنار بگذارید. خامه قنادی را نیز در دمای محیط قرار دهید تا نیمه یخی شود.
مرحله دوم: تخممرغها، وانیل و شکر را در یککاسه بریزید و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه خوب بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود.
پس از آن پوره اسفناج، آب لیموترش و روغنمایع را داخل غذاساز بریزید و با هم میکس کنید یا با استفاده از گوشتکوب برقی همه آنها را با هم خوب مخلوط کنید تا ترکیب یکدست شود. این مخلوط را به تخممرغ اضافه کرده و مواد را هم بزنید.
مرحله سوم: اکنون مخلوط آرد را طی 3 مرحله به مواد بیفزایید و با هر مرحله افزودن آرد، ترکیب را با لیسک خوب هم بزنید.
سپس قالب مافین را با کپسول کاغذی بپوشانید و تا 2.3 کپسولها را با مایه کیک پر کنید.
مرحله چهارم: قالب مافینها را در فر که از قبل گرم شده قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت 35 دقیقه کاپ کیکها در فر پخته شوند.
پس از پخت کاپ کیکها، آنها را از فر خارج کرده و با خامه قنادی زده شده تزیین کنید و در انتها روی آنها شکلات چیپسی بریزید.
نکات پخت کاپ کیک اسفناج
- از اسفناج تازه و باکیفیت استفاده کنید.
- برای طعم بهتر کاپ کیک اسفناج میتوانید از شکر قهوهای بهجای شکر سفید استفاده کنید.
- اگر طعم لیموترش را دوست ندارید میتوانید آن را حذف نمایید.
- بهجای آرد شیرینیپزی میتوانید از آرد نانوایی استفاده کنید، اما در این صورت ممکن است کاپ کیکها کمی سفتتر شوند.
- برای پف بیشتر کاپ کیکها، بیکینگپودر را به آرد اضافه نمایید و بلافاصله بعد از مخلوطکردن، مواد را داخل فر قرار دهید.
خواص کاپ کیک اسفناج
کاپ کیک اسفناج یک دسر بسیار عالی و لذیذ است که میتواند بهترین گزینه برای یک میانوعده دلچسب، عصرانه یا صبحانه باشد. این دسر لذیذ علاوه بر طعم عالی که دارد بسیار مفید و مغذی نیز است. از جمله خواص بیشمار کاپ کیک اسفناج میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- منبع غنی از ویتامینها و مواد معدنی: اسفناج سرشار از ویتامینهای A، C، K، E، B6، فولات، منگنز، آهن، کلسیم و پتاسیم است. این ویتامینها و مواد معدنی برای سلامتی بدن ضروری هستند و در تقویت سیستم ایمنی بدن، سلامت قلب و عروق، سلامت استخوانها و دندانها، سلامت پوست و مو و پیشگیری از بیماریهای مختلف مؤثر هستند.
- فیبر بالا: اسفناج منبع خوبی از فیبر است. فیبر به هضم غذا، تنظیم قند خون، کاهش کلسترول و پیشگیری از یبوست کمک میکند.
- آنتیاکسیدانها: اسفناج منبعی غنی از آنتیاکسیدانهای مختلف است. آنتیاکسیدانها به محافظت از سلولهای بدن در برابر آسیبهای ناشی از رادیکالهای آزاد کمک میکنند. رادیکالهای آزاد از عوامل اصلی بروز بیماریهای مختلف مانند سرطان، بیماریهای قلبی و عروقی و آلزایمر هستند.
- کمکالری و چربی کم: کاپ کیک اسفناج کالری و چربی کمی دارد و یک انتخاب مناسب برای افرادی است که به دنبال تناسباندام هستند.
اگر شما نیز ازز آن دسته افرادی هستید که تغذیه سلام یکی از مهمترین اصول زندگیتان است توصیه میکنیم، طرز تهیه املت اسفناج را در بلاگ اسنپ فود یاد بگیرید.
در آخر…
طرز تهیه کاپ کیک اسفناج به سادهترین روش را در این مقاله به شما آموزش دادیم. امیدواریم که از این دستور تهیه لذت برده باشید و بتوانید آن را در خانه تهیه کنید.
کاپ کیک اسفناج یک دسر خوشمزه، مجلسی و مغذی است که بهراحتی و با مواد اولیه ساده در منزل تهیه میشود. این کاپ کیک با رنگ سبز جذاب و طعم دلنشین خود میتواند زینتبخش سفرههای شما در مهمانیها و مجالس خاص باشد.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402