امروزه انواع اسنکها بعنوان یک وعده غذای جمعوجور یا میانوعده سبک و راحت استفاده میشوند. اگر از قبل با طرز تهیه اسنک قارچ و پنیر آشنا بوده باشید، خوب میدانید که این غذا خیلی سریع حاضر شده و حمل راحتی دارد. میتوان آن را برای مدرسه، دانشگاه، محل کار و همچنین پیکنیک و گردش مهیا کرد. بچهها عاشق این فرم غذاها هستند و با توجه به اینکه میتوانید آنها را با سبزیجات و مواد اولیه سالم آماده کنید میتواند به صلاح رژیم غذایی آنها باشد. همچنین شما میتوانید برای تولدها و دورهمیهای دوستانه، این غذا را با انواع مختلف گوشت یا فرآوردههای گوشتی تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید. بدین منظور میخواهیم طرز تهیه مجموعهای از اسنکهای بر پایه قارچ و پنیر را به شما آموزش دهیم. همراه ما باشید.
اسنک قارچ و پنیر با گوشت |
|
تعداد نفرات | 6 نفر |
زمان آمادهسازی | 40 دقیقه |
زمان پخت | 45 دقیقه |
درجه سختی | متوسط |
اسنک قارچ و پنیر خوشمزه با گوشت

اسنکها به دلیل اینکه سایز مناسبی دارند، خوردنشان نیز راحت بوده و میتوان آنها را ساندویچهای کوچک و فوری نامید. برای تهیه آنها راههای گوناگونی وجود دارد. برای مثال شما میتوانید از نان تست، باگت یا حتی نان لواش بهره برده و فرم باز اسنک را تهیه کنید. از طرفی، تهیه اسنک دربسته با خمیر آماده نیز دشوار نبوده و به راحتی میسر میباشد.
مواد لازم برای طرز تهیه اسنک قارچ و پنیر

به منظور تهیه اسنک قارچ و پنیر، شما میتوانید تنها از قارچ و پنیر پیتزا بهره برده و اسنک سالم، ساده و سریعی را آماده نمایید. اما به دلیل اینکه میتوان از سبزیجات و مواد اولیه متنوعی در آمادهسازی مایه درون اسنک بهره برد، در جدول زیر از مواد اولیه کاملی برای تهیه یک اسنک فوقالعاده پرملاتتر و لذیذتر استفاده کردهایم و شما میتوانید به اختیار خود مواد را تغییر داده و یا جایگزین نمایید. در هر صورت، مواد زیر برای تهیه اسنک قارچ و پنیر مخصوص برای 6 نفر کفایت میکند:
مواد لازم | مقدار موردنیاز |
گوشت چرخکرده | 500 گرم |
قارچ | 300 گرم |
پیاز | 2 عدد متوسط |
سیر | 2 حبه |
فلفل دلمهای سبز | 1 عدد بزرگ |
هویج | 2 عدد متوسط |
پنیر پیتزا | 250 گرم |
پنیر چدار | 6 ورق |
کره | 50 گرم |
نان تست | به تعداد دلخواه |
رب گوجهفرنگی | 1.5 قاشق غذاخوری |
آب لیمو | 1 قاشق غذاخوری |
پودر پیاز | 1 قاشق غذاخوری |
تخممرغ | 2 عدد |
جعفری خردشده | 1 فنجان |
روغن، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و آویشن، زردچوبه، فلفل چیلی | به میزان لازم |
مراحل طرز تهیه اسنک قارچ و پنیر

برای آمادهسازی این اسنک خوشمزه مراحل زیر را با دقت پیگیری نمایید:
- مرحله اول: اگر قرار بود اسنک را با خمیر درست کنید، در این مرحله میبایست از آرد، تخممرغ، آب ولرم، روغن و بکینگپودر برای تهیه خمیر استفاده کنید. در غیر اینصورت، ابتدا به سراغ قارچها رفته و آنها را پس از شستن، به دو نیم تقسیم کنید. سپس آنها را به گونهای که سطح زیرین و رشتهمانند رو به بالا باشد، روی سینی بزرگ چیده و زیر نور خورشید قرار دهید. با این کار ساده، قارچ مانند یک کارخانه تولید ویتامین دی عمل کرده و میزان ویتامین دی آن به چندین برابر مقدار اولیه میرسد.
- مرحله دوم: پیازها را نگینی ریزریز کرده و در تابهای به همراه مقدار کافی روغن تفت دهید. وقتی پیازها سبک و شیشهای شدند به آنها زردچوبه افزوده و صبر کنید تا طلاییرنگ شوند. سپس در وسط تابه جا باز کرده و گوشت چرخکرده را به آن اضافه کنید. به اندازه نصف فنجان، به تابه آب افزوده و درب تابه را بگذارید تا گوشت به خوبی مغزپخت شود.
- مرحله سوم: اکنون تا زمانیکه گوشت رنگ عوض کند، فلفل دلمهای را شسته و به اندازه مکعبهای ریز، خرد کنید. همچنین به سراغ هویجها رفته و آنها را پس از تراشیدن پوستشان، بصورت هماندازه با فلفل دلمهای خرد نمایید.
- مرحله چهارم: اکنون درب تابه را برداشته و سیرهای رنده شده را به آن اضافه کنید تا با سایر مواد به خوبی تفت داده شوند. همچنین بعد از چند دقیقه، فلفل سیاه و نمک را نیز به تابه بیفزایید.
- مرحله پنجم: در این مرحله از طرز تهیه اسنک قارچ و پنیر، رب گوجه فرنگی را در ظرفی مانند شیرداغ کن ریخته و با 1 فنجان آب ولرم و اندکی روغن رقیق کنید. سپس آن را روی تمام مواد داخل تابه پخش کرده و به اندازه 5 دقیقه فرصت دهید تا خامی آن گرفته شود. سپس حرارت را خاموش کنید.
- مرحله ششم: اکنون تابه دیگری برداشته و ابتدا هویج را در آن تفت دهید. وقتی هویج به خوبی نرم شد، به آن زردچوبه افزوده و بعد از 2 دقیقه آن را به تابه اول اضافه کنید. سپس فلفل دلمهای را نیز سرخ کرده و به تابه اول اضافه کنید. دلیل اینکه این مواد را به تنهایی سرخ کردیم، تفاوت در زمان پخت و نرمشدگی آنهاست.
- مرحله هفتم: اکنون زمان پرداختن به ماده خوشمزهکننده اسنک است. بدین منظور، ابتدا قارچها را بصورت ریزتر خرد کرده و در تابهای همراه با کره و آبلیمو تفت دهید. سپس پودر پاپریکا را به آن افزوده و در نهایت آن را به مابقی مواد اضافه نمایید.
- مرحله هشتم: اکنون زیر تابه اصلی را روشن کرده و همان ابتدا مواد را هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند. سپس پودر پیاز و قدری فلفل چیلی به آن افزوده و اندکی بعد، از آن مزه بگیرید تا از کم و کاست میزان نمک و سایر ادویهها مطلع شوید. در صورت لزوم آنها را تنظیم نمایید.
- مرحله نهم: تقریبا در اواخر طرز تهیه اسنک قارچ و گوشت با پنیر هستیم. بدین ترتیب، در ظرفی تخممرغها را شکسته و به خوبی هم میزنیم تا زرده و سفیده جدا از هم دیده نشده و حالت لختگی تخممرغها از بین رفته باشد. سپس نمک و پودر آویشن را به آن افزوده و ترکیب میکنیم. در ادامه، کف دستگاه ساندویچساز یا اسنکساز را چرب میکنیم.
- مرحله دهم: به مرحله دهم از طرز تهیه اسنک قارچ و پنیر رسیدیم. اکنون میبایست یک طرف نان تست را برای مدت کوتاه و سریعی در ظرف تخممرغ زده و سپس در دستگاه بگذارید. مقداری مایه روی نان قرار داده، کمی جعفری خردشده افزوده و سپس با پنیر پیتزا و برش کوچکی از پنیر چدار، بخش مایه اسنک را تکمیل میکنیم. در نهایت، یک نان تست دیگر را با تخممرغ به مقدار کم، خیس کرده و از سمتی که رومالی نشده روی مایه اسنک میگذاریم.
- مرحله یازدهم: این روال را تا انتها پیش میگیریم تا همه مواد تمام شوند. همچنین دقت داشته باشید که در هنگام برشته شدن اسنکها آنها را یکی دو بار چک کنید تا طلاییرنگ شوند. سپس آنها را در ظرف سرو چیده و با سس کچاپ و خردل تزیین نمایید. همچنین میتوانید گوجه گیلاسی و خیارشور را برای درچین اسنک به کار ببرید.
دیگر انواع طرز تهیه اسنک قارچ و پنیر

با وجود تنوع بسیار در مواد اولیه تهیه اسنکها، بر آن شدیم تا برخی دیگر از اسنکهای قارچ و پنیر را که بسیار محبوب هستند به شما آموزش دهیم. علاهبرآن، اگر شما با طرز تهیه بورک مرغ ساده یا پیاز سوخاری آشنا باشید، میتوانید این اسنکهای لذیذ را در کنار آنها آماده کرده و یک مهمانی باشکوه را میزبانی نمایید. بدین ترتیب همچنان همراه ما باشید، آموزشهای خوبی در راه است:
طرز تهیه اسنک قارچ و کالباس
در طرز تهیه این اسنک خوشمزه، به زمان کمتری نسبت به دیگر اسنکها نیاز داریم. زیرا اصلا قرار نیست چیز بخصوصی را تفت دهیم. البته بهتر است قارچها را کمی تفت داده تا سبک شوند، که آن هم زمانی به اندازه تقریبی 5 دقیقه از ما میگیرد. در هر صورت، کار را با خرد کردن فلفل دلمهای، کالباس و قارچ شروع میکنیم.
در طبخ این اسنک لذیذ، کنسرو ذرت یا همان ذرت پخته نیز به کار میرود. بنابراین گاهی به آن اسنک قارچ و ذرت نیز گفته میشود، زیرا بخش اعظم اسنک را قارچ و ذرت تشکیل میدهند. در ادامه، روی نان تست قدری پنیر پیتزا ریخته و سپس از مخلوط فلفل دلمهای، کالباس، قارچ و ذرت روی آن میریزیم. در نهایت دوباره مواد را با پنیر پیتزا کاور کرده و نان تست دوم را روی آن قرار میدهیم. کار تمام است! پس از برشته شدن این اسنک خوشمزه، پیشنهاد میکنیم آن را با زیتون میل بفرمایید، زیرا مزه خوبی با ترکیب گفته شده یعنی کالباس و ذرت ایجاد میکند.
طرز تهیه اسنک قارچ و سیب زمینی
پس از طرز تهیه اسنک قارچ و پنیر با گوشت، آمادهسازی اسنک قارچ و سیب زمینی کار چندان سختی نخواهد بود. در واقع خیلی ساده میتوانید سیبزمینیها را بصورت مکعبی خرد کرده و سرخ نمایید. علاوهبرآن، قارچ، فلفل دلمهای و پیازچه را نیز سرخ کرده و مخلوط آنها را با ادویههایی چون رزماری یا آویشن طعمدار و خوشمزه کنید. در نهایت، آنها را با پنیر پیتزا در نان تست قرار داده و برشته کنید. این اسنک سبک و گیاهی بوده و آن را به شدت برای میانوعدهها توصیه میکنیم.
لازم به ذکر است که با همین 2 خط آموزش، میتوان طرز تهیه اسنک قارچ و سوسیس را نیز امتحان کرد. به این صورت که همین مواد اولیه را به انضمام سوسیس سرخ کرده و در بین دو نان تست قرار میدهیم. هرچند ما این اسنک را برای میانوعده کودکان ابدا توصیه نمیکنیم.
طرز تهیه اسنک قارچ و اسفناج
بعد از طرز تهیه اسنک قارچ و پنیر، نویت به تهیه نوع اسفناجی آن میرسد. در تهیه این اسنک کمتر آشنا، به مواد مقوی چون اسفناج و سیر نیاز داریم. برای این منظور، ابتدا اسفناجهای به خوبی شستهشده را با دستمال پارچهای خشک کرده و ریزریز نمایید. سپس پیازهای نگینیشده را با روغن زیتون تفت داده و بعد، سیر رنده شده را به آن اضافه نمایید. در ادامه، قارچهای خردشده را به مابقی مواد اضافه کرده و تفت دهید. کمی بعد، اسفناجهای خردشده را نیز افزوده و پس از فروکش کردن حجم اسفناجها، نوبت به جای خوشمزه کار میرسد. ابتدا به مقدار کافی، پنیر موتزارلا را روی مواد داخل تابه رنده کرده و سپس با استفاده از پنیر خامهای، مواد را با هم به خوبی مخلوط کنید. اگر در مصرف پنیر و چربی ممنوعیت خاصی ندارید، از پنیر بیشتری استفاده کنید تا طعم اسنک لذیذتر شود. اکنون فقط کافیست میزان ادویه این مواد را تنظیم کنید.
در مرحله پایانی تهیه اسنک قارچ و اسفناج با پنیر، میبایست مقداری کره را در ظرفی مانند شیرداغکن انداخته و چند حبه سیر پوست کنده را به همراه رزماری در آن بیندازید. بعد از چند دقیقه که کره به حالت کف کردن رسید، حرارت را خاموش کرده، حبه سیرها و رزماری را خارج میکنیم. سپس تخم گشنیز را در آن بیندازید و کمی هم بزنید تا یکدست شود. حال، با برس از این ترکیب به روی نان تست کشیده، مواد قارچ و اسفناج را روی آن قرار دهید و با پنیر ورقهای یا پیتزا آن را کاور نمایید. سپس سطح داخلی نان تست دوم را نیز با مخلوط کره رومالی کرده و آن را روی مواد میگذاریم. اکنون میتوانید از فر یا تابه برای برشته کردن اسنک استفاده نمایید.
نکات مهم طرز تهیه اسنک قارچ و پنیر با سبزیجات مختلف

فارغ از اینکه اسنک قارچ و پنیر را بصورت ساده یا با گوشت، مرغ، سوسیس، ذرت، هویج، اسفناج یا سایر مواد تهیه میکنید، در هنگام آمادهسازی و طبخ، پیروی از نکات زیر راهگشا خواهد بود. لطفا به آنها توجه نمایید:
- بهتر است قارچها را از روی قبل و به مدت دست کم 8 ساعت زیر نور خورشید قرار دهید تا حداکثر فایده نصیب شما شده و قارچی که میل میکنید مانند مکملهای ویتامین دی، نیاز روزانه شما را رفع نماید.
- اگر قصد شما تهیه اسنک قارچ پنیری ساده است، حتما در طبخ آن از ادویههایی چون آویشن و فلفل سیاه بهره برده و از ترکیب پنیر موتزارلا و گودا نیز غافل نشوید.
- در طرز تهیه اسنک قارچ و اسفناج، هر چند که ساقه اسفناج مفید میباشد اما بهتر است از ریختن آن در اسنک خودداری نمایید.
- برای طرز تهیه اسنک قارچ و مرغ، تنها کافیست مرغ را جایگزین گوشت کرده و هویج را حذف کنید.
- در تهیه اسنک با سوسیس و کالباس، سعی کنید از نوع بدون نیترات و دست کم 80 درصد گوشت استفاده نمایید.
- در طرز تهیه اسنک قارچ و سوسیس، میتوانید سوسیسها را سرخ نکرده و به بخارپز شدن آنها بسنده کنید.
- اگر در طرز تهیه اسنک قارچ و پنیر از هویج، گوشت، مرغ، سوسیس یا هر ماده دیگری استفاده میکنید، ترجیحا آنهایی که زمان پخت متفاوتی دارند، جداگانه بپزید.
میان وعده امروزتون با اسنپ…
در مطلبی که از نظر گذراندید، مجموعهای شگفتانگیز از انواع اسنک و تست ها بر پایه قارچ و پنیر را به شما آموزش دادیم. تمام تلاش ما این بوده که دست شما برای طبخ انواع اسنکها بازتر شده و با آمادهسازی این غذاهای خوشفرم و لذیذ، اوقات خوشی را همراه با خانواده خود به اشتراک بگذارید. اما همیشه وقت زیادی بابت تهیه این غذها از ما گرفته میشود. بنابراین، شاید بهتر باشد گاهی با سفارش آنلاین غذا از اسنپفود، سهم خودمان را از همنشینی با اعضای خانواده بیشتر کنیم. خلاصه، بهتر است گاهی زحمت غذاها را به گردن اسنپفود بیندازیم!
نظرات کاربران