طرز تهیه شربت آلو و تمام نکته های تهیه آن
حتما میدانید که بسیاری از میوههای تابستانی گزینههایی مناسب برای تهیه مرباها و شربتهای خوشمزه خانگی هستند. در این بین، بعضی شربتهای تابستانی مانند شربت آلبالو یا توت فرنگی، شهرت بیشتری دارند، اما آیا میدانید که طرز تهیه شربت آلو نیز ممکن است؟؟ البته اگر خلاقیت بیشتری به خرج دهید، با یک تیر دو نشان زدهاید و احتمالا حاصل کار شما، یک شیشه شربت خوشمزه خانگی و یک سینی، لواشک تابستانی خوشمزه است.
شربت آلو | |
تعداد نفرات | 30 نفر |
زمان آماده سازی | 10 دقیقه |
زمان پخت غذا | 1 ساعت |
میزان سختی | کم |
میزان کالری در هر ۱۰۰ گرم | 433 کیلوکالری |
شربت آلو، آب روی آتش روزهای گرم
با انواع آلو میتوان شربت تهیه کرد، اما طبیعتا رنگ شربت آلو سیاه تیرهتر میشود. به علاوه، میتوانید از این شربتهای خوشطعم و رنگارنگ، به عنوان شیرینکننده انواع کرپها و کیکهای خانگی هم استفاده کنید. در ادامه، مواد لازم و طرز تهیه این شربت خوشمزه را با هم میبینیم:
مواد لازم برای تهیه شربت آلو
آلوها را امتحان کنید و اگر طعم آنها ترش و شیرین بود، به دلخواه ،مقدار شکر را کمی اضافه کنید.
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
آلو قرمز | 2 کیلوگرم |
شکر | 3 پیمانه |
آب | 1 پیمانه |
مراحل طرز تهیه شربت آلو قرمز
نحوه درست کردن شربت آلو قرمز مطابق مراحل زیر است:
- مرحله اول: آلوها را خوب بشویید و دم آنها را جدا کنید و در یک ابکش بریزید تا آب اضافی آنها خارج شود.
- مرحله دوم: آلوها و آب را در قابلمهای مناسب ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کاملا بپزند و نرم شوند.
نکته: برای تست میزان پخت آلوها، یکی از آنها را با چنگال فشار دهید. در صورتی که گوشت و مغز آنها به اسانی جدا شده و له شوند، یعنی آلوها آماده صاف کردن هستند.
- مرحله سوم: یک صافی مناسب را در دهانه قابلمهای دیگر قرار دهید و آلوهای پخته شده را در آن بریزید. سپس با دست یا گوشتکوب فشار دهید تا آب آلو کاملا خارج شده و هستهها و تفالههای آن در صافی بماند.
نکته: تفالهها را دور نریزید و پس از اینکه آنها را در ظرفی جداگانه تفت دادید و آب اضافی آنها خارج شد، با افزودن مقداری نمک، تبدیل به لواشک آلو کنید.
- مرحله چهارم: در این مرحله از طرز تهیه شربت آلو، شکر را به آب آلوها اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید تا شربت بجوشد و غلیظ شود.
نکته: مانند تهیه شربت آلبالو خانگی ، در اینجا هم در حین پخت، کف جمع شده روی شربت را بگیرید تا شفافیت رنگ آن حفظ شود.
- مرحله پنجم: پس از رسیدن به غلظت مناسب، شربت را از روی حرارت بردارید و داخل شیشههایی خشک و تمیز بریزید و در یخچال بگذارید.
نکات کلیدی در تهیه شربت
برای تهیه یک شربت آلوی با کیفیت، این نکات را در نظر داشته باشید:
- از جوشاندن بیش از اندازه شربت آلو خودداری کند، زیرا این کار، رنگ شربت را تیره خواهد کرد.
- شربت را روی حرارت زیاد قرار ندهید، چون این کار هم رنگ شربت را تیره خواهد کرد.
- برای تست میزان غلظت شربت، مقداری از آن را داخل یک نعلبکی ریخته و برای چند دقیقه در یخچال بگذارید. اگر بعد از خنک شدن، به سختی حرکت کرد، یعنی شربت آلو به قوام مناسب رسیده است.
- اگر دوست دارید شربت قرمزتری داشته باشید، میتوانید مقداری رنگ مجاز خوراکی به آن اضافه کنید.
طرز تهیه شربت آلو زرد
برای تهیه این شربت، به ازای 2 کیلو آلو زرد، به 1 کیلو شکر و 2 تا 3 پیمانه آب نیاز دارید. طرز تهیه این شربت به این ترتیب است که ابتدا باید آلوها را بدون آب بپزید و از صافی عبور داده و خوب عصارهگیری کنید. سپس، در قابلمهای دیگر، آب و شکر را بدون هم زدن حرارت دهید تا شربت قند بجوشد. پس از آن، عصاره آلو زرد را اضافه کنید و اجازه دهید شربت به قوام مناسب برسد.
اگر طرز تهیه مربای زردآلو نیز برای شما هم جذاب است می توانید از بلاگ اسنپ فود بخوانید.
میتوانید به عنوان مرحله پایانی، مانند طرز تهیه شربت توت فرنگی ، مقدار کمی آب لیموترش به شربت اضافه کنید. ریختن مقداری زعفران در این شربت هم کاملا سلیقهای است و رنگ آن را خوشرنگتر میکند.
طعم شربت آلو با تمام شربت ها فرق دارد…
نحوه تهیه شربت آلو را به صورت مرحله به مرحله برایتان توضیح دادیم. اگر به هر دلیلی برای تهیه این شربت یا نوشیدنی خوشمزه، وقت کافی ندارید، میتوانید روی سفارش آنلاین آبمیوه از اسنپ فود حساب کنید. با سفارش از اسنپ فود، شربت شما در کمترین زمان ممکن به درب منزل یا محل کار شما خواهد رسید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402