طرز تهیه لازانیای بادمجان بدون گوشت و گیاهی
لازانیا غذایی خوشمزه و دوستداشتنی است که در تمام جهان طرفدار دارد. لازانیا را میتوان یه شیوههای مختلف تهیه کرد که یکی از آنها طرز تهیه لازانیای بادمجان است. در طرز تهیه انواع لازانیا ، میتوان لازانیا بادمجان را غذایی کاملا گیاهی دانست. در تهیه این غذا از گوشت استفاده نمیشود و همین موضوع باعث میشود که برای گیاهخواران یا کسانی که نمیتوانند گوشت قرمز استفاده کنند، گزینه مناسبی باشد. در این مطلب از اسنپ فود قصد داریم تا درست کردن لازانیا بادمجان بدون گوشت را آموزش دهیم، پس تا انتها همراه ما باشید.
لازانیا بادمجان | |
تعداد نفرات | 4 نفر |
زمان آمادهسازی | 45 دقیقه |
زمان پخت | 30 دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
طرز تهیه لازانیا گیاهی بادمجان
لازانیا غذای محبوبی است که انواع مختلفی دارد و طرز پخت لازانیا با مرغ نیز یکی از آنها است. لازانیا بادمجان نیز غذای خوشمزهای بوده که مواد اولیه آن را سبزیجات تشکیل میدهد، به همین دلیل با یک غذایی گیاهی روبهرو هستیم که بسیار خوشمزه و سالم است. البته برخی افراد طرز تهیه لازانیای بادمجان با گوشت چرخ کرده یا مرغ را نیز دوست دارند. در حقیقت درست کردن این غذا به ذائقه شما بستگی دارد و میتوانید مواد اولیه آن را مطابق سلیقه خود تغییر دهید.
مواد اولیه لازانیا بادمجان و قارچ
برای درست کردن لازانیا بادمجان برای 4 نفر، به مواد اولیه زیر نیاز دارید. اگر میخواهید این غذا را برای تعداد بیشتر یا کمتری درست کنید، با یک ضرب و تقسیم ساده، میزان مواد اولیه را کاهش یا افزایش دهید.
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
بادمجان | 3 عدد |
قارچ | 200 گرم |
لازانیا | 1 بسته |
فلفل دلمهای | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
سیر | 1 حبه |
آرد | 2 قاشق غذاخوری |
کره | 50 گرم |
شیر | 2 لیوان |
پنیر پیتزا | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
پودر آویشن و فلفل سیاه | به میزان لازم |
دستور پخت لازانیا بادمجان بدون گوشت
در ادامه طرز پخت لازانیا گیاهی بادمجان را به صورت مرحله به مرحله آموزش دادهایم. طرز تهیه این لازانیا نسبت به طرز تهیه لازانیای گوشت-مرغ-اسفناج و برخی دیگر از انواع لازانیا سادهتر است و به راحتی میتوانید آن را تهیه کنید.
- مرحله اول: در طرز تهیه لازانیای بادمجان ، ابتدا بادمجانها را پوست گرفته و به صورت حلقهای خرد کنید. داخل یک تابه روغن ریخته و بادمجانها را سرخ کنید.
- مرحله دوم: قارچها را به شکل حلقهای خرد کرده و داخل یک تابه با مقداری روغن سرخ کنید. برای جلوگیری از آب انداختن قارچها، دقت کنید که حرارت شعله زیاد باشد. فلفل دلمهای را به صورت نواری خرد کرده و زمانی که قارچها سرخ شدند، به تابه اضافه کنید.
- مرحله سوم: سیر را رنده کرده و به همراه ادویهها شامل پودر آویشن، فلفل سیاه و نمک به تابه بیافزایید. مواد را به خوبی هم بزنید و در انتها رب گوجه فرنگی را نیز به مواد اضافه کنید.
- مرحله چهارم: چند دقیقه به تفت دادن مواد ادامه دهید تا خامی رب نیز گرفته شود. بادمجانهای سرخ شده را به مواد داخل تابه بیافزایید. حالا مقداری آب به تابه اضافه کنید تا مواد کاملا بپزند. زمانی که آب درون تابه تبخیر شد، تابه را از روی شعله بردارید.
- مرحله پنجم: در این مرحله از طرز تهیه لازانیا بادمجان و قارچ ، نوبت به درست کردن سس بشامل میرسد. کره را داخل یک تابه تمیز ریخته و روی شعله بگذارید. زمانی که کره ذوب شد، آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود. شیر را کم کم به تابه بیافزایید و به خوبی هم بزنید تا آرد گلوله نشود. مقداری فلفل سیاه نیز داخل مواد بریزد و زمانی که سس به غلظت مناسب رسید، تابه را از روی شعله بردارید.
- مرحله ششم: داخل یک قابلمه آب و نمک بریزید، قابلمه را روی شعله بگذارید و زمانی که آب به جوش آمد، ورقههای لازانیا را داخل قابلمه بگذارید. پس از پخته شدن ورقهها، لازانیا را با آب سرد آبکش کنید.
- مرحله هفتم: ظرف مناسبی را انتخاب کرده و کف و دیوارههای آن را با برس به سس بشامل آغشته کنید. یک لایه ورقه لازانیا کف ظرف بچینید. روی ورقهها مجددا سس بشامل بریزد و یک لایه از مواد سبزیجات اضافه کنید. مقدار مناسبی پنیر پیتزا روی مواد بریزید و لایه بعدی ورقههای لازانیا را قرار دهید. به همین تربیت لایهها را داخل ظرف بچینید.
- مرحله هشتم: روی لایه آخر ورقه لازانیا، سس بشامل بریزید و آن را با پنیر پیتزا بپوشانید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده و مدتی صبر کنید تا گرم شود. روی ظرف لازانیا فویل آلومینیوم بکشید و آن را در طبقه میانی فر قرار دهید.
- مرحله نهم: 30 دقیقه بعد لازانیا پخته است؛ فویل را از روی ظرف بردارید و گریل فر را روشن کنید. 3 تا 4 دقیقه دیگه منتظر بمانید تا پنیر پیتزا طلایی رنگ شود. سپس لازانیا را از فر خارج کرده و وقتی کمی از حرارت آن کاسته شد، برش بزنید. غذای شما آماده است؛ نوش جان!
لازانیا بادمجان بدون فر
اگر در منزل فر ندارید، باز هم میتوانید لازانیا بادمجان را تهیه کنید. برای این کار به یک تابه گود نیاز دارید که لازانیا را در آن قرار دهید. شعله گاز را روی حرارت ملایم تنظیم کرده و یک شعلهپخشکن روی آن بگذارید. درب تابه را گذاشته و آن را روی شعلهپخشکن قرار دهید. در حدود 35 تا 45 دقیقه بعد لازانیا شما پخته میشود؛ در حقیقت زمانی که کنارههای ورقههای لازانیا تغییر رنگ داده و پنیر پیتزا طلایی شد، تابه را از روی شعله بردارید.
نکات مهم در طرز پخت لازانیا بادمجان
نکات زیر را در طرز تهیه لازانیای بادمجان مدنظر قرار دهید:
- برای درست کردن این غذا میتوانید از گوشت چرخ کرده نیز استفاده کنید و آن را همراه با سبزیجات تفت دهید.
- لازانیا بادمجان و مرغ نیز گزینه مناسبی است که برای تهیه آن به فیله مرغ خرد شده نیاز دارید. بدین منظور مرغ را با مواد سبزیجات مخلوط کرده و به خوبی سرخ کنید.
- لازانیا با بادمجان و سیب زمینی گزینه دیگری است که برای تهیه آن از سیب زمینی نگینی استفاده میشود.
- اضافه کردن نمک به آب جوش، قبل از پختن ورقههای لازانیا اهمیت زیادی دارد، زیرا مانع از چسبیدن ورقهها به یکدیگر میشود.
لازانیا بادمجان، لازانیا گیاهی و خوشمزه
در این مطلب طرز تهیه لازانیای بادمجان را داخل فر و بدون فر آموزش دادیم. شما میتوانید این غذا را در منزل تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید. البته، اگر هوس خوردن لازانیا کردهاید اما زمان کافی برای درست کردن آن را ندارید، میتوانید از سفارش غذا اسنپ فود کمک بگیرید. با این روش غذای خود را به آسانی سفارش داده و آن را در مدت زمان کوتاهی درب منزل تحویل میگیرید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402