لوبیا پلو یکی از غذاهای لذیذ و خوشمزهای است که علاوه بر عطر خوب، طعم دلنشینی دارد که با مزاج، سلیقه، و علاقه بسیاری از افراد جور درمیآید. البته شاید برخی از افراد که طرفدار گوشت چرخ کرده نیستند از این غذای لذیذ استقبال نکنند، ولی خبر خوب اینکه این عزیزان میتوانند لوبیا پلو را با مرغ میل کنند. طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ بسیار ساده است و زمان خیلی زیادی از شما نمیگیرد.
2 روش تهیه لوبیا پلو با مرغ
در نظر داشته باشید لوبیا پلو با مرغ به 2 روش تهیه و میل میشود:
- لوبیا پلو با مرغ تکهای: برخی از افراد مواد لوبیا پلو را آماده میکنند و به صورت خورشتی به همراه یک تکه مرغ (ران یا سینه) با برنج خود میخورند.
- لوبیا پلو با مرغ ریش ریش: برخی دیگر از افراد مرغ را به همراه مواد آماده میکنند و به صورتی لایهای در لابهلای برنج خود قرار میدهند و در نهایت برنج را دم میکنند.
انتخاب هر یک از این روشها در طعم و مزه اصلی و نهایی لوبیا پلوی شما تاثیری نخواهد داشت. مواد غذایی یکسان است و تنها تفاوت در نوع خورشتی یا غیر خورشتی بودن این غذا خواهد بود.
پخت لوبیا پلو با مرغ ریش ریش

طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ ریش ریش تا حدودی شبیه طرز تهیه شیرین پلو؛ خوش عطر و خوش رنگ است البته که مواد اولیه این دو غذای لذیذ با یکدیگر متفاوت خواهد بود ولی مراحل پخت یکسانی دارد.
با توجه به آمارهای به دست آمده لوبیا پلو با مرغ ریش ریش طرفداران بیشتری نسبت به لوبیا پلو خورشتی دارد، از اینرو ما در ادامه طرز تهیه این نوع لوبیا پلو را برای شما شرح میدهیم.
برنج | 4 پیمانه |
فیله مرغ | 6 عدد |
لوبیا سبز | 200 گرم |
پیاز | 1 عدد در سایر متوسط |
زعفران دم کرده | 4 قاشق غذاخوری |
ادویه پلویی | 1 قاشق مرباخوری |
پودر گل سرخ | 1 قاشق چای خوری |
پودر دارچین | 1 قاشق چای خوری |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذا خوری |
نمک | به اندازه دلخواه |
فلفل سیاه | به اندازه دلخواه |
زردچوبه | به اندازه کافی |
روغن | به اندازه کافی |
بخش اول طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ ریش ریش
طی 8 مرحله اول این دستور پخت شما به درست کردن مواد لازم و ضروری لوبیا پلو مشغول هستید. به عبارت دیگر این 8 مرحله ابتدای دستور پخت کمی خاص و متفاوتتر از مراحل بخش دوم خواهند بود.

- مرحله اول: برنج را خیس کنید.
- مرحله دوم: پیازها را نگینی خرد و سپس در ماهیتابه با روغن داغ سرخ کنید.
- مرحله سوم: ادویه، نمک، فلفل، و زردچوبه را به پیاز سرخشده خود اضافه کنید.
- مرحله چهارم: فیلههای مرغ را ریش ریش کنید.
- مرحله پنجم: فیلههای ریش ریش شده را به ماهیتابه اضافه کنید. توجه داشته باشید بیش از حد سرخ کردن فیلهها آنها را سفت میکند.
- مرحله ششم: لوبیا شسته و خرد شده را برای مدت کمی در آب جوش و بر روی اجاق قرار دهید تا نیمپز شود. سپس آنها را به ماهیتابه اضافه کنید تا تفت داده شوند.
- مرحله هفتم: در این مرحله باید رب گوجه فرنگی را به ماهیتابه مواد خود اضافه کنید.
- مرحله هشتم: در نهایت کمی آب به مواد لوبیا پلو خود اضافه کنید و اجازه دهید بر روی اجاق بپزد.
بخش دوم مراحل تهیه لوبیا پلو با مرغ

در این بخش شما برنج را آماده و در نهایت مواد آماده شده در بخش قبلی را با برنج خود مخلوط و برای دم کشیدن آن منتظر میمانید. توجه داشته باشید این 6 مرحله در واقع از مراحل بخش قبلی تهیه لوبیا پلو با مرغ سادهتر خواهند بود.
- مرحله نهم: اکنون نوبت به برنج میرسد. باید برنج را در آب جوش و بر روی اجاق قرار دهید تا بجوشد.
- مرحله دهم: بعد از نرم شدن برنج آن را آبکشی کنید. توجه داشته باشید بهتر است کمی نمک و روغن نیز در آب برنج ریخته باشید.
- مرحله یازدهم: قابلمه مورد نظر را انتخاب کنید و کف آن روغن بریزید. در نهایت نان یا سیبزمینی حلقهای را برای تهدیگ آن در کف قابلمه قرار دهید.
- مرحله دوازدهم: پودر دارچین، گل سرخ، و ادویه پلویی را به مواد نهایی خود اضافه کنید. فراموش نکنید زعفران دم کرده را در آخر بر روی مواد بریزید.
- مرحله سیزدهم: لایهای از برنج را به همراه لایهای از مواد لوبیا پلو خود در قابلمه بریزید. این کار را به صورت مرحله به مرحله و لایه به لایه انجام دهید.
- مرحله چهاردهم: قابلمه را با حرارت ملایم بر روی اجاق قرار دهید تا لوبیا پلو شما دم بکشد.
لوبیا پلو شیرازی با مرغ چه جور غذایی است؟
همانطور که میدانید طرز تهیه انواع پلو مخلوط (بهترین غذاهای لاپلویی) در بیشتر مواقع مشابه یکدیگر هستند. یکی دیگر از پلو مخلوطهای پرطرفدار لوبیا پلو شیرازی است که تا حدودی طی مراحلی مشابه طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ درست میشود. البته در این نوع لوبیا پلو از لوبیا چشم بلبلی استفاده میکنند و لوبیا سبزی به کار نمیرود.
برنج | 3 پیمانه |
لوبیا چشم بلبلی | 1.5 پیمانه |
شوید تازه | 300 گرم |
زعفران دم کرده | 1 قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | به اندازه دلخواه |
مرغ | 300 گرم |
به خاطر داشته باشید لوبیا پلو شیرازی مرغ با تکههای درسته مرغ تهیه میشود. به عبارت دیگر بعد از آماده شدن تکههای مرغ و طعمدار کردن آنها این مرغها را لابهلای برنج قرار میدهند. همچنین میتوان برنج این غذا را تا حدودی شبیه برنج شویدپلو در نظر گرفت زیرا دارای مقداری زیادی شوید است.
9 مرحله طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی با مرغ

طرز تهیه این غذا نیز همانند طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ است ولی تفاوتهایی نیز در این روشهای تهیه وجود دارد که نمیتوان آنها را نادیده گرفت. به زبان ساده این 2 غذا مواد اولیه متفاوتی دارند، شما در لوبیا پلو شیرازی هیچ لوبیا سبزی پیدا نمیکنید و همچنین در لوبیا پلو معمولی شوید وجود ندارد.
- مرحله اول: برای از بین بردن نفخ لوبیای چشم بلبلی بهتر است آنها را خیس کنید.
- مرحله دوم: شویدها را بشورید و برای غذای خود آماده کنید.
- مرحله سوم: پیاز و سیر را سرخ کرده و تفت دهید.
- مرحله چهارم: تکههای مرغ پخته شده را به سیر و پیاز اضافه کنید تا سرخ شوند.
- مرحله پنجم: برنج را آماده و آن را آبکش کنید.
- مرحله ششم: تهدیگ مورد نظر را در کف قابلمه قرار دهید.
- مرحله هفتم: برنج و لوبیا را با هم بپزید.
- مرحله هشتم: به صورت لایه لایه برنج را در ظرف مورد نظر خود بریزید و تکههای مرغ پخته و سرخ شده را لابهلای برنج قرار دهید.
- مرحله نهم: منتظر بمانید تا برنج شما به طور کامل دم بکشد.
سفارش آنلاین لوبیا پلو با مرغ
اگر خسته هستید و هوس یک غذای سبک ولی خوشمزه را در سر خود میپرورانید، لوبیا پلو میتواند گزینه خوبی باشد. ولی در صورتی که وقت و حوصله کافی برای پختن این غذا را ندارید توصیه میکنیم از سرویس سفارش آنلاین غذا استفاده کنید تا بدون نیاز به طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ بتوانید این غذای لذیذ را میل کنید.
اکنون که علم پیشرفت کرده و اینترنت در دسترس همه ما قرار دارد، شما در مدتی کوتاه میتوانید به غذای مورد علاقه خود دست پیدا کنید. همچنین لازم نیست برای آشپزی وقت زیادی در نظر بگیرید و مواد اولیه بخرید. اسنپ فود سرویس سفارش غذا آنلاین را به بهترین شکل ممکن در اختیار کاربران خود قرار میدهد.
نظرات کاربران