قدم به قدم با طرز تهیه پای هلو؛ یک شیرینی خاص
پای (به انگلیسی: Pie) نوعی خوراک پیراشکی مانند است که از دو بخش تشکیل میشود؛ یک بخش آن لایه خمیری و بخش دیگر آن موادی است که درون این خمیر قرار میگیرد. از مواد مختلفی برای پر کردن این خمیر استفاده میشود مثل انواع مرباها و میوهها. ما در این مقاله طرز تهیه پای هلو را به شما آموزش میدهیم.
هلو پرطرفدارترین میوه در کل جهان از نظر طعم و مزه است. هلو دارای سلولوزهای نرمی است که کاملاً هضم میشود. مواد قندی و نشاستهای هلو به آسانی هضم میشود و میوه راحتی برای هضم در معده است. همچنین هلو سرشار از انواع ویتامینها به خصوص ویتامینهای ب ۱، ب ۲ و آ است.
شما در این مقاله علاوه بر طرز تهیه پای هلو میتوانید با طرز تهیه تارت هلو ساده و کاپ کیک هلو نیز آشنا شوید. با ما همراه باشید.
طرز تهیه پای جذاب هلو به روشی ساده
ابتدا با جدول جزئیات این پای خوشمزه و هوس بر انگیز شروع میکنیم:
میزان کالری در هر 100 گرم | 260 کیلو کالری |
زمان آماده سازی | 15 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 50 دقیقه |
تعداد نفرات | 4 نفر |
مواد لازم برای تهیه خمیر پای
مواد لازم | مقدار لازم |
آرد | 250 گرم |
کره سرد | 115 گرم |
شیر | 80 میلی لیتر |
نمک | 1 پینچ |
شکر آسیاب شده | 30 گرم |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
وانیل | 4/1 قاشق چای خوری |
مواد لازم برای مواد میانی پای هلو
مواد لازم | مقدار لازم |
هلو | 4 عدد |
شکر | 3 قاشق غذا خوری |
نشاسته ذرت | 2 قاشق غذا خوری |
وانیل | نوک قاشق چای خوری |
آب لیموترش | 2/1 قاشق چای خوری |
- برای تهیه پای هلو ابتدا کره سرد یخچالی را با آرد الک شده در ظرف بریزید و با چنگال هم بزنید و سپس وانیل را هم اضافه کنید و هم بزنید. شکر آسیاب شده را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید و در آخر زرده تخم مرغ را اضافه کنید. حواستان باشد که شکر را حتماً آسیاب کنید.
- حالا وقت آن است که شیر را اضافه کنید. آرد را کمکم بریزید تا خمیر جمع شود و با نوک انگشت کمی خمیر را جمع کنید. حواستان باشد که نباید خمیر را ورز دهید؛ چون ورز دادن خمیر آن را سفت میکند.
- خمیر پای خود را داخل نایلون بگذارید و 30 دقیقه آن را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود. البته اگر از غذاساز برای مخلوط کردن مواد استفاده میکنید نیازی به استراحت خمیر نیست.
- در این فاصله هلوها را نصف کنید و هسته آن را خارج کنید و برش بزنید طوری که خیلی نازک و خیلی ضخیم نباشد. سپس به برشهای هلوی خود شکر، آب لیموترش، وانیل و نشاسته ذرت اضافه کنید و هم بزنید.
- خمیر را از یخچال خارج کنید و در قالب پهن کنید. میتوانید خمیر اضافی خود را برش دهید. مواد هلویی خود را داخل پای بریزید. خمیر اضافی در قالب گل یا قلب بزنید و روی خمیر قرار دهید. میتوانید روی خمیر را با زعفران رومال کنید.
- سپس خمیر خود را در فر از قبل گرم شده به مدت 50 دقیقه در دمای 180 قرار دهید. اگر از فر برقی و توستر و سولاردم استفاده میکنید دما را روی 165 درجه تنظیم کنید. پای هلوی شما آماده است. نوش جان.
طرز تهیه پای هلو بدون شیر؛ یک پای متفاوت برای افراد حساس به شیر
مواد لازم | مقدار لازم |
آرد | 2 پیمانه |
شکر | 1 لیوان |
سیب | 2 عدد |
کره | 125 گرم |
تخم مرغ | 4 عدد |
آب یا گلاب | ½ پیمانه |
وانیل | 1 قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر | 1 قاشق مرباخوری |
جدول جزئيات پای هلو بدون شیر
میزان کالری در هر 100 گرم | 215 کیلو کالری |
زمان آماده سازی | 15 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 20 دقیقه |
تعداد نفرات | 8 نفر |
برای تهیه این پای متفاوت ابتدا هلوها را برش دهید و سپس با یک فنجان آب، یک قاشق شکر و کمی دارچین بپزید.
زرده تخم مرغها را از سفیده جدا کنید و با شکر و وانیل هم بزنید. سفیده تخممرغها را نیز در ظرف دیگری هم بزنید تا کاملاً پف کنند. کره و آب یا گلاب را به نیز زردهها اضافه کرده و هم بزنید. به جای استفاده از یک کره کامل میتوانید از نصف کره و نصف روغن جامد استفاده کنید.
آرد را به همراه بیکینگ پودر حدوداً 3 بار الک کنید. سپس آنها را به همراه سفیده تخم مرغ را طی چندین مرحله به ترکیب زرده اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید.
کف قالب خود یک کاغذ روغنی بگذارید. هلوها را از شهد خارج کنید و کف قالب بچینید. مواد پای را روی هلوها بریزید و داخل فر قرار دهید.
حواستان باشد که فر را از قبل به مدت 20 دقیقه گرم کنید. پای هلوی بدون شیر شما نیاز دارد به مدت 45 تا 55 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزد.
طرز تهیه تارت هلو؛ دسته دیگری از پای هلو
جدول جزئیات طرز تهیه تارت هلو
میزان کالری در هر 100 گرم | 250 کیلو کالری |
زمان آماده سازی | 20 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 20 دقیقه |
تعداد نفرات | 8 نفر |
مواد لازم خمیر تارت
مواد لازم | مقدار لازم |
آرد سفید | 1 پیمانه |
بادام | 1/2 پیمانه (خرد شده) |
شکر | 1/4 پیمانه |
عصاره بادام | 1/2 قاشق مرباخوری |
نمک | 1/4 قاشق مرباخوری |
کره سرد | 6 قاشق غذاخوری یا 90 گرم (خرد شده) |
آب سرد | 2 تا 3 قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای داخل تارت
مواد لازم | مقدار لازم |
پنیر ماسکارپونه | 1 پیمانه |
پودر قند | 1/2 پیمانه |
پوست لیمو رنده شده | 1 قاشق مرباخوری |
خامه | 1/2 پیمانه |
عصاره وانیل یا پودر وانیل | 1/2 قاشق مرباخوری |
عصاره بادام | 1/2 قاشق مرباخوری |
هلو تازه | 4-6 عدد |
مربای زردآلو | 1/4 پیمانه |
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید و اجازه دهید تا گرم شود. در غذاساز آرد سفید، بادام خرد شده، شکر، عصاره بادام و نمک بریزید و همهٔ مواد با هم مخلوط کنید.
سپس کره سرد خرد را رو اضافه کنید و باز به هم بزنید تا زمانی که کرهها کوچک شوند. 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب سرد رو کمکم اضافه کنید که خمیر یکدست و نرم شود.
یک قالب تارت به قطر 22 سانت بردارید و خمیر تارت خود را در آن پهن کنید و سپس اجازه دهید 15 تا 20 دقیقه در فر بپزد تا طلایی شود.
در یک ظرف دیگر پنیر ماسکارپونه، پودر قند، پوست لیمو، عصاره وانیل یا پودر وانیل و عصاره بادام را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. خامه را با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد و سپس به آن مخلوط پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
وقتی خمیر تارت خنک شد مخلوط پنیر ماسکارپونه و خامه را روی آن بریزید. هلوها را برش بزنید و روی تارت را با آن بپوشانید. مربای زردآلو را روی حرارت بگذارید تا کمی گرم شود و سپس با قلممو مقداری مربا بر روی هلوها بمالید.
تارت هلوی خود را 1 ساعت یا یک روز کامل درون یخچال بگذارید و نوش جان کنید.
طرز تهیه کاپ کیک هلو؛ برای یک میانوعده زیبا و خوشمزه
مواد لازم | مقدار لازم |
آرد | 2 لیوان |
هلو میکس شده | 1 لیوان |
شکر | 1 لیوان |
روغن مایع | نصف لیوان |
تخم مرغ | 3 عدد |
بیکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
جدول جزئیات طرز تهیه تارت هلو
میزان کالری در هر 100 گرم | 170 کیلو کالری |
زمان آماده سازی | 20 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 30 دقیقه |
تعداد نفرات | 5 نفر |
ابتدا فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود. برای تهیه کاپ کیک هلوی زیبا 3 عدد تخم مرغ، شکر، وانیل را باهم مخلوط کنید و با دور تند همزن برقی به مدت 8 دقیقه هم بزنید. سپس 1 لیوان هلو میکس شده را با روغن مایع مواد به اضافه کنید.
آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید و طی چند مرحله به مواد اضافه کنید و با دور تند همزن هم بزنید. مواد کاپ کیک شما آماده است.
قالب خود را چرب کنید و 2 قاشق از مواد خود را داخل هر قالب بریزید. یک یا دو برش از اسلایسهای هلو را نیز میتوانید داخل هر قالب قرار دهید.
قالب را به مدت 30 دقیقه قرار دهید. کاپ کیک زیبا و خوشمزه شما آماده است.
حرف آخر برای استفاده از هلو در پای
تهیه پای به صورت شیرینی یک پیشنهاد عالی برای عصرانه و میانوعده هر خانه و مهمانی است. هلو یکی از میوههای محبوب است که استفاده از آن در پای میتواند آن را لذیذتر سازد. با تهیه یک پای هلو به همراه چای یا بستنی میتوانید لحظات خوبی را برای خود یا خانواده خود بسازید.
ما در این مقاله به آموزش طرز تهیه پای هلو به روشی ساده پرداختیم. همچنین اگر به شیر یا لاکتوز حساسیت دارید اصلاً نگران نباشید؛ زیرا میتوانید این پای را بدون شیر نیز تهیه کنید. همچنین علاوه بر پای هلو میتوانید از هلو برای تهیه تارت هلو و کاپ کیک نیز استفاده کنید.
همچنین اگر وقت و انرژی لازم برای تهیه این پای کیک یا شیرینیهای دیگری را ندارید میتوانید با سفارش شیرینی آنلاین به راحتی آنها را تهیه کنید.
اگر به پای یا تارت هلو علاقه دارید به شما پیشنهاد میدهیم با طرز تهیه تارت انار و طرز تهیه کرم تارت نیز آشنا شوید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402