طرز تهیه کباب کوبیده مرغ + کوبیده مرغ در فر

3 نفر
غذای اصلی
متوسط
60 دقیقه
30 دقیقه
کباب کوبیده لزوما نباید با گوشت قرمز تهیه شود! بسیاری از افراد، گوشت مرغ را به گوشت قرمز ترجیح میدهند و این موضوع دلایل گوناگونی دارد. سلامت بیشتر گوشت مرغ نسبت به گوشت قرمز و البته ذائقه، مهمترین دلایلی هستند که افراد، گوشت مرغ را ترجیح میدهند. اگر شما هم به کباب کوبیده علاقه دارید، اما نگران سلامتیتان هستید و بهدنبال جایگزینی سالمتر میگردید، کباب کوبیده مرغ خوشمزهترین انتخاب است.
برای درستکردن کباب کوبیده با گوشت مرغ، باید درست مانند کباب کوبیده گوشت، اصول خاصی را دنبال کنید. با دانستن این ترفندها میتوانید مدلهای مختلفی از این نوع کوبیده مثل کباب کوبیده مرغ رستورانی، تابهای و کباب کوبیده مرغ در فر را درست کنید. همراه اسنپ فود باشید تا با دستور پخت کباب کوبیده مرغ خوشمزه و سالم آشنا شوید.
کوبیده مرغ رستورانی
اگر کباب کوبیده مرغ رستورانی خورده باشید، مطمئنا طعم آن را هنوز فراموش نکردهاید. پس خالی از لطف نیست که یاد بگیرید خودتان این کباب را در منزل درست کنید. این کباب هم مانند کباب کوبیده گوشت گوساله و گوسفند، طعمی عالی دارد و همه اعضای خانواده عاشق آن خواهند شد.
مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده مرغ رستورانی
اولین قدم در طرز تهیه کباب کوبیده مرغ، تهیه مواد مورد نیاز است.
مواد اولیه | مقدار مورد نیاز |
گوشت مرغ بدون استخوان (ترجیحا سینه مرغ) | حدود 600 گرم |
پیاز بزرگ | یک عدد |
کره | 50 گرم |
سیر | چهار حبه |
زعفران دمکرده | دو قاشق غذاخوری |
پاپریکا | یک قاشق چایخوری |
ریحان تازه خردشده | یک چهارم پیمانه |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
تخم گشنیز | نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ
در ادامه، مرحلهبهمرحله شما را با طرز تهیه کباب کوبیده مرغ سیخی روی ذغال، آشنا خواهیم کرد:
مرحله اول : انتخاب گوشت و چرخ کردن آن
در مرحله اول طرز تهیه کباب مرغ سیخی باید بهسراغ گوشت بروید. اگر نمیخواهید دردسر چرخکردن گوشت مرغ را داشته باشید، میتوانید آن را بهصورت بستهبندی تهیه کنید. در هر حالت، گوشت باید تازه و مطمئن باشد. اگر میخواهید صفر تا صد کار را خودتان انجام دهید، بهتر است با جداکردن استخوان سینه مرغ شروع کنید. سپس، گوشت مرغ بدون استخوان را بهوسیله چرخ گوشت دو بار چرخ کنید تا کاملا ریز شود. ضمنا اگر غذاساز قوی هم دارید، میتوانید از آن کمک بگیرید.
مرحله دوم: رنده کردن پیاز
حالا نوبت به رندهکردن پیاز میرسد. در این مرحله باید پیاز را با رنده ریز رنده و آب آن را جدا کنید. پیاز بدون آب را با گوشت مرغ چرخشده مخلوط کنید. اضافهکردن سیر اختیاری است؛ اگر به مزه سیر علاقه دارید، سیر را هم رنده و به گوشت اضافه کنید. دقت داشته باشید که جداکردن آب پیاز در این مرحله بسیار حائز اهمیت است و اگر پیازها آبدار باشند، احتمالا کباب شما پس از سیخزدن، وا میرود و میریزد.
مرحله سوم: طعم دار کردن مایه کباب
در مرحله سوم از طرز تهیه کباب کوبیده مرغ با سیخ وقت خوشمزهکردن گوشت مرغ است. در این مرحله باید ادویهها اضافه شوند. نمک، فلفل، زردچوبه، تخم گشنیز، پاپریکا و ریحان خردشده را با گوشت مخلوط کنید. حالا باید این مواد مخلوطشده را بهخوبی با دست یا هر وسیله دیگری مانند غذاساز، ورز دهید.
مرحله چهارم: ترکیب مواد
در این مرحله از طرز تهیه کباب کوبیده مرغ خانگی، نوبت به ترکیب مواد میرسد. وقتی مواد خوب با هم ترکیب شدند، روی ظرف را بپوشانید و برای حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت مرغ کاملا طعمدار شود.
مرحله پنجم: سیخ زدن مواد کباب کوبیده مرغ
بعد از استراحت گوشت مرغ، برای اینکه اطمینان پیدا کنید اصلا از روی سیخ نمیریزد، دوباره به مدت 10 دقیقه آن را ورز دهید و سپس آنها را سیخ بزنید. برای اینکه راحتتر این کار را انجام دهید، پس از مرطوبکردن دستتان را با آب، مقداری از گوشت مرغ را روی سیخ پهن کنید. سپس با دو انگشت اشاره و شست بهآرامی روی گوشت فشارهای کوچک بیاورید تا گوشت مرغ روی سیخ کشیده شود و شکل انگشتان روی کباب بماند. مانند عکس کوبیده مرغ که در پایین میبینید، کباب شما شبیه کبابهای رستورانی میشود.
مرحله ششم: پخت روی ذغال
ذغالها باید خوب داغ شوند. کوبیده مرغ را روی منقل یا باربیکیو کباب کنید و در طول مدت کبابشدن هم چند بار سیخ را بچرخانید تا همه طرف گوشت کباب شود.
مرحله هفتم: تزئین غذا
در آخر هم با یک برس، ترکیب کره و زعفران را روی کبابها بمالید تا خوشطعمتر و خوشرنگتر شوند.
در این قسمت، مرحلهبهمرحله آمادهکردن کوبیده مرغ را روی منقل توضیح دادیم؛ اما کوبیده مرغ روی منقل تنها راه درستکردن کوبیده نیست. کوبیده مرغ را میتوانید در تابه یا حتی فر هم درست کنید.
ترفند مخفی کباب کوبیده مرغ
یکی از ترفندهای مخفی که بسیاری از سرآشپزان برای خشکنشدن کباب خود از آن استفاده میکنند، اضافهکردن دنبه گوسفندی به مایه کباب است. در طرز تهیه کباب کوبیده مرغ با دنبه گوسفندی فقط کافی است به ازای هر 600 گرم گوشت، 100 گرم دنبه هم بریزید و آن را با گوشت چرخ کنید. باقی مراحل که شامل افزودن ادویه، ورزدادن و استراحت است، درست مانند مراحل قبلی خواهد بود.
یکی دیگر از ترفندهای درستکردن کباب کوبیده مرغ که برخی از افراد آن را استفاده میکنند، اضافهکردن سویا به مایه کوبیده مرغ است. در طرز تهیه کباب کوبیده مرغ با سویا باید سویا را در آب گرم خیس کرده و پس از آن سویای خیسشده را با گوشت چرخ کنید.
راهکارهای ساده برای عالی شدن کباب مرغ
در این قسمت راهکارهای سادهای را معرفی میکنیم تا به کمک آن، مزه و ظاهر کباب مرغ از انواع کباب های ایرانی دقیقا عین رستورانها باشد. در طرز تهیه کباب کوبیده مرغ رستورانی این سه نکته را به خاطر داشته باشید:
- نکته1: یکی از قلقهای طرز تهیه کباب کوبیده مرغ رستورانی و کلید طلایی خوشمزهشدن کباب کوبیده مرغ، استفاده از زرده تخم مرغ است. میتوانید همراه با ادویهها، یک عدد زرده تخممرغ را هم به گوشت مرغ چرخکرده اضافه کنید.
- نکته2: اگر میخواهید کباب راحت از سیخ جدا شود، سر و ته گوشت را روی سیخ بیشتر فشار دهید.
- نکته 3: در صورت تمایل میتوانید زعفران دمکرده را هم به مخلوط گوشت اضافه کنید.
کباب کوبیده مرغ تابه ای
برای تهیه کباب تابهای مرغ، مواد را مانند کباب کوبیده آماده و بهجای منقل از تابه استفاده کنید. پس از چربکردن کف تابه، گوشت را پهن کنید و اجازه دهید آب آن کشیده شود. کره و زعفران دمکرده را ترکیب کنید و روی گوشت بمالید. پس از برشزدن و سرخشدن یک طرف، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.
بیشتر بخوانید: کباب کوبیده تابه ای
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ خانگی در فر
اگر به منقل دسترسی ندارید و از طرفی میخواهید یک کباب سالم درست کنید؛ پس طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در توستر یا فر برای شماست. برای تهیه کباب کوبیده مرغ در فر یا توستر، مواد را مانند قبل آماده کنید و به شکل کباب درآورید. سینی فر را چرب کنید و کبابها را روی آن بچینید، سپس با زعفران و ادویه مخصوص طعم دهید.
سینی را در طبقه بالای فر بگذارید و گریل را روشن کنید؛ کبابها را هر چند دقیقه یکبار برگردانید تا هر دو طرف برشته شوند. اگر انتخابتان توستر است، سینی را وسط بگذارید و المنتهای بالا و پایین را روشن کنید. درجه را روی 190 درجه بگذارید. احتمالا در عرض 45 دقیقه کبابتان آماده است. در پایان این مطلب، پیشنهاد میکنیم که اگر به تهیه کباب با تابه علاقه دارید، طرز تهیه کباب تابه ای را نیز مطالعه کنید.
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ و گوشت
بعضی از افراد بهجای درستکردن کباب کوبیده با گوشت مرغ به تنهایی آن را با گوشت قرمز هم مخلوط میکنند. این موضوع کاملا سلیقهای است و اگر طعم گوشت قرمز را دوست دارید میتوانید مخلوط گوشتتان را به این شکل آماده کنید. در طرز تهیه کباب کوبیده مرغ و گوشت تنها تفاوت این است که نسبت هر دو گوشت به یک مقدار باشد.
نمیخوای واسه تهیه کوبیده مرغ وقت بذاری؟ خب از اسنپ فود سفارش بده…
در این مطلب از اسنپ فود، طرز تهیه کوبیده مرغ را بهصورت مرحله به مرحله برای شما آموزش دادیم. امیدواریم که مقاله تهیهشده برای شما مفید باشد و شما را در تهیه یک وعده غذایی خوشمزه راهنمایی کند. شما از چه روشی برای درستکردن این غذای خوشمزه ایرانی استفاده میکنید؟ اگر روش خاصی برای درستکردن کوبیده مرغ میشناسید، آن را با ما در میان بگذارید. در پایان شما میتوانید با سفارش آنلاین غذا از اسنپ فود، این کباب خوشمزه را بهصورت اینترنتی خریداری کرده و در محل آدرس خود تحویل بگیرید.
سوالات متداول
برای خوشمزهشدن کوبیده مرغ چه کارهایی انجام دهیم؟
اضافهکردن ادویههایی مانند پاپریکا یا زعفران میتواند به خوشمزهشدن کباب کمک کند.
آیا باید دنبه به کباب کوبیده مرغ اضافه کرد؟
الزامی وجود ندارد؛ اما اضافهکردن دنبه از خشکشدن کباب جلوگیری میکند.
چه کار کنیم تا کباب به سیخ نچسبد؟
چربکردن یا خیسکردن سیخ باعث نچسبیدن کباب به سیخ میشود.