آموزش آشپزی

طرز تهیه کوکو تره فرنگی ، کوکویی از نسل سیر و پیاز

اگر از خوردن غذاهای تکراری خسته شده‌اید، با یادگیری طرز تهیه کوکو تره فرنگی می‌توانید در کمترین زمان ممکن یک غذای لذیذ آماده کنید. البته، اکثر افراد از مواد غذایی بخصوصی برای طبخ کوکو تره فرنگی استفاده می‌کنند، اما ما در این مطلب رایج‌ترین روش تهیه را برای شما شرح می‌دهیم. در ادامه آن نیز طرز تهیه کوکوی تره فرنگی و اسفناج، کوکو تره با قارچ و سیب زمینی را بررسی می‌کنیم.

البته، اگر دوست داشته باشید می‌توانید بعد از این مقاله طرز تهیه کوکو سبزی را نیز مطالعه کرده و سفره غذایتان را رنگین تر کنید. با خواندن این مقاله‌ها انواعی از کوکو را روی میز خواهید چید.

کوکو تره فرنگی
تعداد نفرات 4 نفر
زمان آماده سازی ۲۰ دقیقه
زمان پخت غذا ۳۰ تا ۴۵ دقیقه
میزان سختی کم

کوکو تره فرنگی سبز و خوشمزه

طرز تهیه این کوکو بسیار آسان است و برای تغذیه مادران باردار بسیار توصیه می‌شود. مادران بارداری که جنینشان به وزن طبیعی نرسیده، می‌توانند از این غذا استفاده کنند. البته، خاصیت کوکوی تره فرنگی به قدری است که سرو آن را به تمامی گروه‌های سنی توصیه می‌کنیم. از طرفی مواد غذایی موردنیاز طبخ کوکو تره فرنگی در دسترس بوده  و از نظر اقتصادی نیز مقرون‌به‌صرفه است.

مواد مورد نیاز برای تهیه کوکوی تره فرنگیکوکو تره فرنگی سبز و خوشمزه

در جدول زیر مواد مورد نیاز برای تهیه کوکو تره فرنگی را برای شما ذکر شده است. این مواد متناسب برای 4 نفر است. شما با توجه به تعداد اعضای خانواده می‌توانید مقدار مواد اولیه را کم و زیاد کنید.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
تره فرنگی 300 گرم
تخم مرغ 4 عدد
سیر حبه‌ای یا برگ سیر تازه 3 تا 5 عدد، برگ سیر تازه به میزان دلخواه
آرد سوخاری 4 قاشق غذا خوری
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
بکینگ پودر 3/1 قاشق چای خوری

طرز تهیه کوکو تره فرنگی به صورت مرحله به مرحله

اگر تجربه پخت کوکو تره فرنگی را ندارید، نگران نباشید، کافی است مراحل زیر را با دقت اجرا کنید. لازم به ذکر است که طرز تهیه کوکوی تره فرنگی و قارچ و سایر مواد دیگر مانند سیب زمینی، مراحلی مشابه دارد.  تنها کافی است به مقدار لازم قارچ یا سیب زمینی به مواد اولیه تهیه کوکو اضافه کنید. دقت داشته باشید که اصلی‌ترین مواد اولیه تره فرنگی است و نباید سایر مواد بیشتر از حد ممکن استفاده شوند. مراحل تهیه به شرح زیر است:

  • مرحله اول: در ابتدا قسمت سبز تره‌های فرنگی را جدا کنید. برای طبخ این غذا تنها به قسمت سفید و سبز روشن تره فرنگی نیاز دارید. پس از بریدن قسمت سبز، برش طولی به روی تره فرنگی ایجاد کرده و تمامی لایه‌ها را از یکدیگر جدا کنید. حال تره‌ها را در ظرف آب خیس کرده و پس از چند دقیقه بشویید. سپس صبر کنید که آب تره فرنگی خارج شود. (اگر از برگ سیر تازه استفاده می‌کنید، بهتر است آنها را نیز بشویید.)
  • مرحله دوم: در این مرحله می‌توانید به صورت دلخواه از دستگاه سبزی خردکن استفاده کنید. خرد کردن تره به صورت دستی نیز امکان‌پذیر است. سپس حبه‌های سیر را داخل ظرف تره فرنگی رنده کنید. در صورت استفاده از برگ سیر تازه ، مشابه تره فرنگی آنها را خرد کنید.طرز تهیه کوکوی تره فرنگی
  • مرحله سوم: تخم مرغ‌ها را درون کاسه‌ای جدا شکسته و به کمک چنگال هم بزنید. زمانی که تخم‌مرغ‌ها از حالت لختگی درآمدند، آنها را به مخلوط تره و سیر اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا مخلوط شوند.
  • مرحله چهارم: به مرحله سوم از طرز تهیه کوکو تره فرنگی رسیدیم. حال نوبت افزودن آرد سوخاری، بکینگ پودر و سایر ادویه‌ها به میزان لازم است. مخلوط مواد را با دقت هم بزنید و در مرحله بعد برای پخت اقدام کنید. برای اینکه کوکو شما طعم بهتری داشته باشد می‌توانید از زرشک و مغز گردو خرد شده استفاده کنید.
  • مرحله چهارم: به میزان لازم روغن در ماهیتابه نچسب ریخته و صبر کنید تا داغ شود. شما می‌توانید مواد کوکو تره فرنگی را به صورت یکباره درون تابه بریزید یا مشابه طرز تهیه کتلت گوشت به صورت مجزا و دانه‌دانه مواد کوکو را سرخ کنید. اگر به صورت یکباره مواد کوکو را در تابه می‌ریزید، دقت کنید که مواد به صورت یکنواخت باشد. سپس درب تابه را گذاشته و صبر می‌کنید یک سمت کوکو تره فرنگی سرخ شود.
  • مرحه پنجم: مرحله قبل را برای سمت دیگر کوکو تره فرنگی تکرار کرده و صبر کنید که به خوبی سرخ و برشته شود. حال غذای شما آماده سرو است. طرز تهیه انواع کتلت تقریباً مشابه این دستوراست و شما در منزل خود به راحتی می‌توانید این مدل از کوکو و سایر کتلت‌ها را تهیه و میل کنید.

طرز تهیه کوکوی فرنگی در فرطرز تهیه کوکوی تره فرنگی در فر

اگر جزء آن دسته از افرادی هستید که نگاه ویژه‌ای به تغذیه خود دارند و از خوردن مواد غذایی پرکالری و روغنی اجتناب می‌کنند، برای شما راهکار مناسبی داریم. اگر برای طبخ کوکو فرنگی از فر استفاده کنید، میزان مصرف روغن کاهش می‌یابد. از طرفی کوکو تره فرنگی پف بیشتری داشته و مشابه کیک می‌شود. لازم به ذکر است که طرز تهیه کوکوی تره فرنگی و سیب زمینی کاملاً مشابه است. به این منظور ابتدا قالبی را چرب کرده و مواد مخلوط شده را داخل آن اضافه کنید. دمای فر نیز باید روی 180 درجه تنظیم شده باشد و کوکو تره فرنگی به مدت 25 دقیقه داخل فر قرار گیرد.

در پایان این مطلب باید بگوییم که اگر به غذاهایی همچون کوکو تره فرنگی و کوکو سبزی علاقه دارید، می‌توانید طرز تهیه رول کوکو سبزی را نیز مطالعه کنید.

طرز تهیه کوکوی تره فرنگی با قارچ

همانطور که اشاره کردیم برای تهیه کوکو تره فرنگی علاوه‌بر مواد اولیه اصلی، می‌توان از قارچ، سیب زمینی و حتی اسفناج نیز استفاده کرد. ترکیب این مواد غذایی با کوکو تره فرنگی کاملاً سلیقه‌ای بوده و به ذائقه شما بستگی دارد. نکته‌ای که برای استفاده از قارچ در طبخ کوکو تره فرنگی وجود دارد، نحوۀ استفاده از قارچ است.طرز تهیه کوکوی تره فرنگی و قارچ

شما می‌توانید قارچ را به صورت مجزا و ورقه‌ای سرخ کرده و سپس به ترکیب مواد کوکو تره فرنگی اضافه کنید. اگر مقید به رعایت رژیم غذایی کم‌کالری هستید، قارچ‌ها را به صورت نگینی خرد کنید. سپس آنها را به مواد ترکیب شده کوکو تره سبزی اضافه کرده و مراحل پخت کوکوها را اجرا کنید. توصیه می‌کنیم که پس از طبخ روغن اضافه کوکو را با دستمال مخصوص بگیرید. کوکوی تره فرنگی را می‌توانید در کنار نان‌های سبوس‌دار، سبزیجات، دوغ و … نوش جان کنید.

از کوکو تره فرنگی نمیشه دست کشید…

کوکو تره فرنگی از جمله غذاهای نونی و خوشمزه‌ای است که به راحتی می‌توانید آن را تهیه کنید. البته، اگر طرز تهیه کوکو تره فرنگی را به خوبی می‌دانید اما زمان کافی برای طبخ آن را ندارید، نگران نباشید. شما می‌توانید از سفارش آنلاین غذا اسنپ فود کمک بگیرید و کوکو تره فرنگی و هر نوع غذایی که دوست دارید را به صورت آنلاین سفارش دهید.

نوشته های مرتبط

‫2 دیدگاه ها

  1. سلام وقت درست کردن کوکوی تره فرنگی با قارچ
    همزمان قارچ تو مواد اولیه کوکو بریزم ؟

    1. سلام اول مواد کوکوی تره فرنگی را درست کنید مخلوط کنید سرخ کنید بعد قارچ را جدا تقت دهید کنار کوکوی تره میل کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا