آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • سمبوسه سیب زمینی
    طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی با طعم‌ های مختلف مرداد 2, 1403
  • سبزی خورشت کرفس
    سبزی خورشت کرفس چیست؟ مرداد 2, 1403
  • روغن کرچک
    معرفی روغن کرچک با خواص، مضرات و نحوه مصرف خرداد 20, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه فست فودها
3.8/5 - (13 امتیاز)
3

طرز تهیه پیتزا تابه‌ای، ساده و آسان در خانه

ترمه افضلی 30 مرداد 1402 6 دقیقه

پیتزا از آن دسته غذاهایی است که به هوس آن نمی‌توان نه گفت! اما عموما همه فکر می‌کنند پیتزا را فقط باید از رستوران‌ها سفارش داد چون تهیه آن در خانه اغلب برای آن‌ها تجربه‌ای پر زحمت بوده که در اکثر مواقع نتیجه‌ی خیلی خوشمزه‌ای هم نداشته است!

باید بگوییم که در انتهای این مطلب شما به راحتی می‌توانید در خانه یک پیتزای خوشمزه به کیفیت و طعم پیتزاهای رستورانی درست کنید و نکته‌ای که احتمالا توجه شما را بیشتر جلب خواهد کرد این است که برای تهیه این پیتزا حتی نیاز به فر یا توستر هم نخواهید داشت!

پیتزا تابه‌ای را به راحتی می‌توانید در منزل خود تهیه کنید.

پیتزا تابه‌ای یک تجربه عالی از خوردن پیتزا را برای شما به همراه خواهد داشت زیرا نه تنها به راحتی و بدون نیاز به ابزار و تجهیزات خاصی آماده می‌شود، بلکه طعم دلنشین و فوق‌العاده‌ای هم دارد. در کمترین زمان می‌توان انواع پیتزاهای مختلف مثل پیتزا سیر و استیک، پیتزا پپرونی، پیتزا مخلوط و … را در خانه با این شیوه تهیه کرد. برای آشنایی بیشتر با این پیتزاها می‌توانید مقاله انواع پیتزا را در بلاگ اسنپ فود مطالعه کنید. با ما همراه باشید تا به راحتی بتوانید از خوردن یک پیتزا تابه‌ای ساده و خوشمزه در کنار خانواده و دوستان خود نهایت لذت را ببرید.

طرز تهیه پیتزا تابه‌ای، ساده و آسان در خانه

با وجود اینکه پیتزا تابه‌ای همان طور که گفته شد غذای راحتی است و نیاز به زحمت زیادی ندارد، اما نکات ظریفی دارد که عدم رعایت آن‌ها باعث از بین رفتن کیفیت پیتزا ما خواهد شد. در ادامه همه نکات لازم برای تهیه این پیتزای جذاب خانگی را برای شما شرح خواهیم داد.

میزان کالری در هر 100 گرم 260 کیلو کالری
مدت زمان آماده سازی 40 دقیقه
مدت زمان پخت 15 دقیقه
تعداد نفرات 4 نفر

 

میزان لازم مواد اولیه برای تهیه پیتزا بدون برای 4 نفر

  • مواد خمیر پیتزا
آرد 1.5 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
ماست 1.2 پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
نمک یک قاشق چای خوری
روغن مایع دو قاشق غذا خوری

 

  • مواد روی پیتزا
گوشت چرخ کرده 200 گرم
قارچ 100 گرم
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه‌ای 1 عدد
سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا 300 گرم
ژامبون/ سوسیس به میزان دلخواه
نمک/فلفل/ آویشن به میزان لازم

 

تفت دادن مواد را قبل از پخت پیتزا تابه‌ای فراموش نکنید.

بعد از آماده کردن مواد اولیه وقت را تلف نکرده و به سرعت سراغ آماده سازی این پیتزا خوشمزه می‌رویم:

مرحله اول تهیه پیتزا تابه‌ای

در مرحله اول درست کردن پیتزا تابه‌ای، پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم و سپس در داخل یک تابه مناسب به همراه کمی روغن تفت می‌دهیم. بعد از اینکه پیازها کمی سبک شدند، گوشت چرخ کرده را به همراه نمک، آویشن و فلفل به پیازها اضافه کرده و سرخشان می‌کنیم.

مرحله دوم تهیه پیتزا تابه‌ای

قارچ و فلفل دلمه‌ای را به اندازه‌های دلخواه خرد کرده و داخل یک ظرف دیگر تفت می‌دهیم. استفاده از سوسیس و ژامبون در این پیتزا به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد و در صورت تمایل می‌توانید آن را حذف کرده و یا میزانش را بیشتر کنید. اگر قصد استفاده از سوسیس و ژامبون را دارید در این مرحله آن‌ها را نیز خرد کرده و تفت بدهید.

مرحله سوم تهیه پیتزا تابه‌ای

برای آماده کردن خمیر پیتزا تابه‌ای، در یک ظرف مناسب تخم مرغ و ماست را با هم به خوبی مخلوط می‌کنیم. نمک، بکینگ پودر، آرد و روغن را به ظرف اضافه می‌کنیم. مواد را به آرامی با هم مخلوط کرده و سپس با دست ورز می‌دهیم تا خمیر پیتزا آماده شود.

در طرز تهیه پیتزا ماهیتابه‌ای با خمیر آماده شما دیگر نیازی به اینکه خودتان خمیر پیتزا را آماده کنید، ندارید و می‌توانید از خمیرهای آماده بازار استفاده کنید. اما توجه داشته باشید که ضخامت خمیری که استفاده می‌کنید کم باشد تا به خوبی در تابه پخته شود.

درست کردن پیتزا تابه‌ای با نان لواش هم گزینه مناسبی خواهد بود؛ زیرا هم هضم راحت‌تری خواهد داشت و هم سرعت پخت غذای شما را بسیار کم خواهد کرد. درنتیجه این پیتزا تابه‌ای بدون خمیر قطعا نظر شما را جلب خواهد کرد. شما می‌توانید از این پیشنهاد زمانی استفاده کنید که زمان محدودتری دارید.

مرحله چهارم تهیه پیتزا تابه‌ای

داخل یک ماهیتابه مناسب چند قطره روغن ریخته و کف آن را به خوبی چرب می‌کنیم. خمیری که آماده کردیم را با استفاده از کف دست‌هایمان کف تابه پهن می‌کنیم. برای اینکه خمیر به کف دستتان نچسبد، کف دست خود را با کمی روغن چرب کنید.

چرب کردن کف تابه از نکاتی است که نباید آن را فراموش کرد.

سپس کمی سس گوجه کف خمیر ریخته و سپس باقی مواد را روی آن می‌ریزیم. در نهایت کمی روی آن پنیر ریخته  و در ماهیتابه را می‌بندیم.

مرحله پنجم طرز تهیه پیتزا تابه‌ای

حرارت زیر تابه باید بسیار ملایم باشد تا خمیر پیتزا به خوبی پخته شود. استفاده از شعله پخش کن به بهتر شدن پخت پیتزا ما بسیار کمک خواهد کرد. حدود 15 دقیقه از پخت پیتزا که گذشت، در تابه را بر می‌داریم تا پنیرهای روی پیتزا نیز آب شده و طلایی رنگ شود.

بعد از این مرحله پیتزا تابه‌ای ساده ما آماده است. پیتزا اسفناج و قارچ نیز یکی دیگر از انواع پیتزاهای خوشمزه‌ای است که به راحتی می‌توان داخل تابه تهیه کرد. برای آشنایی با طرز تهیه این پیتزا مقاله پیتزا اسفناج و قارچ را از دست ندهید.

طرز تهیه پیتزا تابه‌ای با مرغ

پیتزا مرغ یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه‌ای است که به راحتی هم می‌توان آن را داخل تابه تهیه کرد. سینه یا ران مرغ را داخل آب انداخته و مقداری پیاز خرد شده و ادویه به آن اضافه می‌کنیم. اجازه می‌دهیم مرغ‌ها 45 دقیقه بپزند تا به خوبی نرم و لطیف شوند.

سپس آن‌ها را ریش ریش کرده و در مواد پیتزا استفاده می‌کنیم. توجه داشته باشید که پخت این نوع پیتزا تابه‌ای به زمان بیشتری احتیاج خواهد داشت و بعد از حدود 40 دقیقه آماده خواهد شد.

فوت و فن‌های پیتزا تابه‌ای

نکات ریز و جزئی همیشه تاثیرات بسیاری در طعم و کیفیت غذاها خواهند داشت.  انتخاب پنیر برای پیتزا نیز یکی از همین جزئیات است. شما از انواع پنیر می‌توانید استفاده کنید اما اگر دوست دارید پیتزا خانگی شما به اندازه پیتزاهای رستورانی کش بیاید، پیشنهاد ما به شما پنیر پیتزا یا پنیر فیلا دلفیا است که به راحتی در تابه نیز ذوب می‌شود.

اجازه ندهید پخت پیتزا تابه‌ای شما بیش از حد طولانی شود تا پیتزا شما خشک نشود.

یکی دیگر از جزئیات پیتزا، قطعا سسی است که روی پنیر پیتزا استفاده می‌شود. انتخاب سس پیتزا تاثیر مستقیمی بر طعم پیتزا شما خواهد داشت. بنابراین در انتخاب و آماده سازی آن دقت و حوصله خرج دهید. از انواع سس‌ها می‌توان برای کف پیتزا استفاده کرد اما باید توجه داشته باشید که سس شما خیلی رقیق و آبکی نباشد که نان شما را خیس کند.

شما برای انتخاب مواد روی پیتزا اختیار تام دارید و می‌توانید از شیر مرغ تا جان آدمیزاد را به آن اضافه کنید! اما چون پخت پیتزا تابه‌ای کوتاه مدت است بهتر است به سراغ مواد نروید که نیاز به پخت طولانی مدت دارند. یا اگر دوست دارید از آن‌ها استفاده کنید حتما قبل از پخت پیتزا آن‌ها را به خوبی تفت دهید یا بپزید، زیرا مدت زمان پخت پیتزا را نمی‌توان بیشتر کرد چون طولانی مدت شدن حرارت داخل تابه باعث می شود رطوبت مواد پیتزا بخار شده و پیتزا ما خشک شود. اگر رعایت همه این نکات برای شما سخت و پیچیده است، سفارش غذا با اسنپ فود بهترین گزینه برای کمک به شما خواهد بود!

 

و در آخر

ما در این مقاله به طور کامل به طرز تهیه پیتزا تابه‌ای پرداختیم و همه نکات ضروری برای تهیه آن را به زبانی ساده عنوان کردیم. همانطور که دیدید این پیتزا ساده و خوشمزه را به راحتی در مدت زمان کوتاهی می‌توان در منزل آماده کرد و در وعده‌های مختلف از آن استفاده کرد.

همچنین این غذا گزینه خوبی برای استفاده در دورهمی‌ها نیز است و شما می‌توانید با درست کردن آن نظر مهمانان خود را جلب کنید. تجربیات خود را از درست کردن پیتزا تابه‌ای حتما با ما در میان بگذارید.

اشتراک:
ترمه افضلی- 775 مقالات

ارسال نظرات

نظرات(3 دیدگاه)

رامیان
11 شهریور 1402

سلام پیتزا تابه ای و ماهیتابه ای برای منی که فر و مایکروفر ندارم خیلی خوبه

  • snappfoodadmin
    11 شهریور 1402

    سلام پیتزا تابه ای یا ماهیتابه ای خیلی راحت و فوری درست می شود شما میتوانید انواع پیتزاها از جمله پیتزا مخلوط و پیتزا سبزیجات و پیتزا مخصوص الا و دیگر انواع پیتزاها را در تابه نچسب درست کنید

محمد صادق مستغیث
07 شهریور 1402

برام جالب بود چون دنبال یه دستور العمل ساده و در عین حال جامع بودم،که این دستور پخت پیتزا رو دیدم ، بعد از پخت پیتزا ، میام تجربه ام رو انعکاس میدم 😍😍😍🍕

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود