آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • انواع بیماری‌های گربه خانگی
    انواع بیماری‌های گربه خانگی؛ علائم، علت و روش‌های درمان آذر 3, 1403
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
آموزش آشپزی
4.5/5 - (4 امتیاز)
2

طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی با گوشت یا مرغ

مینا اسماعیل بیگی 20 آذر 1402 14 دقیقه
۴ نفر
مناسب برای
غذای اصلی
نوع
متوسط
سطح
30 دقیقه
زمان آماده سازی
30 دقیقه
پخت

برای تهیه یک لوبیا پلو خوشمزه و مجلسی، کار سختی در پیش ندارید. در طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت ، ابتدا پیاز و سیر را داخل تابه سرخ کرده و زردچوبه را به آن اضافه کنید. گوشت را نیز داخل تابه ریخته و پس از تغییر رنگ، ادویه‌ها را بیفزایید. گوجه فرنگی و لوبیا را نیز اضافه کرده و تفت دهید. حال رب گوجه فرنگی را نیز داخل تابه ریخته و سرخ کنید. کمی آب اضافه کنید تا مواد پخته شوند. پس از آماده شدن مواد، برنج را بپزید و آبکش کنید. کف قابلمه نان یا سیب زمینی گذاشته و برنج و مواد را لایه لایه داخل قابلمه بریزید.

شاید برخی افراد که طرفدار گوشت چرخ کرده نیستند، از این غذای لذیذ استقبال نکنند، اما نگران نباشید، چرا که لوبیا پلو را با مرغ هم می‌توان تهیه کرد. در ادامه طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ و گوشت را به صورت کامل و مرحله به مرحله معرفی کرده‌ایم.

انواع لوبیا پلو

همانطور که اشاره شد، لوبیا پلو در اصل با گوشت گوسفند آماده می‌شود و بهترین گزینه نیز برای طبخ این غذای خوشمزه ایرانی، ران گوسفندی است. البته روش‌های دیگری نیز برای پخت لوبیا پلو وجود دارد. برای مثال طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ ساده‌تر بوده و در زمان کمتری آماده می‌شود.انواع لوبیا پلو

جالب است بدانید که لوبیا پلو با مرغ نیز طرفداران زیادی دارد. بنابراین، اگر به طعم گوشت علاقه نداشته باشید، می‌توانید از مرغ هم استفاده کنید. در این مطلب طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ را نیز توضیح خواهیم داد.

بهتر است بدانید که طرز پخت لوبیا پلو شیرازی بسیار آسان است و در صورتی که با طعم این غذا خاطره دارید و هوای شیراز و عطر بسیار دل‌نشین لوبیا پلو شیرازی را کرده‌اید، می‌توانید طرز پخت لوبیا پلو شیرازی را نیز در انتهای این مطلب مطالعه کنید. لازم به ذکر است که لوبیا پلو شیرازی را می‌توانیم با مرغ، گوشت یا سویا نیز بپزیم.

راستی اگر شما هم از عاشقان غذاهای برنجی بوده و به دنبال تجربه‌های جدیدی هستید، پیشنهاد می‌کنیم با طرز تهیه گردو پلو نیز آشنا شوید.

۲ نوع لوبیا پلو با مرغ

در نظر داشته باشید لوبیا پلو با مرغ به 2 روش تهیه می‌شود:مراحل تهیه لوبیا پلو با مرغ

  • لوبیا پلو با مرغ تکه‌ای: برخی افراد مواد لوبیا پلو را آماده کرده و به صورت خورشت به همراه یک تکه مرغ (ران یا سینه) با برنج سرو می‌کنند.
  • لوبیا پلو با مرغ ریش ریش: برخی دیگر از افراد مرغ را به همراه مواد لوبیا پلو آماده کرده و برنج و مواد را به صورت لایه لایه در قابلمه دم می‌کنند.

انتخاب هر یک از این روش‌ها در طعم و مزه اصلی و نهایی لوبیا پلوی شما تاثیری نخواهد داشت. مواد غذایی یکسان است و تنها تفاوت در نوع خورشتی یا غیر خورشتی بودن این غذا خواهد بود.

فیلم آموزش طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ ریش ریش

اگر قصد تهیه لوبیا پلو با مرغ را داشته و حوصله خواندن مطلب زیر را ندارید، ما برای شما فیلم طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ ریش ریش را آماده کرده‌ایم و می‌توانید آن را مشاهده کنید.

طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ ریش ریش

طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ ریش ریش تا حدودی شبیه طرز تهیه شیرین پلو است؛ البته که مواد اولیه این دو غذای لذیذ با یکدیگر متفاوت هستند، اما مراحل پخت یکسانی دارند.

مواد اولیه لوبیا پلو با مرغ ریش ریش

برای درست کردن لوبیا پلو با مرغ ریش ریش، ابتدا مواد اولیه زیر را آماده کنید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
برنج ۴ پیمانه
فیله مرغ ۶ عدد
لوبیا سبز ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
ادویه پلویی ۱ قاشق مرباخوری
پودر گل سرخ ۱ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

دستور پخت لوبیا پلو با مرغ ریش ریش

مطابق ۱۰ مرحله زیر پیش رفته و لوبیا پلو را با گوشت مرغ ریش ریش شده تهیه کنید:دستور پخت لوبیا پلو با مرغ ریش ریش

  • مرحله اول: برنج را به مدت چند ساعت خیس کنید. فیله مرغ را به همراه یکی از پیازها، نمک، فلفل و مقداری آب داخل قابلمه ریخته و آب‌پز کنید. یک ساعت بعد که مرغ پخته شد، آن را از قابلمه خارج کنید تا خنک شود.
  • مرحله دوم: حالا سراغ تهیه مواد لوبیا پلو بروید. یک پیاز دیگر را نگینی خرد کرده و در ماهیتابه با روغن داغ سرخ کنید. نمک، فلفل و زردچوبه را به پیاز سرخ‌شده اضافه کرده و هم بزنید.
  • مرحله سوم: فیله‌های مرغ را ریش ریش کرده و به مواد داخل تابه بیفزایید. توجه داشته باشید که مرغ را نباید بیش از حد سرخ کرد، چرا که بافت آن سفت می‌شود.
  • مرحله چهارم: لوبیاهای شسته و خرد شده را برای مدت کمی در آب جوش و بر روی اجاق قرار دهید تا نیم‌پز شوند. سپس آن‌ها را به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید.
  • مرحله پنجم: رب گوجه فرنگی را نیز به مواد اضافه کرده و کمی سرخ کنید. در نهایت مقداری آب داخل تابه مواد لوبیا پلو بریزید و اجازه دهید بر روی اجاق بپزد.
  • مرحله ششم: پودر دارچین، گل سرخ و ادویه پلویی را به مواد نهایی خود اضافه کنید و در آخر زعفران دم کرده را روی مواد بریزید.
  • مرحله هفتم: اکنون نوبت به برنج می‌رسد؛ برنج را در آب جوش ریخته و بر روی شعله بگذارید تا بجوشد. بهتر است کمی نمک و روغن نیز در آب برنج بریزید.
  • مرحله هشتم: بعد از نرم شدن برنج آن را آبکش کنید، قابلمه مورد نظر را انتخاب کرده و کف آن روغن بریزید. نان یا سیب‌زمینی حلقه‌ای را برای ته‌دیگ در کف قابلمه قرار دهید.
  • مرحله نهم: لایه‌ای از برنج را به همراه لایه‌ای از مواد لوبیا پلو در قابلمه بریزید و این کار را به صورت مرحله به مرحله و لایه به لایه انجام دهید تا مواد تمام شوند.
  • مرحله دهم: در انتها درب قابلمه را دمکنی گذاشته و قابلمه را با حرارت ملایم بر روی شعله گاز قرار دهید تا لوبیا پلو دم بکشد.

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده

دستور پخت لوبیا پلو، آن قدرها پیچیده نیست، اما به کار بردن درست ادویه‌ها همانند ادویه مخصوص لوبیا پلو و تناسب مواد اولیه با هم، باعث می‌شود که طعم غذای شما عالی شده و متفاوت از هر لوبیا پلو دیگری باشد. بنابراین، سعی کنید از ادویه‌ها و مواد اولیه به اندازه مناسب و به شکل گفته شده استفاده کنید تا عطر لوبیا پلو خانه‌تان را پر کند.طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده

مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده

برای درست کردن لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده به مواد زیر نیاز خواهید داشت. بدیهی است که اگر بخواهید میزان لوبیا پلو را افزایش دهید، باید این مواد را با لحاظ همین تناسب، بیشتر کنید.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
برنج ۴ پیمانه
لوبیا سبز ۳ پیمانه
گوجه فرنگی ۲ عدد
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع به مقدار کافی
نمک به مقدار کافی
فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه به مقدار کافی
ادویه کاری به مقدار کافی
دارچین به مقدار کافی

بسته به این که بخواهید لوبیا پلو شما پرادویه بوده یا طعمی ملایم داشته باشد، باید میزان استفاده از ادویه‌ها را تنظیم کنید.

دستور پخت لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده

در ادامه طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده به صورت مرحله به مرحله آمده است:دستور پخت لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده

  • مرحله اول: پیاز را شسته، پوست بگیرید و سپس آن را به صورت نگینی و ریز خرد کنید. گوجه فرنگی‌ها را نیز شسته و در اندازه ریز برش بزنید. سیر را هم پوست گرفته و مانند پیاز روی تخته نگینی خرد کنید.
  • مرحله دوم: در داخل یک تابه کمی روغن ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیاز نگینی را به آن بیفزایید و به خوبی تفت دهید. وقتی پیاز سبک شد، سیر خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. حالا کمی زردچوبه داخل پیاز و سیر در حال تفت خوردن بریزید تا رنگ آن‌ها طلایی شده و طعم بهتری نیز به خود بگیرند.
  • مرحله سوم: در ادامه نیز گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کرده و با سیر و پیاز به خوبی هم بزنید.
  • مرحله چهارم: پس از اینکه گوشت چرخ کرده کمی پخته شد، فلفل سیاه و ادویه کاری را بیفزایید و هم بزنید تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند.
  • مرحله پنجم: لوبیاها را شسته و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود. لوبیا‌ها را روی تخته خرد کنید و کنار بگذارید. در این مرحله گوجه فرنگی‌های خرد شده را به گوشت اضافه کرده و تفت دهید تا آب گوشت و گوجه کاملا تبخیر شود.
  • مرحله ششم: لوبیا‌های خرد شده را به مواد گوشت اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. پس از مدتی رب گوجه فرنگی، پودر دارچین و نمک را به مواد قابلمه بیفزایید و تفت دهید. حالا مقداری آب به تابه اضافه کرده و حرارت شعله را کم کنید تا لوبیا و گوشت پخته و نرم شوند.
  • مرحله هفتم: برنج از قبل خیس کرده را به همراه کمی نمک، آب و روغن مایع در یک قابلمه بریزید. درب قابلمه را بگذارید و شعله را زیاد کنید تا آب سریع به جوش بیاید. صبر کنید تا برنج کمی نرم شود، در حدی که مغز برنج زیر دندان کمی سفت باشد؛ سپس آن را آبکش کنید
  • مرحله هشتم: کف قابلمه روغن بریزید و از سیب زمینی یا نان برای ته دیگ استفاده کنید.
  • مرحله نهم: در مرحله آخر از طرز تهیه لوبیا پلو ، کمی از برنج را داخل قابلمه ریخته و روی آن مقداری از مخلوط گوشت و لوبیا را اضافه کنید. مجددا یک لایه برنج بریزید و روی آن مواد لوبیا قرار دهید. همین ترتیب را ادامه دهید تا برنج و مواد لوبیا تمام شود. درب قابلمه را به کمک یک دمکنی پوشانده و روی قابلمه بگذارید.
  • مرحله دهم: ابتدا برای ۳ الی ۵ دقیقه با حرارت متوسط رو به بالا اجازه دهید تا پلو بخار کند. سپس حرارت را کم کنید تا لوبیا پلو به خوبی دم بکشد. در مرحله پایانی که غذا آماده شد، لوبیا پلو را زیر و رو کرده و به آن کمی روغن اضافه کنید. سپس غذا را در ظرف سرو بکشید و نوش جان کنید.

طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی

لوبیا پلو مجلسی همان لوبیا پلو با گوشت است که برای درست کردن آن از گوشت خورشتی استفاده می‌کنند. برای مهمانان خود با روشی که در ادامه گفته می‌شود، لوبیا پلو را آماده کنید.

طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی

مواد لازم برای لوبیا پلو مجلسی

مواد لازم برای درست کردن لوبیا پلو مجلسی به شرح زیر است:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
برنج ۴ پیمانه
گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
لوبیا سبز خرد شده ۵۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
دارچین ۱ قاشق مرباخوری
پودر کاری ۱ قاشق مرباخوری
پودر زعفران ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
روغن یا کره حیوانی به مقدار کافی

دستور پخت لوبیا پلو مجلسی

همانطور که می‎دانید، طرز تهیه انواع پلو مخلوط (بهترین غذاهای لاپلویی) در بیشتر مواقع مشابه یکدیگر هستند. حال، اگر دوست دارید تا لوبیا پلو را به شکل مجلسی تهیه کنید، مراحل زیر را همراه با ما انجام دهید. طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی ، تفاوت زیادی با مراحل تهیه مدل معمولی آن ندارد.دستور پخت لوبیا پلو مجلسی

  • مرحله اول: پیازها را شسته و به صورت نگینی و خیلی ریز خرد کنید. آن‌ها را داخل قابلمه یا تابه گود بریزید و به همراه روغن تفت دهید. پس از کمی تفت خوردن پیاز، مقداری زردچوبه به آن بزنید تا هم رنگ پیازها طلایی شود و هم اینکه طعم بهتری بگیرند.
  • مرحله دوم: پس از اینکه پیاز سبک شد، گوشت‌ گوسفندی خرد شده را به پیاز بیفزایید و آنقدر تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
  • مرحله سوم: گوجه فرنگی را به همراه پودر کاری و دارچین به مواد گوشت اضافه کنید و هم بزنید.
  • مرحله چهارم: مقداری آب به مواد گوشت اضافه کرده و اجازه دهید تا گوشت کاملا بپزد.
  • مرحله پنجم: در فاصله‌ای که گوشت پخته می‌شود، لوبیا‌ها را در ظرفی دیگر با کمی روغن تفت دهید تا سرخ شوند.
  • مرحله ششم: بعد از اینکه آب گوشت به جوش آمد، لوبیا‌ها را به آن اضافه کنید. حرارت گوشت را کم کنید تا مواد به آرامی بپزند و آب مواد تبخیر شود.
  • مرحله هفتم: در 10 دقیقه آخر پخت، نمک و نصف پودر زعفران را داخل مواد لوبیا پلو بریزید و هم بزنید. زمانی که گوشت کاملا پخت و آب آن تبخیر شد، مواد لوبیا پلو را از روی حرارت بردارید تا کمی سرد شود.
  • مرحله هشتم: در این فاصله برنجی را که از قبل شسته و خیس کرده‌اید، آبکش کنید. برنج را زنده‌تر بردارید تا هنگام اضافه شدن مواد، خمیر نشود.
  • مرحله نهم: ته قابلمه‌ای که می‌خواهید لوبیا پلو را در آن دم کنید، مقداری روغن و زعفران دم کرده بریزید و با ته دیگ سیب زمینی یا نان، کف قابلمه را بپوشانید.
  • مرحله دهم: مقداری از برنج را با کفگیر داخل قابلمه ریخته و بعد یک لایه از مواد لوبیا را روی آن بریزید. این کار را تا زمانی که مواد لوبیا تمام شود، ادامه دهید.
  • مرحله یازدهم: در آخر با ته قاشق چند سوراخ داخل برنج ایجاد کنید تا بخار به راحتی به بالای برنج کشیده شود.
  • مرحله دوازدهم: درب قابلمه را با دمکنی پوشانده، روی قابلمه قرار دهید و بگذارید تا 45 دقیقه دم بکشد.
  • مرحله سیزدهم: بعد از اینکه برنج پخت، می‌توانید مقداری کره ذوب شده یا روغن حیوانی داغ شده روی آن بریزید.

طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ مجلسی

برخی افراد مایل هستند به جای استفاده از گوشت، لوبیا پلو با مرغ را به عنوان یک غذای مجلسی آماده کنند. در این صورت باید به جای گوشت، از تکه‌های بزرگ مرغ در تهیه این غذا استفاده شود.

  • مرحله اول: ران یا سینه مرغ پخته شده را به همراه مقداری رب و ادویه‌های معطر در روغن سرخ کنید.
  • مرحله دوم: پس از دم کردن لوبیا پلو ساده، این مرغ را به همراه برنج سرو کنید.

معمولا این غذا به دلیل تکه‌های بزرگ سینه و ران مرغ سرخ شده، زیباتر بوده و انتخابی مناسب برای مهمانی‌ها است.

طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی

یکی دیگر از پلو مخلوط‌های پرطرفدار، لوبیا پلو شیرازی است که در این نوع لوبیا پلو، از لوبیا چشم بلبلی استفاده می‌کنند و لوبیا سبز به کار نمی‌رود. در ادامه مواد لازم و مراحل تهیه این غذا آمده است:

طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی

مواد اولیه لوبیا پلو شیرازی

برای درست کردن یک لوبیا پلو شیرازی خوشمزه، مواد اولیه زیر را آماده کنید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
برنج ۵ پیمانه
گوشت چرخ کرده یا فیله مرغ ۵۰۰ گرم
لوبیا چشم بلبلی دو و نیم پیمانه
شوید تازه خرد شده ۲۰۰ گرم
پیاز سفید ۲ عدد متوسط
چوب دارچین ۲ الی 3 ساقه
فلفل قرمز به مقدار دلخواه
زرد چوبه نصف قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
پودر دارچین به مقدار دلخواه
فلفل سیاه به مقدار دلخواه
زعفران دم کرده ۲ قاشق چایخوری

دستور پخت لوبیا پلو شیرازی

شما در لوبیا پلو شیرازی هیچ لوبیا سبزی پیدا نمی‌کنید و همچنین در لوبیا پلو معمولی شوید وجود ندارد.

  • مرحله اول: برای تهیه لوبیا پلو شیرازی بهتر است 2 ساعت قبل از آماده کردن غذا، لوبیا را درون آب بریزید. در این مدت چند بار آب لوبیا را هم عوض کنید. همچنین شوید را نیز داخل آب بخیسانید تا بافت آن نرم شود.
  • مرحله دوم: حال لوبیا را همراه با مقداری آب روی گاز قرار دهید و نصف قاشق چایخوری زردچوبه داخل آب و لوبیا بریزید.
  • مرحله سوم: بعد از اینکه لوبیا پخته شد، آن را آبکش کنید. دقت داشته باشید که بافت لوبیا از هم متلاشی نشود و میزان پخت آن بیش از حد نباشد. مقداری آب سرد روی لوبیا آبکش شده بریزید و آن را کنار بگذارید.
  • مرحله چهارم: پیاز را مقداری تفت دهید تا نرم شود و زردچوبه را اضافه کنید. گوشت را نیز داخل تابه ریخته و تفت دهید تا نرم شود. سپس لوبیا را داخل مواد بریزید و به تفت دادن ادامه دهید.
  • مرحله پنجم: در این مرحله از طرز تهیه لوبیا پلو ، زعفران دم کرده، نمک، فلفل قرمز و سیاه و چوب دارچین را به مایه اضافه کنید. دقت داشته باشید که به جای پودر دارچین از چوب دارچین استفاده کنید و بعد از اینکه مایه آماده شد، چوب دارچین را از میان مواد بیرون بیاورید.
  • مرحله ششم: برنج را پخته و آبکش کنید. حالا هنگام ترکیب برنج و مایه به صورت لایه لایه، یک لایه جدید اضافه می‌شود. شوید، مایه لوبیا پلو و برنج را به ترتیب و به صورت لایه لایه داخل قابلمه بریزید. این کار را ادامه دید تا آخرین لایه شما، مایه گوشت و لوبیا باشد.
  • مرحله هفتم: لوبیا پلو شیرازی را روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شود. شما می‌توانید سالاد شیرازی نیز در کنار آن تهیه کرده و میل کنید.

فوت و فن های طرز تهیه لوبیا پلو

برای درست کردن یک لوبیا پلو مجلسی و خوشمزه، نکات زیر را مدنظر قرار دهید:فوت و فن های طرز تهیه لوبیا پلو

  • اضافه کردن کمی دارچین یا گلپر در آخرین مرحله، روی ظرف سرو لوبیا پلو باعث می‌شود تا این غذا طعم به مراتب جذاب‌تری به خود بگیرد.
  • ته دیگ لوبیا پلو نیز از دسته ته دیگ‌های بسیار خوشمزه است که با مزه گرفتن از این غذا، هم رنگ و لعاب جذابی خواهد داشت و هم طعم ترد فوق العاده‌ای پیدا می‌کند. از این روی توصیه می‌کنیم که حتما طبق روال معمول ته دیگ گذاشتن، برای دم کردن این غذا نیز ته دیگ بگذارید.
  • برای تشخیص زنده بودن برنج، کافی است که یک یا چند دانه برنج را برداشته و از وسط با ناخن فشار دهید. اگر برنج به راحتی خرد نشده و مغز آن هنوز اندکی سفت بود، برنج زنده است. با عبور از این مرحله و نرم شدن کامل برنج، غذای شما شفته خواهد شد. برای این غذا و غذاهایی مانند دمپختک، عدس پلو و… باید به همین شکل، برنج را زنده آبکش کنید.
  • اگر می‌خواهید طعم گوشت در این غذا فوق العاده باشد، بهتر است در مخلوط گوشت، 70 درصد گوشت گوساله و 30 درصد گوشت گوسفندی استفاده کنید. هنگام خرید گوشت چرخ کرده، از قصاب بخواهید تا گوشت را به همین نسبت برای شما چرخ کند. بدین ترتیب، 350 گرم گوشت گوساله و 150 گرم گوشت گوسفند خواهید داشت.
  • در صورتی که چوب دارچین در اختیار ندارید، می‌توانید از پودر دارچین نیز استفاده کنید، اما چوب دارچین هنگام پخت لوبیا پلو بهترین گزینه است. حین پخت مواد، چوب دارچین به آرامی عطر خود را آزاد کرده و موجب تغییر رنگ غذا نمی‌شود. در حالی که پودر دارچین رنگ لوبیا پلو را تغییر داده و ظاهر غذای شما ایده‌آل نخواهد بود. چوب دارچین رنگ سرخ بسیار زیبای لوبیا پلو را حفظ می‌کند.
  • مرغوب‌ترین برنج‌ها نیز دارای مقداری مواد اضافی هستند که باید با شستشو جدا شوند. با شستشو و ریختن برنج در آب معمولی لعاب برنج از بین رفته و پلوی مجلسی‌تری خواهید داشت. استراحت 10 دقیقه‌ای برنج در آب کار شما را بسیار ساده می‌کند و نیازی به چنگ زدن برنج ندارید. چنگ زدن زیاد به برنج شوک وارد می‌کند و پخت آن را با مشکل مواجه خواهد کرد. در نهایت به برنج تمیز و شسته شده آب اضافه کرده و آن را خیس کنید.
  • همانطور که می‌دانید، گوشت چرخ کرده دارای مقداری چربی است و بعد از اینکه روی حرارت شعله قرار می‌گیرد، چربی ذوب شده و کف قابلمه جمع می‌شود. بسیاری افراد پس از آماده کردن لوبیا پلو، مقدار روغن زیادی کف ظرف می‌ریزند که در این حالت ته دیگ غذا بیش از حد چرب شده و دیگر جذاب نیست.
  • اضافه کردن آب و سس کچاپ به سس یا مایه لوبیا پلو یکی از روش‌هایی است که باعث جذاب‌تر شدن طعم لوبیا پلو می‌شود.

روش نگهداری لوبیا پلو و جلوگیری از خراب شدن لوبیا پلو

برای نگهداری لوبیا پلو، مانند هر غذای دیگری آن را در ظرفی درب‌دار ریخته و داخل یخچال بگذارید. لوبیا پلو تقریبا به مدت یک هفته در یخچال سالم می‌ماند، اما هرچه آن را تازه‌تر میل کنید، طعم بهتری خواهد داشت.

برای جلوگیری از خراب شدن لوبیا پلو هم دقت کنید که غذا بیرون از یخچال نماند، چرا که فاسد شده و دیگر قابل استفاده نخواهد بود.

خواص لوبیا سبز

لوبیا سبز یکی از مواد غذایی ارزشمند است که به عنوان منبعی از ویتامین‌ها و مواد معدنی شناخته می‌شود. مصرف لوبیا سبز برای اندام‌های داخلی مانند روده و کلیه‌ها مفید بوده و حضور آن در رژیم غذایی ضروری است. از خواص لوبیا سبز می‌توان به بهبود فرایند گوارش، تقویت استخوان‌ها، کالری کم، کاهش کلسترول خون، جلوگیری از ابتلا به کم خونی ناشی از فقر آهن و… اشاره کرد.خواص لوبیا سبز

سفارش آنلاین لوبیا پلو با اسنپ فود

اگر خسته هستید و هوس یک غذای سبک ولی خوشمزه کرده‌اید، لوبیا پلو می‌تواند گزینه خوبی باشد. در صورتی که وقت و حوصله کافی برای پختن این غذا را ندارید، توصیه می‌کنیم از سرویس سفارش آنلاین غذا استفاده کنید تا بدون نیاز به خروج از منزل یا تهیه غذا، لوبیا پلو لذیذ را میل کنید.

اکنون که علم پیشرفت کرده و اینترنت در دسترس همه ما قرار دارد، شما در مدتی کوتاه می‌توانید به غذای مورد علاقه خود دست پیدا کنید. همچنین لازم نیست برای آشپزی وقت زیادی در نظر بگیرید و مواد اولیه بخرید. سفارش آنلاین غذا اسنپ فود در خدمت شما است و در کمترین زمان ممکن، غذای شما را ارسال خواهد کرد.

سوالات متداول

برای درست کردن لوبیا پلو از چه گوشتی استفاده می‌شود؟

شما می‌توانید لوبیا پلو را با گوشت چرخ کرده یا گوشت خورشتی تهیه کنید. همچنین امکان درست کردن لوبیا پلو با گوشت مرغ ریش ریش شده یا تکه‌ای نیز وجود دارد.

ادویه لوبیا پلو چیست؟

ادویه لوبیا پلو شامل دارچین، زعفران دم کرده، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز، ادویه کاری و پودر گل سرخ است. همچنین اضافه کردن کمی گلپر نیز عطر و طعم غذای شما را فوق‌العاده می‌کند.

طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی چه تفاوتی با لوبیا پلو معمولی دارد؟

مراحل درست کردن لوبیا پلو شیرازی مشابه لوبیا پلو معمولی است، اما برای درست کردن آن به جای لوبیا سبز از لوبیا چشم بلبلی استفاده می‌شود. همچنین برای ریختن مواد داخل قابلمه، یک لایه شوید نیز به برنج و مواد لوبیا پلو اضافه خواهد شد.

برچسب :
اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

ارسال نظرات

نظرات(2 دیدگاه)

yadoulah
22 آذر 1402

طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی با دستور پخت لوبیا پلو با گوشت و مرغ باهام فرق دارند؟

  • snappfoodadmin
    22 آذر 1402

    سلام تهیه یک لوبیا پلو خوشمزه و مجلسی،کار سختی نیست .لوبیا پلو در اصل با گوشت گوسفند آماده می‌شود اما کسانی هستند که گوشت دوست ندارند طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ را امتحان می کنند.لوبیا پلو شیرازی را می‌توانیم با مرغ، گوشت یا سویا هم بپزید.طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی آسان است چون لوبیا پلو مجلسی همان لوبیا پلو با گوشت است.مواد اولیه یکی است تفاوت در استفاده ار مرغ ریش ریش و تکه ای و گوشت چرخه کرده و سویا است

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود