طرز تهیه ماکارونی تن ماهی
وقتی اسم غذای دلچسبی مانند ماکارونی به میان میآید، کمتر کسی را میبینیم که از خوردن آن اکراه داشته باشد. کوچک و بزرگ، پیر و جوان، همه و همه این غذا را دوست دارند. جالب است که کودکان بدون استثنا عاشق این غذا هستند و وقتی مادرانشان این غذای دوستداشتنی را در شکلهای متنوع برای وعدههای غذایی مهیا میکنند، بدون معطلی و با علاقه فراوان آن را میل میکنند. چرا که نه؟! این غذای خوشطعم و دلپذیر هم برای کودکان در حال رشد مفید است و هم به سبب داشتن کربوهیدرات، به ورزشکاران انرژی لازم جهت فعالیتهای فیزیکی را میدهد.
این غذا پتانسیل بسیار زیادی برای همراه شدن با مواد اولیه متنوع و انواع سسها را دارد. برای مثال حتما با طرز تهیه ماکارونی با مرغ و گوشت، سویا، تن ماهی و ترکیبش با سبزیجاتی مانند قارچ آشنا هستید. همه این مواد و رسپیهای مختلف، سبب میشوند تا خواص این غذای فوقالعاده جذاب چندین برابر شود. در نتیجه داشتن خواص زیاد و طرفداران بیشمار این غذا، روشن است که نیاز به تنوع شیوه پخت و ترکیب با انواع مواد بروز پیدا میکند. بنابراین هم اکنون همراه ما باشید تا با رسپیهای جذاب و جدید این غذای دوستداشتنی بهتر آشنا شوید. اکنون به سراغ طرز تهیه ماکارونی تن ماهی خواهیم رفت.
ماکارونی با تن ماهی خوشمزه
ماکارونی تن ماهی ویژگیهای جالبی دارد. سریع آماده میشود، میتوان آن را در وعدههای نهار یا شام گنجاند و همچنین گزینه مناسبی برای میانوعدهها و جشن تولدهایمان است. همچنین این غذا علاوهبر ظاهر متفاوتی که دارد، دارای طعم دلپذیر و جدیدی برای افراد خانواده است. اگر تا الان با شیوه پخت آن آشنا نبوده و یا در انتخاب آن مردد بودهاید، ما بطور کامل تمام نکات طبخ آن را برایتان فراهم نمودهایم. بیایید همین امروز آن را درست کرده و یا با سفارش انلاین غذا از اسنپفود این غذا را امتحان کنید. خواهید دید که شما هم به جمع علاقهمندان این غذا میپیوندید. در جدول زیر مواد اولیه ماکارونی تن ماهی برای 6 نفر مشخص شده است:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز | |
ماکارونی (پیشنهاد میکنیم شکلدار باشد) | 750 گرم | |
کنسرو تن ماهی | 2 عدد | |
پیاز خرد شده | 2 عدد متوسط | |
گوجه فرنگی خرد شده | 2 عدد متوسط | |
فلفل دلمهای خرد شده (ترجیحا قرمز و سبز) | از هر رنگ به مقدار لازم | |
سیر له شده | 2 حبه | |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری | |
جعفری و ریحان | به مقدار دلخواه | |
سیبزمینی | 1 عدد بزرگ | |
آبلیمو | 3 الی 4 قاشق چایخوری | |
روغن، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، دارچین، زردچوبه، آویشن | به مقدار لازم | |
مراحل طرز تهیه ماکارونی تن ماهی
در ادامه با طرز تهیه ماکارونی تن ماهی، این غذای لذیذ و خوشمزه آشنا خواهیم شد:
- مرحله اول: ابتدا قابلمهای را با مقداری آب، نمک و اندکی روغن روی حرارت قرار میدهیم. بعد از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، نوبت اضافه کردن ماکارونیهای شکلدار است. ماکارونیها را به آرامی به قابلمه اضافه کرده و مقداری با قاشق مناسب هم بزنید. اکنون باید صبر کنیم تا ماکارونیها آماده شوند. بعد از جوشیده شدن ماکارونیها، آنها را درون آبکش ریخته و سپس مقداری آب سرد روی آنها بریزید. موقتا کار ما با ماکارونیها تمام شده است.
- مرحله دوم: پیازها را بصورت نگینی خرد کنید. تابهای برداشته و مقداری روغن در آن بریزید. پیازها را درون تابه ریخته و تفت دهید. زمانی که پیازها به رنگ طلایی درآمده و به خوبی شیشهای شدند، آنها را کنار میگذاریم.
- مرحله سوم: اکنون نوبت به تن ماهی رسیده است. ابتدا آنها را به مدت 20 الی 30 دقیقه درون آب جوش بجوشانید. سپس با رعایت ملاحظات لازم آن را درون ظرفی بریزید. در این مرحله به شما پیشنهاد میکنیم که روغن تن ماهیها را جدا کرده و سپس آنها را به پیازها اضافه کنید. دقت کنید که تن ماهی باید به خوبی با پیاز مخلوط شود.
- مرحله چهارم: گوجه فرنگیها را خرد کنید، به گونهای که له نشوند و ظاهر خوبی داشته باشند. حتی میتوانید از تعدادی گوجه گیلاسی که از وسط برش خوردهاند استفاده نمایید. با همین کار ساده، ماکارونی تن ماهی که شما در خانه درست میکنید، ظاهری شیک شبیه به ماکارونیهای رستورانهای ایتالیایی پیدا میکند. سپس گوجه فرنگیها را به همراه سیر لهشده به تابه اضافه کرده و همراه پیاز تفت دهید.
- مرحله پنجم: فلفلهای دلمهای رنگارنگ را به صورت نگینی خرد کرده و با کمی نمک و فلفل به تابه اضافه کنید. اکنون به میزان لازم رب گوجه را در ظرفی دیگر با آب جوش رقیق کرده و هم بزنید. سپس رب گوجه رقیقشده را به مواد قبلی اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید.
- مرحله ششم: اکنون وقت اضافه کردن ادویهها است. زردچوبه، مقداری پاپریکا و آویشن را اضافه میکنیم. همچنین میتوانید قدری آبلیمو و دارچین نیز به مواد قبلی بیفزایید. در واقع آبلیمو طعم خوشایندی به ماکارونی میدهد و دارچین عطر دلپذیری.
- مرحله هفتم: قابلمه بزرگی را برداشته و کف آن را چرب نمایید. برای ته دیگ میتوانید از نان لواش، ورق لازانیا یا سیبزمینی استفاده کنید. این مورد تماما به سلیقه شما بستگی دارد. برای اضافه کردن مواد نیز، یک لایه ماکارونی ریخته و سپس یک لایه از مواد سس را روی آن بریزید.
- مرحله هشتم: حال فقط کافییست که قابلمه را روی حرارتی ملایم به مدت 30 الی 40 دقیقه بگذارید تا به خوبی دم بکشد. وقتی ماکارونی را در ظرف سرو قرار دادید، وقت تزیین کردن آن است. برای این کار میتوانید به مقدار دلخواه از جعفری و ریحان و دو عدد گوجه گیلاسی برشخورده بهره ببرید.
طرز تهیه ماکارونی تن ماهی به شیوههای مختلف
اگر از ترکیب تن ماهی و ماکارونی لذت میبرید، احتمالا از اضافه شدن مواد مفید دیگر به آن نیز به هیجان میآیید. به همین منظور مانند سالاد تن ماهی در بخش زیر، ترکیب این غذا با پنیر پیتزا، قارچ، لوبیا، سیبزمینی، شوید، نخود، ذرت و دیگر سبزیجات را برای شما فراهم نمودهایم:
ماکارونی با تن ماهی و پنیر پیتزا
برای تهیه این ماکارونی جذاب ابتدا گوجه فرنگیها را رنده ریز میکنیم. سپس پیازها را نگینی خرد کرده و در تابه با روغن کم تفت میدهیم تا نرم و سبک شوند. با کمی زردچوبه صبر میکنیم تا پیازها طلایی شوند. پوره گوجه فرنگی را که از قبل آماده کردیم به پیاز اضافه کرده و صبر میکنیم تا آب آن بطور کامل تبخیر شود. رب گوجه فرنگی را نیز افزوده و بلافاصله ادویههایی مانند پاپریکا، پودر سیر، فلفل و اندکی نمک را روی مواد میریزیم.
سپس ماکارونی که قبلا آبکش کردهایم را به تابه اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. بعد از آن تن ماهی را افزوده و به آرامی هم میزنیم. اکنون نوبت به جای جذاب کار میرسد. پنیر پیتزا یا موتزارلا را روی محتویات ماکارونی ریخته و درب تابه را به مدت 7 تا 10 دقیقه میگذاریم، تا با حرارت ملایم پنیر به حالت ذوب شدگی برسد. در انتها نیز قدری آبلیمو روی ماکارونی ریخته و با جعفری خردشده و پنیر پارمزان ظرف سرو را تزیین میکنیم.
ماکارونی با تن ماهی و قارچ
در قابلمهای ماکارونیها را به همان شیوهای که تا الان گفتیم بپزید و آبکش کنید. پیازها را خرد و در تابه کاراملی نمایید. قارچها را نیز 4 قسمت کرده و همراه پیازها سرخ نمایید. سیر رنده شده را نیز به مواد قبلی اضافه کنید. تن ماهی را جوشانده و سپس روغن تن ماهی را جدا کرده و خود ماهی را در تابه بریزید. نمک و فلفل و ادویههای مورد علاقه خود را اضافه نمایید. اکنون ماکارونی را در ظرف مناسبب ریخته و مایه را روی آن پخش کنید و به آرامی هم بزنید.
سالاد ماکارونی تن ماهی
برای تهیه این سالاد ماکارونی دلچسب، ماکارونی فرمی خود را انتخاب کرده و در آب جوش با قدری نمک و روغن میپزیم. پس از جوشیدن تن ماهی، آب و روغن آن را جدا کرده و دور میریزیم و خودش را در ظرف سرو میریزیم. ماکارونی فرمی، نخود و ذرت پخته شده را نیز به این ظرف منتقل میکنیم. خیارشور را بصورت نگینی خرد کرده و همراه با کمی جعفری خشک به مابقی مواد میافزاییم. سپس سس مایونز، آبلیمو، روغن زیتون، فلفل سیاه و آویشن را با هم مخلوط کرده و روی مواد قبلی میریزیم. برای رژیمی کردن سالاد میتوانید از ماست به جای سس مایونز استفاده کنید. در آخر، ظرف سالاد را در یخچال میگذاریم تا مواد به خوبی به خورد هم بروند.
ماکارونی با تن ماهی و لوبیا
ابتدا سیر و پیاز را ریز کرده و در تابه تفت میدهیم. سپس تن ماهی را به آنها اضافه میکنیم. شنبلیله خشک و نمک و فلفل را هم به مواد قبلی اضافه کرده و کمی به آنها استراحت میدهیم. سپس فلفل دلمه رنگی را نگینی خرد کرده و اضافه میکنیم. بعد از چند دقیقه، لوبیا قرمز پختهشده و پودر زیره را به تابه اضافه میکنیم و هم میزنیم. ماکارونی را آبکش کرده و در ظرف سرو میریزیم و در نهایت روی آن از مواد سس میریزیم. پیشنهاد میکنیم برای تزیین از یک لیموی برشخورده و قدری ریحان کمک بگیرید.
ماکارونی با تن ماهی و سیب زمینی
برای تهیه سس این ماکارونی، ابتدا در تابه پیازها را کاراملی نمایید. سیر لهشده و فلفل دلمهای ریزریز شده را هم جداگانه تفت دهید. سیبزمین را میتوانید ابتدا آبپز کرده و خرد کنید و یا اینکه از ابتدا مکعبی خرد کرده و در تابه سرخ نمایید. سپس روغن سیبزمینی را با دستمال مخصوص بگیرید. اکنون همه این مواد را در ظرفی بزرگتر با هم مخلوط کرده و رب گوجه و ادویهها را اضافه نمایید. در نهایت تن ماهی و ماکارونیهای آبکششده را یکی پس از دیگری در ظرف ریخته و به آرامی هم بزنید. این غذا واقعا ارزش امتحان کردن را دارد.
ماکارونی با تن ماهی و شوید
برای تهیه این ماکارونی میتوانید از شوید خشکشده و بستهبندی شده و یا تن ماهی شویددار استفاده نمایید. ما از تن ماهی شویددار استفاده میکنیم. برای این کار تن ماهی را در ماهیتابه ریخته و روغن آن را جدا نگه میداریم. سپس رب گوجه فرنگی را با روغن تن ماهی مخلوط کرده و به خوبی هم میزنیم. سپس آن را به تابه اضافه می کنیم. در صورت تمایل یک حبه سیر رندهشده و فلفل دلمهای سرخشده را نیز اضافه کرده و زیر تابه را روشن میکنیم. ادویههای معمول مانند زردچوبه، فلفل و پاپریکا را به مواد قبلی اضافه میکنیم. دقت کنید این ماکارونی نمک زیادی نمیخواد، زیرا رب گوجه و تن ماهی به خودیخود نمک دارند و مواد اصلی سس ما را تشکیل میدهند. در آخر ماکارونی آبکششده را به سس اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم.
نکات حرفه ای در پخت ماکارونی تن ماهی
حتی اگر دستور پخت یک غذای خوشمزه را داشته باشید اما نکات ریزو درشتی که حین آشپزی نباید فراموش کرد را ندانید، به سادگی ممکن است غذای شما طعم دلپذیری که باید بدهد را ندهد. اینجاست که فرق آشپز خوب و عالی مشخص میشود. بنابراین با مجموعه نکات باارزش زیر، کار خود را هنرمندانه انجام دهید:
- در قابلمه آبی که برای پختن ماکارونی انتخاب کردهاید مقداری نمک اضافه کنید تا هم زودتر به جوش آید و هم ماکارونیها به هم نچسبند.
- وقتی در ابتدای کار آب در حال جوشیدن است، زیاد از روغن استفاده نکنید. اول اینکه روغن زیادی باعث میشود تا سس به خوبی به خورد ماکارونیها نرود. دوم اینکه ماکارونی تن ماهی خودش به سبب داشتن تن ماهی دارای روغن است و اگر شما هم روغن بیش از حد نیاز به کار ببرید، غذا به طرز ناخوشایندی چرب میشود.
- میزان زمان لازم برای پخت ماکارونی مهم است. برای دانستن زمان دقیق به دستور آمادهسازی نوشته شده در پشت بستهبندی ماکارونی نگاه بیندازید. با همین کار ساده از عجله کردن و خام ماندن ماکارونی و از طرف دیگر، خمیری شدن آن جلوگیری میکنید.
- جهت رعایت نکات بهداشتی، حتما تن ماهی را از برندی معتبر تهیه نمایید.
- برای حفظ سلامت افراد، الزاما تن ماهی را به مدت 20 الی 30 دقیقه در آب جوش بجوشانید.
- دقت کنید زمانیکه تن ماهی را درون تابهای که برای تهیه سس ماکارونی انتخاب شده است میریزید، از حرارت ملایم استفاده کنید. اگر حرارت بیش از اندازه باشد، محتویات و مقدار آبی که درون تنماهی قرار دارد شرایط پریدن روغن و خطر سوختگی را به همراه میآورد.
- برای داشتن ظاهر بهتر ماکارونی تن ماهی، بهتر است گوجهها را له یا رنده نکنید. آنها را اسلایس کنید.
- در هنگام استفاده از فلفل دلمهای، تخمهای داخل آن را بیرون بکشید تا باعث تلخی ماکارونی نشوند. همچنین اگر از طعم شیرین غذا بیشتر لذت میبرید، حتما از فلفل دلمهای قرمز، زرد یا نارنجی استفاده نمایید.
- برای اضافه کردن رب گوجه فرنگی، آن را به یکباره به ظرف سس اضافه نکنید. زیرا این کار باعث میشود تا رب گوجه در قسمتی زیاد و در قسمت دیگر کم به خورد مواد برود. اگر هم تصمیم دارید که با هم زدن مداوم، رب را در همه جا پخش کنید، بدانید که دست آخر سس شما له شده و حالت خمیری به خود میگیرد. بنابراین در ظرفی جداگانه در آب جوش آن را از غلظت بیندازید و سپس آن را به ظرف اصلی منتقل کنید.
- برای طعم بهتر ماکارونی تن ماهی میتوانید از قرصهای عصاره مرغ یا گوشت و همچنین ادویههای میکسشده آماده بهره ببرید.
- به یاد داشته باشید که پاپریکا خاصیت رنگدهی زیادی دارد. بنابراین طبیعتا مصرف رب گوجه را کاهش میدهد.
- اگر از بوی سیر تازه بیزار هستید (که امیدوارم اینطور نباشد)، میتوانید به جای آن از پودر سیر استفاده کنید. البته از خاصیت آن کاسته شده و طعم اصلی آن از بین میرود. برای رفع این مشکل میتوانید از دارچین سود ببرید. این ادویه عطر قوی داشته و به نوعی بوی سیر را تا حدودی خنثی میکند.
- در استفاده از دارچین به یاد داشته باشید که آن را آخر از همه ادویهها به کار ببرید. زیرا به سادگی میسوزد. همچنین در مصرف آن اعتدال را رعایت نمایید، زیرا باعث تیره رنگ شدن ماکارونی میشود.
- هنگام تفت دادن قارچها، کمی آبلیمو روی آنها بریزید تا از سیاه شدن آنها هنگام سرخ شدن جلوگیری شود.
کسی جا نمونه! برای دورهمی امشب ماکارونی تن ماهی داریم
مگر میشود کسی ماکارونی را دوست نداشته باشد؟ این غذا همه چیزهای جذاب را با هم یکجا دارد. رنگ زیبا، عطر دلپذیر، طعم لذیذ، خواص فراوان. اصلا کسی هست که در مقابل خوردن آن مقاومت کند؟ این غذا فوقالعاده است. حتما با طرز تهیه ماکارونی با گوشت و طرز تهیه ماکارونی با سویا از قبل آشنا هستید. امروز نیز کار را برای شما تمام کردیم و طرز تهیه ماکارونی تن ماهی را با تمام ریزهکاریهایش به تفصیل شرح دادیم. وقت تعلل نیست! اگر شرایط درست کردن این غذای خوشمزه را ندارید، هم اکنون با اسنپفود و سفارش انلاین غذا، خانواده و دوستانتان را شگفتزده کنید. سر میز شام یاد ما باشید، چون ما سر میز نهار به یاد شما بودیم. نوش جان!
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402