طرز تهیه بیسکویت کرهای اسکاتلندی، یک ترکیب بینظیر در کنار نوشیدنیهای گرم
شیرینی کرهای یا بیسکویت اسکاتلندی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه خانگی است که اصالت آن به اسکاتلند برمیگردد و از محبوبترین شیرینیهای دنیا و به خصوص اروپا است. این شیرینی کرهای دستور پخت آسانی دارد و با مواد اولیه در دسترسی، به راحتی و در مدت زمان کوتاهی آماده میشود.
بیسکویت یا شیرینی کرهای اسکاتلندی کم شیرین و ترد بوده و پیشنهاد مناسبی در کنار چایی و یا قهوه است. یکی دیگر از جذابیتهای این شیرینی این است که در یک ظرف در بسته در دمای محیط حدود یک ماه با همان کیفیت اصلی ماندگاری خواهد داشت؛ به همین دلیل گزینهی مناسبی برای مصارف طولانی مدت مثل عید نوروز است.
اگر شما هم دوست دارید طرز پخت کوکی کرهای اسکاتلندی را به زبان ساده یاد بگیرید و از طعم شیرین و دلنشین آن در کنار خانواده و دوستان لذت ببرید، با ما همراه باشید.
طرز تهیه بیسکویت کرهای اسکاتلندی بصورت جامع و کامل
میزان کالری در هر 100 گرم | 300 کالری |
زمان آماده سازی | ۲۰ تا ۲۵ دقیقه |
زمان پخت | ۳۵ دقیقه |
تعداد نفرات | 12 |
بعد از اینکه تا حدودی شما را با این بیسکوییت پرطرفدار آشنا کردیم، لازم است به سراغ طرز تهیه این میان وعدهی جذاب برویم. مواد گفته شده در زیر برای حدود 12 نفر کافی است. این نکته رو همین ابتدا برای شما ذکر کردیم تا تکلیف تعداد نفرات برایتان مشخص شود.
در ضمن هر 100 گرم شیرینی کرهای اسکاتلندی، از حدود 300 کالری برخوردار است. این مورد را هم برای افرادی ذکر کردیم که کالری شماری میکنند و یا میزان کالری دریافتی شان برایشان مهم است.
و اما میرسیم به جزئیات مواد اولیه لازم و میزان هر کدام از آنها برای تهیه این شیرینی کره ای اسکاتلندی جذاب:
مواد لازم | میزان |
---|---|
آرد سفید | 2 پیمانه |
نمک | 2/1 قاشق مرباخوری |
کره | 220 گرم |
پودر شکر | 1 پیمانه |
وانیل | 2 قاشق مربا خوری |
عصاره بادام | 4/1 قاشق مربا خوری |
*استفاده از عصاره بادام الزامی نیست و میتوان از آن در پخت شیرینی کره ای اسکاتلندی استفاده نکرد، اما قطعا نقش موثری خواهد داشت و عطر و طعم دلپذیری به کوکیهای شما خواهد داد.
مراحل کوکی کرهای اسکاتلندی
مدت زمان آماده سازی این شیرینی حدود 20 تا 25 دقیقه و مدت زمان پخت آن حدود 35 دقیقه است. در واقع شما یک ساعته میتوانید این کوکیهای خوشمزه اسکاتلندی را برای دورهمیها و مهمانیهای خودتان آماده کنید.
همچنین به خاطر حالت ترد و بیسکویتی آنها، اغلب مورد علاقه کودکان هم هستند. در ضمن این شیرینیها میتوانند میان وعده سالم و مناسبی برای کودکان شما در اوقات فراغتشان یا در مدرسه باشند. در ادامه به دستور پخت بیسکویت کرهای اسکاتلندی میپردازیم و مرحله به مرحله پخت این بیسکوییت خوشمزه را با هم پیش میبریم.
- مرحله اول
قبل از شروع به ترکیب کردن مواد، فر را در دمای 150 درجه سانتیگراد روشن کرده تا گرم شود. پس از آن سراغ مواد اولیه میرویم. در ابتدا آرد سفید و نمک را با هم مخلوط میکنیم.
- مرحله دوم
در ظرف دیگری پودر شکر، کره، وانیل و عصاره بادام را ریخته و با همزن برقی یا دستی هم میزنیم. این کار را تا زمانی انجام میدهیم که مواد ترکیب شده به حالت کرمی شکل در بیاید.
- مرحله سوم
ترکیب آرد و نمک را کم کم به ظرف دیگر اضافه کرده و هم میزنیم و خوب مخلوطشان میکنیم. در این مرحله بهتر است مواد را با سرعت پایین هم بزنیم.
- مرحله چهارم
داخل قالب خود را به خوبی چرب میکنیم. دست هایمان را آغشته به آرد کرده و سپس خمیر به دست آمده را کف قالب پهن میکنیم. ضخامت خمیر نباید خیلی زیاد و یا خیلی کم باشد.
- مرحله پنجم
برای یه دست کردن سطح خمیر، روی آن یک نایلون انداخته و با انگشتهایمان تا حد ممکن سطح خمیر را صاف میکنیم.
- مرحله ششم
پس از یکسان شدن سطح خمیر، نایلون را برداشته و با یک چنگال یا خلال دندان سوراخهایی بر روی خمیر ایجاد میکنیم تا در زمان پخته شدن، بخارهای آن خارج شوند و شیرینی کرهای اسکاتلندی ما تردتر شوند.
- مرحله هفتم
سپس قالب را در فر که از قبل روشن کرده و گرم شده است قرار میدهیم. حدود 30 تا 35 دقیقه باید داخل فر پخته شوند. زمانی که سطح قابل مشاهده بیسکوییت به سمت قهوهای شدن برود و مواد از دیوارههای قالب جدا شود، شیرینیهای کرهای آماده بیرون آمدن از فر هستند.
- مرحله هشتم
بعد از بیرون آوردن قالبها از داخل فر، به سرعت شیرینی کرهای باید از قالب خارج شوند و به کمک یک چاقوی تیز برش بخورند. این کار باید زمانی صورت بگیرد که شیرینی ما هنوز مرطوب و گرم است چون زمانی که کوکیهای کرهای سرد شوند، زیادی ترد شده و هنگام برش خرد میشوند. بعد از این کار بهتر است بیسکویتها روی سطحی قرار بگیرند که از هر دو سمت هوا به آن ها بخورد. پس از ترد و خنک شدن آنها، میتوانید بیسکوییتهای خود را میل کنید. نوش جان.
نکات مهم برای پخت و نگهداری شیرینی کرهای اسکاتلندی
- همانطور که اشاره شد، بهتر است به جای شکر از پودر شکر استفاده شود؛ یعنی شکر آسیاب بشود.
- همه مواد مورد استفاده باید به دمای محیط رسیده باشند.
- آرد و نمک حتما باید الک شده باشند. فراموش نکنید که کیفیت آرد الک شده در شیرینی پزی بسیار تعیین کننده است.
- اگر حین هم زدن و آماده کردن خمیر(به خصوص پس از اضافه کردن آرد)، مواد سریع و بیش از حد هم بخورند، خمیر به روغن افتاده و پس از پخت شیرینیها خیلی زود خشک و سفت میشوند.
- شما می توانید خمیر را پس از آماده سازی در ابعاد و قالبهای دلخواه برش زده و سپس داخل فر قرار دهید. در این حالت سعی کنید روی سطح میز کار خود از کاغذهای روغنی(نه از آرد) استفاده کنید، زیرا آغشته شدن بیش از حد سطح خمیر به آرد باعث خشکی و سفتی بیسکویتها میشود.
- در اندازهگیری مواد اولیه دقت کنید زیرا به عنوان مثال بیشتر شدن مقدار پودر شکر باعث سفت شدن و شیرین شدن بیش از اندازه شیرینی کرهای میشود.
اگر وقت پخت این بیسکویت جذاب را ندارید نگران نباشید. به راحتی میتوانید با سفارش آنلاین شیرینی آن را تهیه کنید.
کلام آخر
ما در این مقاله به طرز تهیه بیسکویت کرهای اسکاتلندی و نکات مهم در پخت شیرینی کرهای اسکاتلندی پرداختیم، شیرینی ترد و جذابی که برای همه افراد به عنوان یک میان وعده خوشمزه و دلچسب پیشنهاد میشود. در ضمن برای مطالعه بیشتر راجع به طرز تهیه انواع بیسکویت کرهای میتوانید از بقیه مقالههای اسنپ فود نیز بهره بگیرید.
امیدواریم که شما هم این شیرینی محبوب را درست کنید و در کنار خانوادهتان از آن لذت ببرید. اگر شما هم بیسکویت کرهای اسکاتلندی را تهیه کردید، خوشحال میشویم که نظراتتان را با ما درمیان بگذارید و بگویید که به نظر شما چه نکات دیگری در پخت این شیرینی تجربهی بهتری را برای ما ایجاد میکند.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402