دستور تهیه بیسکویت دو رنگ شطرنجی؛ جانسخت و ماندگار
بیسکویت شطرنجی؛ شیرینی دورنگ خوشمزه
در دنیای شگفت انگیز انواع شیرینی و بیسکویت، آگاهی از دستور تهیه بیسکویت شطرنجی یک موهبت است. نتیجه برخورداری از این موهبت، رسیدن به یک بیسکویت با ماندگاری طولانی است. این شیرینی دو رنگ خوشمزه به روش خانگی و سادهای آماده میشود. یک نوع شیرینی خشک است که تا حدود یک ماه ماندگاری دارد.
در صورتی که دستور آن را به درستی اجرا کنید، خرجی کار شما ظاهر زیبایی خواهد داشت. به عنوان یک میان وعده خوشمزه آن را برای کودکان خود یا جوانان سرو کنید. البته لذت آن در کنار یک استکان چای داغ، دو چندان میشود. این شیرینی دو رنگ برای عید هم بسیار مناسب است. البته با توجه به شلوغی روزهای نزدیک به عید، در صورت کمبود وقت، میتوانید این بیسکویت را از خرید آنلاین شیرینی تهیه کنید.
گام به گام با دستور تهیه بیسکویت شطرنجی
کالری در هر عدد |
80 کالری |
زمان آماده سازی | 120 دقیقه |
زمان پخت | 15 الی 20 دقیقه |
تعداد نفرات | 10 نفر |
پیش از آنکه مواد لازم برای دستور پخت شیرینی دو رنگ را بررسی کنیم، اشاره به چند نکته را ضروری میدانیم. زمان آماده سازی خمیر این بیسکویت کمی طولانی است؛ چرا که در چند مرحله باید به خمیر آن استراحت داد. البته به غیر از مساله استراحت خمیر، برای قالب زدن و برشهای مناسب، خمیر باید حالتی سفت به خود بگیرد.
این مهم با قرار دادن خمیر در یخچال یا فریزر رقم میخورد. این روند باعث به درازا کشیدن زمان آماده سازی شیرینی میشود. اما صبور باشید. نتیجه کار شما زیبا و خوشمزه خواهد بود. بنابراین دقت کنید که مراحل را یک به یک با دقت و صبر انجام دهید. دستور پختهای متنوعی برای شیرینی دو رنگ وجود دارد. به طور مثال در شیرینی دو رنگ استانبولی از نشاسته استفاده میشود. یا در بعضی استفاده از نمک توصیه شده است. ما بهترین را برای شما انتخاب کردهایم.
موارد مورد نیاز | مقدار لازم |
آرد | 180 گرم |
کره | 120 گرم |
پودر شکر | 60 گرم |
وانیل | یک قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | یک قاشق سوپ خوری |
زرده تخم مرغ | یک عدد |
سفیده تخم مرغ | یک عدد |
- گام اول
قبل از شروع کار، کره را از یخچال خارج کنید. به مدت سی دقیقه آن را در فضای باز قرار دهید تا هم دمای محیط شود. در ادامه آن را در ظرف مناسبی قرار داده و با پودر شکر ترکیب میکنیم. با کمک همزن به مدت چهار دقیقه ترکیب کره و شکر را میزنیم تا پف کند و سبک شود. دقت کنید که از این زمان تجاوز نکنید. پف بیشتر باعث به هم خوردن ظاهر شطرنجی بیسکویت شطرنجی میشود.
- گام دوم
حال نوبت اضافه کردن زرده تخم مرغ و وانیل فرا رسیده است. مخلوط را به مدت دو دقیقه هم میزنیم. در ادامه آرد را به تدریج اضافه میکنیم. ترکیب را مخلوط میکنیم که خمیر در وسط ظرف جمع شود. توجه داشته باشید که نباید خمیر را ورز داد. با توجه به حرارتی که کف دست دارد و مجاورت آن با کره، امکان روغن انداختن خمیر وجود دارد. بهتر است برای ترکیب خمیر و جمع کردن آن از نوک انگشتان استفاده کرد.
- گام سوم
خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم. نیمی از خمیر را با نیمی از پودر کاکائو ترکیب میکنیم. در ادامه باید خمیرها را به طور جداگانه پهن کرد. هر خمیر را بین دو کیسه فریزر قرار میدهیم. با کمک وردنه آن را به ضخامت یک سانتی متر باز میکنیم. در این قسمت باید خیر را به شکل مستطیل درآوریم. بنابراین با کمک کاتر لبههای آن را میبریم.
- گام چهارم
کاملا دقت کنید که هر دو خمیر به یک شکل و اندازه باشند. هر خمیر مستطیل شکل و ضخامت یک سانتی متر داشته باشد. لبه خمیر را با کمک لیسک یا کارد صاف میکنیم. به مدت 20 دقیقه خمیرها را داخل فریزر قرار میدهیم.
- گام پنجم
در این گام، خمیرها را از فریزر خارج میکنیم. آنها را در ابعاد یک سانتی متری و در طول برش میدهیم. در ادامه خمیرهای برش خورده را روی یکدیگر قرار میدهیم. نحوه چینش باید به گونهای باشد که ساختار شطرنجی تشکیل شود.
- گام ششم
استفاده از سفیده تخم مرغ در بین برشها باعث چسبندگی بهتر آنها میشود. بهتر است با کمک دست کمی برشها را فشار دهیم. مجددا به مدت 20 دقیقه خمیر را داخل فریزر قرار میدهیم.
- گام هفتم
بعد از 20 دقیقه خمیر را از فریزر خارج میکنیم. این بار نوبت به برشهای عمودی میرسد. توجه داشته باشید که ضخامت پیشنهادی برای برش تکههای بیسکویت نیم سانتی متر است. کاغذ روغنی را روی سینی فر پهن میکنیم. تکههای بیسکویت را روی آن قرار میدهیم. برای آخرین بار خمیر وارد فریزر میشود.
- گام هشتم
نوبت به آخرین مرحله میرسد. فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن میکنیم. سینی را در طبقه وسط آن قرار میدهیم. بعد از گذشت 15 الی 20 دقیقه یا طلایی شدن لبههای بیسکویت، شیرینی دو رنگ ما آماده میشود. سینی را از فر خارج میکنیم. اجازه میدهیم تا حرارت آن کم شود. به آهستگی شیرینیها را از روی آن جدا میکنیم. دستوری تهیه شیرینی شطرنجی در همین لحظه به پایان میرسد. فراموش نکنید که جهت نگهداری شیرینی خوشمزه و خوش ظاهری که درست کردهاید، از یک ظرف در بسته استفاده کنید. آن را بیرون از یخچال قرار دهید.
سخن پایانی
کمی زحمت دارد. کمی زمان میبرد. اما در پایان بیسکویت دو رنگ فانتزی و شیک، به عنوان نتیجه کار خستگی را از تن شما بیرون میکند. یکی از جذابیت های یادگیری دستور تهیه بیسکویت شطرنجی افزایش مهارت شما و نسبت آن با پایان کار است. در نظر داشته باشید که با روشهای مختلف چیدمان خمیر، شکل بیسکویت در نهایت متفاوت خواهد شد.
به طوری که انجام این کار برای شما لذت بخش خواهد شد. لذتی که برای شما یک بیسکویت خوشمزه با ماندگاری بالا به ارمغان میآورد. برای کسب اطلاعات بیشتر طرز تهیه انواع بیسکویت فانتزی و تزیینی را مطالعه کنید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402