طرز تهیه ترشی لبنانی(ترشی قارچ لبنانی خوشمزه)
طرز تهیه ترشی لبنانی یکی از دستورتهیههای محبوب ترشی در خاورمیانه است. این ترشی در ایران هم طرفداران فراوانی دارد و برای غذاهای ایرانی هم چاشنی بسیار مناسبی است. طرز تهیه ترشی قارچ لبنانی، درست مانند اغلب ترشیها بسیار ساده است. راز طعم بینظیر این ترشی را باید در فرهنگ غذایی مدیترانهای جستوجو کرد. طعم ترش و تند ترشی لبنانی و البته روغنیبودن آن حاصل مواد اولیهای است که در غذاهای مدیترانهای بهفور پیدا میشود. ترشی لبنانی، دنیایی از عطرها و طعمهاست و خودتان میتوانید بهسادگی آن را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه ترشی لبنانی را در این مطلب اسنپفود توضیح دادهایم.
راز ترشی لبنانی عمه لیلا
ترشی عمه لیلا را همهی تهرانیها میشناسند و البته ترشی لبنانی عمه لیلا یکی از محبوبترین ترشیهای این نامآشناست. اگر طعم ترشی لبنانی عمه لیلا را چشیدهاید یا دوست دارید ترشیای که خودتان درست میکنید چنین طعمی داشته باشد، فقط کافی است با این مطلب همراه باشید.
مواد اولیه برای ترشی لبنانی خوشمزه
طرز تهیه ترشی لبنانی بسیار ساده است. کافی است اندکی وقت و حوصله داشته باشید و این مواد اولیه را برای ترشی قارچ لبنانب فراهم کنید:
- ذرت پخته: ۲۰۰ گرم
- خیار ریز: ۵۰۰ گرم
- قارچ کوچک: ۵۰ گرم
- زیتون سبز و سیاه بدون هسته: ۱۵۰ گرم
- فلفل دلمهای رنگی و خردشده: ۵۰ گرم
- هویج پوستکنده، خردشده و نیمپز: ۱۰۰ گرم
- سیاهدانه: بهمقدار لازم
- پودر فلفل پاپریکا: بهمقدار دلخواه
- فلفل قرمز: بهمقدار دلخواه
- روغن زیتون: ۲۵ میلیلیتر
- سرکه: یک لیتر
- پودر انبه: ۳۰ گرم
طرز تهیه ترشی لبنانی
مرحله اول: ابتدا روغن زیتون، سرکه، سیاهدانه، فلفل قرمز، پودر انبه و پودر پاپریکا را با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم: سپس باقی مواد را بهآرامی با یکدیگر ترکیب کنید؛ بهصورتیکه لهِ نشوند و ظاهر نامناسبی به خود نگیرند.
مرحله سوم: پس از ترکیبکردن این مواد و ریختن آنها داخل شیشههای مخصوص ترشی، سس سرکه و روغن زیتون را روی ترشی بریزید. سس باید روی مواد را بپوشاند.
مرحله چهارم: حدود 10 تا پانزده روز شیشه ترشی را داخل یخچال بگذارید که ترشی شما حسابی جا بیفتد و طعم مواد به خورد همدیگر برود.
نکات مهم دربارهی طرز تهیه ترشی لبنانی
- درست مانند همهی ترشیها و چاشنیها، شما میتوانید در این طرز تهیه ترشی لبنانی تغییرهای جزئی ایجاد کنید و به طعم دلخواهتان برسید.
- برای جوشاندن مواد ترشی دقت کنید که زیاد نجوشد. در غیر این صورت ترشی شما له خواهد شد و شکل مناسبی نخواهد داشت.
- اگر بوی سیر یا موسیر آزارتان نمیدهد، بهتر است یکیدو حبه سیر یا برگهی موسیر را به ترشی لبنانی خود اضافه کنید. افرادی که اهل خوراکیهای تند هستند میتوانند کمی سس فلفل به سس این ترشی اضافه کنند.
- بسیاری دوست دارند در این ترشی گلکلم هم بریزند. برای این کار کافی است مقدار مناسب و دلخواه گلکلم را اندکی بجوشانید و به موادتان اضافه کنید.
- بهتر است ترشی لبنانی را بیش از 2 ماه نگهداری نکنید که ترکیبات داخل آن لِه و وارفته نشوند.
- اگر میخواهید ترشیتان را برای مدت بیشتری نگه دارید، حتماً این مطلب را بخوانید:
۱۳ راهکار که ترشی را بهتر درست کنید (طرز تهیه و نگهداری ترشی)
- این ترشی برای همراهی با انواع پلوهای مخلوط، انواع آبگوشت و غذاهای خورشتی چاشنی بسیار سالم و مناسبی است. همراهکردن این ترشی با ساندویچ فلافل میتواند طعم بسیار جذابی برایتان به همراه بیاورد.
طرز تهیه ترشی لبنانی با تمر هندی
تمر هندی، با طعم بسیار جذابش، افزودنی بسیار مناسبی برای ترشی لبنانی محسوب میشود. اگر شما هم از طعم تمر هندی خوشتان میآید و دوست دارید در طرز تهیه ترشی لبنانی از تمر هندی استفاده کنید، کافی است این مراحل را به دستورتهیه گفتهشده اضافه کنید:
- یک بسته تمر هندی را در سرکه حل کنید و بگذارید اندکی بماند.
- سرکه و تمر هندی را از صافی رد کنید که هستههایش جدا شود.
- روغن زیتون را به مخلوط سرکه و تمر هندی اضافه کنید.
اگر دوست دارید چاشنیهای غذا را خودتان درست کنید، این مطالب را از دست ندهید:
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402