آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • آسان ترین روش تهیه عدسی
    طرز تهیه عدسی خوشمزه و لعابدار شهریور 29, 1403
  • روش تکثیر آگلونما و آموزش قلمه زدن
    تکثیر آگلونما و آموزش 3 روش اصلی شهریور 28, 1403
  • کالباس چیست
    کالباس چیست؟ شهریور 28, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه تاس کباب یزدی
آموزش آشپزی
4.6/5 - (5 امتیاز)
16

طرز تهیه تاس کباب یزدی با عطر و طعم بی نظیر

مینا اسماعیل بیگی 24 اردیبهشت 1402 4 دقیقه

تاس کباب، یکی از غذاهای سنتی ایران است و در این مطلب قصد داریم درباره طرز تهیه تاس کباب یزدی بگوییم. جالب است بدانید که در گذشته، این غذا با گوشت در ظروف مسی با نام تاس طبخ می‌شد و استفاده از گوشت کوبیده گوسفند یا گاو در کنار سایر مخلفات، باعث شده که به این غذا، تاس کباب بگویند.

این غذای خوشمزه، در شهرهای مختلف ایران، روش‌های طبخ متفاوت و چاشنی‌های مختلفی دارد، اما اگر دوست دارید بدانید یزدی‌ها، تاس کباب را چطور درست می‌کنند، با اسنپ فود همراه باشید.

تاس کباب یزدی

تعداد نفرات 5 نفر
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان پخت غذا 3 ساعت
میزان سختی متوسط
میزان کالری در هر وعده سرو 300 کالری

طرز تهیه تاس کباب یزدی

تاس کباب یزدی

تاس کباب یزدی، رنگارنگ و خوش‌ظاهر است و اگر برای درست کردن آن کمی خلاقیت به خرج دهید، زیباتر هم می‌شود. برای مثال، می‌توانید از قالب‌های ستاره‌ای یا قلبی شکل برای قالب زدن سیب‌زمینی‌ها و هویج‌ها استفاده کنید و هنگام سرو هم، کنار غذا را با سبزیجات تازه، تزئین کنید. در نهایت، فراموش نکنید که تاس کباب را با حرارت ملایم و با صبر و حوصله بپزید تا بتوانید طعم اصیل آن را تجربه کنید. در ادامه، مواد لازم و طرز تهیه تاس کباب یزدی را با هم می‌خوانیم:

مواد لازم برای تهیه تاس کباب یزدی

برای درست کردن یک تاس کباب یزدی خوشمزه در منزل، مواد زیر را آماده کنید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
گوشت گوسفندی 400 گرم
سیب‌زمینی 4 عدد
پیاز 3 عدد
هویج 4 عدد
بادمجان 2 عدد
به 2 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
لپودر لیمو عمانی 1 قاشق غذاخوری
آلو بخارا به مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

مراحل تهیه تاس کباب یزدی

مراحل تهیه تاس کباب یزدی

برای درست کردن این غذای محلی خوشمزه، مراحل زیر را انجام دهید:

  • مرحله اول: آلوها را بشویید و آن‌ها را با مقداری آب در کاسه‌ای بخیسانید. پس از نرم شدن آلوها می‌توانید هسته‌های آن‌ها را هم جدا کنید.
  • مرحله دوم: گوشت را بشویید و به قطعات کوچک‌تر برش بزنید. در ادامه، هویج و بادمجان و سیب زمینی و پیاز و گوجه فرنگی‌ها را هم بشویید و پوست بگیرید و به شکل حلقه‌ای، خرد کرده و به‌ها را هم به شکل خلالی خرد کنید.
  • مرحله سوم: در قابلمه‌ای مناسب، مقداری روغن بریزید و حلقه‌های پیاز را در کف آن بچینید و سپس، تکه‌های گوشت را روی پیازها قرار دهید.
  • مرحله چهارم: در ادامه، حلقه‌های هویج، بادمجان، به و آلوهای بدون هسته را هم اضافه کنید و مقداری آب داخل قابلمه بریزید تا محتویات آن با حرارت متوسط، کاملا بپزند.
  • مرحله پنجم: بعد از پخت کامل مواد، حلقه‌های سیب‌زمینی و گوجه فرنگی را در قابلمه بریزید.
  • مرحله ششم: در همین فاصله، در تابه‌ای دیگر، مقداری روغن بریزید و زردچوبه را در آن تفت دهید. سپس، رب را در تابه بریزید و صبر کنید تا هر دو خوب تفت بخورند و حالت خامی آن‌ها گرفته شود.
  • مرحله هفتم: در حالتی که سیب‌زمینی‌ها هنوز نیم‌پز هستند، ترکیب زردچوبه و رب را داخل قابلمه بریزید و در ادامه، مقداری دارچین، پودر لیمو عمانی و نمک و فلفل هم اضافه و 30 دقیقه دیگر صبر کنید تا تاس کباب کاملا جا بیفتد.

تاس کباب را در ظرفی مناسب بکشید و آن را همراه با مخلفات دلخواه و نان، سرو کنید. نوش جان

چند نکته مهم در طرز تهیه تاس کباب

چند نکته مهم در طرز تهیه تاس کباب

توجه به این نکات می‌تواند حاصل کار شما را بهتر کند:

  • می‌توانید به جای پودر لیموعمانی، آبغوره یا آبلیموی طبیعی در غذا بریزید.
  • اضافه کردن سیر به این غذا، سلیقه‌ای است، اما در صورت استفاده از آن، عطر و طعم غذا، خیلی دلچسب‌تر می‌شود.
  • در دستور پخت تاس کباب، به را حذف نکنید، چون عطر و بوی متمایزی به غذای خوشمزه شما می‌دهد.
  • به استفاده شده در این تاس کباب، باید رسیده، نرم و زرد رنگ باشد.
  • بهتر است تکه‌های گوشت را به صورت ورقه‌های نازک دربیاورید تا هم پخت آن‌ها سرعت بگیرد و هم شکل غذا زیباتر شود.
  • تاس کباب، جزو غذاهای تنگ آب است و نباید آب غذا را زیاد کنید.
  • در طرز تهیه تاس کباب ساده می‌توانید بعضی از مواد پیش‌گفته مانند هویج، بادمجان یا آلو را حذف کنید.
  • تاس کباب را با گوشت چرخ کرده هم می‌توان تهیه کرد و اگر منع مصرف گوشت داشتید، به جای تاس کباب با گوشت، استفاده از گوشت مرغ هم مانعی ندارد.
  • برای کشیدن خورشت، ترجیحا از کف‌گیری پهن استفاده کنید تا مواد تاس کباب، له نشوند.

طعم خوب تاس کباب یزدی را باید امتحان کنید…

طرز تهیه تاس کباب یزدی را با هم دیدیم و البته همان‌طور که دیدید، آماده شدن این غذای محلی، کمی زمان بر است. بنابراین، اگر ساکن یزد و یا مسافر این شهر هستید و هوس یک تاس کباب خوشمزه یزدی کرده‌اید، راه ساده‌تری هم برای تجربه این طعم وجود دارد. کافیست سری به سایت اسنپ فود بزنید و عبارت خرید آنلاین غذا در یزد را سرچ کنید. در این صورت، لیستی از بهترن رستوران های یزد همراه با منوی غذایی و آدرس آن‌ها مقابل شما قرار خواهد گرفت که کار انتخاب را برای شما راحت می‌کند. غذای مورد نظر خود را سفارش دهید و آدرس مقصد را وارد کنید. به همین سادگی، تا چند دقیقه دیگر می‌توانید طعم بهشتی یک تاس کباب خوشمزه یزدی را نوش جان کنید. شاد و برقرار باشید.

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2719 مقالات

ارسال نظرات

نظرات(16 دیدگاه)

mehrbod
31 تیر 1402

من وقت برای درست کردن این غذا ندارم، چطوری می‌توان آنلاین سفارش بدم؟

  • Snappfood
    31 تیر 1402

    شما می‌تونین از طریق اسنپ فود، به راحتی این غذا رو به شکل اینترنتی سفارش بدین.

kian
31 تیر 1402

تاس کباب با گوشت بهتر می‌شه یا با مرغ؟

  • Snappfood
    31 تیر 1402

    این غذا کلا باید با گوشت درست بشه، مگر این که منع مصرف گوشت داشته باشین.

lian
31 تیر 1402

طرز تهیه تاس کباب ساده چقدر طول می‌کشه؟

  • Snappfood
    31 تیر 1402

    برای آماده کردن مواد زمان زیادی لازم ندارین، اما پختش معمولا بین 2 تا 3 ساعت زمان لازم داره.

شبنم کاظم زاده
23 خرداد 1402

سلام تاس کباب یزدی از کدام رستوران خوب خرید کنم میخوام تاس کباب خوشمزه سفارش بدم

  • snappfoodadmin
    23 خرداد 1402

    سلام تاس کباب یزدی میتونید از اسنپ فود انلاین سفارش بدید و خرید کنید https://snappfood.ir/service/restaurant/city/yazd/near?page=0&superType=1

صابر شاپورنیا
23 خرداد 1402

تاس کباب یزدی میتونم با تاس کباب گوشت چرخ کرده یا با مرغ درست کنم

  • snappfoodadmin
    23 خرداد 1402

    سلام تاس کباب یزدی را با گوشت چرخ کرده هم می‌توان تهیه کرد و اگر منع مصرف گوشت داشتید، به جای تاس کباب با گوشت، استفاده از گوشت مرغ هم مانعی ندارد.

ایلار درمندییا
23 خرداد 1402

سلام ممنون از بلاگ اسنپ فود که کار منو در درست کردن انواع غذاها راحت کرده تنوع غذایم بالاتر رفته از غذاهای محلی تاس کباب یزدی و غذاهای محلی کرمانی و گرگانی خیلی خوشم امده مرسی

  • snappfoodadmin
    23 خرداد 1402

    سلام خواهش می کنیم خوشحالیم که از تاس کباب و بخش غذاهای محلی و سنتی شهرهای یزد و کرمان و گرگان برای شما جالب بوده خوشحال میشیم انواع کباب ها و انواع کباب تابه ای ببینید https://blog.snappfood.ir/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%DA%A9%D8%A8%D8%A7%D8%A8-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%87-%D8%A7%DB%8C/

صحرا ناودانی
23 خرداد 1402

سلام میتونم در کباب تاس تابه یزدی آبغوره بریزم مزه غذا خراب نمیشه

  • snappfoodadmin
    23 خرداد 1402

    سلام شما میتونید در کباب تاس تابه یزدی جای پودر لیموعمانی، آبغوره یا آبلیموی طبیعی بریزد مزه تاس کباب نه خراب نمیکنه

سجاد ملافرج زاده
24 اردیبهشت 1402

با عرض سلام. لطفا در مورد آشپز اولی ها که زیاد غذا پختنشون هم تعریفی نداره هم مطلب بزارین. چون بیشتر مردها رو شامل میشه

  • snappfoodadmin
    24 اردیبهشت 1402

    سلام وقت بخیر در بخش های مختلف آشپزی بلاگ اسنپ فود برای تمامی سطح های آشپزی مقاله تهیه شده که آقایان و بانوان میتواند با خواندن و دیدن ویدئوهای آموزشی،آشپزی کنند. غذای تاس کباب یزدی پخت و تهیه اسانی دارد

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود