طرز تهیه کدو سوخاری در فر و نکات مربوط به آن
طرز تهیه کدو سوخاری مراحل سخت و پیچیدهای ندارد. شما میتوانید با استفاده از مواد مختلف، آن را طعم دار کرده سپس با ترکیباتی چون آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری، درون تابه یا فر، سرخ کنید. به این ترتیب بافتی ترد و خوشمزه برای این غذا ایجاد خواهید کرد. در این مطلب قصد داریم مراحل طرز تهیه کدو سبز سوخاری را به طور کامل، به همراه جزئیات به شما آموزش دهیم.
کدو سوخاری در فر |
|
تعداد نفرات | 3 نفر |
زمان آماده سازی | 35 دقیقه |
زمان پخت غذا | 1 ساعت |
میزان سختی | کم |
طرز تهیه کدو سوخاری در فر
در میان بهترین غذاهای رژیمی با کدو ، مدل سوخاری آن یکی از پرطرفدارترینها است. این خوراکی به عنوان پیش غذا یا میان وعده سرو شده و بافت آن ترد و لذیذ است. در پخت این غذا، میتوانید با استفاده از ادویههای مختلف، مزه آن را تغییر دهید و در نهایت چیزی را انتخاب کنید که به ذائقهتان نزدیکتر است. اما در نهایت باید بافت روی آن، پودر سوخاری باشد و با حرارت پخته و سرخ شود.
موارد لازم برای تهیه کدو سوخاری در فر
در این روش پخت نیز همانند طرز تهیه اسنک کدو سبز ، اصلیترین ماده کدوست. بقیه مواد مورد نیاز را هم میتوانید در جدول زیر ببینید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
کدو سبز | 4 تا 5 عدد |
شیر | 1 پیمانه |
پنیر پارمزان | ½ پیمانه |
پودر نان یا سوخاری | 1 پیمانه |
پونه کوهی | 2 قاشق چایخوری |
سیر رنده شده | 1 قاشق چایخوری |
مراحل تهیه کدو سوخاری در فر
برای تهیه کدو سوخاری در فر پس از آماده کردن مواد اولیه باید مراحل زیر را انجام دهید:
- مرحله اول: کدو را با استفاده از یک چاقوی تیز، خرد کنید. بهتر است آنها را به شکل خلالی یا نواری تکه تکه کنید. نیاز به پوست کندن کدو در این مرحله نخواهید داشت.
- مرحله دوم: کدوها را درون کمی شیر قرار دهید تا کاملا خیس شوند.
- مرحله سوم:سیر، پنیر پارمزان، پونه کوهی و پودر سوخاری را در یک ظرف دیگر با هم مخلوط کنید.
- مرحله چهارم: کدوها را یکی یکی درون این مواد بغلطانید.
- مرحله پنجم: اکنون آنها را روی سینی فر قرار دهید و برای 10 تا 15 دقیقه اجازه دهید با حرارت 180 درجه سانتیگراد بپزند.
- مرحله ششم: در 5 دقیقه نهایی پخت، شعله روی فر را روشن کنید تا رنگ آن طلایی شود.
طرز تهیه کدو سوخاری به پایان رسید و اکنون میتوانید کدوها را سرو کنید.
تهیه کدو سوخاری بدون فر
اگر به فر دسترسی ندارید، میتوانید این غذا را درون تابه نیز درست کنید. در این صورت باید کدوها را پوست کنده و خرد کنید. سپس برای چند دقیقه آنها را بجوشانید و در نهایت آبکشی کنید. کدوهای خرد شده را ابتدا به تخم مرغ، سپس آرد و در نهایت پودر سوخاری، نمک و فلفل سیاه آغشته کرده و درون یک تابه با روغن داغ سرخ کنید.
مقدار سرخ کردن باید تا جایی باشد که سطح کدوها کاملا طلایی شود. سپس آنها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود. اگر به طعم کدو سوخاری کره ای علاقه دارید، میتوانید به جای روغن از مقداری کره در هنگام سرخ کردن استفاده کنید.
نکات مهم در تهیه کدو سوخاری ترد و خوشمزه
اگر میخواهید این غذا را در منزل درست کنید، بهتر است چند نکته زیر را هم در مورد آن بدانید:
- سبزیجات دیگر مانند بادمجان، قارچ و … را هم میتوانید با این روش سوخاری کنید.
- اگر تمایل دارید لایه سوخاری روی کدو ضخیم باشد، آغشته کردن به مواد را دوبار انجام دهید.
- در صورت نیاز میتوانید از طعم دهندههای مختلف برای غذا استفاده کنید.
- در روش اول که مربوط به طرز تهیه کدو سوخاری با پنیر درون فر بود میتوانید، پنیر را حذف کنید.
کدو سوخاری، یک غذای سالم و خوشمزه
کدو سوخاری جدا از طعم بینظیری که دارد، در میان انواع غذاهای سالم و پر خاصیت جای گرفته است. افراد زیادی از کدو به عنوان مادهای برای کاهش وزن، سلامت قلب، بهبود سلامت چشم، کمک به کنترل دیابت، کمک به درمان آسم و کاهش فشار خون یاد میکنند و این موضوع از نظر علمی نیز ثابت شده است.
در این مطلب به طور کامل طرز تهیه کدوی سوخاری را به شما آموزش دادیم؛ بنابراین خیلی راحت میتوانید آن را در منزل تهیه کنید. با این حال در صورتی که به غذاهای سوخاری و رژیمی مانند کدو سوخاری علاقه دارید و زمان کافی برای تهیه آن را ندارید، میتوانید از سفارش غذا اسنپ فود کمک بگیرید. به اینصورت که در لیست غذاهای موجود اسنپ فود، به صورت آنلاین غذای خود را انتخاب کنید و در مدت زمانی کوتاه درب منزل تحویل بگیرید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402