طرز تهیه کوفته برنجی سوخاری + کوفته برنجی سوخاری با گوشت
کوفته برنجی یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است. اما در طرز تهیه کوفته برنجی سوخاری خبری از روش سنتی درست کردن این غذا نخواهد بود. این غذا با استفاده از مواد و روش پختی متفاوت نسبت به آنچه که ما ایرانیان انجام میدهیم، تهیه شده و در نهایت طعم متفاوتتری دارد. در این مطلب میخواهیم به روش درست کردن کوفته برنجی سوخاری پنیری ، بدون پنیر و همراه با گوشت پرداخته و اطلاعات کاملی را برای درست کردن آن در اختیارتان قرار دهیم.
طرز تهیه کوفته برنجی سوخاری
کوفته برنجی سوخاری، یک غذای ایتالیایی است که با استفاده از برنج پخته نرم و ترکیب آن با دیگر مواد درست میشود. تنها تفاوت در مدلهای مختلف پخت این غذا، در ادویههایی است که برای درست کردن آن استفاده میشود. به عنوان مثال در لیست انواع سوخاری برخی از مدلهای کوفته را میبینیم که با سس مخصوصی به نام بلونیز یا گوشت تهیه میشوند. در هر صورت این غذا با هر طعمی که باشد، دارای بافتی ترد خواهد بود که مورد علاقه بسیاری از مردم است و در اغلب فست فودهای ایتالیا آن را با نام آرانچینی یا Arancini در منو قرار میدهند.
مواد لازم برای تهیه کوفته برنجی سوخاری
برای درست کردن این غذا باید موادی که در جدول زیر قرار داده شده را آماده کنید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
برنج پخته شده | 4 پیمانه |
تخم مرغ | 5 عدد |
آرد سوخاری | 2 پیمانه |
پنیر پارمزان رنده شده | 1 پیمانه |
جعفری خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
پنیر موزارلا | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه کوفته برنجی سوخاری پنیری
همانطور که میبینید، این روش طرز تهیه، با استفاده از پنیر موزارلا انجام میشود. بنابراین با فراهم کردن مواد بالا باید مراحل زیر را برای درست کردن غذا طی کنید:
- مرحله اول: در اولین مرحله باید برنج را به خوبی بپزید. پخت آن باید به گونهای باشد که حالتی شل و چسبناک پیدا کند.
- مرحله دوم: پنیر پارمزان را رنده کنید و 2 عدد تخم مرغ به همراه نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
- مرحله سوم:مواد مرحله قبل را به برنجی که پخته و کمی خنک شده اضافه کنید.
- مرحله چهارم: این ترکیبات را به خوبی با دست مخلوط کرده و ورز دهید تا در نهایت مواد شما نرم و یکدست شوند.
- مرحله پنجم: از مایع درون ظرف مقداری برداشته و آن را در کف دست خود پهن کنید.
- مرحله ششم: یک تکه از پنیر موزارلا را در میان مواد خود قرار دهید.
- مرحله هفتم: کوفته را ببندید و آن را شبیه به توپ درآورید.
- مرحله هشتم: مراحل 5 تا 7 را آنقدر انجام دهید تا تمام موادی که درون ظرف شما وجود دارند، تمام شوند.
- مرحله نهم: اکنون نوبت به سوخاری کردن کوفتهها میرسد. برای این کار باید ابتدا تخم مرغها را در کاسهای شکسته و به خوبی هم بزنید تا بافت آن باز شود.
- مرحله دهم: پودر سوخاری را در یک ظرف جداگانه بریزید.
- مرحله یازدهم: روغن را هم درون تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود.
- مرحله دوازدهم: کوفتهها را یک بار در تخم مرغ و یک بار در آرد سوخاری بغلتانید.
- مرحله سیزدهم: هر کوفته را پس از آغشته شدن به مواد، درون روغن قرار دهید.
- مرحله چهاردهم: پس از سرخ شدن کوفته، آنها را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
- مرحله پانزدهم: اکنون کوفته آماده سرو است و میتوانید به همراه کمی جعفری و سس آن را سرو کنید.
طرز تهیه کوفته برنجی سوخاری با گوشت
یکی دیگر از روشهای درست کردن کوفته برنجی سوخاری، به همراه گوشت است. در این روش باید از ترکیب گوشت چرخ کرده نیز در کنار دیگر موادی که در بالا گفته شد استفاده کنید. بنابراین نیاز به پخت کامل غذا خواهید داشت. باید همه ترکیبات شامل سیر، پیاز رنده شده، جعفری، گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، ادویه و برنج را با هم مخلوط کرده و اجازه دهید برای یک ساعت در یخچال باقی بماند.
سپس آن را شبیه به کوفته درآورده و مراحل سوخاری کردن را انجام دهید. دقت داشته باشید که ضخامت کوفتهها در این روش نباید زیاد باشد تا کاملا قسمت میانی کوفته نیز پخته شود. همچنین حرارتی که قابلمه حاوی روغن روی آن قرار میگیرد هم باید متوسط باشد.
طرز تهیه کوفته برنجی سوخاری در فر
در برخی از دستورالعملها، برای درست کردن کوفته سوخاری از فر استفاده میکنند. در این روش، کوفتههایی که به مواد سوخاری آغشته شده را روی سینی فر که کاغذ روغنی روی آن انداخته شده میچینند. البته فر باید از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم شده باشد. سپس با 10 تا 15 دقیقه زمان به راحتی مراحل پخت کوفته طی خواهد شد. زمانی که رنگ سطح بیرونی کوفته تغییر کرد، میتوانید آن را خارج کنید.
فوت و فنهایی برای درست کردن کوفته برنجی سوخاری
به افراد علاقهمند برای درست کردن این غذا توصیه میشود که فوت و فنهای آن را هم در نظر بگیرند. برخی از این موارد را میتوانید در اینجا ببینید:
- برای تغییر طعم کوفته سوخاری، میتوانید از ادویه یا سبزیجات متفاوتی استفاده کنید.
- در روش درست کردن این غذا با گوشت، امکان اضافه کردن سویا نیز وجود دارد.
- برای آنکه کوفتهها در حین پخت باز نشوند، بهتر است مایه آن یکدست باشد. همچنین این مواد را به خوبی ورز دهید تا بافتشان منسجم شود.
- برای سرخ کردن کوفته سوخاری باید روغن کاملا داغ شده باشد.
کوفته برنجی سوخاری با طعمی خاص و به یاد ماندنی
همانطور که مشاهده کردید، طرز تهیه کوفته برنجی سوخاری بسیار آسان بوده و تنها با چند مرحله ساده میتوانید طعم آن را در منزل بچشید. البته، برای کسانی که همین فرصت کم را هم ندارند، اسنپ فود بهترین گزینه است. میتوانید انواع سوخاری را از سرویس سفارش آنلاین غذا اسنپ فود سفارش داده و آن را در کمترین زمان ممکن در محل آدرس تحویل بگیرید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402