طرز تهیه املت بادمجان با دستورالعملی متفاوت و خوشمزه
طرز تهیه املت بادمجان همانند املت گوجه بسیار آسان است و شما میتوانید با روشهای مختلف و در زمانی کوتاه آن را برای وعده صبحانه خود آماده کنید. به عنوان مثال ورزشکاران از املت بادمجان رژیمی استفاده میکنند یا برخی با استفاده از ترکیب آن با دیگر سبزیجات، طعمهای جدیدتری را اختراع میکنند. در هر صورت دستور پخت، هرچه که باشد باعث میشود تا از خواص بادمجان بهرهمند شوید. در این مطلب میخواهیم به آموزش تهیه املت بادمجان پرداخته و نکاتی که برای درست کردن آن باید رعایت کنید را به شما آموزش دهیم.
طرز تهیه املت بادمجان
املت در میان انواع صبحانه بیشترین طرفدار را دارد. ترکیب مواد مختلف با تخم مرغ و افزودنیهای دیگر باعث میشود تا طعمی جدید و متفاوت در آن ایجاد شده و به عنوان صبحانه یا میان وعده انتخاب خوبی باشد. مانند طرز تهیه املت بادمجان که از اصلیترین مواد آن خود بادمجان است. در بادمجان مقادیر بالایی از فسفر، ناسونین، فولات، ویتامینهای B، کلسیم، پتاسیم، ویتامین A و بتاکاروتن، کربوهیدرات، آهن، فیبر و ویتامین C وجود دارد که همگی با خوردن املت بادمجان وارد بدن خواهد شد. این ماده به خصوص در فصل پاییز و زمستان به عنوان یک منبع غذایی ضد ویروسی و مفید، بهترین انتخاب است.
مواد لازم برای تهیه املت بادمجان
قبل از هر چیز باید مواد اولیه مورد نیاز برای درست کردن این املت را آماده کنید. این ترکیبات به همراه مقدار مورد نیاز را در جدول زیر ببینید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
بادمجان | 2 عدد |
تخم مرغ | 3 عدد |
گوجه فرنگی | 5 عدد |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
سیر | 1 حبه |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
فلفل دلمهای | 1 عدد |
روغن | 2 قاشق غذاخوری |
زردچوبه | به مقدار لازم |
آویشن | به مقدار لازم |
جعفری | برای تزئین |
زیتون | برای تزئین |
مراحل تهیه املت بادمجان
پس از آماده کردن موادی که درون جدول قرار داده شده، باید مراحل زیر را تا درست شدن این غذا طی کنید:
- مرحله اول: بادمجان را کبابی کرده و پوست آنها را بگیرید. سپس به صورت ساتوری خرد کنید.
- مرحله دوم: درون یک تابه کمی روغن بریزید و سیر رنده شده را به همراه کمی زردچوبه تفت دهید.
- مرحله سوم: رب را به ترکیبات درون تابه اضافه کنید و آن را خوب هم بزنید.
- مرحله چهارم: گوجه فرنگی و فلفل دلمهای را به صورت نگینی خرد کنید. اکنون آنها را به ترکیباتی که درون تابه در حال حرارت دیدن هستند، اضافه کنید.
- مرحله پنجم: مراحل تفت دادن را تا جایی ادامه دهید که آب گوجهها کاملا تبخیر شوند.
- مرحله ششم: نمک و فلفل را به این ترکیبات اضافه کنید.
- مرحله هفتم: تخم مرغها را در یک ظرف بریزید و آنها را به خوبی با یک مخلوطکن به همراه ادویهها هم بزنید. سپس به ترکیباتی که درون تابه قرار گرفته اضافه کنید.
- مرحله هشتم: زمانی که تخم مرغها خودشان را گرفتند، کار پخت املت تمام است و میتوانید آن را به شکل دلخواه برش بزنید و با کمی آویشن، جعفری و زیتون تزئین کنید. طرز تهیه املت بادمجان به همین راحتی است.
آموزش تهیه املت بادمجان رژیمی
اگر ورزشکار هستید یا در رژیم لاغری به سر میبرید، میتوانید نوع رژیمی املت بادمجان را امتحان کنید. این املت کمترین میزان کالری را وارد بدنتان میکند. در این روش بهتر است سرخ کردن بادمجان را فراموش کنید و آن را درون فر بپزید تا در نهایت کالری کمتری را وارد بدن شما کند. پس از آن با پهن کردن بادمجانها و پاشیدن نمک و فلفل روی آن اجازه دهید کمی حرارت ببیند. در نهایت تخم مرغها را درون کاسهای شکسته و آنها را با چنگال بزنید، پس از کف کردن بافت تخم مرغ، باید آن را روی بادمجانها ریخته و اجازه دهید هر دو طرفش برشته شود.
نحوه تهیه املت بادمجان و سیب زمینی
برای درست کردن این املت باید بادمجانها و سیب زمینیها را حلقه حلقه و به صورت جداگانه سرخ کنید. پس از آن ادویهها را روی این ترکیب بریزید و تخم مرغ را نیز درون ظرفی جداگانه آنقدر بزنید تا بافتش یک دست شود. در نهایت ابتدا سیب زمینی و بادمجان را در ته تابه بچینید و تخم مرغها را به صورت یک لایه کامل روی آن بریزید تا تمام قسمتهایش را بپوشاند. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید تا بافت تخم مرغ کاملا ببندد. این ترکیب در نهایت به شکل پیتزا خواهد شد و میتوانید آن را به راحتی برش بزنید.
طرز تهیه املت بادمجان با پنیر پیتزا
استفاده از پنیر پیتزا در هر غذایی طعم آن را جذاب خواهد کرد. یکی از روشهای درست کردن املت بادمجان نیز با استفاده از پنیر پیتزاست. در این روش کافی است بادمجان، پیاز و فلفل دلمه قرمز را خرد کنید. سپس آنها را درون تابه تفت دهید. اکنون نوبت به اضافه کردن طعم دهندهها میرسد. پوره گوجه فرنگی، تخم مرغ، سیر خرد شده، روغن، آب، نمک و فلفل سیاه را به آنها اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. در پایان این مراحل و پس از پخت کامل نیز پنیر پیتزا را روی آن بریزید و اجازه دهید تا کاملا ببندد.
املت بادمجان، یک ترکیب دوست داشتنی و متفاوت برای صبحانه
طعم بادمجان کبابی و سرخ شده همیشه جذاب است و هر فردی که به طعم خود بادمجان علاقه داشته باشد، قطعا نوع سرخ شده آن را هم میپسندد. شما میتوانید با استفاده از روشهایی که گفته شد، این ماده خوراکی را در کنار تخم مرغ سرو کرده و آن را در رژیم غذایی خود قرار دهید. همچنین اگر علاقهمندید که طرز تهیه املت فرانسوی را یاد بگیرید، در بلاگ اسنپ فود به آن پرداخته ایم.
البته، برای افرادی که علاقهای به زمان گذاشتن و درست کردن این املت ندارند، کافه آنلاین اسنپ فود بهترین گزینه است. در این پلتفرم آنلاین میتوانید کافههایی را انتخاب کنید که انواع املت را در منوی خود قرار داده و سرو میکند. بنابراین بدون نیاز به طی کردن مراحل بالا و تنها با چند کلیک، میتوانید املت دلخواه خود را در محل آدرس تحویل بگیرید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402