طرز تهیه مربای به با گردو خوشمزه و لاکچری
طرز تهیه مربای به با گردو بسیار ساده است؛ نه وقت چندانی از شما خواهد گرفت، نه دردسری دارد؛ با این همه نتیجهی دو ساعت وقتی که میگذارید جادویی است. تا دلتان بخواهد هم میتوانید با افزودن ادویهها و البته مغزهای مختلف طعم آن را بهسلیقهی دلخواه خود تغییر دهید. برای یاد گرفتن طرز تهیه مربای به با گردو کافی است با این مطلب اسنپفود همراه باشید.
مربای به با گردو |
|
تعداد نفرات | 8 نفر |
زمان آماده سازی | 15 دقیقه |
زمان پخت غذا | 50 دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
مربای به با گردو
از آن جایی که میوه به و مغز گردو، هر دو از مواد خوراکی بسیار مغذی و مفید هستند، این مربا، میتواند به عنوان یک گزینه عالی از میان دستورالعمل تهیه انواع مربا ، برای وعده صبحانه کودکان و بزرگسالان به حساب بیاید.
مواد لازم برای طرز تهیه مربای به با گردو
مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه این مربای خوشمزه به شرح زیر هستند:
مواد اولیه | میزان لازم |
به | 1 کیلوگرم |
شکر | 1 کیلوگرم |
دانه به | به اندازه 1 قاشق غذاخوری |
گردو | 500 گرم |
پودر هل سبز | به مقدار دلخواه |
آبلیمو | 1 قاشق غذاخوری |
وانیل | 8/1 قاشق چای خوری |
دارچین | 1 عدد چوب متوسط |
میخک | 2 تا 3 عدد |
طرز تهیه مربای به با گردو
مراحل تهیه مربای به با گردو به شرح زیر هستند:
- مرحله اول :به را پوست بکنید، نگینی یا پرتقالی خرد کنید و داخل قابله بریزید.
- مرحله دوم :آب را روی آن اضافه کنید، بهصورتیکه روی به را بپوشاند.
- مرحله سوم: حالا نوبت آن است که شکر را اضافه کنید.
- مرحله چهارم: در این مرحله باید درب قابلمه را گذاشته و بگذارید تا با حرارت ملایم پخته شود. باید آن قدری صبر کنید تا مربا به قوام لازم برسد. اگر یادتان باشد در طرز تهیه مربای قیسی هم همین دستورالعمل را به کار بردیم.
- مرحله پنجم: پس از آن که مربای شما قوام لازم را پیدا کرد، نوبت آن است که آبلیمو، دارچین، دانه به، وانیل، هل و دیگر افزودنیها را به مربا اضافه کنید.
- مرحله ششم: به اندازه 3 تا 5 دقیقه منتظر بمانید تا این مواد اضافه شده در ترکیب مربا جوش خورده و به آن طعم دهند.
- مرحله هفتم: در این مرحله باید گردوی خرد شده را در یک تابه دیگر تفت داده و به مواد مربا اضافه کنید.
- مرحله هشتم: در نهایت ظرف مربا را از روی حرارت برداشته و در محلی دیگر بگذارید تا خنک شده و آن را به یک ظرف شیشهای دربدار انتقال دهید.
طرز تهیه این مربا به پایان رسید و توصیه میکنیم که حتما طرز تهیه مربای توت فرنگی را هم در مجله اسنپ فود دنبال کرده و روش پخت این مربای خوشمزه و خوش رنگ را بیاموزید.
طرز پخت مربای به با گردو و عسل
طرز تهیه مربای به با عسل تفاوت چندانی با طرز تهیهی آن با شکر ندارد، ولی اضافهکردن عسل به مربای به، نهتنها مضرات شکر را ندارد، بلکه برای افراد مبتلا به دیابت نیز گزینه بهتری به حساب میآید. البته همچنان دیابتیها نباید در میل کردن مربا حتی با عسل، زیادهروی داشته باشند. برای تهیه مربای به با عسل شما تقریباً به یک کیلوگرم عسل نیاز دارید. طرز تهیه مربای به با عسل از این قرار است:
- مرحله اول :به را نگینی یا پرتقالی خرد کنید و در قابلمه بریزید.
- مرحله دوم :آب را اضافه کنید، بهصورتیکه روی به را بپوشاند؛ اجازه دهید با حرارت ملایم بجوشد تا زمانیکه رنگ آب اندکی عوض شود و به کمی نرم شده، اما له نشود.
- مرحله سوم :شعله را خاموش کنید و به را آب بکشید و آب آنرا به قابله بازگردانید.
- مرحله چهارم: با نسبت دو به یک، آب باقیمانده و عسل را با هم مخلوط کرده و به عنوان شهد مربا به کار ببرید.
- مرحله پنجم :به را در شهد آماده شده با حرارت ملایم بجوشانید که قوام پیدا کند.
- مرحله ششم :بعد از قوام یافتن، آبلیمو و وانیل را بههمراه هل یا افزودنیهای دلخواه دیگر به مربا اضافه کنید.
- مرحله هفتم :گردو را خرد کنید و کمی تفت دهید و به مربا اضافه کنید.
- مرحله هشتم :اجازه دهید مربا سرد شود و سپس آن را در ظرف مربا بریزید.
همین طور در طرز تهیه مربای آلبالو نیز میتوانید به جای شکر از عسل به عنوان شیرینکننده جایگزین استفاده کنید.
طرز تهیه مربای به رژیمی
مربای به با عسل بسیار سالمتر از مربای به با شکر است، اما همچنان کالری بالایی دارد. شما میتوانید با استفاده از یک کیلوگرم سیب شیرین بهازای هر یک کیلوگرم به مربایی کاملاً رژیمی تهیه کنید. برای این کار کافی است بهجای اضافهکردن شکر، سیب را پوست بکنید و درشت رنده کنید، بهصورتیکه زیاد آب نیندازد؛ آن را در آب بجوشانید و بهجای شکر یا عسل در مربای به استفاده کنید.
اگر دوست دارید مربای به را بهجای شکر یا عسل با سیب شیرین و بهصورت رژیمی تهیه کنید، پیشنهاد میکنیم چوب دارچین را هم پس از قوامیافتن به آن اضافه کنید؛ طعم سیب و دارچین در مربای به هم بسیار خوشمزه است.
نکات مهم در دستور پخت مربای به با گردو
اگر میخواهید مربای شما، عالی از کار دربیاید، لازم است که این نکات را در طرز تهیه مربای به با گردو در نظر داشته باشید:
- برای تهیه مربای به شفاف، حتما در زمان پختن به، کف روی مربا را به طور مرتب بردارید تا در نهایت بافت مربای شما، کاملا شفاف باشد.
- اگر میخواهید طرز تهیه مربای به نگینی را دنبال کنید، لازم است که به را در ابتدای کار به صورت مکعبهای ریز و نگینی خرد کنید.
- همان طور که در طرز تهیه مربای انجیر دیدیم، لازم است که حتما حرارت پخت این مربا را روی دمای متوسط قرار دهید تا به مغزپخت شود.
سفره صبحانه با مربای به و گردو، رونق پیدا میکند
در بالا دستور مربای به با گردو را دنبال کردیم و دیدیم که چطور میتوان این مربای خوشمزه را در منزل آماده کرد. اگر شما نیز به طرز تهیه مربای به با مغز گردو علاقه مند شدهاید، حتما این مربا را در آشپزخانه منزل خود آماده کرده و تجربه پخت آن را در بخش نظرات، با دیگر کاربران ما به اشتراک بگذارید. البته، اگر فرصت کافی برای دنبال کردن طرز تهیه مربای به با گردو یا سایر مرباها را ندارید، میتوانید از اسنپ فود کمک بگیرید. به این منظور، وارد قسمت سفارش آنلاین شیرینی شوید و موارد دلخواه خود را آنلاین سفارش دهید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402