طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی
ذرت مکزیکی یک خوراکی وسوسهکننده با عطر و بویی بینظیر است که کمتر کسی میتواند در برابر آن مقاومت کند. برای طرز تهیه ذرت مکزیکی ، ابتدا قارچهای ورقهای را در حد یک جوش زدن آبپز و آبکشی کنید. سپس، ذرتها را بدون ادویه و روغن تفت دهید. در ادامه، کاسهای نشکن را در قابلمهای که حاوی آب در حال جوش است قرار دهید و به ترتیب، کره، ذرت، قارچ، سس مایونز و ادویهها را اضافه کنید. در نهایت، پنیر پیتزا را داخل مواد ذرت مکزیکی بریزید و آن را به صورت داغ سرو کنید.
در ادامه، جدول مشخصات غذایی ذرت مکزیکی را با هم میبینیم:
ذرت مکزیکی | |
تعداد نفرات | 4 نفر |
زمان آماده سازی | 20 دقیقه |
زمان پخت غذا | 20 دقیقه |
میزان سختی | کم |
طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی
اصالت ذرت مکزیکی متعلق به کشور مکزیک است، اما خلاقیت آشپزی ایرانیها اینجا هم وارد عمل شده و ذرت مکزیکی را تبدیل به یکی از میانوعدههای فوقالعاده لذیذ و پرطرفدار در ایران کرده است. البته طرز تهیه ذرت مکزیکی روشهای مختلفی دارد، اما اگر دوست دارید روش درست کردن ذرت مکزیکی را به صورت حرفهای یاد بگیرید، این مقاله را تا انتها و با دقت بخوانید. در ادامه، مواد لازم و مراحل دستور پخت را آوردهایم:
مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی خانگی
برای تهیه ذرت مکزیکی، مواد اولیه زیر را آماده کنید. این را هم اضافه کنیم که استفاده از ذرت پخته فریزری هم مانعی ندارد و در این صورت، حدود 500 تا 600 گرم ذرت فریزری برای 4 نفر کافی است.
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
کنسرو ذرت | 1 قوطی |
قارچ | 100 گرم |
سس مایونز | 3 قاشق غذاخوری |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | 2 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و آویشن | به مقدار لازم |
آبلیمو | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر پیتزا
طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی در ادامه آمده است و شما میتوانید این میان وعده خوشمزه را در کمتر از یک ساعت تهیه کنید. البته، هر زمان که فرصت کافی نداشته باشید یا مواد اولیه این میان وعده در دسترس شما نباشد، میتوانید ذرت مکزیکی را از سفارش آنلاین غذا اسنپ فود هم سفارش دهید و به راحتی درب منزل تحویل بگیرید.
مرحله اول
ابتدا قارچها را بشویید و به صورت حلقهای خرد کنید. در ادامه در قابلمهای مناسب مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس مقداری آبلیمو به آب اضافه کنید. حالا قارچهای حلقهای را هم در آب در حال جوش بریزید و پس از یک جوش خوردن، قارچها را با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم
در ادامه برای اینکه ذرتهای خوشطعمتری داشته باشید، ذرتهای پخته یا کنسروی را بدون افزودن نمک و فلفل یا روغن، در تابهای نچسب تفت دهید تا آب اضافی آنها کاملا خشک شود.
مرحله سوم
حالا در قابلمهای بزرگ مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس، کاسهای نشکن را داخل قابلمه بگذارید و کره را در آن بریزید تا با حرارت آب جوش، ذوب شود.
مرحله چهارم
در ادامه طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر پیتزا ، ذرت تفتدادهشده را به کره اضافه کنید و کمی بعد، قارچها را هم در کاسه نشکن بریزید. سپس، سس مایونز، ادویهها و نمک را اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید.
مرحله پنجم
وقتی مواد ذرت مکزیکی با قارچ کاملا داغ شد، پنیر پیتزا را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا پنیر آب شود و طعم آن به خورد مواد برود. به همین سادگی، ذرت مکزیکی کشدار و خوشمزه شما آماده میشود و میتوانید آن را در ظرفهای سرو بریزید.
نکته: کوکو ذرت یکی از غذاهای خوشمزه و سریع است که میتوان آن را به عنوان پیشغذا یا میانوعده سرو کرد. این غذا با استفاده از ذرت کنسروی، تخممرغ، آرد و ادویههای مختلف تهیه میشود و میتواند با سالاد یا سسهای مختلف همراه شود. همچنین، ذرت سوخاری نیز گزینهای عالی برای تنوع در وعدههای غذایی است که با طعمی لذیذ و ترد، میتواند مورد توجه قرار گیرد.
ذرت مکزیکی بدون قارچ
معمولا ذرت مکزیکی با قارچ خوشمزهتر است و طرفداران بیشتری دارد. بااینحال، اضافه کردن قارچ اختیاری است و اگر بخواهید میتوانید آن را حذف کنید. طرز تهیه ذرت مکزیکی بدون قارچ هم شبیه دستور بالا است.
ذرت مکزیکی بدون پنیر پیتزا
خیلیها ذرت مکزیکی را با حال و هوای کشدار آن میشناسند، اما اگر نگران چربی بالای این غذا هستید و میپرسید حالا چگونه ذرت مکزیکی درست کنیم ؟ باید بگوییم که حذف کردن پنیر پیتزا مشکل چندانی ایجاد نمیکند. به عبارت دیگر، شما میتوانید مطابق دستوری که مراحل آن را شرح دادیم عمل کنید و پس از مخلوط کردن ذرت و قارچ با سس مایونز و ادویهها، ذرت مکزیکی را سرو کنید. البته میتوانید در کنار آن مقداری سس هزار جزیره هم قرار دهید.
نکته: اسنک ذرت یک خوراکی خوشمزه و سریع است که با ترکیب ذرت، ادویهها و گاهی پنیر تهیه میشود و به عنوان یک میانوعده عالی شناخته میشود. همچنین، سالاد ذرت با افزودن سبزیجات تازه و سسهای متنوع، گزینهای سالم و خوشمزه برای سرو در کنار غذاها یا به عنوان پیشغذاست.
چند نکته کاربردی در طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی
درست کردن ذرت مکزیکی خانگی کار پیچیدهای نیست، اما نکات ریزی هم وجود دارند که حاصل کار شما را بهتر میکنند. برای مثال، به موارد زیر توجه کنید:
- بهجای پختن قارچها میتوانید آنها را در مقداری کره یا روغن تفت دهید. البته فراموش نکنید که تفت دادن قارچ با حرارت کم باعث آب انداختن آن میشود. پس، حرارت شعله را زیاد کنید و برای جلوگیری از سیاه شدن قارچها، مقداری هم آب لیموترش روی آنها بریزید.
- در بعضی رسپیهای طرز تهیه ذرت مکزیکی ، علاوه بر آویشن، از سبزیجات معطر دیگری مانند جعفری هم استفاده میشود که کاملا سلیقهای است.
- فلفل سیاه و قرمز و آویشن از ادویههای اصلی این غذای پرطرفدار هستند و باعث میشوند که طعم غذای شما شبیه ذرت مکزیکی بازاری شود. جالب است بدانید که مکزیکیها علاوه بر ادویههای تند برای ایجاد طعم بهتر و قویتر، از پودر پیاز خشکشده و نوعی چای مکزیکی هم استفاده میکنند.
- حتما دیدهاید که در ذرت مکزیکی خیابانی ، تکههای کالباس یا ژامبون هم وجود دارد. اما مزیت طرز تهیه ذرت مکزیکی در خانه این است که میتوانید از کالباس یا ژامبون با طعم دلخواه خودتان استفاده کنید. در این صورت، حدود 100 گرم کالباس برای مقدار مواد گفتهشده کافی است.
خودتان را مهمان یک ذرت مکزیکی خوشمزه کنید…
آموزش ذرت مکزیکی را به صورت مرحله به مرحله با هم دیدم و با نکات تهیه آن آشنا شدیم. به عنوان نکته پایانی، پیشنهاد میکنیم این میان وعده خوشمزه را حتما مطابق دستور بالا تهیه کنید تا طعم و مزه ذرت مکزیکی شبیه نوع آماده و خیابانی آن شود.
سوالات متداول
برای طرز تهیه ذرت مکزیکی ساده از چه موادی استفاده کنیم؟
این خوراکی شامل ذرت پخته شده، سس مایونز، نمک، ادویههای تند و پنیر پیتزا است.
برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ در طرز تهیه ذرت مکزیکی چه کنیم؟
برای این منظور، مقداری آبلیمو به قارچها بزنید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402