آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • انواع بیماری‌های گربه خانگی
    انواع بیماری‌های گربه خانگی؛ علائم، علت و روش‌های درمان آذر 3, 1403
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه پیتزا مخصوص
آموزش آشپزی
4.1/5 - (20 امتیاز)
8

طرز تهیه پیتزا مخصوص خوشمزه و حرفه ای

مینا اسماعیل بیگی 14 تیر 1402 8 دقیقه

پیتزا یا Pizaa یکی از محبوب‌ترین غذاها در تمام جهان است. این غذا بومی ایتالیاست؛ اما در کشورهای مختلف هم مورد استقبال بی‌نظیری قرار گرفته است. طرز درست کردن پیتزا مخصوص در فرهنگ‌های مختلف، با اضافه کردن چاشنی‌های محلی تغییر کرد. این تغییر در سبک پخت سبب شد تا انواع مختلفی از پیتزا مثل مارگاریتا، ناپولی، پپرونی و بسیاری از مدل‌های دیگر به وجود آیند.

درست کردن هیچ کدام از این پیتزاها سخت نیست؛ کافی است بعضی از اصول آن‌ها را یاد بگیرید. آن وقت هر نوع پیتزایی که اراده کنید می‌توانید درست کنید. حتی می‌توانید خودتان پیتزاهایی جدید اختراع کنید!

ما در این مطلب قصد داریم طرز تهیه پیتزا مخصوص را به شما آموزش دهیم. اگر دوست دارید با طرز تهیه پیتزا مخصوص این غذای خوشمزه آشنا شوید و آن را تجربه کنید، با اسنپ فود همراه باشید. در ادامه، جدول مشخصات غذایی این خوشمزه ایتالیایی را با هم می‌بینیم:

پیتزا مخصوص

تعداد نفرات 2 نفر
زمان آماده سازی با در نظر گرفتن زمان آماده سازی خمیر، از 1.5 ساعت تا یک شبانه‌روز
زمان پخت غذا کمتر از 30 دقیقه
میزان سختی متوسط

طرز تهیه پیتزا مخصوص خانگی

طرز تهیه پیتزا مخصوص خانگی

یک پیتزای خوش طعم و سالم در خانه درست کنید.

به طور کلی، برای تهیه یک پیتزا مخصوص خوشمزه خانگی، دو مرحله در پیش دارید. اول، درست کردن خمیر پیتزا و پس از آن، آماده کردن مواد اولیه و پخت پیتزامخصوص. البته در صورت تمایل می‌توانید خمیر پیتزا مخصوص را به صورت آماده از فروشگاه‌ها خریداری کرده و روند تهیه پیتزا را ساده‌تر کنید.

به هر حال، در ادامه، ابتدا به سراغ درست کردن خمیر پیترا مخصوص می‌رویم و پس از آن، مراحل پخت پیزا مخصوص را شرح می‌دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

تجربه بهترین طعم‌ها با پخت یک پیتزا خانگی.

با مقدار مواد جدول زیر، می‌توانید 2 عدد خمیر پیتزا به قطر 30 سانتی‌متر تهیه کنید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
آرد 3 و 4/3 پیمانه (معادل 490 گرم)
آب نیمه گرم (حدود 40 درجه سانتی‌گراد) 1.5 پیمانه (معادل 355 لیتر)
مخمر خشک فعال (خمیر مایه خشک) 2 و 4/1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک 2 قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق چایخوری

برای خمیر پیتزا از چه آردی استفاده کنیم؟

برای تهیه خمیر پیتزا مخصوص می‌توانید از انواع مختلف آرد استفاده کنید. از آرد سفید گرفته تا آرد گندم سبوس‌دار، آرد سویا و آرد جو دوسر، همگی برای تهیه خمیر مناسب هستند. هر چه میزان گلوتن آرد بیشتر باشد، نان پیتزا ترد‌تر می‌شود. امروزه با توجه به افزایش تقاضا برای غذاهای سالم، آرد سبوس‌دار و آرد جو طرفداران بیشتری پیدا کرده‌اند و می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

در ادامه به مراحل تهیه خمیر پیتزا اشاره کرده‌ایم، اما اگر علاقه دارید این کار را به صورت تخصصی انجام دهید، مقاله طرز تهیه خمیر پیتزا را حتما مطالعه کنید.

مراحل طرز تهیه خمیر پیتزا

عکس پیتزا مخصوص

یک برش پیتزا مخصوص خانگی با مواد اولیه تازه و باکیفیت.

برای تهیه یک خمیر پیتزای ترد خانگی، مراحل زیر را دنبال کنید. بعد از درست کردن خمیر، به سراغ طرز تهیه پیتزا مخصوص می‌رویم.

  • مرحله اول: آب ولرم را داخل کاسه‌ای بزرگ بریزد و مخمر را روی آن بپاشید. پنج دقیقه منتظر بمانید تا مخمر داخل آب حل شود. اگر بعد از پنج دقیقه مخمر حل نشد، آن را هم بزنید.
  • مرحله دوم: مخمر در این حالت شروع به کف کردن می‌کند. اگر این اتفاق نیفتاد یعنی مخمر شما فاسد شده یا دمای آب برای عمل کردن مخمر، مناسب نبوده است.

نکته مهم: داغ بودن یا سرد بودن آب باعث از بین رفتن مخمرها می‌شود.

  • مرحله سوم: آرد را الک کنید تا یکدست شود. سپس آرد الک شده، شکر، نمک و روغن زیتون را به ترکیب آب و خمیر مایه اضافه کنید و آرام هم بزنید. می‌توانید از همزن برقی برای هم زدن خمیر استفاده کنید. فقط لازم است تا قلاب همزن خمیر را وصل کنید.
  • مرحله چهارم: خمیر را با همزن برای حدود 7 تا 10 دقیقه با سرعت کم ورز بدهید. اگر همزن ندارید، اصلاً نگران نباشید، می‌توانید با دست خمیر را ورز دهید. کافی است کمی آرد روی یک سینی بزرگ یا تخته آشپزی بپاشید و خمیر را روی سینی برای 10 دقیقه ورز دهید.
  • مرحله پنجم: خمیر زمانی آماده است که وقتی به آن دست می‌زنید، حالت چسبندگی داشته باشد اما به دست نچسبد. اگر حس کردید بعد از 10 دقیقه ورز دادن خمیر هنوز هم خیلی چسبناک است، کمی آرد به آن اضافه کنید.
  • مرحله ششم: خمیر را به شکل گرد درآورید. کاسه‌ای بردارید و آن را با کمی روغن زیتون چرب کنید. خمیر را داخل کاسه قرار داده و کاملاً بچرخانید تا همه طرف آن روغنی شود.
  • مرحله هفتم: روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید. حالا زمان آن رسیده تا مخمرهای درون خمیر کار خودشان را انجام دهند و خمیر عمل بیاید.

نکته: برای اینکه شرایط مناسب برای ور آمدن خمیر به وجود بیاید، دو راه دارید. می‌توانید از روش تخمیر آهسته استفاده کردخ و خمیر را برای مدت 24 ساعت داخل یخچال بگذارید. راه دوم این است که روش تخمیر سریع را انتخاب کنید. در این حالت، خمیر را برای مدت یک ساعت و نیم در مکانی گرم قرار دهید. اگر جای گرم ندارید، می‌توانید برای حدود 8 ساعت خمیر را در دمای معمولی آشپزخانه بگذارید. حجم خمیر باید 2 برابر شود.

حالا که خمیر پیتزا آماده شده، وقت آن رسیده است که به سراغ دستور پخت پیتزا مخصوص برویم. وسایل مورد نیاز پیتزا مخصوص زیاد و مفصل است و باید گفت که پرملات‌تر از پیتزا مخلوط است. یکی از نکات کلیدی طرز تهیه پیتزا مخصوص هم همین تنوع مواد اولیه آن است. بنابراین، اگر می‌خواهید پیتزا مخصوص خانگی خوشمزه‌تری داشته باشید، حتما تنوع رنگارنگ ترکیبات پیتزا مخصوص را حفظ کنید. در ادامه، وسایل موردنیاز پیتزا مخصوص آمده است

مواد لازم برای پیتزا مخصوص

مواد لازم برای پیتزا مخصوص

پیتزا، یکی از محبوب‌ترین غذاهای بین‌المللی محسوب می‌شود.

مواد لازم پیتزا مخصوص شامل موارد زیر است:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
خمیر پیتزا به تعداد لازم
گوشت چرخ کرده (اختیاری) 300 گرم
سوسیس ورقه شده (اختیاری) به مقدار لازم
ژامبون خرد شده (اختیاری) به مقدار لازم
مرغ پخته و تکه شده به مقدار لازم
پیاز بزرگ خرد شده 1 عدد
قارچ خرد شده 500 گرم
ذرت 200 گرم
فلفل دلمه ای سبز، زرد و قرمز از هر کدام 1 عدد
پنیر موزارلا رنده شده 2 فنجان
پنیر پارمسان ریز رنده شده 1 فنجان
آب 3/1 پیمانه
سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی نصف پیمانه
سس پستو (اختیاری) به مقدار لازم
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
آویشن نصف قاشق چایخوری
ریحان خشک شده نصف قاشق چایخوری
پونه خشک شده نصف قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل 8/1 قاشق چایخوری

راستی، اگر دوست دارید سس پیتزا را هم در خانه درست کنید، مقاله سس خانگی پیتزا را از دست ندهید.

مراحل تهیه پیتزا مخصوص

مراحل تهیه پیتزا مخصوص

سیب زمینی خلالی تکمیل کننده این غذای محبوب و خوشمزه است.

مواد اولیه پیتزا مخصوص آماده است و حالا باید به سراغ تهیه پیتزا برویم. نحوه درست کردن پیتزا مخصوص در ادامه آمده است:

  • مرحله اول: ابتدا فر را روشن کرده و روی دمای 245 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. اجازه دهید حداقل 30 دقیقه قبل از شروع پخت پیتزا، فضای داخلی فر گرم شود.
  • مرحله دوم: پیازها را داخل تابه‌ای با روغن زیتون تفت دهید تا سبک شوند. سپس گوشت یا مرغ را اضافه کنید و تفت بدهید. نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر را هم برای طعم‌دار شدن به آن‌ها اضافه کنید.
  • مرحله سوم: در ادامه طرز پخت پیتزا مخصوص، رب گوجه، کمی سس گوجه، ریحان، پونه و آب را در تابه‌ای دیگر با هم مخلوط کنید. این سس را حدود 10 دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید تا غلیظ شود.
  • مرحله چهارم: نایلون روی کاسه خمیر پیتزا را برداشته و با دست، کمی پف خمیر را بگیرید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، هر کدام را جداگانه داخل نایلون بگذارید و برای 15 دقیقه به آن‌ها استراحت دهید.
  • مرحله پنجم: حالا روی تخته آشپزخانه کمی آرد بپاشید. دو چانه خمیر را روی تخته آشپزخانه گذاشته و به شکل دایره و با کمی فشار کف دست، روی تخته بچرخانید. خمیر را از مرکز به سمت اطراف بکشید و اصطلاحا آن را پهن کنید. سعی کنید ضخامت خمیر از 3 سانتی‌متر بیشتر نشود.
  • مرحله ششم: حدود 5 دقیقه به خمیر استراحت بدهید. حالا دوباره کمی آن را بکشید تا پهن‌تر شود و قطر آن به حدود 30 سانتی‌متر برسد. اگر می‌خواهید شکل خمیرها کاملاً دایره‌ای شود، یک بشقاب روی خمیر بگذارید و اضافه‌های بیرون زده از لبه‌های خمیر را با چاقو جدا کنید.

نکته: اگر تابه مخصوص پیتزا داشته باشید که کارتان خیلی راحت می‌شود؛ می‌توانید دقیقا اندازه همان تابه، خمیر را پهن کنید.

  • مرحله هفتم: در این مرحله از طرز تهیه پیتزا مخصوص ، داخل سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و دو خمیر پیتزا را روی آن قرار دهید. روی خمیرها با فرچه روغن زیتون بزنید. 10 تا 15 دقیقه دیگر به خمیرها استراحت دهید.
  • مرحله هشتم: سسی که درست کرده‌اید ذا به طور مساوی روی خمیر پیتزا بزنید. از پشت قاشق استفاده کنید و سس را کاملاً روی خمیر پخش کنید. فقط حدود یک سانتی‌متر از اطراف لبه خمیر را خالی بگذارید. لازم نیست سس زیادی بزنید. حدود دو قاشق غذاخوری سس برای هر خمیر کافی است. نگران سسی که اضافه آمده هم نباشید، می‌توانید برای پیتزاهای بعدی از آن استفاده کنید.

نکته: اگر دوست دارید می‌توانید کمی سس پستو هم اضافه کنید.

  • مرحله نهم: در این مرحله از دستور پخت پیتزا مخصوص، نیمی از پنیر موزارلا را روی خمیرها بریزید. گوشت تفت داده شده، سوسیس، ژامبون، قارچ، فلفل دلمه‌ای و ذرت را روی خمیرها پخش کرده و بقیه پنیر موزارلا و پنیر پارمسان را به طور مساوی روی مواد پیتزا بریزید.
  • مرحله دهم: پیتزا‌ها را حدود 10 تا 15 دقیقه در دمای 245 درجه سانتی‌گراد یا حدود 15 تا 25 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی‌گراد در فر قرار دهید. در دقایق پایانی پخت، گریل فر را روشن کنید تا روی پیتزاها هم طلایی شوند.

نکات تکمیلی در طرز پخت پیتزا مخصوص خوشمزه

نکات تکمیلی در طرز پخت پیتزا مخصوص خوشمزه

با اضافه کردن سبزیجاتی مثل قارچ و زیتون طعم این غذای خوشمزه را چند درجه بهتر کنید.

آموزش پیتزا مخصوص را با هم دیدیم، اما توجه به نکات زیر باعث می‌شود که بتوانید پیتزا مخصوص خانگی خوشمزه‌تری درست کنید:

  • اگر خمیر پیتزا را از روز قبل درست کرده و در یخچال نگه دارید، پیتزایی که درست می‌کنید خوشمزه‌تر خواهد بود.
  • خمیر پیتزا را هر چه نازک‌تر درست کنید، تردتر می‌شود. البته سعی کنید خیلی هم نازک نشود، زیرا بخش مهم طعم پیتزا به نان آن است.
  • لبه‌های خمیر را کمی بالا بیاورید تا هم پیتزا برشته شود و هم مواد را به خوبی داخل خود نگه دارد.
  • خمیر پیتزا را می‌توانید از قبل آماده کنید و داخل فریزر نگه دارید. برای این کار، خمیر را درست کرده و بگذارید عمل بیاید، سپس آن را به قسمت‌های مناسب تقسیم کنید. خمیر را به شکل توپ در بیاورید (چانه بگیرید) و کمی روغن زیتون روی آن‌ها اسپری کنید. سپس در ظرف عایق یا پلاستیک هواگیری شده قرار دهید. در این شرایط، خمیر برای حدود 2 تا 3 ماه در فریزر سالم می‌ماند.
  • لازم است برای استفاده از خمیر یخ‌زده، خمیر را برای حدود 5 تا 6 ساعت در یخچال و نیم ساعت در دمای محیط بگذارید تا یخ آن به طور کامل باز شود.
  • پیتزا را می‌توانید روی گاز، تنورهای خانگی یا حتی روی باربیکیو هم درست کنید.
  • می‌توانید از سس‌های مختلفی مانند پستو، بشامل، سالسا، باربیکیو، سس سیر، بالزامیک و آلفردو در طرز تهیه پیتزا مخصوص استفاده کنید. همه چیز به ذائقه شما بستگی دارد.

پیتزا مخصوص را از اسنپ فود بخواهید…

طرز تهیه پیتزا مخصوص خانگی را به ساده‌ترین شکل ممکن برای شما گفتیم. حال، اگر به هر دلیلی امکان پخت این پیتزای خوشمزه را در منزل ندارید، می‌توانید با سفارش پیتزا انلاین یک پیتزای گرم و خوشمزه در منزل میل کنید.

برای این کار، وارد سایت اسنپ فود شده و رستوران و پیتزای مورد نظر خود را انتخاب کنید. بعد از آن، آدرس خود را ثبت کرده و منتظر رسیدن غذا بمانید. با سفارش غذا از اسنپ فود، غذای شما با بهترین کیفیت و در کمترین زمان ممکن به محل آدرس ارسال خواهد شد.

برچسب :
اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

ارسال نظرات

نظرات(8 دیدگاه)

محمد حسام
08 مرداد 1402

پیتزا مخصوص خانگی بیشتر از پیتزا بیرونی دوست دارم پیتزا مخصوص و مخلوط بیرونی انگار خام خام پر از میکروب هستند

  • snappfoodadmin
    08 مرداد 1402

    سلام پیتزا ها در رستوران ها در دمای بالای فر قرار میگیرند و دمای بالا باعث کشته شدن میکروب ها میشود در نتیجه نمیشه گفت که پیتزاهای مخلوط و مخصوص بیرونی ها میکروب دارند اما پیتزا خانگی و طرز تهیه پیتزا در منزل بله بهداشتی تر و تمیزتر است و زمان کافی در منزل برای پخت و تفت مواد اولیه پیتزا دارید

chavoosh
07 مرداد 1402

سلام از اموزش طرز تهیه پیتزا مخصوص و پیتزا سبزیجات خیلی خوشم امد قبلا از روی دستور پخت این سایت کباب وزیری و کباب چنجه درست کرده بود خیلی خوب از آب درامده بودن

  • snappfoodadmin
    07 مرداد 1402

    سلام ممنون که مقاله های بلاگ اسنپ فود را همراهی میکنید و از طرز تهیه پیتزا مخصوص و پیتزا مخلوط و پیتزا سبزیجات خوشتون امده و کباب وزیری و کباب چنجه را درست کردید و از دستور پخت غذاهای گوشتی خوشتون امده

جهاندخت
07 مرداد 1402

سلام خمیر پیتزا با چه آردی درست کنیم ؟ چیکار کنم خمیر پیتزا خوب داشته باشم خمیر شل و ول نداشته باشم

  • snappfoodadmin
    07 مرداد 1402

    سلام برای خمیر پیتزا از چه آردی استفاده کنیم؟ برای تهیه خمیر پیتزا می‌توانید از انواع مختلف آرد استفاده کنید. از آرد سفید گرفته تا آرد گندم سبوس‌دار، آرد سویا و آرد جو دوسر، همگی برای تهیه خمیر مناسب هستند. هر چه میزان گلوتن آرد بیشتر باشد، نان پیتزا ترد‌تر می‌شود. امروزه با توجه به افزایش تقاضا برای غذاهای سالم، آرد سبوس‌دار و آرد جو طرفداران بیشتری پیدا کرده‌اند و می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید برای اینکه خمیر شلی نداشته باشید باید کم کم آب را به خمیر اضافه کنید و خوب خمیر پیتزا را وریز دهید .خمیر زمانی آماده است که وقتی به آن دست می‌زنید، حالت چسبندگی داشته باشد اما به دست نچسبد. اگر حس کردید بعد از 10 دقیقه ورز دادن خمیر هنوز هم خیلی چسبناک است، کمی آرد به آن اضافه کنید.

ژینا زردتشت
07 مرداد 1402

مواد پیتزا مخصوص اگر خودمون بگیریم و در خانه درست کنیم گران در نمیاد ؟ بنظرم طرز تهیه پیتزا مخصوص که درست کردنش آسان البته اگر عین رستوران ها بشه بهتره

  • snappfoodadmin
    07 مرداد 1402

    سلام خوبی پیتزا در منزل درست کردن اینکه میتوانید در پیتزا مواد اولیه ای که در یخچال خانه دارید استفاده کنید بجای خمیر پیتزا از نان لواش یا نان تست یا نان باگت و نان تست استفاده کنید و گوشت چرخ کرده و گوجه و مرغ پیتزا درست کنید که پیتزا مخصوص یا پیتزا مخلوط و سبزیجات راحت میتوان در منزل درست کرد در فر یا ماهیتابه پیتزا خوبی میتوانید نزدیک به رستورانی یا حتی عین رستوران ها پیتزا درست کنید

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود