طرز تهیه مربای سیب با تمام فوت و فن ها
اگر بهدنبال یک صبحانه لذیذ و یک حس خوب صبحگاهی هستید، مربای سیب خانگی را از قلم نیندازید. برای طرز تهیه مربای سیب، سیبها را پس از شستن و پوست گرفتن، هستهگیری و خرد کنید. سپس آنها را چند دقیقه در ترکیب آب و آبلیمو بریزید. آب و شکر را در قابلمهای مناسب بجوشانید و سیبهای آبکششده را به آن اضافه کنید. در نیم ساعت آخر پخت، هل و آبلیمو را داخل مربا بریزید و چند دقیقه پایانی پخت، زعفران و گلاب را اضافه کنید.
در ادامه، جدول مشخصات غذایی مربای سیب را با هم میبینیم:
مربای سیب |
|
حجم مربا | به اندازهی یک شیشهی متوسط |
زمان آماده سازی | 15 دقیقه |
زمان پخت غذا | 90 دقیقه |
میزان سختی | کم |
طرز تهیه مربای سیب
مربای سیب یکی از انواع مربا همهپسند با حالت ژلهای و طعمی فوقالعاده است. این مربا علاوه بر آن که میتواند یک صبحانه لذیذ باشد، برای عصرانه و تزئین کیکها و شیرینیهای خانگی هم به کار میآید و میتوان آن را با انواع سیب مثل سیب زرد یا قرمز تهیه کرد. در ادامه، مواد لازم و طرز تهیه این مربای پرطرفداری و دلچسب را با هم میبینیم:
مواد لازم برای تهیه مربای سیب
مواد اولیه برای مربا سیب زرد به صورت جدول زیر است:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
سیب زرد | 1 کیلوگرم |
شکر | 1 کیلوگرم |
آب | 2 پیمانه |
گلاب | 2 قاشق غذاخوری |
زعفران دمکرده | 1 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | 3 قاشق غذاخوری |
هل | 2 حبه |
مراحل دستور تهیه مربای سیب
برای درست کردن مربا، به ترتیب مراحل زیر پیش بروید:
مرحله اول
سیبها را بشویید و پوست آنها را بگیرید. سپس، هستههای سیب را بیرون بیاورید و آنها را به صورت نگینی و درشت خرد کنید.
مرحله دوم
حالا در یک ظرف مناسب، آب و 1 قاشق غذاخوری آبلیمو را با هم ترکیب کنید و سیبها را داخل آن بریزید. اجازه دهید سیبها چند دقیقه در همین حالت بمانند.
مرحله سوم
در ادامه، در قابلمهای مناسب شکر بریزید و 2 پیمانه آب به آن اضافه کنید. سپس، قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید شکر خودش آب شود. از هم زدن شیره در این مرحله خودداری کنید، زیرا باعث شکرک زدن مربا میشود.
مرحله چهارم
وقتی شیره شروع به جوشیدن کرد و کمی غلیظتر شد، سیبها را آبکش کنید و آنها را داخل قابلمه بریزید. کمی سیبها را هم بزنید و اگر روی مربا کف کرد، آن را با قاشق تمیز بگیرید.
مرحله پنجم
اجازه دهید سیبها همراه با شهد به آرامی بجوشند تا مربا آماده شود. در نیم ساعت آخر پخت، هل و آبلیمو را به مربا بیفزایید و کمی هم بزنید.
مرحله ششم
سپس، زعفران دمکرده و بعد از آن، گلاب را هم اضافه کنید و باز هم کمی هم بزنید. چند دقیقه بعد، مربای سیب زرد شما آماده است و میتوانید قابلمه را از روی حرارت بردارید.
- پیشنهاد می کنیم طرز تهیه کمپوت سیب خانگی را از بلاگ اسنپ فود بخوانید.
فوت و فن های طرز تهیه مربای سیب خانگی
در طرز تهیه مربای سیب، نکات زیر را هم در نظر داشته باشید:
- میتوانید بهجای خرد کردن سیبها، آنها را رنده کنید.
- بعضی ترجیح میدهند که رنگ سیبها به قرمزی بزند. در این صورت، پس از گذشت 30 دقیقه از پخت مربا، زیر قابلمه یک شعلهپخشکن بگذارید و حرارت را کاملا کم کنید. سپس، درب قابلمه را با یک دمکنی بپوشانید و اجازه دهید مربا یکی دو ساعت به همین حالت حرارت ببیند تا تغییر رنگ دهد.
- بهتر است بهجای آبلیمو، آب لیموترش تازه استفاده کنید. همچنین میتوانید بهجای آبلیمو، نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو داخل مربای سیب بریزید.
- طرز تهیه مربای سیب درسته هم به همین صورت است. اما در این صورت باید از سیبهای ریز استفاده کنید تا ظاهر شکیلتری داشته باشند.
- اجازه دهید مربا در محیط آشپزخانه خنک شود. سپس آن را در یک ظرف شیشهای دربدار بریزید و در یخچال بگذارید.
- طرز تهیه مربای سیب با پوست هم تفاوتی با دستور بالا ندارد؛ البته باید از سیبهایی استفاده کنید که پوست نازکی داشته باشند. همچنین در پایان پخت، یکی از تکههای مربا را با چنگال امتحان کنید تا از پخت کامل آن مطمئن شوید.
- معمولا مربای سیب را با سیب زرد درست میکنند، اما استفاده از سیب قرمز هم مانعی ندارد. برای درست کردن مربای سیب قرمز ، سیبها را با پوست و به صورت درشت خرد کنید؛ زیرا بافت سیب قرمز تردتر است و زود له میشود. بقیه مراحل فرقی با دستور بالا ندارد.
- اگر میخواهید تکههای سیب حالت شیشهای پیدا کنند، حین جوشیدن مربا، درب قابلمه را بگذارید. سپس، هر چند دقیقه یکبار آن را بردارید و مربا را کمی هم بزنید.
- در بعضی رسپیهای این مربای خوشمزه، از طعمدهندههای دیگری مثل چوب دارچین یا اسانس وانیل هم استفاده میشود و البته بعضی هم ترجیح میدهند مربای سیب را بدون هیچگونه طعمدهندهای بپزند تا عطر و بوی سیب در آن غالب باشد.
طعم مربای سیب خانگی را حتما امتحان کنید…
در بالا طرز تهیه مربای سیب را آموزش دادیم و نکات تهیه آن را گفتیم. حال، اگر می خواهید این مربا را تهیه کنید اما سیب تازه در خانه ندارید، از اسنپ فود کمک بگیرید. به این منظور، به قسمت سفارش آنلاین میوه بروید و سیب موردنظر خود را در هر حجمی که می خواهید، سفارش دهید. بعد از ثبت سفارش، خرید شما توسط پیک اسنپ فود ارسال میشود و آن را درب منزل تحویل خواهید گرفت.
سوالات متداول
در طرز تهیه مربای سیب خانگی از چه طعمدهندههایی استفاده میشود؟
هل، دارچین، زعفران، گلاب، وانیل و… از طعمدهندههای متداول این مربای خانگی هستند.
بهترین جایگزین آبلیمو در طرز تهیه مربای سیب چیست؟
میتوانید بهجای آبلیمو از نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو استفاده کنید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402