آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • 10 گیاه آپارتمانی مقاوم
    10 گیاه آپارتمانی مقاوم آبان 29, 1403
  • بهترین دمنوش برای عفونت ادراری
    بهترین دمنوش ها برای عفونت ادراری کدامند؟ آبان 29, 1403
  • علف گربه چیست
    علف گربه چیست و چه خواص و مزایایی دارد؟ آبان 28, 1403
صفحه پیدا نشد!
دسر
3/5 - (1 امتیاز)
بدون نظر

آموزش 17 دسر با ماست؛ دسرهای خوشمزه و خنک

مینا اسماعیل بیگی 29 فروردین 1403 17 دقیقه

فصل گرما ازراه‌ رسیده است و گرمای تابستان و خشکی هوا، میل به خوردن خوراکی‌های خنک و شیرین را در انسان بیشتری می‌کند.

انواع دسر با ماست با طعم‌های متنوع و طرز تهیه آسان، انتخابی ایده‌آل برای روزهای گرم تابستانی هستند. دسرهای ماست نه ‌تنها طعم لذیذی دارند؛ بلکه فواید تغذیه‌ای بسیاری نیز دارند. ماست منبع غنی از پروتئین و کلسیم است و می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن و سلامت استخوان‌ها کمک کند.

دسر ماست، دسرهای عالی و مغذی که از خوردنشان سیر نمی‌شوید!

در این مقاله طرز تهیه 17 دسر خوشمزه با ماست را به شما آموزش می‌دهیم که می‌توانید به راحتی در منزل تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن‌ها لذت ببرید.

خورشت ماست، یک غذای خوشمزه برای نهارهای تابستان است. طرز تهیه این خورشت سبک و لذیذ را در بلاگ اسنپ فود می‌توانید یاد بگیرید.

آموزش 17 دسر با ماست؛ دسرهای خوشمزه و خنک

ماست به عنوان یکی از مواد لبنی پرمصرف در سفره ایرانی علاوه بر خواص بی‌نظیری که دارد، در تهیه انواع دسر نیز کاربرد دارد. این ماده مغذی، طعمی منحصربه‌فرد به دسرها می‌دهد و می‌تواند پایه اصلی دسرهای خنک و پرطرفدار در فصل گرما باشد.

در این مقاله 17 نوع دسر خوشمزه و مجلسی با ماست را به شما معرفی می‌کنیم که می‌توان به سادگی در منزل تهیه کرده و از طعم بی‌نظیر آن‌ها لذت ببرید. از کیک‌ها و پنکیک‌های خوشمزه گرفته تا دسرهای خنک و یخ‌زده در این لیست تنوعی از دسرهای باورنکردنی با ماست به شما آموزش داده می‌شود که برای هر سلیقه‌ای مناسب هستند.

توجه داشته باشید در تهیه دسرهای این مقاله می‌توانید از هر نوع ماست که دوست دارید اعم از  ماست یونانی، ماست چکیده یا ماست ساده کم‌چرب استفاده کنید.

دسر ماست با موز و دارچین

دسر ماست با موز و دارچین یکی از بهترین دسرهایی است که می‌توانید در عصرهای دلپذیر بهاری درست کنید و از طعم بی‌نظیرش در کنار دوستانتان لذت ببرید.

میزان کالری در هر 100 گرم 120 کالری
مدت‌زمان لازم برای آماده‌سازی 15 دقیقه
مدت‌زمان لازم برای پخت 5 دقیقه برای ذوب‌کردن ژلاتین
تعداد نفرات 4 نفر
درجه سختی آسان

 

این دسر را با چند قلم ماده اولیه ساده، خیلی سریع می‌توانید آماده کنید. موادی که برای درست‌کردن دسر ماست با موز و دارچین نیاز دارید، عبارت‌اند از:

ژلاتین 2 قاشق سوپ‌خوری
آب 1.2 لیوان
ماست خامه‌ای 2 لیوان
پودر قند 1.2 لیوان
موز 2 عدد
پودر دارچین 1 قاشق چای‌خوری

 

مرحله اول: ژلاتین را آماده کنید. برای این کار نصف فنجان آب را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. ژلاتین را به آب گرم اضافه کنید و به ‌آرامی هم بزنید تا حل شود. ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

مرحله دوم: موز را خرد کنید. سپس ماست خامه‌ای، پودر قند، موز خرد شده و پودر دارچین را در مخلوط‌کن بریزید و آن را روشن کنید و مواد را به طور کامل با هم میکس کنید تا یکدست شوند.

 

دسر ماست با موز و دارچین، یک دسر مقوی و رژیمی

مرحله سوم: مخلوط ژلاتین خنک شده را به ترکیب سایر مواد در مخلوط‌کن اضافه کرده و دوباره مخلوط‌کن را روشن کنید تا مواد کامل با هم میکس و یکدست شوند.

مرحله چهارم: اکنون دسر شما آماده شده است، آن را به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد و بعد با اسلایس‌های موز و دارچین تزیین کرده و نوش جان کنید.

طرز تهیه دسر ماست گرانولا

ترکیب گرانولا با ماست، یک وعده غذایی کامل و خوشمزه است که فواید متعددی برای سلامتی دارد. گرانولا با وجود طعم دلچسب و مواد مغذی، کالری پایینی دارد و به عنوان یک صبحانه یا میان‌وعده رژیمی ایده‌آل است.

میزان کالری در هر 100 گرم 150 کالری
زمان لازم برای آماده‌سازی 10 دقیقه
زمان لازم برای پخت
تعداد نفرات 1 نفر
درجه سختی آسان

 

برای درست ‌کردن این دسر می‌توانید از انواع مختلف ماست مانند ماست یونانی، ماست کم‌چرب یا ماست طعم‌دار استفاده کنید. همچنین با اضافه‌ کردن کمی دارچین می‌توانید طعم آن را قوی‌تر کنید.

کیک کدو حلوایی با ماست نیز یک دسر خوشمزه و سبک است که سرو آن در کنار چای بسیار عالی است. طرز تهیه این کیک در بلاگ اسنپ فود منتشر شده است.

مواد اولیه‌ای که برای درست‌ کردن دسر ماست گرانولا نیاز دارید، عبارت‌اند از:

ماست 1 فنجان
گرانولا 1.2 فنجان
میوه خشک (هر میوه‌ای که دوست دارید) 4 عدد
مغزی گردو، بادام یا هر مغزیجات دیگری که دوست دارید. 4 عدد

 

دسر ماست گرانولا، یک دسر چندلایه است که بافتی لطیفی و طعمی دلپذیر دارد. برای تهیه این دسر به این شکل عمل کنید:

 

با دسر ماست گرانولا، سیر و پرانرژی باشید!

مرحله اول: ابتدا میوه‌های خشک و مغزیجات دلخواه خود را آسیاب کنید.

مرحله دوم: چند قاشق ماست را در ظرف موردنظر خود (مانند لیوان یا پیاله) بریزید.

مرحله سوم: سپس 2 قاشق گرانولا را روی ماست بریزید.

مرحله چهارم: یک قاشق از میوه خشک‌ها و مغزیجات خرد شده را روی گرانولا بپاشید.

مرحله پنجم: سپس همین مراحل را به ترتیب تکرار کنید تا ظرف پر شود.

مرحله ششم: ظرف دسر را به مدت 2 الی 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا گرانولا نرم شود و طعم‌ها با هم ترکیب شوند. پس از اتمام این زمان دسر را از یخچال بیرون آورده و با میوه‌های خشک و خلال پسته و بادام تزیین کنید.

طرز تهیه دسر ماست بیسکویتی

دسرهای ساده و خوشمزه دوران کودکی خود را به یاد دارید؟ دسرهایی که با مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه می‌شدند و طعمی دلچسب و خاطره‌انگیز داشتند؟ دسر ماست بیسکویتی یکی از این دسرهای نوستالژیک است که با طعمی دلچسب و طرز تهیه آسان، می‌تواند شما را به دنیای خاطرات شیرین کودکی‌تان ببرد.

میزان کالری در هر 100 گرم 250 کالری
زمان لازم برای آماده‌سازی 30 دقیقه
زمان لازم برای پخت
تعداد نفرات 6 نفر
درجه سختی آسان

 

برای درست‌کردن دسر ماست بیسکویتی ابتدا مواد اولیه خود را آماده کنید که شامل مواد زیر می‌شود:

ماست پرچرب 3 فنجان
خامه 1 فنجان
ژلاتین 1 قاشق چای‌خوری
آب سرد 1.3 فنجان
بیسکویت پتی پور 1 بسته
عسل 1 قاشق غذاخوری
میوه تازه (اختیاری) برای تزیین

 

مرحله اول: ژلاتین را در آب سرد حل کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه صبر کنید تا خیس بخورد. سپس آن را روی حرارت غیرمستقیم ذوب کنید.

 

دسر ماست بیسکویتی، طعمی دلچسب و نوستالژی

مرحله دوم: ماست و خامه را در یک‌ کاسه بزرگ با هم مخلوط نمایید تا یکدست شوند.

مرحله سوم: ژلاتین ذوب شده را به مخلوط ماست و خامه بیفزایید و خوب هم بزنید تا ترکیب یکنواخت و یکدست شود. بیسکویت‌ها را با استفاده از گوشت‌کوب خرد کنید.

مرحله چهارم: کمی از بیسکویت‌های خرد شده را در ته ظرف سروتان ریخته و سپس نیمی از مخلوط ماست را روی بیسکویت‌ها بریزید. در آخر روی مخلوط ماست را با عسل بپوشانید. همین کار را ادامه دهید تا زمانی که ظرف پر شود.

دسر بیسکویت و ماست را با میوه‌های دلخواه خود مانند توت‌فرنگی، موز یا کیوی تزیین کنید و آن را به مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید تا دسر ببندد و بیسکویت‌ها نرم شوند.

طرز تهیه دسر ماست زعفرانی

دسر ماست زعفرانی یکی دیگر از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذی است که می‌توان برای دورهمی‌های عصرهای تابستان درست کرد.

میزان کالری در هر 100 گرم 120 کالری
زمان لازم برای آماده‌سازی 30 دقیقه
زمان لازم برای پخت
تعداد نفرات 4 نفر
درجه سختی آسان

 

برای درست‌کردن دسر ماست زعفرانی، مواد اولیه زیر را تهیه کنید:

ماست خامه‌ای شیرین 1 لیوان
پودر ژلاتین 2 قاشق چای‌خوری
پودر زعفران 1.2 قاشق چای‌خوری
شکر 1.2 لیوان
گلاب (اختیاری) 1 قاشق چای‌خوری
آب سرد 3 قاشق غذاخوری

 

مرحله اول: پودر ژلاتین را در 3 قاشق غذاخوری آب سرد حل کنید. سپس آن را روی بخار آب یا در مایکروویو قرار دهید تا کاملاً در آب حل و ذوب شود.

 

دسر ماست زعفرانی با طعمی دلچسب و بافتی نرم

مرحله دوم: زعفران را دم‌ کرده و نصف آن را به همراه ژلاتین حل شده به ماست اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس پودر شکر و گلاب (در صورت تمایل) را نیز در ترکیب ریخته و مجدد مواد را با هم مخلوط کنید تا ترکیب یکدست شود.

مرحله سوم: مخلوط را در قالب مورد نظر خود بریزید و به مدت 2 الی 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد.

طرز تهیه دسر ماست شکلاتی

شکلات یکی از محبوب‌ترین خوراک‌های جهان است که همه آن را دوست دارند. ترکیب شکلات با ماست، یک دسر با ماست فوق‌العاده عالی و خوشمزه است که در یک روز پرمشغله و پراسترس می‌تواند انرژی ما را بازیابی کرده و استرس را از ما دور کند.

میزان کالری در هر 100 گرم 140 کالری
مدت‌زمان لازم برای آماده‌سازی 15 دقیقه
مدت‌زمان لازم برای پخت
تعداد نفرات 2 نفر
درجه سختی آسان

 

مواد اولیه لازم برای تهیه دسر ماست شکلاتی عبارت‌اند از:

ماست کم‌چرب 2 لیوان
موز 2 عدد
توت‌فرنگی 5 عدد
شکلات تخته‌ای برای تزیین  100 گرم
پودر کاکائو 1 قاشقق غذاخوری
گردو و بادام خردشده هر کدام 1 قاشق غذاخوری

 

مرحله اول: موز را پوست بگیرید و به‌صورت حلقه‌حلقه برش بزنید. توت‌فرنگی‌ها را بشویید و به‌صورت باریک از طول آن‌ها را نیز برش بزنید.

 

دسر ماست شکلاتی، طعمی شیرین با ته‌مزه تلخ

مرحله دوم: ماست و پودر کاکائو را در یک‌کاسه با هم مخلوط کنید. این ترکیب را با قاشق بزنید تا پودر کاکائو کامل در ماست حل شود.

مرحله سوم: مخلوط ماست و پودر کاکائو را در لیوان سرو بریزید. سپس موزهای حلقه شده، پودر گردو و بادام و توت‌فرنگی‌ها را روی آن بریزید. می‌توانید شکلات تخته‌ای را به‌صورت رنده شده یا ذوب شده روی دسر بریزید یا آن را به قطعات کوچک خرد کنید و به همراه میوه‌ها روی دسر اضافه کنید.

طرز تهیه دسر تیرامیسو با ماست و شکلات

تیرامیسو، یک دسر محبوب ایتالیایی با طعم قهوه و خامه است و طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد. اما اگر به دنبال طعم جدیدی هستید از این دسر ایتالیایی هستید، تیرامیسو با ماست و شکلات را امتحان کنید.

میزان کالری در هر 100 گرم 300 کالری
مدت‌زمان لازم برای آماده‌سازی 45 دقیقع
مدت‌زمان لازم برای پخت
تعداد نفرات 6 نفر
درجه سختی آسان

 

موادی که برای درست کردن دسر تیرامیسو با ماست و شکلات لازم دارید، عبارت‌اند از:

خامه صبحانه 1 پیمانه
پنیر خامه‌ای 190 گرم
ماست 1.4 پیمانه
دنت شکلاتی 1.2 پیمانه
شکر 1.2 پیمانه
آب 1 پیمانه
پودر قهوه 4 قاشق غذاخوری
بیسکویت لیدی فینگر به مقدار لازم
اسانس بادام 1 قاشق چای‌خوری
خامه فرم گرفته به مقدار لازم
پودر کاکائو به مقدار لازم

 

مرحله اول: خامه صبحانه را در کاسه ریخته و آن‌قدر آن را با همزن برقی بزنید تا پف کند.

مرحله دوم: پنیر خامه‌ای، ماست، دنت شکلاتی و پودر شکر را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا ترکیب آن‌ها خامه‌ای شوند.

مرحله سوم: خامه فرم گرفته را به مخلوط پنیر خامه‌ای، ماست، دنت شکلاتی و پودر شکر افزوده و با آن‌ها میکس کنید طوری که ترکیبی یکنواخت و یکدست حاصل شود.

 

دسر تیرامیسو با ماست و شکلات، یک دسر متفاوت ایتالیایی

مرحله چهارم: آب را روی حرارت گذاشته و به جوش آورید. سپس پودر قهوه و اسانس بادام را داخل آب بریزید و اجازه دهید قهوه دم بکشد.

مرحله پنجم: بیسکویت‌ها را در قهوه دم کشیده فرو برده و خیس کنید و سپس آن‌ها را به ترتیب در کف قالب بچینید.

مرحله ششم: مقداری از مخلوط پنیر خامه‌ای که آماده کرده‌اید را روی بیسکویت‌ها بریزید و با پشت قاشق پخش کرده و صاف کنید. دوباره یک ردیف بیسکویت را در قهوه دم‌ کرده خیس کرده و مجدد روی بیسکویت‌ها مایه بریزید. این کار را با بقیه مواد تکرار کنید تا قالب پر شود.

مرحله هفتم: قالب را حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد. تیرامیسو را از قالب در آورید و روی آن را با خامه فرم گرفته تزئین کنید و مقداری پودر کاکائو روی آن بپاشید.

طرز تهیه کیک یزدی با ماست

کیک یزدی، یکی از شیرینی‌های سنتی و محبوب ایرانی است که ظاهری ساده، اما طعمی فوق‌العاده لذیذ و محبوب دارد.

 

کیک یزدی با ماست، یک شیرینی سنتی

در ادامه طرز تهیه کیک یزدی با ماست را به شما آموزش خواهیم داد.

میزان کالری در هر 100 گرم 250 کالری
مدت‌زمان لازم برای آماده‌سازی 30 دقیقه
مدت‌زمان لازم برای پخت 20 دقیقه
تعداد نفرات 12 نفر
درجه سختی آسان

 

ابتدا مواد لازم برای تهیه کیک یزدی را آماده کنید. این مواد عبارت‌اند از:

آرد سفید 300 گرم
تخم‌مرغ 3 عدد
شکر 200 گرم
ماست غلیظ 150 گرم
روغن‌مایع 175 گرم
عسل 1 قاشق غذاخوری
بیکینگ‌پودر 1 قاشق غذاخوری
گلاب 3 قاشق غذاخوری
پودر هل 2 قاشق غذاخوری
پودر پسته (برای تزیین) به مقدار لازم

 

مرحله اول: تخم‌مرغ‌ها را در یک‌ کاسه شکسته و اجازه دهید تا به دمای محیط برسند. سپس با استفاده از همزن دستی یا برقی، تخم‌مرغ‌ها را خوب بزنید تا یکدست شوند. شکر را کم‌کم به تخم‌مرغ‌های زده شده، اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید. بعد از آن روغن ‌مایع را به‌ اندازه بریزید و مجدد مواد را با هم مخلوط نمایید.

مرحله دوم: ماست غلیظ، گلاب، هل و عسل را به ترکیب شکر و تخم‌مرغ افزوده و به مدت 5 دقیقه با همزن خوب مواد را با هم میکس کنید تا ترکیب یکنواخت و یکدست شود.

مرحله سوم: در این مرحله آرد و بیکینگ‌پودر را سه بار الک کرده و به‌ تدریج به ترکیب سایر مواد اضافه کنید. ترکیب را به‌ آرامی هم بزنید تا یکدست شود.

 

کیک یزدی با بافتی نرم و پف‌‎دار

مرحله سوم: فر را روی دمای 200 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود. داخل قالب‌های مافین کپسول یا کاغذ کیک یزدی قرار دهید. مایه کیک را تا نیمه داخل قالب‌ها بریزید. وسط هر کدام را با قاشق سوراخ نمایید و در آن سوراخ‌ها کنجد بریزید.

مرحله چهارم: قالب را در فر بگذارید. کیک‌ها را در 10 دقیقه اول با دمای 200 درجه و سپس در 10 دقیقه دوم با دمای 180 درجه سانتی‌گراد بپزید تا کیک‌ها طلایی شوند.

مرحله پنجم: بعد از پخت کیک‌ها، آن‌ها را از فر بیرون آورده و اجازه دهید خنک شوند. سپس در ظرف موردنظر بچینید و با پودر پسته تزیین نمایید.

طرز تهیه خاگینه قاشقی

خاگینه قاشقی، یک دسر یا میان‌وعده خوشمزه و سنتی ایرانی است. این دسر نوستالژیک در کنار چایی، طعم بی‌نظیری دارد.

خاستگاه دقیق خاگینه قاشقی مشخص نیست، اما این شیرینی در بسیاری از نقاط ایران به‌ویژه در استان‌های یزد، اصفهان و فارس پخته می‌شود. خاگینه قاشقی، به دلیل طعم دلچسب و سادگی پخت، از گذشته تا کنون به‌عنوان یک شیرینی محبوب در بین ایرانیان شناخته می‌شود.

میزان کالری در هر 100 گرم 200 گرم
مدت‌زمان لازم برای آماده‌سازی 15 دقیقه
مدت‌زمان لازم برای پخت 15 دقیقه
تعداد نفرات 4 نفر
درجه سختی آسان

 

درست‌کردن خاگینه قاشقی شامل دو بخش است، یک بخش درست گردن خاگینه و بخش دوم تهیه شربت است. برای تهیه خاگینه این دسر با ماست به مواد زیر نیاز دارید:

تخم‌مرغ 3 عدد
ماست 4 قاشق غذاخوری
آرد گندم سه‌چهارم لیوان
بیکینگ‌پودر 1 قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چای‌خوری
زعفران دم‌کرده به مقدار لازم

 

برای درست‌کردن شربت خاگینه مواد زیر را لازم دارید:

شکر 1 لیوان
آب 1.2 لیوان
گلاب 2 قاشق غذاخوری
پودر هل و زعفران به مقدار لازم

 

مرحله اول: ابتدا با تهیه شربت شروع کنید. شکر، آب و گلاب را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. سپس هل و زعفران را اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله دوم: در مرحله بعدی باید مایه خاگینه درست کنید. تخم‌مرغ و وانیل را در کاسه‌ای بریزید و خوب هم بزنید. سپس به آن ماست را اضافه کنید و مجدداً مخلوط را هم بزنید. آرد و بیکینگ‌پودر را داخل این ترکیب بریزید و خوب با سایر مواد مخلوط کنید. حالا باید زعفران دم‌ کرده را در ترکیب بریزید و آن را خوب مخلوط نمایید. آن‌قدر مواد را هم بزنید تا مایعی رقیق مانند ماست به دست آید.

 

خاگینه قاشقی، یک دسر ساده و مقوی با ماست

مرحله سوم: در ادامه نوبت پخت خاگینه است. تابه‌ای را با کمی روغن روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس به ‌اندازه یک قاشق غذاخوری از مایه خاگینه را برداشته و مانند کوکو در روغن بریزید.

مرحله چهارم: اجازه دهید تا دو طرف خاگینه کامل سرخ شده و طلایی شوند. سپس آن را در شربت زعفرانی ولرم بیندازید تا شربت به خورد آن برود.

طرز تهیه کیک ماست اسفنجی

کیک ماست اسفنجی، یکی از انواع کیک‌های محبوب و خوشمزه است که با مواد ساده‌ای مانند ماست، تخم‌مرغ، شکر و آرد تهیه می‌شود.

میزان کالری در هر 100 گرم 200 کالری
مدت‌زمان لازم برای آماده‌سازی 30 دقیقه
مدت‌زمان لازم برای پخت 50 دقیقه
تعداد نفرات 10 نفر
درجه سختی آسان

 

برای درست‌کردن این کیک، مواد زیر را تهیه کنید:

آرد قنادی 3 لیوان
تخم‌مرغ 4 عدد
شکر یک‌پنجم لیوان
روغن‌مایع نصف لیوان
ماست 1 لیوان
وانیل 1 قاشق مرباخوری
بیکینگ‌پودر 1 قاشق غذاخوری
لیموترش تازه 1 عدد

 

مرحله اول: تخم‌مرغ و وانیل را در کاسه‌ای بریزید و با همزن برقی به مدت 5 تا 7 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و پف‌دار شود.

 

کیک ماست اسفنجی، یک شیرینی دلچسب و خوشمزه

مرحله دوم: ماست و روغن را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر با همزن مواد را با هم مخلوط کنید.

مرحله سوم: آب لیموترش را بگیرید و به ترکیب سایر مواد اضافه کنید. سپس آرد و بیکینگ‌پودر را 3 بار الک کرده و به تدریج در مخلوط بریزید و همزمان با لیسک به آرامی هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.

مرحله چهارم: فر را روشن کرده و با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. قالب را با روغن جداکننده کیک یا کاغذ روغنی بپوشانید. مایه کیک را داخل قالب بریزید و 3 بار قالب را به سطح کار بکوبید. قالب را در طبقه وسط فر بگذارید و اجازه دهید برای 40 تا 60 دقیقه بپزید.

 

کیک ماست اسفنجی، مناسب برای صبحانه و عصرانه

مرحله پنجم: بعد از پخت، کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شود. سپس آن را برش بزنید و در کنار چای سرو کنید.

طرز تهیه کیک شربتی

کیک شربتی، یک شیرینی ساده و دوست‌داشتنی است که می‌تواند گزینه‌‎ای ایده‌آل برای پذیرایی از مهمان‌ها در یک عصر دل‌انگیز بهاری باشد.

میزان کالری در هر 100 گرم 300 کالری
مدت‌زمان لازم برای آماده‌‎سازی 30 دقیقه
مدت‌زمان لازم برای پخت 25 الی 30 دقیقه
تعداد نفرات 15 نفر
درجه سختی آسان

 

مواد اولیه‌ای که برای تهیه کیک این دسر استفاده می‌شوند، عبارت‌اند از:

آرد سفید 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
ماست شیرین 1 پیمانه
روغن 1 پیمانه
پودر هل 1.4 قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ 4 عدد
بیکینگ‌پودر 2 قاشق چای‌خوری
زعفران دم‌کرده 1 قاشق چای‌خوری
پودر پسته (برای تزیین) به مقدار دلخواه
پودر نارگیل (برای تزیین) به مقدار دلخواه

 

موادی که در تهیه شربت این کیک استفاده می‌شوند، عبارت‌اند از:

آب 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
گلاب 1.4 پیمانه
زعفران دم‌کرده 1 قاشق چای‌خوری
پودر هل 1.4 قاشق چای‌خوری

 

مرحله اول: فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.

مرحله دوم: روغن و شکر را در یک کاسه با همزن مخلوط کنید تا کرمی رنگ و پف‌دار شود.

 

مواد لازم برای تهیه کیک شربتی

مرحله سوم: تخم مرغ‌ها را دانه دانه به ترکیب روغن و شکر اضافه کنید و هر بار مواد را 2 تا 3 دقیقه هم بزنید.

مرحله چهارم: هل، ماست و زعفران را نیز داخل ترکیب ریخته و با سایر مواد میکس کنید.

مرحله پنجم: سپس آرد و بیکینگ‌پودر را الک کرده و به ‌تدریج به ترکیب سایر مواد اضافه کنید و همزمان ترکیب را هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله ششم: مایه کیک را در قالب چرب شده بریزید و به مدت 25 تا 30 دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.

 

دسر کیک شربتی، یک کیک پنبه‌ای و شیرین

مرحله هفتم: برای تهیه شربت باید آب، شکر و زعفران را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

مرحله هشتم: هل و گلاب را نیز در ترکیب آب، شکر و زعفران بریزید و کمی روی حرارت هم بزنید و شربت را از روی حرارت بردارید.

مرحله نهم: اجازه دهید تا شربت خنک شود. سپس آن را روی کیک که در دمای محیط خنک شده، بریزید و 2 ساعت کیک شربتی را در یخچال قرار دهید. کیک را با پودر پسته و نارگیل تزئین کرده و سرو کنید.

طرز تهیه کلوچه کنجدی

کلوچه کنجدی، شیرینی سنتی و خوشمزه‌ای است که یادآور طعم‌های اصیل و نوستالژیک ایرانی است. بافت لطیف و طعم شیرین این کلوچه را همه دوست دارند.

میزان کالری در هر 100 گرم 350 کالری
مدت‌زمان لازم برای آماده‌سازی 30 دقیقه
مدت‌زمان لازم برای پخت 30 دقیقه
تعداد نفرات 15 نفر
درجه سختی آسان

 

مواد لازم برای تهیه کلوچه کنجدی شامل این مواد است:

تخم‌مرغ 2 عدد
شکر 1 لیوان
آرد قنادی 3 لیوان
پودر هل 1 قاشق چای‌خوری
وانیل نوک قاشق چای‌خوری
بیکینگ‌پودر 1 قاشق غذا‌خوری
روغن‌مایع 3.4 لیوان
ماست 3 قاشق غذاخوری
زعفران دم‌کرده 1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
کنجد به مقدار لازم

 

مرحله اول: ماست شیرین و بیکینگ‌پودر را در کاسه‌ای مخلوط کنید و زمان بدهید تا پف کند.

مرحله دوم: تخم‌مرغ، شکر و وانیل را در کاسه‌ای دیگر به مدت 8 تا 10 دقیقه با همزن برقی با هم مخلوط کنید تا ترکیب سفید و کش‌دار شود.

 

کلوچه کنجدی، سرشار از کنجد، مغذی و پرانرژی

مرحله سوم: روغن‌ مایع را به مخلوط تخم‌مرغ افزوده و یک دقیقه آن را آنهم بزنید. سپس مخلوط ماست و بکینگ پودر را به همراه آرد الک شده به تدریج داخل ترکیب اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید تا خمیری به غلظت حلوا بدست آید. در ادامه خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. به یک قسمت پودر کاکائو بزنید و قسمت دیگر را با زعفران دم کرده مخلوط کنید و یک قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید.

مرحله چهارم: خمیرها را در نایلون فریزر پیچیده و به مدت 3 ساعت دریخچال بگذارید تا استراحت کنند.

مرحله پنجم: فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

مرحله ششم: از خمیر به ‌اندازه گردوی بزرگ بردارید و در دست گرد کنید. خمیر را در کنجد بغلتانید و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده است، بچینید.

 

 

کلوچه کنجدی، خوراکی مقوی برای میان‌وعده و صبحانه

مرحله هفتم: سینی را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا کلوچه ها بپزند. پس از پخت کلوچه‌ها، آن‌ها را از فر بیرون آورده و اجازه دهید تا در دمای محیط خنک شوند و بعد میل کنید.

طرز تهیه گوش‌فیلی

دسر گوش‌فیلی، شیرینی محبوب و پرطرفداری است که به دلیل ظاهر و طعم دلنشین در بسیاری از مهمانی‌ها و مجالس سرو می‌شود. این دسر از خمیری نازک و ترد تهیه می‌شود که در شربت بار غوطه‌ور شده و با پودر نارگیل یا پسته تزیین می‌شود.

میزان کالری در 100 گرم 300 کالری
مدت‌زمان لازم برای آماده‌سازی 1 ساعت
مدت‌زمان لازم برای پخت 30 دقیقه
تعداد نفرات 10 نفر
درجه سختی آسان

 

مواد لازم برای تهیه شربت بار:

گلاب 3 قاشق غذاخوری
آب 2.3 لیوان
شکر 2 پیمانه
زعفران 1.2 قاشق چای‌خوری
آب‌لیمو 1 قاشق غذاخوری
گلوکز مایع 1 قاشق غذاخوری
هل 5 عدد

 

مواد لازم برای تهیه خمیر گوش‌فیلی عبارت‌اند از:

آرد 1 پیمانه و نیم
ماست پرچرب 1.2 پیمانه
زرده تخم‌مرغ 2 عدد
شربت بار 1 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
بیکینگ‌پودر 1 قاشق چای‎‌خوری

 

دستور تهیه شربت بار:

مرحله اول: شکر، آب و گلاب را در قابلمه‌ای کوچک بریزید و روی شعله زیاد قرار دهید تا به جوش آید. پس از جوش‌ آمدن، زعفران، گلوکز مایع و هل را به آن اضافه کنید. در حین پخت شربت با برس آغشته به آبلیمو، شکرهای لبه قابلمه را تمیز نمایید.

 

دسر گوش‌فیل با بافتی ترد و شکننده

مرحله دوم: شعله را خاموش کنید و صبر کنید تا شربت خنک شود.

دستور تهیه خمیر گوش‌فیلی:

مرحله اول: زرده تخم‌مرغ، شیر، کره و شربت بار را در یک‌کاسه بزرگ با هم مخلوط نمایید تا یکدست شوند.

مرحله دوم: بیکینگ‌پودر و 1 پیمانه آرد را با هم ترکیب کره و به مخلوط مواد اضافه کنید. آرد را تا جایی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد و خمیر لطیف و یکنواختی درست شود.

مرحله سوم: زمانی که خمیر آماده شده، آن را در نایلون بپیچید و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

مرحله چهارم: پس از گذشت این مدت، سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر را به قطر 2 میلی‌متر باز کنید.

 

گوش‌فیل، دسری دلپذیر و لذیذ

مرحله پنجم: سپس با کاتر یا قالب، خمیر را به شکل دلخواه برش بزنید و در روغن داغ سرخ کنید.

مرحله ششم: بلافاصله بعد از سرخ‌شدن، گوش‌فیل‌ها را در شربت بار بیندازید. سپس شیرینی‌ها را در آبکش قرار دهید تا شربت اضافی آن‌ها خارج شود.

سخن آخر

همان‌طور که مشاهده کردید، تنوع بی‌نظیری در تهیه انواع دسر با ماست وجود دارد و شما می‌توانید با توجه به سلیقه خود و مواد اولیه‌ای که در دسترس دارید، دسر موردعلاقه خود را به‌راحتی در خانه درست کنید. دسرهای ماست نه ‌تنها طعم لذیذی دارند؛ بلکه فواید تغذیه‌ای بسیاری نیز دارند. ماست منبع غنی از پروتئین و کلسیم است و می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن و سلامت استخوان‌ها کمک کند.

 

انواع دسر با ماست، مناسب هر چهارفصل سال

ما در این مقاله سعی کردیم تا شما را با انواع دسر ماست آشنا کنیم و طرز تهیه چند نمونه از دسرهای محبوب با ماست را به شما آموزش دهیم. امیدواریم از این مقاله استفاده کرده باشید و بتوانید دسرهای خوشمزه‌ای با ماست تهیه کنید و در کنار خانواده و دوستان خود از آن‌ها لذت ببرید.

به یاد داشته باشید که ماست فواید بی‌نظیری برای سلامتی دارند پس از مصرف ماست غافل نشوید. دلایل اهمیت مصرف ماست را می‌توانید در بلاگ اسنپ فود مطالعه کنید.

 

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2765 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود