پودینگ با شیر بادام؛ یک دسر خنک و مقوی
دسرها بخش جداییناپذیر از سفرههای ما هستند و چه گیاهخوار باشیم و چه وگان، چه به دنبال تناسباندام باشیم و چه به دلیل عدم تحمل لاکتوز از مصرف لبنیات منع شده باشیم، میل به دسرهای خوشمزه و سالم در وجودمان همیشه زنده است.
اگر شما هم به لاکتوز حساسیت دارید یا این که گیاهخوار هستید یا اگر مهمانی در راه است و شما به دنبال دسری خوشمزه و درعینحال ساده هستید، پودینگ با شیر بادام گزینهی مناسب شماست.
پودینگ با شیر بادام، دسری گیاهی و سالم و خوشمزه است که بهراحتی و در کمترین زمان تهیه میشود و میتواند جایگزینی عالی برای دسرهای لبنی باشد.
این دسر برای همه و هر ذائقهای مطلوب است و همه عاشقش میشوند. در ادامه این مقاله طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد.
میزان کالری در هر 100 گرم | 120 کالری |
زمان لازم برای آمادهسازی | 10 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 15 دقیقه |
تعداد نفرات | 4 نفر |
درجه سختی | آسان |
پودینگ با شیر بادام؛ یک دسر خنک و مقوی
با گرمشدن هوا، میل به خوردن دسرهای خنک و مغذی افزایش مییابد. پودینگ از جمله دسرهای خنک و لذیذی است که در سراسر جهان محبوبیت بسیاری دارد. این دسر نهتنها طعم و مزه دلچسبی دارد؛ بلکه سرشار از مواد مغذی و مفید برای بدن است.
پودینگ با شیر بادام، دسری گیاهی بوده و جایگزینی عالی برای پودینگهای سنتی با شیر لبنی است و طعمی دلچسب و دلنشین دارد.
پودینگ با شیر بادام، دسری گیاهی و بدون تخممرغ است که با استفاده از شیر بادام، شکر، نشاسته ذرت و طعمدهندههایی مانند وانیل تهیه میشود. به همین دلیل برای افرادی که از بیماری عدم تحمل لاکتوز رنج میبرند یا گیاهخوار هستند یا این که رژیم دارند، بهترین انتخاب است.
شیر بادام سرشار از ویتامین E، کلسیم و منیزیم و فاقد لاکتوز است. این دسر لذیذ و دلچسب با بافت نرم و طعمی دلنشینش هر کسی را شیفته خود خواهد کرد.
برای تهیه این دسر، موادی که نیاز دارید عبارتاند از:
شیر بادام | 2 فنجان |
شکر | 1.4 فنجان |
نشاسته ذرت | 2 قاشق چایخوری |
عصاره وانیل | 1.2 قاشق چایخوری |
طرز تهیه پودینگ با شیر بادام:
مرحله اول: برای شروع شیر بادام و شکر را در یک قابلمه مناسب ریخته و خوب هم بزنید تا شکر به طور کامل در شیر حل شود. سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتباً شیر را هم بزنید.
مرحله دوم: پس از آن که کمی شیر و شکر را روی حرارت هم زدید، نشاسته ذرت را نیز به مخلوط اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید تا ترکیب صاف و یکدست شود.
مرحله سوم: پس از حلشدن نشاسته و شکر در شیر، شعله اجاق را کم کنید و اجازه دهید تا مخلوط شما روی حرارت ملایم به جوش آید. البته در این حین نیز باید مخلوط را به طور مداوم هم زد تا پودینگ غلیظ شود. این کار حدود 5 الی 7 دقیقه طول خواهد کشید. بهتر است یرای هم زدن مواد از یک عهمزن دستی استفاده کنید.
مرحله سوم: عصاره وانیل را نیز به ترکیب اضافه کنید و مجدداً آن را با قاشق هم بزنید تا در نهایت پودینگ به غلظتی که مدنظر دارید، برسد.
مرحله چهارم: پودینگ را در ظرفهای سرو ریخته و به مدت حداقل 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شود.
در نهایت پودینگ را با خامه فرم گرفته، توت یا میوههای دلخواه تزیین کرده و سرو کنید.
پودینگ شیر بادام و زعفران
پودینگ شیر بادام دسری سنتی و محبوب هندی است که با طعمی دلنشین و بافتی لطیف هر ذائقهای را مجذوب خود میکند. این دسر نهتنها خوشمزه و مقوی است؛ بلکه به دلیل داشتن کالری کم و کمبودن چربی، انتخابی ایدهآل برای افراد رژیمی و دیابتی خواهد بود. در این مقاله با طرز تهیه پودینگ شیر بادام و زعفران آشنا خواهید شد تا بتوانید بهراحتی این دسر لذیذ را در منزل خود تهیه و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
حریرهبادام نیز خیلی خوشمزه و دلچسب بوده و درعینحال فواید بسیاری نیز برای بدن دارد به همین دلیل پیشنهاد میکنیم طرز تهیه حریره بادام را نیز در بلاگ اسنپ فود مطالعه بفرمایید.
موادی که برای تهیه این رسپی از پودینگ شیر بادام نیاز دارید عبارتاند از:
برنج باسماتی | 100 گرم |
شیر بادام | 1 لیتر |
شکر | 8 گرم |
هل | 6 عدد |
میخک | 2 عدد |
زعفران (ساییده شده) | به مقدار دلخواه |
کشمشپلویی | به مقدار دلخواه |
بادام ورقه شده بوداده (برای تزیین) | به مقدار دلخواه |
انبه اسلایس شده (برای تزیین) | به مقدار دلخواه |
دانههای انار (برای تزیین) | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه پودینگ شیر بادام و زعفران به این صورت است که:
مرحله اول: مرحله اول برای تهیه این پودینگ، آمادهسازی برنج است.
برای این منظور برنج را بهخوبی با آب سرد بشویید و در کاسهای جداگانه بریزید. مقداری آب به آن اضافه نمایید بهطوری که آب روی برنج را بپوشاند و بهاندازه نیم بندانگشت از سطح برنج بالا آید. برنج باید برای نیم ساعت در آب خیس بخورد.
مرحله دوم: در مرحله بعدی نوبت به پخت پودینگ میرسد.
پس از خیس خوردن برنج، شیر بادام را در قابلمهای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید. در این فاصله دانههای هل را آسیاب کنید.
پس از جوشآمدن شیر بادام، برنج خیسخورده را به همراه شکر، هل، میخک، زعفران ساییده شده و کشمش به شیر اضافه کرده و بهآرامی مواد را با هم مخلوط کنید.
بعد از مخلوطشدن مواد، حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا مواد بهآرامی پخته شوند. هر 20 تا 25 دقیقه یکبار، مواد را هم بزنید تا برنج به طور کامل پخته و پودینگ فرم بگیرد. پخت این رسپی پودینگ شیر بادام حدود یک الی یک ساعت و نیم طول خواهد کشید.
مرحله سوم: در آخر نوبت به تزیین و سرو پودینگ میرسد.
پس از پخت کامل پودینگ، آن را از روی حرارت برداشته و کمی صبر کنید تا خنک شود. سپس پودینگ را در ظرفهای مخصوص سرو ریخته و به مدت حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شود.
قبل از سرو، پودینگ را از یخچال خارج کرده و با بادام ورقه شده بوداده، حلقههای انبه و دانههای انار تزیین کنید.
فوت کوزهگری
اگر قصد درستکردن پودینگ شیر بادام و زعفران را دارید میتوانید برای طعم و عطر بهتر پودینگ از هل و میخک بیشتری در آن استفاده کنید یا بهجای کشمش، میوههای خشک دیگری مانند انجیر و خرما در آن بریزید. همچنین استفاده از مقداری گلاب یا عرق بهارنارنج، عطروطعم بهتری به این پودینگ خواهد بخشید.
البته میتوانید از شیرهای گیاهی دیگر مانند شیر فندق یا شیر جو دوسر بهجای شیر بادام استفاده کنید. اگر دوست دارید از شیر بادان خانگی در تهیه این پودینگ استفاده کنید میتوانید طرز تهیه شیر بادام خانگی را در بلاگ اسنپ فود یاد بگیرید.
برای تزیین پودینگ میتوانید از خامه فرم گرفته یا سس شکلات نیز استفاده کنید.
خواص پودینگ شیر بادام
پودینگ با شیر بادام دسری خوشمزه و مغذی است که فواید بسیاری برای سلامتی دارد. از جمله خواص این دسر لذیذ میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
شیر بادام منبعی غنی از ویتامین E است که یک آنتیاکسیدان قوی محسوب میشود. ویتامین E به محافظت از سلولها در برابر آسیبهای oxidative، تقویت سیستم ایمنی بدن و حفظ سلامت پوست و مو کمک خواهد کرد.
پودینگ شیر بادام حاوی کلسیم و منیزیم بسیار است که برای سلامت استخوانها و دندانها ضروری هستند. کلسیم باعث حفظ تراکم استخوان و جلوگیری از پوکیاستخوان میشود و منیزیم به جذب کلسیم و سلامت عضلات و اعصاب کمک خواهد کرد.
همچنین این دسر منبعی غنی از فیبر است و بهسلامت سیستم گوارش کمک میکند. فیبر با تنظیم حرکات روده از یبوست جلوگیری کرده و باعث حفظ سلامت روده بزرگ خواهد شد.
شیر بادام حاوی چربیهای سالمی مانند چربیهای غیراشباع چندگانه است که به سلامت قلب و عروق کمک میکنند. این چربیها کلسترول بد LDL را کاهش داده و در افزایش کلسترول خوب HDL بسیار تأثیرگذار خواهند بود.
در آخر…
پودینگ با شیر بادام، دسری خوشمزه، سالم و گیاهی است که بهراحتی در خانه تهیه میشود. این دسر سرشار از مواد مغذی و مفید برای بدن است و برای افراد که از حساسیت عدم تحمل لاکتوز رنج میبرند و همچنین افراد گیاهخوار و دیابتی مناسب و درعینحال مفید است.
این دسر انتخابی ایدهآل برای مهمانیها، عصرانهها و حتی صبحانه است. با دنبالکردن دستورالعملهای ارائه شده در این مقاله میتوانید بهراحتی این دسر لذیذ را بپزید و از طعم بینظیر آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402