سوپ گوجه فرنگی، یک پیش غذای خوشمزه و پر رنگ و لعاب
پیش از این در طرز تهیه انواع سوپ ، به طرز تهیه سوپ مرغ، سوپ قارچ، سوپ عدس و … پرداختیم، اما اگر به دنبال سوپ سادهای هستید که خیلی آسان و سریع آماده شود، چرا سوپ گوجه فرنگی را امتحان نمیکنید؟ اگرچه این سوپ در ایران، چندان معروف نیست، ولی یکی از سوپهای محبوب اروپایی است که در کشورهای دیگری مانند هند هم طرفداران زیادی دارد. برای دیدن طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی محبوب رستورانی به روشهای مختلف، با اسنپ فود همراه باشید.
سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی | |
تعداد نفرات | 4 نفر |
زمان آماده سازی | 15 دقیقه |
زمان پخت غذا | 30 دقیقه |
میزان سختی | کم |
سوپ گوجه فرنگی، سوپی ساده و خوش رنگ
آنچه در ادامه میآید، طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی است که یکی از سادهترین رسپیها در دستور پخت سوپ گوجه فرنگی محسوب میشود.
مواد لازم برای تهیه سوپ گوجه فرنگی
مواد لازم برای این سوپ به شرح زیر است:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
گوجه فرنگی متوسط | 8 عدد |
پیاز متوسط | یک عدد |
آرد | یک قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | یک قاشق غذاخوری |
آب یا آب گوشت | یک لیتر |
کره | 50 گرم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
جعفری تازه خرد شده | به مقدار لازم |
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی
برای درست کردن یک سوپ گوجه بینظیر به سبک ایتالیایی، این مراحل را دنبال کنید:
- مرحله اول: در قابلمهای جادار و مناسب 4 لیوان آب بریزید و حرارت زیر آن را زیاد کنید تا آب به جوش آید.
- مرحله دوم: گوجهفرنگیهای شسته شده را به صورت درسته داخل آب در حال جوش بریزید و پس از 3 دقیقه از قابلمه خارج کرده و داخل یک ابکش بگذارید تا خنک شوند.
- مرحله سوم: پوست گوجهفرنگیهای آب پز شده را با دست جدا کنید و آنها را روی تخته آشپزخانه خرد کنید. سپس با استفاده از یک مخلوط کن یا گوشتکوب برقی آنها را به صورت پوره دربیاورید.
- مرحله چهارم: پیازهای نگینی را همراه کره تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. سپس آرد را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رنگ آرد برگشته و بوی خامی آن از بین برود.
- مرحله پنجم: در ظرفی جداگانه رب را با مقدار کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود و سپس آن را به ترکیب پیاز و آرد اضافه کنید.
- مرحله ششم: در آخر، پوره گوجهفرنگی را به محتویات قابلمه اضافه کنید و بلافاصله آب گوشت را به آن اضافه کنید.
- مرحله هفتم: به مرحله آخر از طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی رسیدیم. حرارت اجاق را ملایم کنید و نمک، فلفل و جعفری خرد شده را به سوپ گوجه اضافه کنید. دقت کنید که بعد از اضافه کردن جعفریها، درب قابلمه را نگذارید تا رنگ سبزی تیره نشود.
پس از گذشت 10 دقیقه، سوپ گوجه فرنگی خوشمزه شما آماده سرو است و میتوانید به سلیقه خود آن را تزئین کنید و سر میز بیاورید. البته، اگر دوست داشته باشید میتوانید در کنار این سوپ، سوپ مرغ را نیز تهیه کرده و بر سر میز بگذارید. به این منظور پیشنهاد میکنیم طرز تهیه سوپ مرغ را نیز مطالعه کنید.
سوپ گوجه ترکیه
مواد لازم برای سوپ گوجه ترکیه تقریبا مشابه سبک ایتالیایی آن است، با این تفاوت که در این رسپی، از مقداری سیر به عنوان چاشنی این سوپ استفاده میکنند و در همان ابتدای کار، گوجهفرنگیها و سیر را به جای آبپز کردن، در فر کبابی میکنند و با سایر مواد به صورت پوره در میآورند.
سوپ گوجه هندی
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی به سبک هندی، قدری متفاوتتر و سختتر از سبک ایتالیای است. توجه داشته باشید که این غذا در هند، به صورت خیلی تند سرو میشود، اما اگر نمیتوانید این حجم تندی را تحمل کنید، مقدار فلفل آن را کمتر کنید. جدول مربوط به آمادهسازی سوپ گوجه هندی را در ادامه ببینید:
سوپ گوجه فرنگی هندی | |
تعداد نفرات | 4 نفر |
زمان آماده سازی | 15 دقیقه |
زمان پخت غذا | 60 دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
دستور تهیه سوپ گوجه فرنگی هندی
این سوپ که به آن سوپ کت هم میگویند، با نان یا برنج سرو میشود و میتوان به مواد لازمی که در ادامه میآیند، مقداری رب گوجهفرنگی هم اضافه کرد. در ضمن، در صورت در دسترس نبودن برگ کاری، میتوانید مقداری پودر کاری یا فلفل قرمز را جایگزین کنید.
مواد لازم سوپ گوجه فرنگی هندی
مواد لازم و طرز تهیه این سوپ رستورانی هندی را در ادامه ببینید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
گوجهفرنگی متوسط | 1.5 کیلوگرم |
پیاز متوسط | یک عدد |
تخممرغ | 2 عدد |
تمبر هندی | یک بسته |
سیر رنده شده | یک قاشق سوپخوری |
زیره پودر شده | یک قاشق چایخوری |
زنجبیل رنده شده | نصف قاشق سوپخوری |
پودر نارگیل | 2 قاشق سوپخوری |
سیاهدانه | نصف قاشق سوپخوری |
برگ کاری | 5 عدد |
آرد نخودچی | 2 قاشق سوپخوری |
زردچوبه | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه سوپ گوجه هندی
برای تهیه یک سوپ متفاوت و تند، این مراحل را دنبال کنید:
- مرحله اول: ابتدا پیازهای نگینی شده را داخل یک قابلمه نچسب یا فر تنوری کنید و کنار بگذارید.
- مرحله دوم: تمبر هندی با مقداری آب مخلوط کرده و چنگ بزنید. سپس، آن را از صافی رد کنید.
- مرحله سوم: تخممرغها را آبپز کنید و گوجه فرنگیها را نیز پوست گرفته و رنده کنید.
- مرحله چهارم: در مرحله چهارم از طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی، پودر زیره را با کمی روغن یا کره تفت دهید. سپس تمام مواد گفته شده به غیر از تخممرغ و آرد نخودچی را با آب صاف شده تمبر هندی و پوره گوجهفرنگی مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزند.
- مرحله پنجم: بعد از پخت سوپ، محتویات آن را میکس کرده و یا از صافی رد کنید. در ظرفی جداگانه، آرد نخودچی را در مقداری آب سرد حل کنید و داخل سوپ گوجه بریزید.
- مرحله ششم: دوباره سوپ را روی حرارت بگذارید تا با آرد نخودچی جوشیده و کمی غلیظ شود. به این ترتیب، سوپ گوجه هندی شما آماده است و در هنگام سرو باید آن را با تخممرغهای آبپز شده حلقهای تزئین کنید. در کنار این سوپ میتوانید از طرز تهیه سوپ عدس نیز بهره ببرید و میز غذایتان را رنگینتر کنید.
چند نکته تکمیلی در دستور پخت سوپ گوجه فرنگی
در طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی، این نکات را هم در نظر داشته باشید:
- بعضی افراد، برای طعم بهتر، در مراحل پایانی پخت این سوپ، مقداری خامه به آن اضافه میکنند که کاملا سلیقهای و اختیاری است.
- برای تهیه سوپ گوجه فرنگی با قارچ باید در ظرفی جداگانه و با حرارت بالا، قارچهای ورقه شده را تفت دهید و همراه با گوجهها به صورت پوره درآورده و به مواد سوپ اضافه کنید.
- افزودن سبزیجات معطری مثل آویشن به این سوپ کاملا اختیاری است و می توانید مطابق ذائقه خود از آن استفاده کنید.
سوپ گوجه فرنگی از ایتالیا به خانه ها رسید…
اگر دوست دارید طعم این سوپ رستورانی را امتحان کنید و امکان طبخ آن را در منزل ندارید، سفارش آنلاین غذا در اسنپ فود، به صورت 24 ساعته در خدمت شماست تا بتوانید خوشمزهترین غذاها را در مدتی کوتاه، درب منزل خود تحویل بگیرید. شاد و پویا باشید.