طرز تهیه نرگسی اسفناج با لپه ، همان طعمی که انتظارش را دارید
در این مطلب قرار است برای شما طرز تهیه نرگسی اسفناج با لپه را توضیح دهیم. تعجب نکنید، نرگسی اسفناج از آن غذاهای پرطرفداری است که میتوانید آن را با مواد مختلفی ترکیب کرده و در نهایت طعمی متفاوت برای مهمانان خود خلق کنید. اگر نظر ما را میخواهید باید بگوییم که بهتر بود نام غذای نرگسی اسفناج را غذای همه فن حریف میگذاشتند. چون به راحتی با تمام مواد اولیه ترکیب میشود و در نهایت قادر است تا شما را با یک طعم و مزه جدید غافلگیر کند.
نرگسی اسفناج با لپه | |
زمان آماده سازی | 30 دقیقه |
زمان پخت غذا | 30 دقیقه |
میزان سختی | درجه سختی کم |
میزان کالری در هر 100 گرم | 205 کیلو کالری |
نرگسی اسفناج و لپه، برای وقتی که همه طعمها تکراری هستند
نرگسی اسفناج یک غذای ساده و راحت است که برای تهیه آن زمان کمی صرف میشود. به عنوان صبحانه مقوی است و به عنوان نهار، سیر کننده. حتی اگر تصمیم گرفتید در وعده شام آن را آماده کنید بدون شک هم سبک است و هم از گرسنگی شما جلوگیری میکند. ضمن اینکه این غذا کاملا رژیمی است و اگر قصد دارید که لاغر شوید به واسطه کالری کمی که دارد میتواند یکی از وعدههای اصلی غذایی شما باشد.
اگر تصمیم گرفتید طعم تکراری نرگسی اسفناج را تغییر دهید، میتوانید آن را با مواد دیگری مانند گوشت چرخ کرده، قره قروت، رب انار، برنج، لپه و غیره ترکیب کنید. مانند طرز تهیه نرگسی اسفناج با قره قروت که طعمی عجیب و باورنکردنی دارد. نرگسی اسفناج این قابلیت را دارد که در ترکیب با مواد دیگر نه تنها که طعم اصیل خود را از دست نمیدهد، بلکه قادر است طعمهای جدیدی نیز خلق کند.
مواد اولیه برای تهیه نرگسی اسفناج با لپه
برای تهیه نرگسی اسفناج با لپه باید مواد اولیه زیر را آماده کنید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
پیاز | 1 عدد |
لپه | نصف پیمانه |
برنج | نصف پیمانه |
اسفناج | 250 گرم |
سیر | 2 حبه |
نمک، زردچوبه و فلفل | به مقدار کافی |
روغن | 1 لیوان |
تخم مرغ | 2 عدد |
طرز تهیه نرگسی اسفناج با لپه
در طرز تهیه نرگسی اسفناج با لپه مانند تهیه دیگر نرگسیهای اسفناج عمل کنید. فقط در این طرز تهیه چند ترفند آشپزی وجود دارد که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.
مرحله اول: برای مرحله اول از طرز تهیه نرگسی اسفناج با لپه مانند طرز تهیه نرگسی اسفناج با گوشت چرخ کرده ابتدا باید اسفناجها را تمیز کنید و خوب بشویید. سپس اجازه دهید تا آب آنها خشک شود. بعد از جمع شدن آب اسفناجها، آنها را ساطوری خرد کنید.
مرحله دوم: اسفناجهای ساطوری شده که آماده شدند آنها را در کناری قرار داده و به سراغ برنج و لپه بروید. در این قسمت بهتر است که لپه را از شب قبل خیس کرده باشید. البته اگر این کار را نکردید هم مانعی وجود ندارد. لپه را پخته و سپس برنج را هم بپزید. بهتر است برنج شما کته باشد، ضمنا اگر نیم پز باشد هم بهتر است.
مرحله سوم: بعد از آماده شدن لپه و برنج یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. تا زمان گرم شدن قابلمه بر روی حرارت، پیاز را پوست گرفته و آن را نگینی ریز خرد کنید. سپس بعد از گرم شدن قابلمه پیازها را درون آن بریزید و اجازه دهید تا پیازها بر روی حرارت کم، آب خود را از دست بدهند.
مرحله چهارم: بعد از آن روغن اضافه کرده و پیازها را سرخ کنید. بهتر است که پیازها کاملا سرخ نشوند و نیمه سرخ باشند. همین که پیازها سبک شدند، زردچوبه، نمک و فلفل را هم به آنها اضافه کرده و خوب تفت بدهید.
مرحله پنجم: در این مرحله از طرز تهیه نرگسی اسفناج با لپه مانند طرز تهیه نرگسی اسفناج با سیب زمینی بعد از سرخ شدن پیازها، اسفناجها را به آنها اضافه کنید. دقت کنید که نباید آب به این ترکیب اضافه کرد چون برگهای اسفناج به اندازه کافی آب دارند. درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید که برگهای اسفناج با آب خود پخته شده و با پیاز داغ ترکیب شوند.
مرحله ششم: بعد از گذشت تقریبا ۱۵ دقیقه اسفناج شما آماده است. حالا زمان این است که برنج پخته شده و لپه را نیز به ترکیب اسفناج با پیاز داغ اضافه کنید. تمام مواد را با هم خوب ترکیب کرده و هم بزنید تا کامل مخلوط شوند و سپس درب ظرف را ببندید. ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا تمام مواد به خوبی با هم جا بیفتند.
مرحله هفتم: بعد از این مدت زمان نرگسی اسفناج با لپه شما آماده است. کافی است که میانه غذای خود را باز کنید و تخم مرغها را در وسط ظرف غذا بشکنید. اجازه دهید تا تخم مرغها به خوبی پخته شوند و در نهایت نرگسی اسفناج را در ظرف مورد نظر ریخته و نوش جان کنید. دقت کنید که سفیده تخم مرغ کاملا پخته و سفت شود. البته ناگفته نماند که میتوانید تخم مرغها را با برنج و اسفناج هم ترکیب کرده و هم بزنید تا تخم مرغها پخته، سفت شده و در نهایت غذای شما آماده سرو شود.
نرگسی اسفناج لپه را حتماً امتحان کنید
در این مطلب سعی کردیم تا یکی دیگر از غذاهای تهیه شده با نرگسی اسفناج را به شما معرفی کنیم. این غذا به شدت مقوی و سرشار از ویتامین و پروتئین است. اسفناج، تخم مرغ، حبوباتی مثل لپه در کنار برنج، همگی سرشار از موادی هستند که بدن ما به آنها احتیاج دارد. مطمئن هستیم که اگر یک بار این غذا را در منزل تهیه کنید، به طور حتم آن را در جدول غذایی هفتگی خانواده قرار خواهید داد. در هر حال اگر تصمیم گرفتید نرگسی اسفناج و لپه و یا غذاهای این چنینی را برای صبحانه خود سفارش دهید، خدمات سفارش آنلاین کافه در خدمت شماست.