طرز تهیه انواع کافه گلاسه

به این مقاله امتیاز دهید

کافه گلاسه یک نوشیدنی با طعم قهوه است. انتخاب قهوه سرد برای لذت بردن از یک بعد از ظهر تابستانی ایدئال است. بسیاری از کافی شاپ ها نوعی نوشیدنی قهوه را ارائه می‌دهند که می توان آن را کافه گلاسه نامید. کافه گلاسه در خانواده قهوه های سرد (Iced Coffee) قرار می گیرد. اما تهیه کافه گلاسه در خانه نیز امکان پذیر است.

برای تهیه کافه گلاسه خانگی در خانه، تمام آنچه که نیاز دارید یک مخلوط کن معمولی آشپزخانه و چند ماده اولیه ساده است. ماده اصلی تشکیل دهنده این نوشیدنی قهوه است. بسته به میل شما، نوشیدنی کافه گلاسه می‌تواند با استفاده از قهوه تازه دم شده یا قهوه فوری تهیه شود. با این حال، بسیاری از مردم متوجه شدند که استفاده از قهوه فوری بافت مطلوب تر و طعم قوی تری را برای این نوشیدنی فراهم می‌کند. در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیۀ انواع کافه گلاسه در خانه آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

کمی درباره کافه گلاسه

کافه گلاسه از نوشیدنی های محبوبی است که در کافه های مختلف ممکن است تجربۀ نوشیدن آن را داشته باشیم. کافه گلاسه ترکیبی از قهوه سرد و بستنی است که برای خیلی از افراد نوشیدنی ایدئال است. کافه گلاسه انواع مختلفی نیز دارد. نوع سادۀ آن که معمولاً در کافه ها آن را میل کردید، شامل بستنی وانیلی و قهوه است. از انواع دیگر آن می توان به گلاسه با ژله کاکائو، قهوه گلاسه، گلاسه شاتوت و گلاسه با طعم های مختلف اشاره کرد.

کمی درباره کافه گلاسه

مواد لازم برای تهیه کافه گلاسه

  • بستنی وانیلی یا هر بستنی با طعم دیگری مطابق میل
  • اسپری خامه یا۲/۱ فنجان خامه سنگین
  • ۱ قاشق غذاخوری تکه های شکلات های خورد شده
  • ۲ قاشق چای خوری قهوه فوری
  • ۲/۱ فنجان شیر سرد
  • سس شکلات یا شکلات آب شده به مقدار لازم

طرز تهیۀ کافه گلاسه در خانه

دستور العمل اصلی کافه گلاسه نیاز به دو قاشق چای خوری و قهوه فوری خشک دارد. یک قاشق چای خوری شکر یا مقدار معادل آن شیرین کنندۀ دیگری به محلول قهوه اضافه کنید. از دو قاشق غذاخوری آب گرم برای مرطوب کردن و حل قند و قهوه در مایع غلیظی که به عنوان پایه نوشیدنی استفاده می‌شود، استفاده کنید. سپس شیر را به مخلوط قهوه و شکر اضافه کنید. شیر با توجه به سلیقۀ شما می‌تواند پر چرب یا کم چرب باشد. برای افرادی که از محصولات لبنی اجتناب می‌کنند، می‌توان به جای آن از شیر سویا یا شیر بادام استفاده کرد.

سپس مایع را درون مخلوط کن می‌ریزیم، در این بین یک قاشق چای خوری وانیل به آن اضافه می‌کنیم. برای افزودن کمی طعم و رنگ اضافی، می‌توانید یک قاشق چای خوری شکلات یا شربت طعم دار دیگری اضافه کنید. به عنوان مادۀ نهایی، چند قطعه یخ اضافه کنید. استفاده از یخ های مکعبی با اندازه استاندارد، معمولاً شش تا هشت تکه یخ کافی است. سپس بستنی را به مخلوط اضافه می‌کنیم و خیلی کم مخلوط می‌کنیم.

طرز تهیۀ کافه گلاسه در خانه

همه مواد را مخلوط کنید تا یخ کاملاً خرد شود و یک لایه کف مانند در بالای مخلوط قهوه ظاهر شود. در کل پروسه مخلوط شدن نباید بیش از سی تا چهل و پنج ثانیه طول بکشد. نوشیدنی آماده شده را در یک فنجان قهوه یا لیوان یا یک لیوان شفاف بریزید و بلافاصله آن را سرو کنید.

لیوان ها را به تعداد افراد به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.

درون لیوان های یخ زده را با مخلوط کافه گلاسه پر کنید و روی آن را با خامه فرم گرفته تزیین کنید. می‌توانید روی کافه گلاسه شکلات خورد شده یا سس شکلات بریزید.

حال به سراغ تفاوت نوشیدنی های معروف و محبوب با کافه گلاسه می رویم.

با ما همراه باشید تا با تفاوت کافه گلاسه با قهوه گلاسه، فراپه، شیک و اسموتی آشنا شوید.

تفاوت کافه گلاسه و قهوه گلاسه

در بالا طرز تهیۀ کافه گلاسه را توضیح دادیم. اما تفاوت قهوه گلاسه و کافه گلاسه در چیست؟ کافه گلاسه دارای اسکوپ های بستنی وانیلی یا طعم دلخواه شما به همراه قهوۀ سرد است. معمولاً در تهیۀ کافه گلاسه فقط از بستنی با طعم وانیل استفاده می شود که به آن ۱ الی ۲ شات اسپرسو اضافه می کنیم.

تفاوت کافه گلاسه و قهوه گلاسه

اما در تهیۀ قهوه گلاسه از بستی با اسکوپ قهوه استفاده می شود که در ادامه می توانیم به آن نوشیدنی به طعم قهوه نیز اضافه کنیم. پس تنها تفاوت کافه گلاسه و قهوه گلاسه در اسکوپ بستنی ها و قهوه استفاده شده می باشد. پس نباید در کافه گلاسه از اسکوپ بستنی با طعم قهوه استفاده کنیم. باید طعم ترجیحاً وانیلی باشد.

تفاوت گلاسه با میلک شیک

میلک شیک یک بستنی طعم دار و رقیق شده است که در تهیۀ آن از شیر نیز استفاده می شود. معمولاً شیک را با بستنی غلیظ و ترکیبی از طعم ها می شناسیم. غلظت میلک شیک به گونه ای است که برای نوشیدن آن از نی استفاده می شود. معمولاً در میلک شیک از تکه های میوه، بستنی های طعم دار و شیر های طعم دار استفاده می شود. اما گلاسه دارای اسکوپ های بستنی طعم دار و نوشیدنی ای با طعم قهوه است. در حالی که میلک شیک بستنی رقیق شده با شیر می باشد.

تفاوت کافه گلاسه با فراپه

فراپه را می توان شبیه با گلاسه و کافه گلاسه دانست. در تهیه فراپه از یخ، شیر و قهوه اسپرسو استفاده می شود. گاهی هم در تهیه فراپه بجای یخ از بستنی وانیلی استفاده می شود که در این صورت فراپه بیشترین شباهت را به کافه گلاسه دارد. در صورت استفاده از بستنی وانیلی به جای یخ در فراپه، تنها تفاوت آن با کافه گلاسه استفاده از شیر در این نوشیدنی است.

تفاوت کافه گلاسه و اسموتی

کافه گلاسه و اسموتی کاملاً باهم تفاوت دارند. اسموتی نزدیک به آبمیوه و شیک است. در تهیۀ اسموتی از شیر، میوه یخ زده، شکر، شکلات و مواد دلخواه دیگر استفاده می شود. اسموتی نسبت به شیک و کافه گلاسه غلظت بیشتری دارد. در واقع می توان اسموتی را بسیار شبیه به یخ در بهشت دانست. اسموتی از نوشیدنی های مقوی و سرشار از ویتامین است.

تهیه کافه گلاسه در خانه بسیار ارزان است و می‌تواند دسر زیبایی بعد از اتمام وعده غذایی شب برای خوردن باشد. تهیه کافه گلاسه در خانه با موادی که تقریباً در آشپزخانه هر خانه ای یافت می‌شود بسیار آسان است، حتی یک قهوه ساز مبتدی نیز می تواند یک قهوه سرد تهیه کند که مهمانان و اعضای خانواده را به وجد بیاورد. در مطالب بالا طرز تهیه کافه گلاسه را در خانه برای شما جمع آوری کرده ایم.

اگر به تهیه نوشیدنی علاقه مند هستید:

کوکتل میوه چیست؟ با انواع کوکتل میوه آشنا شوید!

طرز تهیه آیس پک شکلاتی و میوه ای

موکاپات چیست؟ معرفی انواع موکاپات

طرز استفاده از فرنچ پرس (طرز تهیه قهوه با فرنچ پرس)

طرز تهیه کاپوچینو، نوشیدنی گرم و اصیل ایتالیایی