طرز تهیه بیسکویت پرتقالی خوشمزه کرمدار با بوی خوش پاییز
بیسکویتها همواره یکی از بهترین و خوشمزهترین انتخابهای ما برای میانوعده و عصرانه است. این خوراکیهای ترد و مقوی با چاشنیها و طعمدهندههای بسیار مختلفی به پخت میرسند که این موضوع باعث شده تا ما با گستره وسیعی از بیسکویتها مواجه باشیم.
تلاش ما در بلاگ اسنپفود بر آن است که طرز تهیه بسیاری از این بیسکویتهای خوشمزه را برای شما فراهم کنیم؛ برای مثال به شما پیشنهاد میکنیم دستور پخت بیسکویت دارچینی را مطالعه کنید که در آن راهنمای تهیه یک بیسکویت بسیار همهپسند را به شما ارائه دادهایم.
اما در این مقاله قصد داریم تا با کمک یکی از خوشطعمترین میوهها، یعنی میوه پرتقال، طرز تهیه بیسکویت عصرانه پرتقالی را به شما ارائه دهیم. طعم و البته بوی پرتقال یکی از محبوبترین طعم و بوها در میان میوههای مختلف است و از همین رو شما میتوانید این بیسکویت را برای مهمانیهای شلوغ خود نیز تهیه کنید و مطمئن باشید همه افراد حاضر در جمع به دست پخت شما علاقهمند خواهند شد.
اما پیش از ارائه دستور پخت بیسکویت پرتقالی مخصوص، میبایست اطلاعات ضروری درباره پخت و نوش جان کردن آن را بررسی کنیم و سپس به سراغ مواد لازم برویم.
اطلاعات ضروری درباره بیسکویت پرتقالی و پخت آن
میزان کالری در هر ۱۰۰ گرم | ۴۱۰ کیلوکالری |
زمان آماده سازی | ۳۰ دقیقه |
زمان لازم برای پخت | ۴۰ دقیقه |
تعداد نفرات | ۶ نفر |
درجه سختی | متوسط |
مواد لازم برای تهیه بیسکویت پرتقالی
برای درست کردن بیسکویت پرتقالی مواد زیر را آماده کنید:
آرد سفید | ۳۱۵ گرم |
نشاسته ذرت | ۶۰ گرم |
روغن مایع | ۹۰ گرم |
پودر شکر | ۹۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
وانیل | به مقدار لازم |
پوست رنده شده پرتقال | به مقدار لازم |
پرتقال | ۱ عدد |
شکر | ۱ قاشق غذا خوری |
نشاسته ذرت | نصف قاشق مربا خوری |
یک نکته مهم درباره مواد اولیه
باید بدانید که شما میتوانید این بیسکویت را در دو نوع کرمدار و بدون کرم تهیه کنید. در لیست مواد اولیه، سه مورد آخر آن یعنی پرتقال، شکر و نشاسته ذرت را در صورتی تهیه کنید که بخواهید این بیسکویت را به صورت کرمدار سرو کنید؛ در غیر این حالت نیازی به آن نخواهید داشت. البته به شما پیشنهاد میکنیم لااقل یک بار طرز تهیه بیسکویت عصرانه را به صورت کامل اجرا کنید و بیسکویتهای خود را به شکل کرمدار تهیه نمایید؛ چرا که بیسکویت کرم دار پرتقالی بسیار خوشمزه بوده و بدون شک خانواده شما از آن استقبال خواهند کرد.
شما میتوانید میزان روغن را کمتر کرده و به جای آن کره آبشده اضافه کنید. البته توجه داشته باشید که مجموع وزن روغن و کره از میزان گفتهشده در جدول بالا بیشتر نشود. به سراغ مراحل این دستور پخت بیسکویت پرتقالی مخصوص برویم؛ با ما باشید.
مراحل پخت بیسکویت پرتقالی کرمدار
مرحله اول
اولین گام در طرز تهیه بیسکویت پرتقالی شکستن تخم مرغها در یک کاسه است؛ سپس وانیل را به تخم مرغها اضافه کنید. آنها را تا زمانی که به طور کامل پف کنند با دست یا همزن برقی هم بزنید.
مرحله دوم
پرتقال را بردارید و فقط سطح نارنجیرنگ آن را با رنده ریز رنده کنید. مواظب باشید قسمت سفید رنگ پوست پرتقال وارد ترکیب نشود.
مرحله سوم
روغن (یا ترکیب روغن و کره آبشده)، پوست پرتقال رندهشده و پودر شکر را به تخم مرغها اضافه کنید و مجددا هم بزنید.
مرحله چهارم
نشاسته ذرت را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب به خوبی یکدست شود. در ادامه در طی چند مرحله آرد را نیز اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا رفته رفته حالت خمیری پیدا کند.
مرحله پنجم
کف سینی فر خود کاغذ روغنی پهن کنید، با کمک فرچه و روغن یا کره آبشده اندکی آن را چرب کنید.
مرحله ششم
خمیر را به قطعات ۲۵ یا ۳۰ گرمی تقسیم کنید. در این مرحله میتوانید فرم مدنظر خود را به خمیرها بدهید. میتوانید از قالبهای مختلف نیز استفاده کنید.
مرحله هفتم
به شما پیشنهاد میدهیم خمیرها را با وسیلهای مشابه سری آبمرکباتگیری گود کنید تا در ادامه بتوانید کرم بیسکوییت پرتقالی را داخل این گودی بریزید. شما میتوانید کرم را به عنوان لایه میانی دو عدد بیسکویت نیز استفاده کنید.
مرحله هشتم
خمیرهای قالبگیریشده را روی سینی بچینید، فر را از قبل بر روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید و پس از آنکه به دمای مورد نظر رسید، سینی بیسکویتها را وارد آن کنید و تا ۲۵ دقیقه بگذارید بپزد.
مرحله نهم
به سراغ تهیه کرم برویم. پیش از هرچیز آب پرتقال تازه را بگیرید و آن را به خوبی صاف کنید تا به مایعی شفاف تبدیل شود.
مرحله دهم
در یک قابلمه آب پرتقال، شکر و نشاسته ذرت بریزید و آنها را به خوبی هم بزنید. سپس آن را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و به طور مداوم هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد. سپس آنها را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
مرحله یازدهم
بیسکویتها را از فر خارج کنید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود، پس از خنک شدن از کاغذ روغنی جدا کنید و کرم پرتقال را به آن بیفزایید.
دسر پرتقالی با بیسکویت شما آماده است!
طرز تهیه بیسکویت کرم دار را آموختیم، اما اگر در در شرایطی هستید که وقت کافی برای تهیه این بیسکویت جذاب ندارید، میتوانید به آسانی آن را با سفارش آنلاین شیرینی مجلسی تهیه کنید.
نکات ضروری در طرز تهیه بیسکویت پرتقالی
در طرز تهیه بیسکویت پرتقالی، بهتر است مقدار پوست پرتقال را در پختهای اول با مقادیر کم شروع کنید و رفته رفته آن را بیشتر کنید تا به ترکیب طلایی خود دست یابید.
خمیر را ورز ندهید؛ چرا که روغن پس میدهد و در ادامه بیسکویت شما فرم مناسب خود را از دست میدهد. خمیر را با کمک ابزارهای مناسب به حالت یکدست برسانید و بیشتر ورز ندهید.
در این بیسکویت از بکینگ پودر استفاده نمیشود؛ برای جبران آن میبایست تخم مرغ را به گونهای هم بزنید که در پفترین حالت خود قرار بگیرد.
شما میتوانید به جای آب پرتقال تازه از آب پرتقالهای دیگر استفاده کنید اما ترجیحاً آب پرتقال شما باید کاملاً طبیعی باشد.
به طور کلی بهتر است برای پخت بیسکویت پرتقالی مجلسی برای پذیرایی از سینیهای مناسب شیرینیپزی استفاده کنید. با سینیهای فر معمولی احتمالاً به خروجی مدنظر خود دست پیدا نخواهید کرد.
شما میتوانید این بیسکویتها را به شرط نگهداری در ظرف در بسته و فضای خشک و خنک، برای چند روز آماده خوردن نگه دارید
شیرینی از همه طعم، با ما!
در این مقاله طرز تهیه بیسکویت پرتقالی را به شما آموزش دادیم، این دسر خوشمزه با ارد سفید و پرتقال درست میشود و 30 الی 40 دقیقه برای اماده سازی و پخت آن زمان لازم است. بیسکویت پرتقالی یک گزینه مناسب برای عصرانه و دورهمیهایتان خواهد بود. اگر تجربه مفیدی در زمینه پخت این بیسکویتها دارید، میتوانید آن را در قسمت کامنتها با دیگر کاربران به اشتراک بگذارید و به آنها کمک کنید تا به خروجی بهتری دست پیدا کنند.
اما اگر به یک عصرانه خوشمزه نیاز داشتید و امکان پخت بیسکویت پرتقالی برای شما فراهم نبود، اسنپفود باز هم در کنار شماست! امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید و ایده ای برای پخت یک عصرانه دلچسب به ذهنتان رسیده باشد. امیدواریم که از خواندن این مقاله لذت برده باشید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402