طرز تهیه دسر پان اسپانیا به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه دسر پان اسپانیا
دسته بندی: آموزش آشپزی دسر
4.2/5 - (10 امتیاز)

دسرها بخش جدایی‌ناپذیر و جذاب سفره‌های غذای امروزی به حساب می‌آیند. دسر در کنار غذا، سفره را پر رنگ و لعاب و زیباتر می‌کند. در این مقاله قصد داریم دسر فوق‌العاده هیجان‌انگیز و خوشمزه‌ای را به شما معرفی کنیم. با ما همراه باشید و با استفاده از طرز تهیه دسر پان اسپانیا، این دسر را در مهمانی‌ها و دورهمی‌های خانوادگی و دوستانه سرو کنید و لذت ببرید.

دسر پان اسپانیا

تعداد نفرات 6 نفر
زمان آماده‌سازی 20 دقیقه
زمان تهیه 120 دقیقه
میزان سختی متوسط

معرفی دسر پان اسپانیا

معرفی دسر پان اسپانیا

این دسر خوشمزه علاوه بر طعم، ظاهر فوق‌العاده‌ای نیز دارد.

دسر پان اسپانیا نوعی دسر خوشمزه و جذاب بین‌المللی که خواستگاه آن را کشور اسپانیا می‌دانند. این دسر با طعمی دوست‌داشتنی و ظاهری جذاب طرفداران بسیاری دارد. پان اسپانیایی به صورت لایه لایه از ترکیب مواد دسر، بیسکوییت پتی بور و میوه‌های مانند موز و توت فرنگی تهیه می‌شود. از پان، این دسر خوشمزه می‌توان برای جشن تولد و دیگر مجالس استفاده کرد تا مهمانان از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرند.

طرز تهیه دسر پان به صورت مرحله ای

طرز تهیه دسر پان به صورت مرحله ای

پان اسپانیا با طعم شیرین و جذابش در بین همه سنین محبوب است.

دسر پان اسپانیا به صورت قالبی یا لیوانی تهیه می‌شود که می‌توان این دسر را به آسانی درست کرد. در ادامه به آموزش تهیه دسر پان می‌پردازیم.

مواد لازم طرز تهیه دسر پان اسپانیا با بیسکویت پتی بور

مواد اولیه لازم برای تهیه دسر پان اسپانیا ساده به شرح زیر است که برای 6 نفر مناسب خواهد بود. برای درست کردن دسر پان اسپانیا برای ۴ نفر باید میزان مواد اولیه را مقداری کاهش دهید.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
تخم مرغ 2 عدد
شیر 4 پیمانه
آرد سفید نصف پیمانه
کره 50 گرم
شکر 1 پیمانه
بیسکوییت پتی بور 2 بسته
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه 150 گرم
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
موز 3 عدد
وانیل 1 قاشق چای‌خوری
توت فرنگی به مقدار کافی
گردو نصف پیمانه

دستور تهیه دسر پان اسپانیا

دستور تهیه دسر پان اسپانیا

پان اسپانیا یکی از دسرهای محبوب در جهان است.

در ادامه به طرز تهیه پان اسپانیایی ساده می‌پردازیم.

  • مرحله اول: برای تهیه دسر پان اسپانیا، تخم مرغ و شکر را با استفاده از همزن برقی، به خوبی هم بزنید.
  • مرحله دوم: در این مرحله نشاسته ذرت را در مقدار کمی شیر سرد حل کنید. سپس در ادامه مابقی شیر را در قابلمه‌ای بریزید و ترکیب نشاسته و شیر سرد را به قابلمه بیافزایید.
  • مرحله سوم: آرد را 3 بار الک کرده و به ترکیب شیر و نشاسته اضافه کنید. سپس مخلوط تخم مرغ و شکر را نیز به محتویات درون قابلمه بیافزایید.
  • مرحله چهارم: مواد را روی حرارت ملایم قرار داده و به خوبی هم بزنید تا غلیظ شود. سپس وانیل و کره را نیز با محتویات درون قابلمه ترکیب نمایید.
  • مرحله پنجم: در این مرحله قابلمه را از روی حرارت برداشته و خامه صبحانه را به مواد اضافه کنید.
  • مرحله ششم: اگر تمایل دارید از پودر کاکائو در تهیه دسر پان اسپانیا استفاده کنید، مواد را نصف کرده و به نیمی از آن پودر کاکائو اضافه کنید. بنابراین نیمی از مواد سفید و نیم دیگر شکلاتی می‌شوند.
  • مرحله هفتم: ظرف مناسبی را انتخاب کرده و کف ظرف را با استفاده از بیسکوئیت‌های پتی پور خوشمزه، پر کنید. در ادامه کرم سفید رنگ دسر را روی بیسکویت‌ها ریخته و دوباره یک ردیف بیسکوئیت روی مواد بچینید.
  • مرحله هشتم: گردوی خرد شده را روی بیسکوئیت‌ها ریخته و سپس مواد شکلاتی را اضافه کنید. توجه داشته باشید که علاوه بر گردو می‌توانید از موز یا توت فرنگی هم در لابه‌لای مواد استفاده کنید.
  • مرحله نهم: روی ظرف را با سلفون بپوشانید و 2 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از آماده شدن دسر، روی آن را با میوه‌های خوشمزه و لذیذ تزئین کرده و نوش جان کنید.

تهیه دسر پان اسپانیا ساده و خوشمزه به پایان رسید و پیشنهاد می‌کنیم برای پذیرایی از مهمانان خود، آموزش مرحله به مرحله‌ی طرز تهیه‌ی‌ دسر تیرامیسو خانگی خوشمزه را نیز دنبال کنید.

طرز تهیه دسر پان اسپانیا لیوانی

طرز تهیه دسر پان اسپانیا لیوانی

پان اسپانیا یک دسر سبک و خوشمزه بین‌المللی

در طرز تهیه انواع دسرها مانند دسر پان یا دسر پاناکوتا، می‌توان از لیوان یا قالب‌های کوچک مخصوص دسر نیز استفاده کرد. برای این کار مواد دسر، بیسکوییت پتی بور، گردو خرد شده و میوه‌ها را آماده کنید و آن‌ها به صورت لایه لایه درون لیوان یا ظرف‌های کوچک دسر بریزید. در نهایت روی دسرها را مطابق سلیقه خود تزئین کنید.

راستی، صحبت از دسر پاناکوتا شد و خوب است طرز تهیه دسر پاناکوتا؛ محبوب‌ترین دسر ایتالیا را درست کنید! را نیز مطالعه کنید. به این شکل، با دسرهای خوشمزه‌ای آشنا خواهید شد.

نکات مهم درباره طرز تهیه دسر پان اسپانیا

نکات مهم درباره طرز تهیه دسر پان اسپانیا

دسر پان اسپانیا، خوشمزه و پرکالری.

اگر قصد تهیه دسر پان اسپانیا  ساده یا زعفرانی زعفرانی یا ساده و … را دارید؛ به هر ترتیب نکات زیر را در نظر داشته و مطابق با آن‌‌ها، آماده‌سازی این دسر خوشمزه را دنبال کنید:

  • در حین درست کردن مواد روی حرارت، آن را به طور مداوم هم بزنید، زیرا نشاسته به سرعت ته می‌گیرد.
  • بهتر است که برای تهیه دسر پان اسپانیایی از مغزیجات و شکلات تخته‌ای استفاده کنید.
  • این دسر را به همراه بستنی وانیلی یا شکلاتی سرو نمایید.
  • دسر پان اسپانیا با ژله یکی از دسرهایی است که سریع و راحت حاضر می‌شود و برای تهیه آن از یک لایه ژله‌ای استفاده می‌کنند.
  • در طرز تهیه دسر پان اسپانیا مجلسی می‌توانید زعفران را برای زیبایی بیشتر به‌کار ببرید.
  • برای تزئین این دسر خوشمزه، امکان آن را دارید که به جز میوه‌های مختلف، از پودر پسته یا دیگر مغزهای خرد شده نیز استفاده کنید. این نکته را می‌توانید در طرز تهیه دسر مگنولیا نیز رعایت کرده و نتیجه بهتری بگیرید.
  • این دسر زیبا و خوش طعم را می‌توان به دو شکل لیوانی و گرد، شبیه کیک تولد درست کرد.
  • برای خوشمزه‌تر شدن دسر پان اسپانیا از پودر کافی میکس هم استفاده کنید.
  • قبل از اینکه آرد را به مواد دسر اضافه کنید، آن را چندین بار الک کرده تا کرم دسر لطیف، شفاف و یک‌دست شود.
  • بهتر است قبل از سرو کردن این دسر، روی آن را با شکلات آب شده و خامه فرم گرفته، به خوبی و زیبایی تزئین کنید.
  • به یاد داشته باشید که قرار دادن این دسر داخل یخچال، باعث بهتر شدن طعم و فرم آن خواهد شد.
  • می‌توانید در تهیه دسر پان اسپانیا از هر نوع بیسکوئیتی استفاده کنید.
  • در تهیه این دسر از نشاسته ذرت استفاده می‌شود و طرز تهیه دسر پان اسپانیا بدون نشاسته طرفداران چندانی ندارد.

دسر پان از مادرید و اسپانیا تا درب خانه شما…

دسر پان اسپانیا یکی از انواع دسرهای خوش طعم و خوشمزه بین‌المللی است که از خوردن آن، لذت زیادی خواهید برد. همچنین تهیه دسر پان اسپانیا بسیار آسان و سریع بوده و به راحتی می‌توانید این دسر فوق‌العاده جذاب را در منزل برای مهمانی‌ها تهیه کنید و آن را با مغزیجات و میوه‌های زیبا از جمله موز، توت فرنگی، شاتوت و بلوبری تزئین نمایید.

البته، اگر فرصت تهیه دسرها را ندارید، می‌توانید آن‌ها را به شکل آنلاین از اسنپ فود سفارش دهید. به این شکل، آن را از سفارش آنلاین شیرینی یا سفارش آنلاین از کافه سفارش داده و نیازی نیست تا زمانی را برای آماده کردن دسر پان اختصاص دهید.

سوالات متداول

چه نکات مهم درباره طرز تهیه دسر پان اسپانیا باید رعایت کنیم؟

نکته های تهیه دسر پان اسپانیایی در حین درست کردن مواد روی حرارت، آن را به طور مداوم هم بزنید،
زیرا نشاسته به سرعت ته می‌گیرد.بهتر است که برای تهیه دسر پان اسپانیا از مغزیجات و
شکلات تخته‌ای استفاده کنید.این دسر را به همراه بستنی وانیلی یا شکلاتی سرو نمایید.
دسر پان اسپانیا با ژله یکی از دسرهایی است که سریع و راحت حاضر می‌شود و برای تهیه آن از یک لایه ژله‌ای استفاده می‌کنند.در طرز تهیه دسر پان اسپانیایی می‌توانید زعفران را برای زیبایی بیشتر به‌کار ببرید.
برای خوشمزه‌تر شدن دسر پان اسپانیا از پودر کافی میکس هم استفاده کنید.
قبل از اینکه آرد را به مواد دسر اضافه کنید، آن را چندین بار الک کرده تا کرم دسر لطیف، شفاف و یک‌دست شود.
بهتر است قبل از سرو کردن این دسر، روی آن را با شکلات آب شده و خامه فرم گرفته، به خوبی و
زیبایی تزئین کنید در تهیه این دسر از نشاسته ذرت استفاده می‌شود و طرز تهیه دسر پان اسپانیا
بدون نشاسته طرفداران چندانی ندارد

در طرز تهیه انواع دسرها مانند دسر پان یا دسر پاناکوتا، می‌توان از لیوان یا قالب‌های کوچک
مخصوص دسر نیز استفاده کرد. برای این کار مواد دسر، بیسکوییت پتی بور، گردو خرد شده و
میوه‌ها را آماده کنید و آن‌ها به صورت لایه لایه درون لیوان یا ظرف‌های کوچک دسر بریزید

در دستور پخت دسر پان اسپانیا مواد را روی حرارت ملایم قرار داده و به خوبی هم بزنید تا غلیظ شود.
سپس وانیل و کره را نیز با محتویات دسر را درون قابلمه ترکیب نمایید

مواد اولیه تهیه دسر پان اسپانیا : تخم مرغ ،آرد سفید ،شیر ، کره ، بیسکوییت پتی بور،
نشاسته ذرت ،خامه صبحانه ، پودر کاکائو ، موز ، وانیل ، توت فرنگی و گردو

قرار دادن دسر پان داخل یخچال،باعث بهتر شدن طعم و فرم دسر پان اسپانیا خواهد شد

نظرات کاربران

ارمغان طاهافر
27.خرداد.1402

سلام دسر پان اسپانیا درست کردم ته گرفت بود چیکار کنم که دیگه این اتفاق برای درست کردن دسر پان میفته

    snappfoodadmin
    27.خرداد.1402

    سلام در حین درست کردن دسر پان اسپانیا وقتی مواد روی حرارت هستند مواد را به طور مداوم هم بزنید، زیرا نشاسته به سرعت ته می‌گیرد.

پانته آ کرمانی
27.خرداد.1402

سلام دسر پان کرم دسر خیلی یک دست و خوب و نرم نشده بود

    snappfoodadmin
    27.خرداد.1402

    سلام در دست کردن دسر پان قبل از اینکه آرد را به مواد دسر اضافه کنید، آن را چندین بار الک کرده تا کرم دسر لطیف، شفاف و یک‌دست شود

radbano
27.خرداد.1402

سلام دسر پان اسپانیا چیکار کنم که بهتر طعم و فرم بگیره

    snappfoodadmin
    27.خرداد.1402

    سلام قرار دادن دسر پان اسپانیا داخل یخچال، باعث بهتر شدن طعم و فرم آن خواهد شد

farank imanzadeh
29.خرداد.1402

مواد لازم طرز تهیه دسر پان اسپانیا با بیسکویت پتی بور چقدر خوب مناسب فکر میکردم مخلفات زیادتری بخواد حتما دسر پان درست میکنم

حیدری ناب
16.مرداد.1402

از نکته های دسر پان اسپانیا خوشم امد فوت و فن دسر پان جالبی بود

    snappfoodadmin
    19.مرداد.1402

    سلام رعایت نکات مهم درباره طرز تهیه دسر پان اسپانیا باعث میشود که دسر خوشمزه و لذیذی داشته باشید .ر حین درست کردن مواد روی حرارت،
    را به طور مداوم هم بزنید، زیرا نشاسته به سرعت ته می‌گیرد.بهتر که برای تهیه دسر پان اسپانیا از مغزیجات و شکلات تخته‌ای استفاده کنید.قبل از اینکه آرد را
    به مواد دسر پان اسپانیا اضافه کنید، آن را چندین بار الک کرده تا کرم دسر پان لطیف، شفاف و یک‌دست شود.
    دسر پان را به همراه بستنی وانیلی یا شکلاتی سرو نمایید.دسر پان اسپانیا با ژله یکی از دسرهایی است که سریع و راحت حاضر می‌شود و
    برای تهیه آن از یک لایه ژله‌ای استفاده می‌کنند.در طرز تهیه دسر پان اسپانیایی می‌توانید زعفران را برای زیبایی بیشتر به‌کار ببرید

کمالبگی
16.مرداد.1402

دسر پان اسپانیا چی هستش کیک یا بستنی

    snappfoodadmin
    19.مرداد.1402

    سلام پان نوعی دسر خوشمزه و جذاب بین‌المللی که در کشور اسپانیا معروف است و جایگاه ویژه دارد. این دسر با طعمی دوست‌داشتنی و ظاهری جذاب طرفداران زیادی دارد.
    دسر پان اسپانیا به صورت لایه لایه از ترکیب مواد دسر، بیسکوییت پتی بور و میوه‌های مانند موز و توت فرنگی تهیه می‌شود.
    دسر پان می‌توان برای جشن تولد و مهمانی های و دورهمی ها استفاده کرد تا همه از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرند.این دسر را به همراه بستنی وانیلی یا شکلاتی سرو نمایید