سوسیس کوکتل، با ابعاد کوچک آن نسبت به سایر انواع سوسیس، یک گزینه عالی برای درست کردن ساندویچهایی با ظاهر فانتری و جذاب و در عین حال خوشمزه است. به علاوه با یاد گرفتن طرز تهیه ساندویچ کوکتل تنوری و پنیری، میتوانید یک غذای فوری برای مواقعی که زمان کافی برای تهیه غذاهای پرکار ندارید، آماده کنید.
در این مطلب، طرز تهیه ساندویچ کوکتل پنیری به روش های متنوع معرفی خواهد شد و شما میتوانید بر اساس سلیقه و میزان زمانی که در اختیار دارید، هر کدام از آنها را امتحان کنید. در پایان به برخی نکات مهم در مورد پخت انواع کوکتل نیز اشاره خواهد شد.
ساندویچ کوکتل تنوری و پنیری |
|
تعداد نفرات | 4 نفر |
زمان آماده سازی | 10 دقیقه |
زمان پخت | 10 تا 15 دقیقه |
میزان سختی | کم |
ساندویچ کوکتل پنیری آسان و سریع

یکی از سریعترین روشها برای درست کردن ساندویچ کوکتل، سرخ کردن و صرف آن به همراه سبزیجات خرد شده است. این ساندویچ، یک وعده فست فودی مناسب برای زمانهایی است که عجله دارید و میتوانید از انواع کوکتل مرغ یا گوشت قرمز یا کوکتل پنیری برای این منظور استفاده کنید.
مواد اولیه ساندویچ کوکتل پنیری
مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه این ساندویچ خوشمزه، به شرح زیر هستند:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
سوسیس کوکتل پنیری | ۱۲ عدد |
قارچ | ۳۰۰ گرم |
سس کچاپ | به مقدار کافی |
نان باگت | 4 عدد |
کاهو، گوجه فرنگی، خیارشور، زیتون | به مقدار کافی |
مراحل درست کردن ساندویچ کوکتل پنیری
برای درست کردن این ساندویچ با سوسیس کوکتل پنیری و قارچ، مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرحله اول: پیش از هر کاری، لازم است که برای سرخ شدن بهتر؛ در دو طرف کوکتلها برشهای شیاری مورب به فواصل یکسان ایجاد کنید.
- مرحله دوم: سپس کوکتلها را در روغن سرخ کنید. در این مرحله، دمای شعله باید پایین باشد تا کوکتل به خوبی مغزپخت شود. همین طور دقت کنید که با پشت و رو کردن سوسیسها، تمام سطح آنها و همین طور داخل کوکتل به خوبی سرخ شود.
- مرحله سوم: قارچها را به صورت ورقهای خرد کرده و در روغن داغ تفت دهید. دمای شعله در این مرحله باید بالا باشد تا قارچها آب نیندازند.
- مرحله چهارم: نان باگت را باز کرده و کف آن را با چند برگ کاهو بپوشانید. سپس کوکتلها را بر روی برگههای کاهو قرار داده و اطراف آن را با قارچ و سبزیجات خرد شده دلخواه خود پر کنید.
- مرحله پنجم: برای میل کردن این ساندویچ سس کچاپ بسیار جذاب و خوشمزه خواهد بود. با این حال شما میتوانید از سس مایونز نیز استفاده کنید.
ساندویچ کوکتل تنوری

میتوان ساندویچ کوکتل را به صورت تنوری نیز تهیه کنید که خوشمزهتر از حالت ساده آن، خواهد بود. برای اضافه کردن طعم خاص به این ساندویچ، میتوانید از سس حرفهای مخصوص برای ساندویچ تنوری استفاده کنید.
مواد لازم برای ساندویچ کوکتل تنوری
مواد لازم در طرز تهیه ساندویچ کوکتل به روش تنوری، در جدول زیر آمده است:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
سوسیس کوکتل پنیری یا ساده | 12 عدد |
قارچ | 100 گرم |
پیاز کاراملی | به مقدار کافی |
پنیر پیتزا | به مقدار کافی |
چیپس سیب زمینی | به مقدار کافی |
نان باگت | 4 عدد |
مواد لازم برای سس مخصوص ساندویچ تنوری
همین طور برای تهیه سس مخصوص این ساندویچ، نیز لازم است که مواد اولیه زیر را در نظر داشته باشید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
سس مایونز | 3 قاشق غذاخوری |
سس خردل | 1 قاشق چایخوری |
سرکه سفید | به مقدار کافی |
آبلیمو | 2 قاشق غذاخوری |
فلفل چیلی | نوک قاشق چایخوری |
پودر پاپریکا | 1 قاشق چایخوری |
پودر سیر | نصف قاشق چایخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری |
شوید خشک شده | نصف قاشق غذاخوری |
آماده کردن کوکتل، قارچ و پیاز کاراملی

برای تهیه این کوکتل، مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرحله اول: درست مانند چیزی که در بالا نیز دیدیم؛ باید بر روی کوکتلهای پنیری برشهای مورب ایجاد کنید. سپس آنها را با مقداری روغن روی حرارت ملایم سرخ کنید تا کاملا مغز پخت شوند. در صورت استفاده از کوکتل ساده، میتوانید آنها را نصف کرده و سرخ کنید؛ اما دقت داشته باشید که نصف کردن سوسیسهای پنیری و سرخ کردن آنها به این شکل، باعث خارج شدن پنیر داخل کوکتل خواهد شد.
- مرحله دوم: قارچها را به صورت ورقهای خرد کرده، سپس با روغن تفت دهید. برای این که قارچها آب نیندازند، لازم است که دمای شعله در هنگام پخت زیاد باشد. همین طور میتوانید در حین تفت دادن، مقداری آبلیمو به قارچها اضافه کنید تا سیاه نشوند.
- مرحله سوم: در مرحله بعد پیازها را به صورت خلالی خرد کرده و با مقداری کره تفت دهید. برای این که پیازها نرم و کاراملی شوند، لازم است دمای شعله بسیار پایین و مدت زمان پخت طولانی باشد. میتوانید پس از سبک شدن پیازها، مقداری آب یا سرکه بالزامیک نیز به آن اضافه کنید تا پیازها نرمتر شوند.
آماده کردن سس مخصوص ساندویچ تنوری
در طرز تهیه ساندویچ کوکتل ، سس ساندویچ را به این شکل آماده کنید:
- مرحله اول: همان طور که میدانید برندهای مختلف سس مایونز، طعمهای متفاوتی دارند و ممکن است طعم سس تهیه شده چندان مطلوب شما نباشد. از این روی در ابتدا با آبلیمو، سرکه و نمک، طعم پایه سس مایونز را به دلخواه خود تغییر دهید. توصیه میکنیم که این مواد را در مقادیر بسیار کم اضافه کنید تا به طعم مورد پسند خود برسید.
- مرحله دوم: پس از آن نیز سایر ادویه جات و طعم دهندهها را به ترتیب به سس خود، اضافه کنید. علاوه بر آبلیمویی که در مرحله اول برای سس پایه استفاده کردید، در این مرحله نیز باید ۲ قاشق به مواد دیگر اضافه کنید. آبلیمو باعث رقیقتر شدن سس شده و ترکیب مواد دیگر با آن را نیز بهبود میدهد.
- مرحله سوم: در صورت علاقه به طعم تندتر، میتوانید مقدار بیشتری از سس خردل و فلفل چیلی استفاده کنید. البته در نظر داشته باشید که در این صورت این سس برای بچهها مناسب نخواهد بود.
- مرحله چهارم: در صورت علاقه به طعم دودی بیشتر، میتوانید مقدار پودر پاپریکا را افزایش دهید.
- مرحله پنجم: به دلیل استفاده از شوید خشک در تهیه این سس، بهتر است آن را یکی دو ساعت زودتر آماده کرده و در یخچال قرار دهید تا طعم آن در سس بهتر احساس شود.
آماده کردن ساندویچ کوکتل پنیری تنوری

برای آماده کردن این ساندویچ خوشمزه با کوکتل پنیری و به شکل تنوری، مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرحله اول: در مرحله اول پیش از انجام هر کاری بهتر است که نانهای باگت را برش زده و خمیر اضافی آن را خارج کنید.
- مرحله دوم: کف نان را با چیپس سیب زمینی بپوشانید. برای این که چیپسها فضای نان را پر نکنند، آنها را کمی فشار دهید تا خرد شوند و حجم کمتری بگیرند.
- مرحله سوم: روی چیپسها را با پنیر پیتزا پوشانده و سپس پیاز کاراملی را اضافه کنید. در ادامه سس مخصوص را با قارچهای تفت داده شده مخلوط کرده و به مواد ساندویچ اضافه کنید.
- مرحله چهارم: با توجه به ابعاد و گنجایش نان باگت انتخابی، تعدادی کوکتل سرخ شده به دلخواه داخل نان باگت قرار داده و روی کوکتلها را با پیتزا بپوشانید. این موضوع را در خصوص طرز تهیه سوسیس بندری ساندویچی ها نیز رعایت میشود.
- مرحله پنجم: حالا روی یک فویل آلومینیومی یک کاغذ روغنی قرار دهید تا از چسبیدن پنیر آب شده به فویل جلوگیری شود. سپس نان باگتها را داخل فویل پیچیده و دو طرف آن را کامل ببندید.
- مرحله ششم: ساندویچهای رول شده داخل فویل آلومینیومی را در داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا پنیر آن آب شود. پس از گذشت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه، میتوانید ساندویچها را از فر خارج کرده و میل کنید.
دستور پخت ساندویچ کوکتل رستورانی با سس خردل

میتوانید برای یک تجربه جدید و متفاوت، نحوه پخت و طرز تهیه ساندویچ کوکتل را اندکی تغییر داده و روش جدیدی را امتحان کنید. برای درست کردن ساندویچ کوکتل رستورانی و حرفهای به این روش، تنها به سس خردل و کمی پنیر پیتزا نیاز دارید.
- مرحله اول: کوکتل مورد علاقه خود از جمله کوکتل مرغ، گوشت یا پنیری را انتخاب کنید. قبل از باز کردن پوشش روی کوکتلها، آنها را داخل آب جوش بیندازید و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه آب پز شوند.
- مرحله دوم: کوکتلها را از آب خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شوند. سپس با چاقو روی کوکتلها شکاف ایجاد کرده و پوست سوسیسها را از آن جدا کنید. دقت کنید شکافی که روی کوکتل ایجاد میکنید آن قدر عمیق نباشد که سوسیس کاملا نصف شود.
- مرحله سوم: داخل شکافهایی که بر روی کوکتل ایجاد کردهاید را با سس خردل پر کنید. سپس روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید. میتوانید از هر پنیر دیگری بر حسب دلخواه استفاده کنید.
- مرحله چهارم: حالا نوبت آن است که کوکتلها را با کمی کره داخل ماهیتابه سرخ کنید. برای چند دقیقه درب ماهیتابه را ببندید تا پنیرهای روی کوکتل نیز آب شوند. البته شما میتوانید کوکتلها را داخل فر نیز بپزید.
- مرحله پنجم: برای قرار دادن کوکتلها داخل نان ساندویچی، میتوانید از نان باگت با اندازه معمولی، نانهای فانتزی با ابعاد کوچک یا نانهای گرد استفاده کنید. نان را از قسمت بالایی آن برش بزنید و در صورت نیاز مقداری از خمیر اضافی را از داخل نان خارج کنید.
- مرحله ششم: کف نان را سس خردل بریزید و سپس کوکتلهای سرخ شده را روی آن قرار دهید. متناسب با ابعاد نان، میتوانید داخل هر نان یک یا چند عدد سوسیس قرار دهید. همین طور برای تزئین از سس خردل، تکههای فلفل دلمهای، قارچ یا پنیر پیتزا استفاده کنید.
برخی نکات مهم در خصوص طرز تهیه ساندویچ کوکتل پنیری

برای آن که در تهیه این ساندویچ عالی و بی نقص عمل کنید، این نکات را در نظر داشته باشید:
- برای تهیه ساندویچ کوکتل پنیری به این روش، از مخلفات زیاد مانند خیارشور، گوجه فرنگی، کاهو و سایر سبزیجات استفاده نکنید و اجازه دهید طعم سوسیس در ساندویچ غالب باشد. در صورتی که به سس خردل تند علاقه ندارید، میتوانید از انواعی که میزان تندی کمتری دارند استفاده کنید. این نکته در خصوص طرز تهیه ساندویچ ژامبون تنوری نیز حائز اهمیت بوده و باید سعی کنید که طعم ژامبون تنوری در ساندویچ شما، غالب باشد.
- سوسیس کوکتل به طور کلی یکی از انواع محبوب سوسیس است که ویژگی اصلی آن ابعاد کوچک است. اغلب کوکتلها حدود ۳۰ گرم وزن دارند و همچون سایر انواع سوسیس، میزان و نوع گوشت به کار رفته در آنها متفاوت است و شما میتوانید به دلخواه انواع کوکتل گوشت یا مرغ را برای تهیه ساندویچ انتخاب کنید. درصد گوشت موجود در کوکتل پنیری معمولاً بالای ۵۰ درصد است.
- با توجه به اندازه کوکتل، این سوسیس برای تهیه ساندویچهایی با ابعاد کوچک با طراحی فانتزی ایده آل است. به همین دلیل میتوانید برای پذیرایی و سفره آرایی روی ساندویچ کوکتل یا کوکتل پنیری حساب کنید. استفاده از انواع کوکتلها همچنین برای تزئین سایر غذاها همچون بیکن و خوراک بوقلمون بسیار رایج است.
- شما میتوانید سوسیس کوکتل معمولی را مثل سایر انواع سوسیس به صورت حلقهای برش زده و برای تهیه ساندویچ معمولی مورد استفاده قرار دهید. همچنین میتوانید بنابر سلیقه و ذائقهٔ خود از طعم دلچسب کوکتل به صورت سرخ شده در روغن به همراه سس کچاپ، پخته شده در فر، گریل شده و یا کباب شده لذت ببرید.
- در مورد سوسیس کوکتل پنیری، به دلیل داشتن مغزی پنیری بهتر است هنگام پخت آن را به طور کامل برش نزنید. بلکه روی کوکتل پنیری برشهای سطحی ایجاد کنید و با دمای پایین بپزید تا به خوبی مغز پخت شود. در هنگام برش زدن سطح کوکتل دقت کنید که برشها عمیق نباشند تا هنگام پخت پنیر داخل آن به بیرون نشت نکند.
کوکتل پنیری و تنوری با سس مخصوص آماده است…
با وجودی که تهیه این نوع ساندویچ ساده و سریع به نظر میرسد؛ میتوانید به راحتی نسبت به سفارش غذا در اسنپ فود اقدام کرده و به راحتی تعداد ساندویچ مورد نظر خود را در محل آدرس تحویل بگیرید.