آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
  • میگو پفکی
    طرز تهیه میگو پفکی آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه قیساوا تبریزی
انواع املت و گراتن
به این مقاله امتیاز دهید
بدون نظر

طرز تهیه قیساوا تبریزی ، سریع و ساده

مینا اسماعیل بیگی 04 دی 1401 4 دقیقه

طرز تهیه قیساوا تبریزی با طرز تهیه قیساوای خرما یکی است. به عبارتی هر دو غذا یکی هستند، البته بدون هیچ ادویه و یا مغزیجات خاصی هم می‌توانید این غذا را برای یک صبحانه لذیذ و مقوی تهیه کنید. اما استفاده کردن از برخی از مغزها و ادویه‌جات نیز طعم قیساوا را خوشمزه‌تر می‌کند. ما در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه این صبحانه لذیذ و پرطرفدار را برای فصل زمستان شما شرح دهیم. البته شما می‌توانید این غذا را در فصل‌های دیگری مانند تابستان نیز تهیه کرده و نوش جان کنید.

قیساوا تبریزی
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان پخت غذا 40 دقیقه
میزان سختی کم
میزان کالری در هر 100 گرم بیش از 400 کالری

قیساوای تبریزی ، گرم و پرانرژیقیساوای تبریزی ، گرم و پرانرژی

طرز تهیه قیساوای تبریزی شامل خرما، گردو و روغن یا کره محلی است. کالری این غذا بستگی به میزان موادی که استفاده می‌شود، دارد. البته چرب یا شیرین بودن آن نیز کاملا به ذائقه شخصی شما بستگی دارد اما هر چقدر قیساوا شیرین‌تر و چرب‌تر باشد، میزان کالری بالاتری هم دارد. اما می‌توان این غذا را رژیمی نیز تهیه کرد. اینکه به جای کره یا روغن محلی از روغن معمولی به میزان کمتر استفاده کنیم، ضمن اینکه خرما متعادل باشد و گردو از یک تا دو عدد تجاوز نکند. در نهایت هم 1 تا 2 عدد تخم مرغ تکمیل کننده این غذای لذیذ هستند. البته سفارش آنلاین از کافه نیز گزینه خوبی برای یک قیساوا اصیل تبریز است.

مواد لازم برای تهیه قیساوای تبریزی

برای تهیه قیساوای تبریزی باید از مواد زیر استفاده کرد:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
تخم مرغ 2 عدد
خرما 100 گرم
کره یا روغن 25 گرم یا 1 قاشق غذاخوری
پودر گردو 2 قاشق غذاخوری
پودر دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه قیساوا تبریز

قیساوای تبریزی مانند طرز تهیه قیساوا با زردآلو احتیاج به حضور رطب یا خرما دارد. بهتر است از رطب استفاده کنید اما اگر در دسترس نبود خرما هم گزینه مناسبی است.

  • مرحله اول: در مرحله اول از طرز تهیه قیساوا تبریزی شما باید رطب‌ها و یا خرماها را آماده کنید، یعنی اول هسته‌ها را جدا کنید. سپس آنها را به ظرفی مناسب منتقل کرده و با ۱ استکان آب آنها را بپزید. حرارت کم باشد تا خرماها نسوزند. تقریبا هر۵ الی ۱۰ دقیقه با چنگال خرماها را له کنید. اگر خرمای شما پوست داشت بهتر است که پوست آن را از بدنه و گوشت خرما جدا کنید.مراحل طرز تهیه قیساوا تبریز
  • مرحله دوم: بعد از گذشت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه خرماها کاملا پخته و نرم شده‌اند. در این مرحله از طرز تهیه قیساوا تبریزی مانند تهیه قیساوا با خرما شما باید گردوها را به خرماهای له شده و پخته شده اضافه کنید.
  • مرحله سوم: سپس ۲۵ گرم کره یا ۱ قاشق غذاخوری روغن به این ترکیب اضافه کرده و خوب هم بزنید. اگر از کره استفاده می‌کنید،، اجازه دهید تا آب شود.
  • مرحله چهارم: حالا بعد از ترکیب تمام مواد با یکدیگر درب ظرف را ببندید تا تمام مواد به خوبی با هم پخته شده و جا بیفتند. بعد از گذشت مدت زمان ۱۰ الی ۱۵ دقیقه مجددا تمام مواد را با همدیگر هم بزنید.
  • مرحله پنجم: در نهایت برای تکمیل قیساوا تبریزی مانند قیساوا خرما باید به این ترکیب پودر دارچین اضافه کنید. البته در کنار این پودر دارچین می‌تواند ادویه‌جات دیگری مانند هل یا گل محمدی هم استفاده کنید که کاملا به ذائقه شما بستگی دارد. ناگفته نماند که با سفارش آنلاین از کافه می‌توانید قیساوا تبریز یا قیساوا خرما را گرم و تازه، تحویل بگیرید.
  • مرحله ششم: مجددا مانند طرز تهیه قیساوا با زردآلو ، تمام مواد را هم بزنید تا همگی با هم به خوبی ترکیب شوند. در انتها وقتی مواد درون تابه به خوبی با یکدیگر مخلوط و ترکیب شدند، می‌توانید تخم مرغ‌ها را به آن‌ها اضافه کنید و مجددا هم بزنید. در نهایت قیساوا را به ظرف سرو نهایی منتقل کرده و با پودر گردو و کنجد تزیین کنید و نوش جان!

قیساوای تبریزی و چند نکته طلایی

در این قسمت برای یادآوری چند نکته ضروری در طرز تهیه قیساوا تبریزی با ما باشید.

  • اگر از رطب استفاده می‌کنید، نیازی به گرفتن پوست خرما نیست.
  • یک روش دیگر نیز وجود دارد. در این روش مانند تهیه قیساوا خرما شما می‌توانید تخم مرغ‌ها را جداگانه در ظرفی شکسته با چنگال هم بزنید و بر روی ترکیبات ظرف یعنی خرما با ادویه جات و گردو بریزید.
  • برخی از افراد تهیه قیساوا را صرفا با خرما و تخم مرغ ترجیح می‌دهند، بدون ادویه‌جات و مغزها که یک نوع ساده از قیساوا محسوب می‌شود.

قیساوا تبریزی، برای روزهای سرد سال

انتخاب یک صبحانه لذیذ و منحصربه‌فرد می‌تواند در چگونه گذراندن روز شما موثر باشد. در فصل تابستان و فصل زمستان بهتر است از صبحانه‌هایی استفاده کنیم که انرژی ما را تامین می‌کنند تا ما در طول روز با ضعف و بیحالی روبه نشویم. قیساوای تبریزی مانند قیساوای خرما به شدت پرانرژی و مغذی است. البته همانطور که در طرز تهیه قیساوا با زردآلو هم مشاهده کردید آماده سازی این غذاها آسان است و با مواد اولیه ساده‌ای تهیه می‌شوند. درهرحال توصیه می‌کنیم که این غذاهای لذیذ را برای صبح‌های سرد پاییز و زمستان حتما آماده کرده و نوش جان کنید.

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود