طرز تهیه کتلت میگو با تمام نکات لازم

اگر از شکل ظاهری و بوی میگو فراری هستید، رسپی کتلت میگو میتواند پیشنهاد ایدهآلی برای شما باشد. در این طرز تهیه کتلت میگو ، ابتدا سیبزمینیها را آبپز کنید. سپس میگوها را پس از 5 دقیقه جوشاندن در آب جوش، با میکسر بهحالت پوره درآورید. در ادامه پیاز و سیبزمینی را هم بهصورت ریز رنده کنید. حالا پس از مخلوط کردن این مواد با ادویههای لازم، تخممرغها را روی آن بریزید. برای قوام بیشتر، مقداری آرد گندم و آرد سوخاری هم اضافه کنید و مایه کتلت را پس از غلطاندن در آرد سوخاری، در تابهای که در آن روغن ریختهاید، سرخ کنید.
در ادامه جدول مشخصات غذایی کتلت میگو را با هم میبینیم:
کتلت میگو |
|
تعداد نفرات | 2 نفر |
زمان آماده سازی | 20 دقیقه |
زمان پخت غذا | 1 ساعت |
میزان سختی | متوسط |
طرز تهیه کتلت میگو
میگو ماده غذایی بسیار پرخاصیتی است. طرز تهیه کتلت میگو، یکی از آن ترفندهای عالی است که با آن میتوانید این غذای دریایی بینظیر را در سبد غذایی خانواده خود بگنجانید. بهعلاوه درست کردن کتلت میگو ، تنوع جذاب و دلچسبی به میز غذای مهمانیهای شما میدهد؛ اگر در کنار سس تمبر هندی نسبتا تند نیز سرو شود، دیگر حرفی برای گفتن باقی نمیماند. حالا اگر کنجکاوید بدانید این غذای دریایی خوشمزه و معطر چطور درست میشود، مواد لازم را تهیه کنید و مطابق مراحل دستور پخت، پیش بروید.
مواد لازم برای تهیه کتلت میگو
مواد اولیه کتلت میگو، شامل موارد زیر است:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
میگوی خام | 400 گرم |
سیبزمینی | 3 عدد |
پیاز | 1 عدد |
تخممرغ | 2 تا 3 عدد |
آرد گندم | به مقدار لازم |
آرد سوخاری | به مقدار لازم |
فلفل، نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
پودر دارچین (اختیاری) | به مقدار لازم |
دستور پخت کتلت میگو
برای تهیه این غذای دریایی متفاوت، مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرحله اول: ابتدا سیبزمینیها را بشویید و همراه با مقداری آب، در قابلمهای مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آبپز شوند.
- مرحله دوم: در همین فاصله، در قابلمهای دیگر مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید.
- مرحله سوم: حالا میگوها را داخل آب در حال جوش بریزید و اجازه دهید 5 دقیقه بجوشند. سپس آنها را آبکش کنید.
- مرحله چهارم: در ادامه میگوهای نیمپزشده را داخل غذاساز بریزید و چند پالس بزنید تا کاملا حالت پورهای و ریز پیدا کنند.
- مرحله پنجم: پیاز را با رنده ریز، رنده کنید و آب آن را کاملا بگیرید تا کتلت وا نرود. پوست سیبزمینیهای پختهشده را هم بگیرید و بهصورت ریز رنده کنید.
- مرحله ششم: سیبزمینی رندهشده و میگوی پورهشده را همراه با نمک و فلفل و زردچوبه به پیاز اضافه کنید.
- مرحله هفتم: حالا تخممرغها را دانهدانه داخل مخلوط فوق بشکنید و مواد را هم بزنید. اگر خواستید، مقداری هم پودر دارچین بریزید تا کتلت خوشعطری داشته باشید.
- مرحله هشتم: قوام مایه کتلت را بررسی کنید و در صورت لزوم، مقداری آرد گندم و آرد سوخاری به آن بیفزایید تا قوام بیشتری پیدا کند.
- مرحله نهم: مایه کتلت را با دست ورز دهید تا کاملا منسجم و یکنواخت شود. پس از اینکه مایه کتلت سرد شد، گلولههایی از آن بردارید و با دست، فرم دهید.
- مرحله دهم: حالا هر دو طرف کتلتها را در مقداری آرد سوخاری بغلطانید. سپس آنها را در روغنی که در ماهیتابه داغ کردهاید، با حرارت ملایم سرخ کنید.
- مرحله یازدهم: پس از اینکه هر دو طرف کتلتهای میگو، سرخ و طلایی شد، آنها را از روغن خارج کنید و روی دستمال روغنگیر بگذارید تا روغن اضافی آنها خارج شود.
اگر به طرز تهیه میگو سوخاری هم علاقه مند بودید، پیشنهاد می کنیم از این مجله دستور تهیه آن را مطالعه کنید.
نکات لازم در طرز تهیه کتلت میگو
در دستور پخت کتلت میگو ، نکات و موارد زیر را هم در نظر داشته باشید:
- میتوان به دستور فوق 2 حبه سیر هم اضافه کرد. در این صورت سیرها را هم مثل پیاز، پس از رنده ریز، با بقیه مواد کتلت مخلوط کنید.
- در بعضی رسپیهای این غذا، از سبزیجات معطری مثل ترخون، گشنیز و شنبلیله هم استفاده میشود.
- میتوانید از سبزیجات خشک یا تازه استفاده کنید.
- در صورت استفاده از سبزیجات تازه، آنها را بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا کاملا آب اضافی آنها خارج شود. سپس سبزیجات را بهصورت کاملا ریز، خرد کنید و در مایه کتلت بریزید.
- اگر وقت کافی دارید، مایه کتلت خام را در ظرفی مناسب و دربسته به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا استراحت کند و مزه مواد به خورد هم برود.
- میتوانید موقع برداشتن مایه کتلت، دست خود را کمی خیس کنید تا مواد به دست شما نچسبند.
- اگر میکسر در اختیار ندارید، میتوانید میگوها را با چرخگوشت چرخ کنید.
- شما میتوانید از مقداری گوجهفرنگی تفت دادهشده در روغن و برشهای خیارشور برای دورچین این غذای دریایی استفاده کنید.
- میتوان مقداری سس تمبر هندی در کنار کتلت میگو سرو کرد. برای تهیه آن، عصاره تمبر هندی را با مقداری انبه و چند قاشق سس گوجهفرنگی تند مخلوط میکنند تا مواد یکدست شوند.
- در طول سرخ شدن کتلتها، درب تابه را باز بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا کتلتها کاملا مغزپخت شوند.
- با وجود اینکه پودر سوخاری، ظاهر جذابتری به این غذای دریایی میدهد، میتوانید در صورت تمایل، پودر سوخاری را حذف کنید و کتلتها را بدون هیچ ماده دیگری بهصورت ساده در روغن سرخ کنید.
اصول نگهداری از کتلت میگو
کتلت میگو را داخل ظروفی دربسته، خشک و تمیز قرار دهید و داخل یخچال بگذارید. هنگام گرم کردن مجدد غذا هم حتما از حرارت ملایم گاز استفاده کنید و توجه داشته باشید که تمام قسمتهای کتلتها بهصورت یکنواخت حرارت ببینند.
جلوگیری از خراب شدن کتلت میگو
میگو ماده غذایی حساسی است و استعداد زیادی برای خراب شدن دارد. بنابراین حتما کتلتهایی را که در یخچال قرار دادهاید، نهایتا ظرف 3 تا 4 روز بعد مصرف کنید. در صورت احساس رنگ و بوی متفاوت، از مصرف کتلتها خودداری کنید.
بهترین جایگزین ها در طرز تهیه کتلت میگو
شما میتوانید در طرز تهیه کتلت میگو، از ادویههای بیشتری استفاده کنید تا عطر و طعم قویتری به این غذای دریایی بدهید. برای مثال پودر آویشن، پودر رزماری، پودر چیلی، پودر زیره سبز و حتی زنجبیل از موادی هستند که طعم دلپذیری به کتلت میگو میدهند. همچنین در بعضی رسپیهای این غذا، سیبزمینی، پیاز و سیر را بهطور کامل حذف میکنند و بهجای آنها مقداری پنیر پیتزا در کنار سبزی گشنیز بهکار میبرند.
خواص میگو
میگو غذایی زودهضم و کمکالری است و پروتئین موجود در آن، کیفیت بالایی دارد. این جانور دریایی سختپوست، سرشار از اسیدهای چرب امگا3 است و مصرف آن خطر ابتلا به بیماریهای قلب و عروق را به نحو قابلتوجهی کاهش میدهد. همچنین میگو حجم زیادی از انواع ویتامینها از قبیل ویتامین A، B12 و ویتامین D را در خود جای داده است و منبعی عالی از مواد معدنی مختلف مانند آهن، فسفر، کلسیم، پتاسیم، روی، منیزیم و فسفر محسوب میشود.
کتلت میگو را حتما امتحان کنید…
در این مطلب طرز تهیه کتلت میگو را برای شما توضیح دادیم و نکات تهیه آن را گفتیم. پیشنهاد میکنیم این کتلت خوشمزه را تهیه کرده و از طعم خوب آن لذت ببرید. البته، اگر احساس میکنید همه خانواده این کتلت را دوست ندارند، میتوانید کتلتهای دیگری هم تهیه کنید. برای این منظور، لازم نیست برای تهیه همه آنها خودتان دست به کار شوید و میتوانید کتلت میگو را در منزل تهیه کرده و انواع دیگر آن را که اعضای خانواده شما دوست دارند، از سفارش غذای آنلاین اسنپ فود سفارش دهید.
سوالات متداول
در طرز تهیه کتلت میگو، از چه ادویههایی استفاده کنیم؟
زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز، پودر آویشن، پودر رزماری، پودر چیلی، پودر زیر سبز، زنجبیل و تخم گشنیز، همگی از موادی هستند که میتوان از آنها استفاده کرد.
اصول سرخ کردن کتلت میگو چگونه است؟
کتلتها را با روغن داغ و حرارت ملایم سرخ کنید و درب تابه را باز بگذارید. سپس با دستمال روغنگیر، روغن اضافی آنها را بگیرید.
برای استفاده از سبزیجات تازه در دستور پخت کتلت میگو چه کنیم؟
سبزیجات را بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آنها کاملا خارج شود. سپس آنها را بهصورت ریز خرد کنید و داخل مایه کتلت بریزید.
سلام تو این گرونی ها یک کیلو گوشت نمیشه خرید چطوری میگو گیر بیاریم که بخوایم طرز تهیه کتلت میگو یاد بگیریم
اما متن آموزشی درست کردن کتلت میگو خوندم انگار خوشمزه هستش پولدار که شدم این غذای دریایی امتحان می کنم
سلام حرف شما کاملا درست است اما تفاوت قیمت گوشت و مرغ و میگو و ماهی کمی متفاوت است . خوشحال میشیم در
صورت تهیه کتلت میگو از دستور پخت بلاگ اسنپ فود نتیجه امتحان کردن این غذایی دریایی مقوی را به ما بگید . میتوانید با
سرچ کردن سایت در اسنپ فود یا اپلیکیشن اسنپ فود غذای کتلت میگو با قیمت مناسب پیدا کنیدhttps://snappfood.ir/