طرز تهیه کیک ردولوت

طرز تهیه کیک ردولوت
به این مقاله امتیاز دهید

کیک ردولوت که با نام «کیک قرمز مخملی» شناخته می‌شود، یک کیک اسفنجی فوق‌العاده خوشمزه و خوش ظاهر است. از این کیک برای مناسبت‌های خاص می‌توان استفاده کرد، به ویژه آن که طعم و رنگ جذابی دارد. ردولوت به معنی پارچه مخملی سرخ رنگ است و به همین دلیل این کیک نیز به دلیل ظاهر مخمل گونه‌ای که دارد به این نام شهرت پیدا کرده است. در ادامه قصد داریم به طرز تهیه کیک ردولوت بپردازیم.

در دستور پخت ردولوت از یک کیک اسفنجی بسیار خوش بافت استفاده شده و برای به دست آوردن رنگ قرمز نیز رنگ خوراکی مجاز به کار برده می‌شود. در گذشته از رنگ خوراکی‌های طبیعی مانند عصارۀ لبو، برای رنگ دادن به این کیک استفاده می‌کردند، اما اکنون روش تهیه آن، به مراتب ساده‌تر هستند.

کیک ردولوت

تعداد نفرات 4  نفر
زمان آماده سازی 30  دقیقه
زمان پخت غذا 40 دقیقه
میزان سختی متوسط

کیک ردولوت و سوپرایزی برای عصرانه های شما

کیک ردولوت خوشمزه

برای تهیۀ این کیک خوشمزه می‌توان علاوه بر خامه از کرم پنیری نیز استفاده کرد. کرم پنیری در بین لایه‌های کیک قرار گرفته و طعم فوق‌العاده هیجان انگیزی به کیک ردولوت شما می‌دهد. سعی کنید برای تهیه این کیک فوق‌العاده، از مواد درجه یک و تازه استفاده کنید و مواد را جایگزین یکدیگر نکنید. همچنین به هیچ عنوان مقدار مواد اصلی کیک را تغییر ندهید تا بافت کیک شما لطافت و طعم بی نهایت خوب خود را از دست ندهد.

علاوه بر این کیک خوشمزه، در قسمت طرز تهیه انواع کیک و شیرینی، دستور پخت طیف مختلفی از شیرینی منتظر شماست.

مواد لازم برای تهیه کیک ردولوت

مواد مورد نیاز در طرز تهیه کیک ردولوت، به شرح زیر هستند:

مواد اولیه میزان لازم
تخم مرغ 3 عدد
آرد سفید مخصوص شیرینی 2.5 پیمانه
شکر 1.5 پیمانه
روغن مایع 2/1 پیمانه
باتر میلک 1 پیمانه
پودر کاکائو 1 قاشق چای خوری
وانیل 4/1 قاشق چای خوری
سرکه سفید 1 قاشق مرباخوری
بکینگ پودر 1 قاش مرباخوری سر پر
رنگ خوراکی قرمز به مقدار کافی

دستور پخت کیک ردولوت

برای تهیۀ این کیک فوق‌العاده خوشمزه سعی کنید مراحل تهیۀ آن طبق رسپی ارائه شده، انجام دهید. فراموش نکنید برای این که کیک شما خوش بافت و خوشمزه شود، مواد را حدود ۲۰ دقیقه قبل از شروع کار از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. در ادامه مراحل تهیۀ کیک ردولوت به شما ارائه شده است.

  • مرحله اول: فر را روشن کنید تا گرم شود. دمای 180 درجه سانتی گراد برای گرم شدن فر، کفایت می‌کند.
  • مرحله دوم: آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک کنید.
  • مرحله سوم: حالا تخم مرغ‌ها را با وانیل مخلوط کنید. آن‌ها را به مدت ۲ دقیقه با همزن، هم بزنید.
  • مرحله چهارم: پس از آن که تخم مرغ‌ها را به خوبی هم زدید، نوبت به اضافه کردن شکر می‌رسد. باید تخم مرغ‌ها و شکر را با همزن روی دور تند برای مدت چیزی نزدیک به 5 دقیقه هم بزنید. تا جایی که به یک بافت کرم رنگ و کش دار برسید و انتظار می‌رود که حجم اولیه تخم مرغ، نزدیک به دو برابر شود..
  • مرحله پنجم: باتر میلک را که هنوز کمی گرم است، به ترکیب تخم مرغ و شکر اضافه کنید و به اندازۀ چند ثانیه هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
  • مرحله ششم: روغن را به ترکیب خود اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید.
  • مرحله هفتم: پودر کاکائو را الک کنید و به مواد اضافه کنید. سرکه را نیز همراه با پودر کاکائو اضافه کنید.
  • مرحله هشتم: حالا نوبت به اضافه کردن رنگ خوراکی می‌رسد. تا اندازه‌ای رنگ خوراکی را اضافه کنید که مطمئن شوید غلظت رنگ مورد نظر را به دست خواهد آورد. اگر چه سابق بر این طرز تهیه کیک ردولوت با لبو رایج بوده و به جای استفاده از رنگ خوراکی، از رنگ لبو برای رنگ دادن به بافت این کیک استفاده می‌شد.
  • مرحله نهم: آرد و بکینگ پودر را در ۳ مرحله به ترکیب خود اضافه کنید و هر با دور کند همزن هم بزنید تا آرد به خوبی ترکیب شود و گلوله نشود.
تهیه کیک ردولوت خوشمزه
  • مرحله دهم: کف قالب گرد خود کاغذ روغنی پهن کرده و دیواره‌های قالب را چرب کنید.
  • مرحله یازدهم: مایۀ کیک را داخل قالب بریزید. توجه داشته باشید که می‌خواهیم به اندازه دو سوم قالب پر شود.
  • مرحله دوازدهم: کیک را داخل فر که از قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجۀ سانتی‌گراد تنظیم کنید. پخت کیک حدوداً ۴۰ الی ۵۰ دقیقه زمان برای پخت نیاز دارد.
  • مرحله سیزدهم: در اینجا می‌خواهیم مطمئن شویم که کیک پخته است. برای این منظور کافی است که یک خلال دندان را به آرامی داخل بافت کیک فرو کنید، به شکلی که آُسیب نبیند. در صورتی که پس از بیرون کشیدن خلال دندان، مشاهده کردید که چیزی به آن نچسبیده، اطمینان داشته باشید که کیک به خوبی پخته شده است؛ در غیر این صورت باید منتظر بمانید تا کیک کامل پخته شود.
  • مرحله چهاردهم: پس پخت کیک صبر کنید تا خنک شود و بعد از خنک شدن کیک را از قالب درآورید. کاغذ روغنی را از کیک جدا کرده و کیک را به دو لایه ببرید. قسمتی از کیک که پف کرده است نیز ببرید و کنار بگذارید.
  • مرحله پانزدهم: خامه را شیرین کرده و به مدت ۱۰ دقیقه با همزن بزنید تا فرم بگیرد. لایۀ اول کیک را با خامه بپوشانید و به صورت ساده خامه کشی کنید. همین طور شما می‌توانید با استفاده از قیف خامه را روی سطح کیک پایپ کنید.
  • مرحله شانزدهم: لایۀ دوم را روی خامه قرار داده و دوباره خامه کشی کرده یا خامه را پایپ کنید. برای این که بتوانید طرز تهیه کیک ردولوت کافی شاپی را دنبال کنید، لازم است که در این مرحله خامه کشی را با مهارت و دقت کامل انجام دهید.
  • مرحله هفدهم: برای تزیین کیک ردولوت قسمت پف کردۀ کیک را که جدا کرده بودید با آسیاب پودر کنید و روی خامه‌های کیک بپاشید. به این ترتیب ظاهر کیک شما کاملاً مخملی و بسیار زیبا به نظر می‌رسد.

کاپ کیک ردولوت

کاپ کیک ردولوت

شما می‌توانید این کیک را به صورت کاپ کیک نیز تهیه کرده و از آن به عنوان یک دسر یا شیرینی خوشمزه برای عصرانه یا مهمانی خود استفاده کنید.
برای تهیه کاپ کیک کافی است تا کپسول‌های کاغذی را داخل قالب های مافین قرار دهید و یا از قالب‌های مقوایی استفاده کنید. حالا به کمک اسکوپ از مایه کیک داخل قالب‌ها بریزید.

نکته: پیشنهاد می‌کنیم که حتما از اسکوپ برای پر کردن قالب‌ها استفاده کنید، در غیر این صورت ممکن است که میزان مایه کیک در هر یک از قالب‌ها به اندازه مساوی نباشد و این جلوه ظاهری مافین‌های شما را تحت تاثیر منفی خود قرار خواهد داد.

در نهایت پس از آماده شدن قالب‌ها، آن‌ها را داخل فر قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید. دقت داشته باشید که پخت کاپ کیک ردولوت به اندازۀ کیک ردولوت زمان نیاز ندارد و زمان پخت کمتر می‌شود. در اینجا نیز به روش مشابه، با استفاده از خلال دندان کنترل کنید که کاپ کیک‌ها چه زمانی آماده شده‌اند. پس از پخته شدن کاپ کیک‌ها صبر کنید تا خنک شوند و روی آن‌ها را با خامه تزئین کنید.

طرز تهیه کرم پنیری

تهیه کرم پنیری کیک ردولوت

همان‌طور که در طرز تهیه کیک ردولوت اشاره شد؛ شما می‌توانید به جای خامه‌ای که بین لایه‌های کیک قرار می‌گیرد از کرم پنیری استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه کرم پنیری

برای تهیۀ کرم پنیری به مواد زیر نیاز دارید:

مواد اولیه میزان لازم
پنیر خامه‌ای بدون نمک یا پنیر ماسکارپونه 300 گرم
پودر قند الک شده 400 گرم
کره 175 گرم

دستور تهیۀ کرم پنیری

روش تهیه کرم پنیری به شرح زیر است:

  • مرحله اول: برای آماده کردن این کرم پنیری فوق‌العاده خوشمزه کره را به دو قسمت تقسیم کنید و با همزن به مدت زمان ۲ دقیقه هم بزنید تا نرم شود.
  • مرحله دوم: حالا پودر قند را به کره اضافه کنید. برای اضافه کردن پودر قند عجله نکنید و پودر قند را در ۳ مرحله به کره اضافه کنید و هم بزنید تا پودر قند کاملاً در کره حل شده و مخلوط شما یکنواخت و یکدست شود.
  • مرحله سوم: در این مرحله نصف پنیر را به ترکیب کره و پودر قند اضافه کنید و برای چند ثانیه هم بزنید.
  • مرحله چهارم: حالا نصف باقی ماندۀ پنیر را نیز اضافه کنید و دوباره چند دقیقه با همزن هم بزنید تا ترکیب شما فرم گرفته شده و سفت شود.
  • مرحله پنجم: کرم پنیری را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود. از این کرم پنیری خوشمزه و خوش طعم می‌توانید به جای خامه برای لایه‌های کیک ردولوت استفاده کنید. به این شکل می‌توانید طرز تهیه کیک ردولوت با کرم پنیری را دنبال کنید که اتفاقا طعمی بسیار عالی دارد.

تزیین کیک ردولوت

رنگ قرمز پررنگ کیک ردولوت، باعث شده تا این کیک جلوه ظاهری بسیار جذابی داشته باشد و برای مراسمات مختلف، مورد استفاده قرار بگیرد.. این کیک از نظر بافت و طعم نیز به اندازۀ ظاهر فوق‌العاده زیبایش دل‌نشین است و پایۀ ثابت مراسم ولنتاین و جشن‌های ازدواج و سالگرد عروسی است. برای تزئین این کیک زیبا معمولاً آن را به شکل قلب در می‌آورند. برای این که این کیک زیبا را به شکل قلب داشته باشید می‌توانید از قالب قلب شکل استفاده کنید و اگر قالب قلبی شکل در دسترستان نیست اصلاً نگران نباشید.

برای تهیۀ کیک به شکل قلب کافی است مواد را کیک را در دو قالب مربع و دایره‌ای شکل که سایز یکسانی دارند بریزید. پس از پخت کیکی که داخل قالب دایره‌ای شکل است از وسط نصف کرده و در دو طرف کیکی که داخل قالب مربعی شکل است قرار دهید. کیک ردولوت مخملی و زیبای شما به شکل قلب آماده است. برای تزئین کیک نیز روی سطح هر دو قالب را که کنار هم قرار داده‌اید با خامه یا بپوشانید. خامه را می‌توانید به کمک قیف به شکل های مختلف درآورده و روی کیک را تزئین کنید. در آخر نیز روی خامه‌ها کمی از کیک‌هایی که اضافه باقی مانده اند را آسیاب کنید و بریزید.

ردولوت،کیک مخمل خوش آب و رنگ

برای تهیۀ کیک ردولوت بهتر است خودتان اقدام به پختن آن کرده و به هر شکلی که تمایل دارید آن را تزئین کنید. کیک ردولوت در برخی از وب‌سایت‌ها و فروشگاه‌های شیرینی پزی خانگی آنلاین با تزئین‌های مختلف و به شکل خامه‌ای یا به با کرم پنیری ارائه شده است و اگر تمایل دارید این کیک را به صورت آماده تهیه کنید، می‌توانید با اطلاع از قیمت کیک ردولوت آن را از طریق سفارش آنلاین شیرینی ، سفارش داده و لحظات شاد و زیبایی را خلق کنید.

نظرات کاربران

ali a
13.بهمن.1401

با لبو؟ با لبو رنگ قرمز میدادن؟ عجب… خیلی نکته های تاریخیتون باحالن

کوثر سا
13.بهمن.1401

کاپ کیک هاش خیلی کیوت میشن عالی