طرز تهیه شنیسل مرغ (با سس قارچ و پنیر پیتزا)
بدونشک شنیسل مرغ آماده را در هتلها و رستورانها خوردهاید، به نظر شما این غذای آماده طرز تهیه سختی دارد یا به راحتی میتوان از عهده درست کردن آن برآمد؟ این غذای خوشخوراک، رسپی آلمانی دارد که در کشورهای دیگر نیز تقریبا به همان شکل و با همان دستورالعمل آماده میشود. در این مطلب با ما همراه شوید تا نگاهی به دستور و طرز تهیه شنیسل مرغ بیندازیم.
شنیسل مرغ | |
تعداد نفرات | 2 نفر |
زمان آماده سازی | 10 تا 15 دقیقه |
زمان پخت غذا | 30 دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
شنیسل مرغ، غذای خوشمزه آلمانی
علاوه بر اینکه خرید این غذا در انواع بستهبندیهای از پیش آماده به شکل نیم پخت یا تمام پخت، امکانپذیر است، شما میتوانید این غذای خوشمزه را در منزل نیز درست کنید. حتی شنیسل مرغ در فر نیز به خوبی مغز پخت میشود و همانند شنیسل مرغهای آماده خواهد بود.
به طور معمول این غذا را به تنهایی یا با نان باگت و به شکل ساندویچی همراه با خیارشور، گوجه فرنگی، کاهو و … میل میکنند.
مواد اولیه برای تهیه شنیسل مرغ
مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه این غذای خوشمزه آلمانی به شرح زیر هستند:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
سینه مرغ کامل | 2 عدد |
تخم مرغ | 1 عدد در سایز متوسط |
پیاز | 1 لیوان |
پودر سوخاری | 2 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | 1 قاشق غذاخوری |
آرد | نصف لیوان |
نمک | به میزان دلخواه |
فلفل سیاه | به میزان دلخواه |
روغن مخصوص سرخ کردنی | به مقدار کافی |
آب لیمو ترش | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه شنیسل مرغ به صورت مرحله به مرحله
برای آن که بتوانید شنیسل خوشمزه و رستورانی را در منزل تهیه کنید، این مراحل را دقیقا مطابق چیزی که در زیر آمده پشت هم، دنبال کرده و اجرا کنید:
- مرحله اول: پیش از هر کاری سینههای مرغ را شستشو داده و سپس به کمک یک چاقوی تیز آنها را به شکلی برش دهید که به شکل ورقههای نسبتا نازک دربیایند. البته شما میتوانید از برشهای آماده شنیسلی که در بسته بندیهای فروشگاهی عرضه میشوند استفاده کرده و این مرحله را پشت سر بگذارید.
- مرحله دوم: سپس روی برشهای شنیسل، پلاستیک فریزر ضخیم قرار دهید و آنها را بکوبید تا به طور کامل یکدست و متراکم شوند. البته دقت داشته باشید که در این فرایند بافت تکههای سینه مرغ خراب نشده و به شکل له شده درنیایند.
- مرحله سوم: آبلیمو، زعفران دم کرده، و پیازهای خرد شده از قبل را به مرغهای نرمشده اضافه کنید تا با یکدیگر مخلوط شوند.
- مرحله چهارم: این مخلوط آماده شده را به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
- مرحله پنجم: ماهیتابه را آماده کنید و منتظر بمانید تا روغن درون ماهیتابه حسابی داغ شود.
- مرحله ششم: شنیسلها را از یخچال بیرون آورده و هر دو سمت آن را نمک و فلفل به اندازه کافی بزنید.
- مرحله هفتم: در 3 ظرف جداگانه تخم مرغ، آرد، و پودر سوخاری بریزید.
- مرحله هشتم: سینهها را در ظرف آرد قرار دهید تا پشت و روی آنها به آرد آغشته شود.
- مرحله نهم: سپس آنها را تک به تک در ظرف تخم مرغ فرو برده و پس از آن به پودر سوخاری آغشته کنید.
- مرحله دهم: در نهایت سینههای مرغ را درون ماهیتابه دارای روغن داغ قرار دهید.
- مرحله یازدهم: توجه داشته باشید هر 2 طرف سینه مرغ باید سرخ شود.
- مرحله دوازدهم: بعد از سرخ شدن هر شنیسل آن را در توری قرار دهید تا روغن اضافه آن از بین برود. در ادامه میتوانید شنیسل مرغ آماده خود را به همراه سیبزمینی و سس قارچ سرو کنید.
لازم به ذکر است که بعضی دستورالعملها، طرز تهیه شنیسل مرغ چرخ کرده را پیشنهاد کردهاند که البته بیشتر شبیه به کتلت مرغ خواهد بود.
دستور تهیه سس قارچ
با توجه به اینکه شنیسل مرغ به نوعی یک غذای خشک است، نیاز به سس یا طعمدهنده مایع دارد تا کمی آن را نرم و خوش خوراکتر کند. برای درست کردن این غذای خوشمزه با سس قارچ باید علاوه بر مراحل بالا، طرز تهیه سس قارچ را نیز بدانید و این سس را به صورت جداگانه آماده کنید. در این بخش مواد لازم برای تهیه سس قارچ را دنبال خواهیم کرد.
مواد اولیه لازم برای تهیه سس قارچ
برای آن که سس قارچ تهیه کنید، این مواد لازم خواهد بود:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
قارچ | 300 گرم |
خامه | 300 گرم |
شیر | 1 لیوان |
پودر سیر | 2 قاشق مرباخوری |
پیاز | 2 عدد متوسط |
آب لیمو ترش | 2 قاشق غذاخوری |
کره | 25 گرم |
ماست چکیده | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | به میزان کافی |
فلفل سیاه | به میزان کافی |
مراحل تهیه سس قارچ
برای تهیه سس قارچ و پنیر که قرار است همراه با شنسیل سرو کنید، این مراحل را اجرا کنید:
- مرحله اول: قارچها را بشورید و منتظر بمانید حسابی خشک شوند.
- مرحله دوم: قارچها را به همراه آب لیمو ترش، نمک، و فلفل طعمدار کنید.
- مرحله سوم: به مدت 30 دقیقه صبر کنید تا قارچها طعم بگیرند.
- مرحله چهارم: ماهیتابه را روی اجاق قرار دهید و کره را داخل آن بگذارید تا آب شود.
- مرحله پنجم: پیازهای نگینی خردشده را در کره تفت دهید و سپس قارچها را به ماهیتابه خود اضافه کنید. منتظر بمانید تا آب قارچها به طور کامل خشک شود.
- مرحله ششم: ماست چکیده را به همراه نصف خامه و شیر به مخلوط قارچ و پیاز خود اضافه کنید و حسابی هم بزنید.
- مرحله هفتم: مقداری پودر سیر و نمک و فلفل به سس خود اصافه کنید تا طعم بهتری داشته باشد.
- مرحله هشتم: برای غلظت بیشتر سس خامه خود میتوانید نصف دیگر خامه را به مواد آماده خود اضافه کنید.
نکته: طرز تهیه شنیسل مرغ با ماست چکیده نیز برای بعضی افراد جذاب بوده و به جای سس، از ماست چکیده همراه با این غذا استفاده میکنند. در این صورت اضافه کردن شوید به ماست، طعم به مراتب بهتری به آن میدهد.
طرز تهیه شنیسل مرغ با پنیر پیتزا
پیش از این نیز به خشکی این غذای لذیذ آلمانی اشاره کردیم، به جز سس قارچ، استفاده از پنیر پیتزا نیز برای کمی نرمتر کردن این غذا، کمک خواهد کرد. برای این منظور، میتوانید پس از آماده شدن شنیسلها، مقداری پنیر پیتزا روی آنها ریخته و کمی روی حرارت ملایم بگذارید تا پنیرها آب شوند. برای این منظور میتوانید از طرز تهیه شنیسل مرغ در فر استفاده کرده و پس از ریختن پنیرها روی شنیسلها، آنها را کمی در فر قرار دهید تا پنیر آب شده و طلایی رنگ شود. همین کار را در طرز تهیه کتلت مرغ نیز میتوانید انجام دهید و کتلت مرغ با پنیر پیتزا آماده کنید.
برای سفارش شنیسل مرغ دست دست نکن…
در صورتی که حوصله کافی برای منتظر ماندن و پشت سر گذاشتن مراحل دستور پخت شنیسل مرغ را ندارید، توصیه میکنیم از روش سفارش آنلاین غذا استفاده کنید. در واقع هر غذایی که بخواهید را میتوانید در مدت زمانی کوتاهی و از طریق اسنپ فود درب منزل خود تحویل بگیرید. خرید آنلاین غذا کار شما را راحت میکند و نیازی نیست برای تهیه غذا از خانه خارج شوید و در ترافیک بمانید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402