آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
  • میگو پفکی
    طرز تهیه میگو پفکی آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه شربت گل محمدی
آموزش آشپزی
2.7/5 - (3 امتیاز)
بدون نظر

طرز تهیه شربت گل محمدی، شربت خوشرنگ بهشتی

مینا اسماعیل بیگی 04 دی 1401 6 دقیقه

شربت گل محمدی یکی از شربت‌های بسیار خوش عطر و خوش طعم است. مزه این شربت فوق العاده است و هر کسی که یکبار آن را امتحان کند، قطعا مجذوب طعم آن خواهد شد. جدا از طعم فوق العاده، شربت گل محمدی رنگ بسیار زیبایی دارد و برای پذیرایی در مهمانی‌ها نیز انتخاب خوبی است. به همین دلیل، در این مقاله قرار است تا به طرز تهیه شربت گل محمدی به ساده‌ترین شکل بپردازیم. بنابراین اگر شما نیز دوست دارید تا این شربت را یاد بگیرید، تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

طرز تهیه شربت گل محمدی
تعداد نفرات 4 تا 5 نفر
زمان تهیه و آماده سازی بین 30 تا 45 دقیقه
میزان سختی کم

شربت گل محمدی

شربت گل محمدی

شربت گل محمدی از جمله شربت‌های مجلسی است که میزبانان در روزهای گرم تابستان، با آن از مهمانان‌شان پذیرایی می‌کنند. این شربت واقعا خوش طعم است و تهیه آن نیز زحمت زیادی ندارد. مواد اولیه و مراحل تهیه این شربت در ادامه آمده است و اگر آن را مطالعه کنید، متوجه راحتی تهیه آن خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه شربت گل محمدی

در جدول زیر مواد لازم برای تهیه شربت گل محمدی قید شده است. باید اضافه کنیم که با این میزان از مواد اولیه شما می‌توانید شربت را برای حدودا 4 تا 5 نفر درست کنید.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
گل محمدی تازه 500 گرم
شکر 300 گرم
جوهر لیمو نوک قاشق چای خوری
آب 1.5 لیتر

طرز تهیه شربت گل محمدی به صورت مرحله به مرحله

حالا که آماده‌ی درست کردن این شربت خوشمزه هستید، به سراغ آموزش مرحله به مرحله برای تهیه آن می‌رویم. در نظر داشته باشید که روش‌های متنوعی برای تهیه این شربت وجود دارد، اما دستور تهیه زیر یکی از ساده‌ترین روش‌ها برای انجام این کار است.

قطعا اگر یکبار شربت گل محمدی را به این روش درست کنید، شیفته‌ی طعم آن خواهید شد. برای انجام این کار باید طبق مراحل زیر عمل کنید:

  • مرحله اول: اولین قدم برای درست کردن یک شربت گل محمدی خوشمزه این است که گلبرگ‌های گل محمدی را با دقت از گل جدا کنید. سپس باید آن‌ها را بشویید. برای انجام این کار یک ظرف بزرگ را انتخاب کنید و گلبرگ‌ها را درون آن بریزید. سپس به میزان کافی آب سرد روی آن بریزید و بگذارید تا 10 دقیقه گلبرگ‌ها درون ظرف بماند تا آلودگی‌های آن گرفته شود.
  • مرحله دوم: بعد از گذشت مدت زمان لازم، گل محمدی را آبکش کنید و کنار بگذارید. حالا یک قابلمه مناسب را انتخاب کرده و مقداری آب درون آن بریزید. قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید و اجازه دهید تا به جوش آید.
  • مرحله سوم: گلبرگ‌ها را درون یک قابلمه دیگر بریزید و بعد از این که آب به جوش آمد، بلافاصله آن را روی گلبرگ‌ها بریزید و فورا درب قابلمه را ببندید. بهتر است تا برای انجام این کار از یک دم کنی استفاده کنید تا بخار از درون قابلمه خارج نشود.
  • مرحله چهارم: باید اجازه دهید تا قابلمه به مدت 24 ساعت در دمای اتاق بماند. با انجام این کار عطر گلبرگ ها به صورت کامل خارج خواهد شد. بعد از گذشت این مدت باید گلبرگ‌ها را داخل آبکش بریزید و سپس آبکش را روی قابلمه قرار دهید تا آب باقی مانده‌ی درون آن‌ها خارج شود.
  • مرحله پنجم: برخی از افراد به اشتباه برای خارج کردن آب اضافه‌ی گل برگ آن را فشار می‌دهند! در صورتی که نباید این کار را انجام داد. چرا که سبب می‌شود تا در پایان کار رنگ شربت شما کدر و بد رنگ شود.طرز تهیه شربت گل محمدی با گلاب
  • مرحله ششم: بعد از این که آب موجود در گلبرگ‌ها به طور کامل خارج شد، باید شکر را به آب موجود در زیر قابلمه اضافه کنید و کمی هم بزنید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه دهید تا شکر حل شود.
  • مرحله هفتم: اجازه دهید تا قابلمه روی حرارت بماند تا جایی که شکر کاملا حل شود و همچنین شربت به یک غلظت ایده آل برسد. در دقایق انتهایی و زمانی که شربت کاملا آماده شد، مقدار کمی جوهر لیمو اضافه کنید و چند بار دیگر هم بزنید. البته به عنوان جایگزین جوهر لیمو از آبلمیو نیز می‌توانید استفاده کنید.
  • مرحله هشتم: در نهایت قابلمه را از روی حرارت بردارید، زیر آن را خاموش کنید و بگذارید تا خنک شود. سپس شربت را در یک ظرف شیشه ای و کاملا تمیز ریخته و آن را دریخچال نگهداری کنید.
  • مرحله نهم: شربت گل محمدی شما آماده است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که هر زمان که قصد میل کردن آن را داشتید، به میزان دلخواه از شربت درون لیوان بریزید، به آن آب اضافه کردهو هم بزنید. اگر دوست داشتید می‌توانید آن را با گل محمدی خشک شده نیز تزیین کنید. به همین سادگی!

طرز تهیه این شربت خوشمزه به پایان رسید و پیشنهاد می‌کنیم که اگر به طعم گل محمدی علاقه دارید، طرز تهیه مربا گل محمدی را امتحان کنید. با این دستور یک مربای خوشمزه از گل محمدی آماده خواهید کرد.

طرز تهیه شربت گل محمدی با گلاب

یکی روش دیگر برای که این بتوانید یک شربت خوشمزه‌ی گل محمدی درست کنید، استقاده از گلاب در دستور تهیه‌ی آن است. برای تهیه شربت گلاب به این روش شما به عصاره گل محمدی، شکر و آب نیاز دارید و می‌توانید به روش زیر عمل کنید.

  • مرحله اول: اولین قدم برای درست کردن شربت گل محمدی با این روش، جوشاندن مخلوط شکر و آب است. برای انجام این کار باید شکر و آب را در یک قابلمه مناسب بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا دانه‌های شکر حل شده و آب به جوش آید.
  • مرحله دوم: زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد، زیر آن را کم کنید و بگذارید تا به یک غلظت مطلوب برسد. میزان غلظت ایجاد شده در شربت کاملا به سلقیه‌ی شما بستگی دارد، اما نباید بیش از حد غلیظ شود که شکرک بزند.
  • مرحله سوم: بعد از این که شربت به غلظت کافی رسید، گلاب را به آن اضافه کرده و حرارت اجاق را زیاد کنید تا شربت به جوش آید. اگر دوست داشته باشید در این مرحله می‌توانید مقداری رنگ خوراکی نیز به شربت اضافه کنید.
  • مرحله چهارم: بعد از گذشت 2 تا 3 دقیقه زیر قابلمه را خاموش کنید و اجازه دهید تا دمای آن به دمای اتاق برسد. شربت شما آماده است و تنها باید آن را در بطری شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه شربت گل محمدی با گل خشک

طرز تهیه ی شربت گل محمدی با گل خشک

ممکن است زمانی که شما قصد دارید تا شربت گل محمدی درست کنید به گل محمدی تازه دسترسی نداشته باشید. در این حالت می‌توانید از گل محمدی خشک برای تهیه شربت استفاده کنید. این روش تهیه نیز بسیار ساده است و کافی است تا طبق مراحل زیر عمل کنید:

  • مرحله اول: در ابتدای کار شما باید برگ گل محمدی خشک شده را با آب بجوشانید. برای انجام این کار برگ گل محمدی را در یک قابلمه بریزید و به آن آب اضافه کنید. سپس درب آن را با یک دم کنی بپوشانید و در نهایت اجازه دهید تا قابلمه روی حرارت ملایم به جوش برسد. با انجام این کار علاوه بر این که عطر و طعم گل محمدی حفظ می‌شود، سبب می‌شود تا گل خشک رنگ خودش را به آب پس دهد و رنگ آب نیز قرمز شود.
  • مرحله دوم: در ادامه باید برگ‌های جوشیده شده را آبکش کنید. حتما دقت داشته باشید که در زمان آبکشی گل‌ها، آن را فشار ندهید. همانطور که پیش‌تر گفتیم، فشار دادن گل، سبب کدر شدن رنگ شربت می‌شود.
  • مرحله سوم: آب خارج شده از گل محمدی را درون قابلمه ریخته و مانند روش قبل به آن شکر اضافه کنید. بگذارید تا روی حرارت ملایم بجوشد و غلیظ شود، در نهایت و در دقایق انتهایی چند قطر جوهر لیمو و اگر دوست داشتید مقداری گلاب به آن اضافه کنید. بعد از گذشت 2 تا 3 دقیقه زیر آن را خاموش کنید.
  • مرحله چهارم: شربت گل محمدی شما با گل خشک آماده است و تنها کاری که باید انجام دهید این است که شربت را در شیشه ریخته و در یخچال قرار دهید. شما می‌توانید در زمان مصرف به این شربت، تخم شربتی نیز اضافه کنید.

اگر این شربت را امتحان کنید، قطعا طعم آن را دوست خواهید داشت.

شربت گل محمدی، محبوب تر از همه شربت‌ها…

طرز تهیه شربت گل محمدی به همین سادگی است و می‌توانید به آسانی آن را آماده کنید. البته اگر فرصت تهیه این شربت را ندارید، می‌توانید آن را آنلاین سفارش دهید. به این منظور، لازم است به بخش سفارش آنلاین آبمیوه اسنپ فود سر بزنید و شربت یا نوشیدنی موردعلاقه خود را سفارش دهید.

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود